2153
Project Torque
-
#2033 Csak 7 napig "él" ha kibontod... -
Gibor #2032 Nekem jöhetne de sajnos egy ideje nemtudok játszani :S -
#2031 Nem kell ajándékba valakinek pár golfkocsi illetve mini markoló vagy villástargonca? -
UnConnecteD #2030 magyarorszagrol jatszol? a magyar ip-ket nem bannoltak. -
WorldTorrent #2029 Am azzal a programmal tenyleg fel engedett , thx:) Ez olyan mintha proxyval lepnek fel?:D -
Gibor #2028 Persze hogy változott :) -
ricsa008 #2027 változott valamit a játék? én már kb fél éve nem voltam fent -
Gibor #2026 Nem... -
WorldTorrent #2025 akkor ez valami bug nem direkt banoltak ?:D -
Gibor #2024 Valamiért bannoltak sok IP t és nagyon sokan nemtudnak játszani, elvileg az invictus rajta van a témán hogy javítsa, de találtam egy ilyet amivel elvileg fellehet menni játszani. -
WorldTorrent #2023 Ki banoltak az ip-m? pedig meg egyszer sem leptem be a jatekba -
WorldTorrent #2022 Valaki pls help nem tom mier nem enged fel:((
Kep:
-
#2021 :) -
#2020 köszi -
UnConnecteD #2019 azert, mert nem figyeltel, csak nyomogattad a tovabb gombot az elso inditasnal
2 lehetoseg van :
- uj acc-ot regisztralsz.
- veszel Nickname Changer-t a shop-ban. 399AP-ba kerul -
#2018 sziasztok kérdezném a nevemet hogy tudom beállítani mert csak számok vannak -
#2017 Nem sokkal lett több az fps :D
Most 70-80 :D Szóval nyugodtan szarakodj, mert utána normálisan tudsz játszani vele... -
UnConnecteD #2016 a 9.4 cat. az egy Ati Radeon vga driver.
mit szeretnel tudni? elvileg barmire tudunk valaszolni a jatekkal kapcsolatban. kuldhetsz mailt is, valaszolok -
#2015 sziasztok örömmel látom nem csak én vagyok új játékos.
kérdezném hogy mi az a 9.4 catalyst kell e a játékhoz nekem szépen fút nem akadozik.valami tippek trükkök vagy magyar faq van-e? -
#2014 és azzal hány fps-ed lett?, nekem is ez a gondom, csak nem akarok szarakodni driver.ekkel, köszi csáó -
#2013 9.4-es catalyst kell hozzá, és azzal jó... -
#2012 800*600-ban ablakos módban mindent levéve is csak 16-18 fps.. -
#2011 feltettem egy 9.5-öst a 9.11 helyett de semmit sem változott... :( maradt a 10-15 fps, úgy, hogy szinte minden off-ra meg low-ra le van véve a garfikánál.. :( -
#2010 Köszi ...kipróbálom... -
UnConnecteD #2009 ugy hallottam az utolso catalyst-okkal van gondja, probald regebbivel. -
#2008 Sziasztok...
Én is most találtam, rá erre a játékra.
Feltettem, de szörnyű az fps-em :( Úgy se jó ha mindent leveszek low-ra, illetve kikapcsolom az effekteket.
Más játékok szépen futnak, mert nincs egy rossz konfigom:
ASUS P5B; Core2Duo Quad Q9550 2,8GB; 2*516+2*1GB DDR Geil Dualkit;Sapphire HD4890 1GB
Tudna valaki segíteni? Vagy, hogy hol kérdezzem meg? -
UnConnecteD #2007 kocsit eladni nem lehet, PR-t gyujteni versenyzessel lehet -
Rayne89 #2006 Ja és még valami hogy kell eladni kocsit mert már van vagy 3 -
Rayne89 #2005 Szevasztok elöször is nagyon kezdő vagyok most tettem fel a játékot és a kérdésem az lenne hogy hogy kell pénzt gyüjteni? -
#2004 A legutóbbi SLM-s PT verseny képei ! -
UnConnecteD #2003 35% RP / 40% XP bonusz hetvege ! -
#2002 Egyet értek veled, énis sokáig az eredeti japán Level-R-t jásztottam, aztán amint lett PT, egyből bannoltak mindenkit. -
regisztrálvavan #2001 pont pár napja volt ugyan ez a drift cityben is....blokkolták az eurpoaiakat...az elején még be is lehetett lépni és örültem is hogy de jo még tudok játszani mig a többiek nem...aztán nemrég teljesen kitiltottak, ugyhogy vigyázzatok vele :S
pedig most szedtem volna le mert most nincs drift city de igy meggondoltam magam :D -
#2000 Holnap PT-s összeröffenés lesz, kötetlen. Aki jön az jelezze mán itt, mert nem fogunk fél órákat várni 1-1 emberre: --> ITT <--
Köszönöm -
UnConnecteD #1999 megusztuk a dolgot. magyar IP-ket nem tiltottak ki. de elegge sok mast igen, eddig sem voltak sokan a jatekban, de most mar meg kevesebben. -
UnConnecteD #1998 akkor a gepeddel van a baj. a jatek teljesen stabil. ma utoljara. holnaptol CSAK usa-ban lehet mar jatszani vele. -
#1997 Jó ez a játék. Utoljára júliusban vettem elő. Akkor nehezteltem rá, hogy mindig összejövök valami First Class májerrel, aki ellen semmi esélyem. Ma megint elővettem, hátha... Örömmel tapasztaltam, hogy a problémám teljesen megoldódott. Fél óra update után végre beléptem, és minden alkalommal összeomlott a játék még a lobbiban az előtt, hogy sikerült volna magam betenni egy versenybe. -
#1996 hali, mitől van csak 17 FPS-em a game-ban??? min/max-on is, kérnék helpet, 9.9 catalyst, XP SP3 -
UnConnecteD #1995 hallottatok az IP Block -rol? okt 15-tol lehet, hogy nehezebb lesz a jatek ... -
#1994 Gyertek Sim #1 Lobbyba versenyre :) most