9
-
retek683 #9 xbox360 demo van már belőle is a kommentek alapján egy rosz sztót nem hallok a játékra, agyon dícsérik nagyon, szal ÉN nagyon várom!!
# Pentium IV 2.4GHz-es processzor -ajánlott Core Duo.
# 1 GByte RAM - ajánlott 2 giga.
# Direct X 9.0c kompatibilis videókártya legalább 128 mega VRAM-mal (NVIDIA 6600/ATI X1300 vagy
jobb) - ajánlott 512 MByte VRAM (NVIDIA GeForce 7900 GT vagy jobb, a DirectX 10-es támogatásért
pedig GeForce 8600 vagy jobb).
# 8 GByte hely a merevlemezen.
# Élő netkapcsolatra lesz szükség a játék aktiválásához -
#8 Eröltessék csak... kevés idő híjján innen értesülök.
Így jó, ahogy van... thx. -
Nyarlathotep #7 Olyan furi ez a SG... a filmes hírekben tök gyorsak, de játék hírekben akár egy hét késés is van. Nem kellene ezt erőltetni srácok! -
Skeez #6 Kiváncsiságból megnéztem a régebbi képeket. Azokon tényleg kicsit más a textúra. Deliginkább az a különbség, h nem világítanak az ablakok Bigdedi sisakján. -
#5 Persze, ebben bízunk mi is. Csak amikor kijöttek a promós anyagok, akkor mindenki a grafikáról áradozott, meg hogy külön csapatot fogadtak, akik segítettek nekik a vízmodellezés során, hogy szép legyen meg hihhető az is. Ennek ellenére ezek a képek annyira nem jók, szvsz. Éredekes...
Persze más lesz mozgásban látni, meg ha alatta lesznek a hangok, meg a jó kis szürreális zene (én ilyet képzelek alá), akkor a hangulat biztos ütni fog! -
#4 A textúrák tűnnek nekem egyedül gyengének kicsit, de ez a játék nem a grafikáról hanem a sztoriról és a játékmenetről fog szólni úgyis. -
neoG #3 ezt már sok játéknál észrevettem én is.Az első képek döbbenetesek, aztán szépen lassan mindíg egy picivel romlik a minőség.Két kiadás között talán nem is venni észre, de a végleges képek (ingame) és az első promós képek között azért látni bőven a különbséget! -
#2 Biztos faja lesz!
Viszont érdekes megjegyezni, hogy ma már men olyan szép a játék, mint korábban. Ennyit fejlődött vna. a "szépérzékem", vagy egy picit alábbadták, vagy már nem a photoshoppolt média promóképeket látjuk, hanem a nyers motort?
Várjuk. -
#1 Kiváló hír!
Szabit kell kivennem