Project Torque
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért csinélja amikor elindítom a játékot,bejön a képernyõ ahol be kell jelentkeznem de besem tudom írni azonnal kikapcsolja az egész gépet.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
2. ha meglesz az új VGA-m (amin elfut a gém) valszeg én is játszani fogok vele 😊
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Én is játszom a játékkal! Tudom hogy ez itt a játék magyar fórumja, de arra gondoltam csinálnák neki egy extra-s oldalt.
PHP-NUKE-ra gondoltam. Van akit érdekelne? Magamnak fölösleges lenne elkészíteni, azért kérdezem.
Amik lennének. Fórum, Chat, Képgaléria feltöltési és kommentelési lehetõséggel.
Nem tudom mennyien játszák Magyarok a gémet, de sztem érdemes lenne lassan külön oldalt cdinálni neki, nem? PHP-Nuke alapú oldal lenne, extra.hu szolgáltatónál. ( 1GB tárhely)
Ha sztetek érdemes jelezzétek. 😊
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Hmm én bárhonnan szedném le akkor oda van írva hogy béta
"Project Torque Open Beta Client"
Ezt találtam a gamers hellen amit a hivatalos oldalon találtam akkor most hogy is van ez?
szóval olyan 0.00000000001 másodpercig dob le 😄 király...
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
Amugy jött le frissülés -a handling megváltozott abszolut jó irányba
(England route7-en 7körön át 3-4-en egyutt végig, nagyon cool)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Nem mondom meg mennyi kulcsom van de bõven van sztem elég hogy adjak olyan 10embernek kb...
amúgy nincs fent a gém 😄
bár nekem még mindig 10 fps el megy, szal felejtõs <#szomoru1>#szomoru1>

CO-SPONSORED EVENT
És ez arra jó ha egy oldalra ami levan írva beregelsz és beírod a topicba hogy kell kulcs akkor másnap vagy vlamikor kapsz egy Hexan GT, G meter, 1x Nitro... és ez mind ingyen... még 3? nap van hátra....
Kezdve ,ahogy emlitetted a Level-R csak japóknak készûlt ,így félbeszakadt a karrierem a tiltás után(igaz jó japcsi tudássommal csajt regeltem ,de legalább a csápmás keze jól csavarodott a kormányon <#idiota>#idiota>).
Aztán a zárt PT béta egészen C-V szintig /közben a sima versenyre beszabadúlt Racecar-jóemberekkel fûszerezve/ s eljött a nagy adatbázis clear.
Öröm bodottá ,újra kezdtem a nyílt bétában és 4x4 esem szorgosan tápolva (mert úgye nemtõrlõdik már semmi) ,de a végsõ peccs meg kicsapta a biztosítékot totál.
Még 1 info amit érdemes tudni: az US szerverrõl nem tervezik kitiltani Európát. (A JP szerverrõl ugye letiltottak minket bármiféle figyelmeztetés nélkül.)
level-r 1024x768 minden fullon ment 30-40 fps el..
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a gond...
OP : Windows XP, 2000, Vista
CPU: 1600 MHz, (AMD 2000)
Memória: 256 mb
VGA: DX8 -as
gépem:
OP : Windows XP
CPU: 3100 MHz
Memória: 1 giga
VGA: Ati 9600 (256-os)