70
-
#70 hazúcc! -
#69 esse olvasssa má sssssenki :D -
#68 ÚJ RÉSZ ÚJ RÉSZ!?
S2E11 már tölthető a torrentről:
Pushing Daisies S02E11 WS PDTV -
#67 Csináltam bannert, ugyhogy berakatom!
üdv -
#66 kasza
http://www.origo.hu/teve/20081121-pushing-daisies-halottnak-a-csok-dirty-sexy-money-edes-draga.html
-
#65 Heroes 1 hetet volt csak szüneten, Pushing Daisies is jövő héten már lesz (így 2 hét szünet).
akyyy: Akkor biza vmit félreolvastál, mert egy: a berendelés nem azt jelenti, hogy valójában mennyi lesz, hisz közbejött a sztrájk és valószinüleg arról volt szó; kettő: a második évadnál emlegettek még 22 részt, de azt még be se rendelték (majd a 13. rész környékén megtudjuk lesz-e)... -
#64 Most mi a helyzet mert 15 napja adták amerikában az utolsó részt (S02 E05). Heroes-nál is szünet volt 2 hétig,de csak a választások miatt nem? -
#63 pont hogy olvastma mindent, iró sztrájk, etc, és annak ellenére kitartottak a 22 résszel. -
#62 Csak azért, hogy téged átverjenek és most röhögnek a markukba.
22 részt rendeltek be, valószinüleg olyan postot néztél, talán tovább is lehetett volna olvasni a blogot... Mellesleg pedig volt vmi író sztrájk, az lehet, hogy hatással volt nem csak az összes többi amerikai sorozatra, de a Pushing Daisies hosszára is? Lehet! :| -
#61 de akkor minek irnak 22 részt? -
#60 9 részes!!! -
#59 most az első évad 22 részes, de viasat csak 9 részt ad le? megnézném én feliratosan is de sehol sem lelek 9 résznél többet!
pedig sorozatjunkin 22 részt irnak. -
#58 nem kezdődik rosszul a második évad sem, van csavar és fordulat, meglepi)))) -
#57 -
#56 október 1 !!!!!!!!!!!!!
KLIKK ! -
#55 nah, elkezdtem én is nézni:) angolul persze és azt kell mondjam h ez egy zseniális sorozat ahogy ki van találva ez az egész és ahogy meg van valósítva...a mesés elemek is nagyon bejönnek nekem:)
még 3 rész van hátra az első évadból, és a végére is érek^^
mikor indul a 2.évad??? időpontot tud vki mondani?? -
#54 22 órakor lesz. Ha nem szólsz akkor elfelejtettem volna. Angolul már láttam, kíváncsi vagyok a szinkronra. -
#53 kezdődik!!! -
#52 vao! -
#51 A Viasat3 Szeptember 8.ától szinkronosan fogja adni a sorozatot, Halottnak a csók címmel. -
#50 Pushing Daisies hírek:
-crossover várható a Wonderfalls-szal, hiszen a PD-ben is feltűnik a WF-ból megismert Mary Ann Marie Beetle karaktere.
-Debra Mooney (Everwood) csatlakozik a Pushing Daisies, mint az egyik szereplő édesanyja.
-Nem csak a Chuck, de a Pushing Daisies is reboot-ot kap, ami abból fog állni, hogy nem lesz “az előző részek tartalmából” szöveg, hanem maximum mindent elmondanak az új nézőnek. Viszont míg a Chuck és a Terminator: Sarah Connor Chronicles a finálé másodpercétől veszi fel a folytatást, addig a Pushing Daisies 10 hónapot a sztoriban is ugrik.
-A Chuck, a Pushing Daisies és a Terminator-sorozat is fog produkálni webizódokat az évad során. A Chuck például a mellékszereplőkkel és a boltosokkal, a Pushing Daisies például egy új mellékszerepolőről, egy disznóról is fog. -
#49 azért nem lesz egy sorozatnál 2.évad mert nincs nézettsége^^
egyébként biztos jó sori ez, majd én el fogom kezdeni vmikor nézni, csak most kicsit sok az új sorozat a gépemen és még a felét nem is láttam(és sokat is foglalnak:D:D):D:D
addig is +fav -
#48 "sorozatnál nem szokás lezárni történetet."
Nem szokás? Nézd meg pl a Rómát. Teljesen le van zárva a történet. De van még csomó ilyen.
"amúgy meg, miért nem lenne 2. évad?"
Sok sorozat van ami pár rész után cancel-t kap és nem folytatják, még befejező részt sem csinálnak. -
winnie #47 "Leadtak 9 részt, de nem zárták le a történetet."
sorozatnál nem szokás lezárni történetet.
amúgy meg, miért nem lenne 2. évad? persze, hogy lesz. utána meg a 3. és lehet folytatni a sort. -
#46 Lesz hát (nem is újdonság), de reagáltál ezzel a kérdéssel Lyan linkjére, ahhoz nem tudtam, hogy hogyan jön... -
#45 Hogy jön ide? Azt kérdeztem, hogy lesz e a sorozatból 2. évad. Olyan bonyolult a kérdés, hogy nem lehet megérteni?
Leadtak 9 részt, de nem zárták le a történetet.
De úgy látom lesz 2. évad:
link -
#44 Hogy jön az ide? -
#43 Nem lesz 2. évad? -
Lyan Kyj #42 VIASAT3-on szeptember 8-tól!!!!! -
#41 én viszonylag hamar ledaráltam (egy délután :D) de nem hagyott bennem mély nyomot...
persze fogom folytatni, nem dobok csak úgy el sorozatot :) -
#40 én elakadtam az 5-ik résznél
kicsit lassan folynak az események lehet ezért nem jött nekem annyira be... -
#39 Nagyon nehezen vettem rá magam .... de aztán olyan ütemben daráltam be hogy villámgyorsan elfogyott.
Végre egy sorozat amelyikben _A_ valódi szerelemről van szó, és nem a minden csapból folyó mai nyál smaci-dugi-következőt szarságról.
Van mondanivalója, van morális tartása, a sorozat eddig: 10/10 -
#38 Nem tudjátok, hogy mikor lesz a következő rész? -
#37 lehet betesztelem:) -
A két kép közül valamelyiket nem lehetne betenni bannernak? Olyan üres így a topik. -
#35 Ez a világ legjobb sorozata. :)
Nagyon tetszik. -
#34 letudva ez is :)
egyáltalán nem ilyen sorozatra számítottam, valami darkosabbat képzeltem el magam előtt, de ez így is elég rendben volt.
a végefelé meg a sztori is eléggé beindult, a kilencedik rész végén meg...hát egy erős WTF azért kicsúszott a számon
szal jah, nem rossz a sorozat, érdekes a koncepció :)
faja, hogy mekapta a teljes évados berendelést, már csak ki kell várni ... (stupid strike...) -
#33 Első részben azt mondta, hogy fél közeli kapcsolatba kerülni az emberekkel, nehogy az történjen velük is, mint az anyjával (hogy egy véletlen mozdulattal visszaküldi őket a halálba) -
#32 Hja, mindenkeppen "evilagi" az ok. Lehet siman csak fel a noktol :) Vagy nem fel, de abszolute nem jon be neki Olive, mint no, viszont ragaszkodik hozza, mint pincerno. -
Miguel125 #31 Mert nem akarja. Nem szereti Olive-ot, Olive meg elég rámenősen nyomul, ennyi. :)