Project Torque
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
minimumon 800x600 ban 6-8 fps el fut a játék, ez normális ?
amúgy nincs motortuning se ?
Mért kell a nem licenszelt kocsihoz való tuningra fizetni?
Érthetõ ,hogy a fejlesztõk szeretnének valami bevételt szerezni ,de akkor ne hirdessék úgy ,hogy ingyenes!
pl mértnem a kliensért kérnek 1x díjat (sorozatszámért)? -már meg is van egy kevés bevétel..ha még licenszelt kocsit is szeretne valaki ,akkor fizessen érte és a cuccokért amit rátesz!
Akit tudtam beinvitáltam ,hogy jöjjön ,mert jó multis game és INGYENES csak bizonyos része (lesz) fizetõs...
A mostani patch-el sikerûlt elérni egy dolgot: 1.6gb al több hely van a gépemen.
Azt a sok feleslegesen eltõltött órát sajnálom ,amit erre pazaroltam!<#levele>#levele>
<#worship>#worship>
már csak megkell várni mig 120 kb/s el lejön az 500 mega :S
nincs vmi nagyon gyors szerver ahonann le lehet szedni a "klienst" ? 😄
Trueno, MR2, RX-7, és még fantáziaautók: Hexan GT, Stallion GT, Harpoon GT, Lagoon Defender.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
BMW 325 iX Rallye Car :)
az volt a baj h mindíg csak 3-4-en voltunk 😞

DE én megnéztem a kép forrását és a forrás photobucket 😄 yeah ott beok regelve és megnéztem a csávó adatlapját és képeit... és lám mit találtam:
És vagyok olyan rendes hogy megosztom veletek 😄
BMW 325 iX Rallye Car :)
Mondjuk én úgy szoktam sokkal többet kihozni, h megpróbálok tiszta köröket menni, persze gyorsan, vagyis fokozatosan, mert nemjó, ha elõször mész egy naon jó idõt,ha minden körben tudsz javítani rajta, az a legjobb, namegugye nyersz is, plusz még ha 8-an be is feljeznék, az lenne a legjobb... nade ien nincsen, hösszejöjjön ez mind, dee jólenne... 😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85