53
myspace
-
smafoo #53 Szevasztok!
Engem az érdekelne hogy myspacen hogyan lehet kör e-mailt de főleg "kör commentet" küldeni, ahogy azt rengeteg zenekar , cég csinálja. Gondolom vágjátok miről van szó, az összes ismerősnek jó lenne elküldeni vmit commentként de nem jövök rá hogyan:)
köszi és üdv -
#52 edit profile.
account settings
account
Account Cancellation
-
#51 Hogy törlöm le egy accountomat? -
#50 nekem is voltak ilyen problémáim,egyszerűen csak átváltott spanyolra,vagy lehet én nyomt meg véletlenülxD...de már nincs baj -
#49 pontosan. enis ezt tettem. nem tudom miert, pl a suliba lepek be msre akkor spanyol mindig:\ -
Verseghy #48 Köszönöööm!! -
Trespasser #47 http://uk.myspace.com/
itt lépj be, és ha sikerült, ( vagy ha csak a spanyolon akkor ott) megkeresed az Edit profile-t, utána az account settings-et és ott a "Preferred Site & Language"-t átállítód UK-ra, és elmented. Ha minden igaz ezután angol marad.... -
Verseghy #46 Hello
Nekem valamiért Spanyol nyelven jelenik meg a MySpace, nemtudjátok hogyan tudnám visszacsinálni angollá? Köszi előre is!:) -
#45 ez hülyeség. -
#44 a mai világban az az egyéniség, aki nm egyéniség :D -
#43 Szerintem igen, és nagyon is igaza van -
#42 neked akkor most az emosokkal van bajod?
de felkeltetted érdeklődésemet, meg kell nézzem a myspacet :D
PS:én is írok verseket -
#41 Ezzel én is totálisan így vagyok. -
#40 Nem tartom valószínűnek, hogy igényt tartanának a szolgálataidra. -
#39 jelzem en alahorgok ha szukseges. : DDD -
#38 :| hát amikor kanálbá akarja .| -
Kanál #37 he.
mikor lesz egy feat szám kanálbával .|
kérdezem. -
#36 magus . nézdmeg a prom ez csillivill anyabaszó pro? a lófaszt. azokat énis utálom, na meg ahol stock indul a prozenéje ami még undrományis max hangerőn :C wááá de barátoknak írni. prot tutujgatni ellen jó dolog, nincs is 400ismim :S van kb. 10 ... elégis -
#35 a privi.hu-n szimplán buta emberek vannak, azok igazából nem idegesítenek, azok tudják felbaszni az agyam akik hisznek valamit magukról, pedig olyan távol állnak tőle mint én most a Himalajatól, és nem veszik észre magukat. -
#34 ez korrekt :D én mondjuk a myspacet arra használom hogy néhanéha belépek, lecsekkolom az együtteseket, hátha jönnek Mo-ra, vagy a magyar együtteseknek megnézem hol lépnek fel, meg van 1-2 ismerős felvéve azt jonapot :D amugy nemtudom ismered-e a privi.hu-t... na az keményen az amit te leirtál, csak ez még valamilyen formában igényes, az meg... hát hogy is mondjam, a szutyok talán jó szó rá :D -
#33 ez az az oldal ahol a legjobban feltudom magam baszni az egész interneten. ez azért nagy szó. az a rengeteg ember, aki azt hiszi magáról, hogy egyéniség. amikor kisregényt/verset ír, amikor kiírja nagy betűkkel, hogy ő nem olyan mint a többi, ő speciális, ő különleges, de kedvenc filmje a rekviem egy álomért. nem emos, csak úgy néz ki, de mindent megtesz azért, hogy ne nézzék annak. a sok kis feltűnési viszketetségben szenvedő kis csíra. na meg az 14 éves fekete lenőtt hajú emowannabek. a fekete rózsaszín prifolok villogó halálfejekkel. ez az az oldal ahova beszabadul az a sok állat akit egy életre el kéne tiltani az internettől meg az önkifejezés leghalványabb esélyétől is. amikor rászabadulnak a villogó gifekkel (mint anno meg az előző evszázadban az internet hőskorában, mindenki izgő mozgó gifekkel pakolta teli), az izléstelenseg egy elérhetetlen mérce szamukra, annyira gusztustalan színvilággal tudják összerakni a profiljukat. na meg az általam csak myspace teenagernek hívott réteg (aki magyarországon kimerül kb a 30y rajongói közösségben), akinek nincs az egész kurta világon más szórakozásuk mint egymás profilján a képeket kommentelni, hogy milyen cuki az új frizurája. amikor napokat basznak el arra, hogy csináljanak egy képet amin trendy a kamu gucci vagy d&g szemüvegük, amikor az egész képen semmi sem látszik, csak hogy tudtak venni a piacon egy 5000 Ft-os kamu szemüveget. vagy amikor az egész kép csak annyi, hogy a hajuk eltakar mindent. a retardáltakról akik nem találják az időzítőt nem is beszélve.
persze mint mindennek, ennek is van sok jó oldala. én is használom ennek ellenére, dehát ez van, a bkv-t is telibehányta vmi undormány csöves mégis használom -
#32 megújultam! amugy össze lehetne itt linkelgetni ezeket a profil oldal interfaces layoutos premades izéket aki tud iet... peacee ^^ -
#31 na mostmár sikerült rendesen leirnod a szöveget. GZ! -
dani655 #30 Hello!
Találtam egy oldalt tele zsír dolgokkal! Nézzetek be!
asszem ez a címe, vannak rajta pár érdekes téma!
www.onlinehazard.uw.hu
csá -
#29 a zenyim :D -
#28 wáá csak az én szemem folyik ki? :]
na lehet savazni eddig kinek a prója a legszebb :D -
#27 [URL=http://www.myspace.com/bubue]najo tessék ^^[/URL] -
#26 xDDD :D ennyixD -
#25 kiskanyomjadareppetapam -
lassú a géped...
LoL hol élsz...
-
#23 zsííerrr
enyém -
#22 nekemisvandenemmonodmeeeel :D -
#21 nem hiszem el, hogy ennyi sg-s felhasznalo kozul, csak adamnak, es nekem van myspace. : o -
#20 olyan van hogy " set to private " vagy mih. :S nemtudom pontosan -
#19 hogy lehet beallitani, hogy mindenki lathassa a promat? mert en ugy tom h valami under 18 age vagymi, azt en be is ixeltem asszem, es megsem muxik. : c -
#18 max azért mert foshelyre utalgat valakinek a pro-ja...
wiw-es félperces képvárakozásokhoz képest :C
nekem még nemtünt fel hogy lassu lenne. -
#17 néha beszokott lassulni... -
#16 na végre vaakli betette:D -
#15 :] akinek van jókis prója és büszke rá az linkelheti ám ;]
[center]kezdem -
#14 de kb... de hát a privi az privi... myspace meg lávolós :D