2153
Project Torque
-
Gibor #548 Igen, arról beszéltem hogy itt már leírtam egypárszor...
Amugy EVO-val száguldozni élvezet... -
Szerintem ide is beírhatod, nem törik le a kezed tőle :)) -
Gibor #546 Levan írva itt a fórumban legalább 10x, de a gyengébbek kedvéért AERIAGAMES FÓRUMA. -
Cool-spot #545 Sziasztok!
Eltudna valaki mondani hogy hogy lehet AP-t szerezni? Azonkivul hogy venni lehet :) -
UnConnecteD #544 mar megveheted. de mielott veszel egyet, gondold at meg egyszer. eloszor is nezd meg majd az uj palyan a toplistat. -
Gibor #543 Még énsem tudom... áááááhhh kénytelen leszek holnap reggel 3kor kelni hogy mielőtt buszra szálok kockulhassak még1et. Najó nemám... -
Jaj de kibasztak veled...hogy fogod túlélni ezt a csapást? :D:D -
Gibor #541 Huhú, kibasztak velem... nekem már van egy 2hónapja Quadrom... meg a kurv* ***ukat... mert hajnali 1kor akitválják a patchet és csak holnap tom megvenni az Evot-t :( -
Huhúúú én meg egy hete :D:D -
Huhú!
Most szereztem ingyen egy Quadro-t. ^^ -
Gibor #538 mert akkor aktiválják a patchet. -
Gibor #537 még nem lehet menni velük... majd csak 6óra múlva... -
el tudná valaki magyarázni magyarul hogy kell ingyen AP-hez jutni?lécci! -
Hát ezen az irányításon vmit nagyon elbaszkuráltak :/ -
Gibor #534 Kijött az új patch, tartalom:
New Licensed Cars: 2006 Subaru Impreza WRX STI and the 2006 Mitsubishi Lancer Evolution MR
New Vs Track: Tokyo Highway Haste
New Style Items: muffler & sideskirt 5 [No C-Racer, No Lagoon]
Additional Race Bonus items
MÁR NYALOM A SZÁM SZÉLÉT. -
Gibor #533 Nekem Lan Evo -
Nekem Quadro-m lett így :)))) -
Gibor #531 Aeriagames fóruma... -
HUN BECSEHELY #530 Aztán hogy?Elárúlod,vagy elviszed a Sírig a titkot:) -
Gibor #529 mint pl nekem... összeszedtem már 2400AP-t, teljesen ingyen. -
UnConnecteD #528 ha ugyes vagy, egy filleredbe se kerul ;) -
Jó hát a mazda eleve sokkal jobb, mint a beépített kocsik...nem véletlenül kell igazi zsét fizetni érte :DDD -
UnConnecteD #526 vegyel meg mindent, amit csak lehet. a mazdam meg elegge alap szintu, de mar angliaban most jobb, mint fullos A-5-os harpoonok -
-
magyarul baromság amit írt :D -
nem teljesen.az erős motorthoz alegjobb gumi illik.de azért a gyengébb motor sem veti meg a legjobb gumit:) -
baromság :D:D -
UnConnecteD #521 szerintem a nagyobb tapadasu gumik az erosebb motorokhoz valok, tehat, amig nincs level3-4 motor, addig nem kell jobb gumi sem. szerintem ugy logikus tuningolni, hogy mindig mindenbol nagyjabol azonos szintu legyen, tehat hiaba van a handling maxon, ha a motor sehol nincs. es forditva is. -
Gibor #520 én meg egy EVO-t veszek sztem... az AP már megvan... -
Meg tudja valaki nekem mondani, hogy a "handling" gumiabroncs tuningok azok hogy működnek? Ha veszek egy új versenygumit, akkor egyszerűen nem kanyarodik az autó. Jobb időt tudok menni mind verseny mind off-road pályán a gyári gumikkal. Miért van ez? Egy új gumit, mindegy, hogy az I. vagy II. kategóriásat teszem fel, olyan érzés vezetni, mintha csak 5°-ot tudnám tekerni a kormányt. -
mindenképpen megnézem,test drive a legjobb ebben a játékban XD -
Gibor #517 2/13 azaz csütörtök.... és mit jelent... Subaru Impreza és Mitsubishi Lan Evo IX -
áhá -
Gibor #515 Eventek... eventek... eventek... -
Azt hogy? -
Gibor #513 Mit szolnűtok egyszer egy Challange mode versenyhez? ott tudnánk AP-t keresni... csak kell racing ticket... nekem mondjuk van vagy 40db. -
Addig eljutottam, de az 1-es gumik és az 1.kerekes gyorsulás sem segít sokat, sz'al majd veszek 1 body-t, csak 50K fölött van XD. Remélem a Porsche jobb lesz XD. -
Gibor #511 Hát szted mi lenne a legjobb? ha nemtod irányítani akkor handling upgrade-el... -
Kéne 1 kis segítség: vettem 1 Harpoon-t, de irányít6atlan... Mivel kéne kezdeni a tuningot? -
egyetértek.