Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gameprotect valami eltérést talál, nekem a gép ujrainditása megoldja a problémát
Szevasztok.
Miért csinélja amikor elindítom a játékot,bejön a képernyõ ahol be kell jelentkeznem de besem tudom írni azonnal kikapcsolja az egész gépet.
bakker egy patch áldozata lettem... kb 1 hete történt... összedobtam 79ezret Harpoon GT-re a mi a legdurvább kocsi, szal mire meglett pont 79 kijött egy patch és 99-be kerül... de sebaj mert másnap megkaptam a Mission Eventért járó 10k-mat azt már csak 10k kell 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kemszi2
ha lesz idõm megint megyek majd pár kört vele 😛
Én már összetettem egy oldalt csak egy részénél abbahagytam... mert nemhinném hogy sokan lennének bár... ha megnézzük mostmár egy csomó magyar játszik... és a játékban értesítenénk õket lehet hogy lennénk egy olyan 50-en...

1. extrán 2 gigát adnak -.-
2. ha meglesz az új VGA-m (amin elfut a gém) valszeg én is játszani fogok vele 😊

Na megyek is aludni... Nem szenilis hanem fáradt vagyok. (Szóismétlés)

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

Sziasztok!

Én is játszom a játékkal! Tudom hogy ez itt a játék magyar fórumja, de arra gondoltam csinálnák neki egy extra-s oldalt.

PHP-NUKE-ra gondoltam. Van akit érdekelne? Magamnak fölösleges lenne elkészíteni, azért kérdezem.

Amik lennének. Fórum, Chat, Képgaléria feltöltési és kommentelési lehetõséggel.

Nem tudom mennyien játszák Magyarok a gémet, de sztem érdemes lenne lassan külön oldalt cdinálni neki, nem? PHP-Nuke alapú oldal lenne, extra.hu szolgáltatónál. ( 1GB tárhely)

Ha sztetek érdemes jelezzétek. 😊

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

Az van odaírva, amugy meg lényegtelen én a CLosed Beta klienset használom mert ugyis fel patcheli a játékot...

kifli
"A játékot hivatalosan kiadták... vége a béta korszaknak."
Hmm én bárhonnan szedném le akkor oda van írva hogy béta
"Project Torque Open Beta Client"
Ezt találtam a gamers hellen amit a hivatalos oldalon találtam akkor most hogy is van ez?
Bakker télleg tegnap elfelejtettem menni... áhh mind1 mondjuk most vlami van a netemmel mert kb 20 vagy 30percenként ledobál egy pillanatra vagyis mihelyst ledob már vanis net
szóval olyan 0.00000000001 másodpercig dob le 😄 király...

Balaka
és LIVE EVENT?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★

egyszerüüü.... www.aseriagames.com aztán AP recharge... oda kell bankártya... és asszem 10 dolcsi 1000AP 20dolcsi 2000 AP

Balaka
MA MIKOR LESZ ÉS HOL LIVE EVENT?

Balaka
AP-t honnan lehet szerezni?
Valakai tud segiteni?
MSN:[email protected]

Nemsokára meglesz végre a Harpoon GT... már csak 20ezer RP 😄

ÁÁ amióta Hexanom van azóta kicsit keényebben nyomom.. már egy jópáran kilépnek Amatörbe a szobából ha belépek.... pedig még nem nyomom legjobbanaz englandot még lehethe mit javítani...

Dehogynem, most hagytam abba
Amugy jött le frissülés -a handling megváltozott abszolut jó irányba
(England route7-en 7körön át 3-4-en egyutt végig, nagyon cool)
Mivan veletek? senki se játszik? hátilyet...

vissazfele is 😛

Peck
privi ment

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

kulcs elküldve 😊

Ment Privi.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

okés... -.-

felvettelek msn re -.-

nagyon faja... driftre jó csak hozzá kel szokni.

amúgy mien a kocsi ?

Vannak kulcsaim... ha kell vlakinek akkor privibe kérjen...
Nem mondom meg mennyi kulcsom van de bõven van sztem elég hogy adjak olyan 10embernek kb...

lol😄 mert sokmindenel kel próbálkozni pl... SM-et nyugodtam felveheted 1.0ra vagy 2.0 lehet sokkal joban futna.

full minimum...

amúgy nincs fent a gém 😄

graf beállításodról küldj shotot...

10FPS????? hüüü hát akkor izéka... video kari driver hang kártya driver.. meg mien op. rendszer?

azt hogy rohadt máker vagy ? -.-

bár nekem még mindig 10 fps el megy, szal felejtõs <#szomoru1>

Szerintetek ezalat mitértek?

kemszi2
na hátha bejön😊
szóval levan írva 😄 a lényeg hogy rákat a project-torque ot a co sponsored eventeknél vanegy valami rákat ott otvan hogy MMORweld vagy mi rákatt és beregelsz és utána ha rákatt mégint akkor megint otlesz csak már bevagy regelve ot lesz egy olyan hogy projec ttorque beta event... rákat ott a fórumba be kell írni hogy "Ich möchte einen Betakey!" és majd kapsz egy kulcsot PM-ben amit beírsz és meglesznek a cuccok... de elõre szólok hogy nemtomm mikor adnak kulcsot...

szal akkor hogyan lehet ezeket megszerezni ?

Na ha vlakit érdekel....
CO-SPONSORED EVENT
És ez arra jó ha egy oldalra ami levan írva beregelsz és beírod a topicba hogy kell kulcs akkor másnap vagy vlamikor kapsz egy Hexan GT, G meter, 1x Nitro... és ez mind ingyen... még 3? nap van hátra....

hát mennek az eventek rendesen...

hú de gyengén megy mostanában a topic <#shakehead> valami új info?
Ez jó hír a sok negatívum után <#zavart2>:
Kezdve ,ahogy emlitetted a Level-R csak japóknak készûlt ,így félbeszakadt a karrierem a tiltás után(igaz jó japcsi tudássommal csajt regeltem ,de legalább a csápmás keze jól csavarodott a kormányon <#idiota>).
Aztán a zárt PT béta egészen C-V szintig /közben a sima versenyre beszabadúlt Racecar-jóemberekkel fûszerezve/ s eljött a nagy adatbázis clear.
Öröm bodottá ,újra kezdtem a nyílt bétában és 4x4 esem szorgosan tápolva (mert úgye nemtõrlõdik már semmi) ,de a végsõ peccs meg kicsapta a biztosítékot totál.

wakizashi: szinte minden cucc AP-ért és RP-ért is megvehetõ lesz kb. két hét múlva. Kivétel a licenszelt stock kocsi, esetleg csajok, nitro, +5 +10% teljesitménynövelõk.

Még 1 info amit érdemes tudni: az US szerverrõl nem tervezik kitiltani Európát. (A JP szerverrõl ugye letiltottak minket bármiféle figyelmeztetés nélkül.)
akkor driver... vagy a pixel shadert ved le -.-

de az eddigi invictus gamék nem fagytak :S

level-r 1024x768 minden fullon ment 30-40 fps el..

Pepsi Twist
jaja sztem is 😊 (amúgy azért nyitnak sokan ilyen Project Torque-s topikot mert a keresõ télleg nem mutatja be írom hogy project minden félét kidob csak olyat nem hogy torque és ha a pontos nevét írom akkor meg nincs találat)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VGA: Ati 9600 (256-os)

a gond...

Pepsi Twist
TÉK, PÉK, FÉK... kinek hogy tetszik (-.-)

Pepsi Twist
Na ez fasza már jön is le a gamma! (na reggeltem de se hotmailba se freemailba nem kaptam még ímélt)

gépigény:
OP : Windows XP, 2000, Vista
CPU: 1600 MHz, (AMD 2000)
Memória: 256 mb
VGA: DX8 -as

gépem:
OP : Windows XP
CPU: 3100 MHz
Memória: 1 giga
VGA: Ati 9600 (256-os)