46
Anthrax
-
#6 Szenvedek egy csomót a bevezető szöveggel, erre tessék, ideszpemmeltek nekem. :D
Legalább hallgatja valaki? -
#5 Én is az hittem...:DDD -
#4 Azthittem a Walker a Texasi kopót nézed te is^^ -
#3 -
#2 "Joey 1981-től 1986-ig kiabált a mikrofonnal..."
Na hát ez nem tudom hogy jött. :D
Szóval:
Joey 1984–tól 1992-ig kiabált a mikrofonnal -
#1 Anthrax - New yorki thrash metal banda, 1981-ben alakultak, a "big four"(nagy négyes[Metallica, Megadeth, Slayer, és Anthrax]) közé sorolják őket.
A bandát a zenéjük humoros oldaláról lehetett megismerni ellentétben a komolyabb beállítottságú bandákkal, mint például a Metallica, vagy a Slayer. Megemlítendő, hogy néhány számukban kombinálták a metált rap-pel és hardcore zenével (Pl: I Am The Man, Bring The Noise)
Thrasherek számára valószínűleg a Joey Belladonna időszak a jelentős, ő a legismertebb Anthrax énekes, az ő ideje alatt jöttek ki a legjobb albumok, ő vele volt az Anthrax igazán thrash banda. Joey 1981-től 1986-ig kiabált a mikrofonnal, majd John Bush vette át a helyét. A Bush korszak változás volt a korábbi munkákhoz képest, sokkal inkább "heavy grunge" orientált volt főleg az ének miatt. 2004-ben John is megvált a bandától, majd 2005-ben Joey újra csatlakozott, és összeállt az 1987-es Among The Living albumot létrehozó felállás. Sajnos ez sem tartott sokáig, 2007 elején Joey újból kilépett. Azóta többször is fölmerült, hogy a Slipknot/Stone Sour vokalistája, Corey Taylor legyen az új énekes, de mivel Taylor kettő másik bandában is énekel, így esélytelen a dolog.