Pushing Daisies

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem elõször érdeklõdj a fordítónál, aztán ha azt mondja oké, akkor csinálhatod. Ha kidobod elötte a feliratot, akkor meg könnyen lehet, hogy feladja azt is, lehet sértõdés lesz a vége, aztán ugrott a biztos felirat lehetõsége. Úgyhogy szerintem érdeklõdj, vagy várj türelmesen.

ancsie18
Ja, én is úgy nézném már... Közben már a 3. rész is megvan, csak felirat nincs hozzá. De ha ez a srác ilyen iszonyat lassan csainálja, akkor nekiállok csinálni a 3. rész feliratát, hogy az is meglegyen mihamarabb és ha már a második részre ilyen sokat vártunk legalább a hamradikra ne kelljen. Közben meg hátha felvállalná valami aktívabb emberke a fordítást, hogy néhány napon belül mindig meglegyen.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

fsgh
igazán jöhetne már a felirat...úgy nézném a második részt😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ancsie18
Közben láttam feliratok.hu-n, hogy fordítja egy srác, remélem lassan kész lesz.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Montanosz
jajaja..
nekem is bejön))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ancsie18
<#vigyor3> Mivelmég csak a második rész, és nincs még nagyon kiforrva, hogy ki fordítgatja, én is elkezdtem ma reggel fordítani, de néhol elég nehéz a nyelvezet, ezért most nekiálltam beadandót írni, aztán ha holnap lesz idõm folytatom. Remélem valaki lefordítja elõttem vagy legalábbis nem akkor tölti fel, amikor már a vége felé járok és egy napot rászántam... <#wow1>

fsgh
dede! nekem már meg van a második rész. várom a feliratot hozzá😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ancsie18
Na, senki nem nézi?!

ancsie18
Sziasztok. Gondoltam szedjük elõ a fórumot. <#wink> Én most néztem meg az elsõ részt és nekem is nagyon tetszett. Olyan kis aranyos... <#puszis> Lehet azért mert nõ vagyok, de én kétszer el is pityeeredtem rajta, mikor nem érinthették meg egymást...

Ezt a képet meg be lehetne tenni bannernek.

Malakai
Október 3.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fsgh
Nem tud valaki potos idõpontot hogy mikor jönnek a részek?

fsgh
jaja én is szednék de az még odébb van...

Casillas
nekem tetszett, pár részt még tuti szedek

Vivimos por ti, vence por nosotros.

shaba23
nincs valami másik (talán brit) sorozat, amiben szintén halottfeltámasztással nyomoz valami ügynökség? csak ott vmi technológiát használnak
Montanosz
nekem is bejön....
jókat derülök hogy a néger pasi mindig arcokat vág, így is kommentálva az eseményeket.
+ amikor gyerekkorukban csókolóztak a temetõben, az a kép plakátra való.
- bár amúgy nem kedvencem a sárga szín))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

+fav

Pilot nagyon jó volt. ^^

infidel

fsgh
jaja én is remélem...meg azt is hogy nem kap cancelt. amúgy ösz körül jön majd a többi rész.

Én is fontolgattam már a megnyitást😊

Elsõ percektõl rendkívül bejött, eszméletlenül várom a többi részt, remélem tartja a színvonalat!

fsgh
Sztori: Romantika, krimi és high-concept fantasy. Ned, a fõhõsünk képes érintésével a holtakat feltámasztani. Felnõttként nem csak növényekre kezdi el használni a képességét, hanem nyomozóként is kapóra jön, hiszen így tud az áldozatokkal beszélni. A gond akkor adódik, amikor feltámasztja gyermekkori szerelmét és életben hagyja - viszont tudja, hogy em érhet hozzá még egyszer, mert akkor meghal. Örökre.

(srozatjunkie)

fsgh
Ez egy most induó sorozat egyenlõre még csak egy Pilotja van de ahoz már csináltak feliratot Szerintem érdemes megnézni, kicsit elvont de nekem tetszik. a Sorozatjunkie-n is elégé éltetik a sorozatot itt van két iromány a pilotról:

elsõ
második

← ElőzőOldal 2 / 2