Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem... milyen géped van?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pff :S

minimumon 800x600 ban 6-8 fps el fut a játék, ez normális ?

de van... a fantázia autóknál egyedül a vizuális tuning ketül AP-be de olyan olcsó hogy 1 verseny azt veszel vlamit... de azaz 1verseny naponta lesz 😄

lol 6 fps el megy a játék 😮

amúgy nincs motortuning se ?

Az ok ,de ha a játékos nem profi és totál lealázzák ,mert a tragacsa aránytalanul rossz a többikez képest?!
Mért kell a nem licenszelt kocsihoz való tuningra fizetni?
Érthetõ ,hogy a fejlesztõk szeretnének valami bevételt szerezni ,de akkor ne hirdessék úgy ,hogy ingyenes!
pl mértnem a kliensért kérnek 1x díjat (sorozatszámért)? -már meg is van egy kevés bevétel..ha még licenszelt kocsit is szeretne valaki ,akkor fizessen érte és a cuccokért amit rátesz!

Annyit mondok hogy leszenk Daily eventek amivel AP-t tudsz nyerni és AP-vel tudsz veni olyan dolgokat amiért amugy fizetnél... szóval ha nincs pénzed akkrois megoldható minden...

Level-R óta bejött a játék ,mert nem egykaptafára ment ,mint a többi.
Akit tudtam beinvitáltam ,hogy jöjjön ,mert jó multis game és INGYENES csak bizonyos része (lesz) fizetõs...
A mostani patch-el sikerûlt elérni egy dolgot: 1.6gb al több hely van a gépemen.
Azt a sok feleslegesen eltõltött órát sajnálom ,amit erre pazaroltam!<#levele>

rosz hír... én csak a teszt pályán drifteltem ahol alapból lehet menni az összes autóval... és mellete AP-re ehet megvenni a licencelt verdákat és az mit jeléent? hát pénzt... 😞 vagy majd a daily eventeken lehet AP-t szerezni...

drater
hy!! lenne 1 kérdésem! Elég sokszor elõfordul velem hogy versenyzés közben kiírja hogy connecting és aztán behozza a bejelentkezõ képernyõjét a játénkak. valaki nem tudja miért van ez??? már nagyon idegesít!

minnyárt lentvan, nehéz megszerezni az RX-7est ? :S

Még nem... 😞 de felteszem mihelyst átkonvertálom... meg sztem más videót csinálok mert izéka nem lett a legjob azóta jobban nyomom...

<#worship>

feltetted már jútúbra a frift videódat ? 😄

nekem 800-900kb/s el jött... -.- de ez attólis függ hogy menyien használják a klienst.

én is azt hittem -.-

azthiszem filefrontról a legjobb...

kb a 200 adik kodot elfogadta 😮

már csak megkell várni mig 120 kb/s el lejön az 500 mega :S

nincs vmi nagyon gyors szerver ahonann le lehet szedni a "klienst" ? 😄

nekedis csináljak accot? it nálunk a faluban mindenkinek én csináltam 😛

20 perce irogatom a kodokat regisztrációnál, de mindig hibásnak látja :SS

ngcsnet
a patch 200mb körül van, csak több részletben tölti le (50-60,100mb-s darabok ha jól emlékszem)

-.- 😛
AP-re lehet megvenni amugy csak teszt pályán toltam vele... -.-

már meg is vetted? neked mennyi RP-d volt akkor? :| amúgy több mint 50 mega asszem...
Nemsokára feltöltöm YouTube-ra a videót szét frifeltem az agyamat RX-7el nagyon állat nem annyira dobja asegét és iszonyat szépen lehet drifttelni vele... beleszerettem szthiszem...

50mb asszem...

nagy a patch mérete?
Nah... msot ujjab munkák várnak rám ennyi autó után meg persze kiváncsi leszek menni kérdést kell beletennem a FAQ-ba 😄 mivel most AP-re is kell vásárolni ezerrel na meg a Challange mód...

Igen én ezért tértem át Gmail-ra ott egyböl megérkezik. Amugy a játék már hivatalosan megjelent....

csm
freemailom van

BMW 325 iX Rallye Car :)

ha hotmail-ed van akkor meg kell érkeznie egybõl, én vipmail-lel is próbáltam de azzal csak 2 nap után érkezett...
MikX
Nahõ, Kijött egy új Patch, van egykét új dolog, Új autók!!
Trueno, MR2, RX-7, és még fantáziaautók: Hexan GT, Stallion GT, Harpoon GT, Lagoon Defender.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

csm
még nem jött email 😞

Oké account megoldva... nézd meg az email-ed azt megkell adnod a jelszavad és mehetsz játszani...

Csináljak egy accot neked? mond a neved és megcsinálom meg az emailé címed kell... a jelszót már te fogod beírni.

Bence94
én úgycsináltam hogy a jelszó kezdõbetûjét nagy-gayl írtamés a jelszó végéremega számot.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

csm
de én rendesen beírom a kis és nagybetûket,mégse enged tovább. az írja "confirmation code is not correct"

Merem feltételezni hogy ezaz RX-7 már a mostani játékban is bentvan... mivel nemtom hogy ha másik patch lenne fent akkor elindulna-e... szal elkezdtem a .pacaga fájlok kitömörítése után kutatni... remélem kitom tömöríteni mert akkor megoldom a truenot megvásárolhatóvá...

ha nem 11-kor lenne akkor én is részt vennék a live event-en 😛
de ez LIVE EVENT... Amugy mit szólsz az RX-7-hez?

skyli991
én explorer módban eddig mind a 3x nyertem, de többet nem játszottam.
az volt a baj h mindíg csak 3-4-en voltunk 😞

Explorer mod LIVE event.. legelsõ verseny!!!! 2000RP ide nekem 😄

Na szóval ha nézegetitek az Aeriagames fórumát találtok egy ilyet:

DE én megnéztem a kép forrását és a forrás photobucket 😄 yeah ott beok regelve és megnéztem a csávó adatlapját és képeit... és lám mit találtam:

És vagyok olyan rendes hogy megosztom veletek 😄

hüü akkor eztis betreszem a faq-ba 😄 kis nagy betü keverék 😄 amugy jelszónak elõre szólok hogy egy nagy betü és 1számot tartalmazzon

csm
nemtudok regisztrálni,azt írja a "confirmation code" nem jó,edig hibátlanul írom be!

😛P nekem 118 ma este nyomok egykettõt és elérem a 120at vagy még többet 😄

na megvettem a car upgrade 1-t, 116 odds <#gun>
Mikor ezt szereztem akkor volt 7játékos aki végig ment és 21clean sectort írt... és a legdurváb hogy ezcsak amatör szal ghost mode on és csak 80%-ot kapok...

MikX
Jaa, ezmár nemrossz...
Mondjuk én úgy szoktam sokkal többet kihozni, h megpróbálok tiszta köröket menni, persze gyorsan, vagyis fokozatosan, mert nemjó, ha elõször mész egy naon jó idõt,ha minden körben tudsz javítani rajta, az a legjobb, namegugye nyersz is, plusz még ha 8-an be is feljeznék, az lenne a legjobb... nade ien nincsen, hösszejöjjön ez mind, dee jólenne... 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Azóta már EIV vagyok 😛 és majdnem felénél tartok 😄

na mostmár teljesen belegabalyodtam... mindenki értse jól 😛