Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+ 45 RP / XP van!

LYONESS - Your Cashback Company

tölts le másikat ez szar...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sziasztok nem rég szedtem le a Setup_ProjectTorque_20090618-ot
nam szóval... elindítottam a Setup_ProjectTorque_20090618_DNA-ot
ami végig ment és ezt a hibát írja ki
Installer integrity check has failed. Common causes include incomplemente download and damage media.Contact the installer's author to obtain a new copy.

mi a gond pls segítsetek ...
http://levelr.gamigo.de/ <<<

ALIENwoods
Kéne a német változatának a webcíme, ha valaki tudja írja meg please 😊

én beszoptam mert a lvl limit felment és csak 30 ason lesz tuning az evo hoz... de addigra én nsx et vezetek 😄 még 1 szint és nsx.

egy alap kocsi arabol nem nem nagyon lehet tuningolni. meg 3bol sem igazan. sim drift-ben eleg jo pontokat adnak most is. meg a drift mod se fizet rosszul, ha ugyes vagy. most en is gyujtok, meg 1.7 millio RP hianyzik az egyik kocsi tuningjahoz

ALIENwoods
Pedig kár, mert hiába van vagy 6 autóm, ha nem tudom élvezni a játkot mert mindegyik alap szintû és mindig elvernek. Pedig fognám eladnám egy verdát ami nem kell majd feltuningolnék egy másikat és jól érezném magam 😊

es ez eleg sokaig igy is marad

Nagybetûkkel kivan írva fent hogy még nem lehet eladni...

zico87
hy pár napja kezdtem a gamet nagyon faxa csak lenne 1 kérdésem autót elehet adni amit megvetem ??

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Akkor én valahogy nagyon jól csinálom...

kemszi2
nekem még mindig nincs 1db ap-m sem😄
Jaja... fõleg hogy kaptam 1k AP t megint valami nyári cucc miatt és már van 2780... még 2szint és megveszem az nsx et szerintem.

kemszi2
én is toltam egy kicsit.50%-al szép az élet😄
Kiis lett használva... egész délelõtt... majd még este fele fojtatás

+50% XP / RP bonusz van !

kemszi2
áááhh én ezen a héten nem nagyon tudok fejutni....talán holnap...
ALIENwoods
Sebaj,

Én ma is nyomtam, Igen szemét tud lenni a Thunder Alley.

sajnos én nemtom mivel holnap 3kor kezdek :S szóval én MOST mek aludni 😄 de 4re hazaérek aztán nyomhatjuk hacsak nemkell megint mocit szerelnem...

ALIENwoods
jap, ma elvileg én is tolom kicsit.

30.000 RP-t költöttem Lion Sedanra, de noobok közt élvezet 200 km/hval száguldani 😄

Sajan mennem kellet aludni 😄 majd ma

ALIENwoods
Ptzünk épp MOST. én valszeg egész este maradok online 😊

adikakk
hy all
leszedtem a Project torque 2009.2.17 clientet és mindig frissíteni akar
az mért van?
ráadásul a hivatalos oldalról szedtem le

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Gregorius
Én is elõveszem néha, mondjuk úgy négy havonta. Mindig bízok benne, hogy most jobb lesz, de nem. Mindig összezárnak kettesben valami agyontuningolt csodával, ami úgy fordul, ahogy a srác a gombokat nyomja ellentétben az én alap verdámmal, ami csak gumit égetni tud. Így aztán nem valami fun a játék. Úgy kb negyed óráig tudom élvezni. Aztán újabb négy hónapra intek búcsút neki.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

kemszi2
én tolom.viszonylag rendszeresen
Igen játszanék de valahogy hihetetlen hogy napok óta töltöm...

adikakk
Project torque Client 2009.2.17 ezt szedd le

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

jatszik meg valaki? ahhoz kepest, hogy egyre jobban sullyed a jatek, eleg sok uj magyarral talalkozok

nem, csak el kell erni az aktualis szintet, eleg regen volt mar frissites

sovatalevi
Mar megvan ,nem a hivatalos oldalrol toltottem,es az volt a gond.minden initasnal ennyit frissit?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Falcon87
Lehet, hogy meg sincs neked a játék. Vagy véletlenül a paintet indítottad el.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Alexease
<#zavart2><#wilting><#szomoru1>
sovatalevi
segitseg.a jatek nem akar elindulni miert lehet?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Elinditom, és az upgrade 49 százalékon ledob <#vigyor1><#confused><#szomoru1>valaki? Segitség !!!!!!!!!
bemesz a garazs-ba, ott jobbra a Gift, ramesz a kurzorral valamelyikre, es bal oldalt megnyomod a USE gombot

Megoldódott a login probléma. Szóval, a jelszóban szereplõ számokat nem a numerikus billentyûzeten kell bevinni.

Ma kaptam egy invictus terepjárót ingyen, meg két giftet. A giftekkel mit kell csinálni, hogyan lehet felhasználni õket?

kozerdeku info, masik forumon Bazzzs irta :

" PD-rõl jutott még most eszembe, hogy mivel így elég sok piros kulcsot lehet kapni, ajánlatos a karrier elsõ oldaláról a 7-es küldetést megcsinálni aranyra (1500RP, 1000XP, sárga kulcs). A sárga kulcsokat meg a driving challenge elsõ oldalán található gate hunt on mud 4-en a legjobb ellõni. Szerintem a challeng-ek közül ez totál könnyû lett, fél percig se tart, és 3500 RP, 600XP. "

mukodik!

Egyre izgalmasabb, csináltam próbaképpen egy új accountot, és azzal sem tudok bejelentkezni a játékba... Asszem lesz majd egy reinstall.

A weboldalra be tudok jelentkezni azzal a jelszóval amit sejtek, hogy jó. Megváltoztatom a jelszót ott, de a játékba továbrra sem tudok belépni az új jelszóval sem. 😞

I forgot my password...

Elõvettem ismét a játékot, de a loginnál elakadok, elfelejtettem a jelszavam, hol lehet jelszóemlékeztetõt kérni?

Egyszerü.... multiban amelyik a kedvenc játékmódod játszol aztán X kilóméterér kapsz piros kulcsot...

Még annyit szeretnék kérni hogy valaki valamilyen tanáccsal elátna,mit miért lenne érdemes csinálni,vagy hogy lenne jo ez meg ez...
Köszönöm szépen
köszi szépen a segitséget
burjanmate
Azt multi versenyértkapsz.

TDU nick: HUN_Matt_92

sziasztok!szeretnék segitséget kérni!!
missionba elkezdtem játszani,még teljsen uj vagyok!azt szeretném kérdezni hogy elfogyott a piros kulcsom és utána nem enged seemit se csinálni a carrierben!hogy szerezzek kulcsot vagy nem értem?
köszönöm szépen elõre is a segitséget
Igen egyész napos kocka leszek mihelyst megkapom a vinyómat 😄 holnap jön meg szervizbõl aztán lesz hely a gépemen feltenni mert most van kemény 7.5gb os vinyóm, kicsit aláadtam az 1tb nak 😄

burjanmate
Játszik ezzel még valaki?

TDU nick: HUN_Matt_92

kemszi2
valaki nem jön egy kicsit játszódni ma?