Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiprobalod most? tudsz jatszani Level-R-t? most! magyarorszagrol! HotSpotShield, meg ilyen programok nelkul

LYONESS - Your Cashback Company

Igen európai országokban Level-R van... de azt mondom hogy onnan nem vagyunk kibannolva, az egész erre szólt nem a PT re...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

marpedig ki vannak. Magyarorszag ( szerencsere ) az USA piachoz tartozik, mint Kanada. ezert csak PT-t tudunk jatszani IP trukkozes nelkul. mas europai orszagokban pedig Level-R -t. legyszives tajekozodj, mielott felrevezetheto dolgokat irsz.

Magyar fejlesztésü játékból a magyarok kilennének bannolva? vicces lenne... fõleg európai régióba... invictus biztos tudna fejleszteni ha kivannak õkis baszva...

ez biztos? mikor probaltad utoljara?

A Japán Level R bõl igen.... de az európain nem vagyunk bannolva.

level-r -ben elvileg tobben vannak, de itthonrol csak a PT szervereket tudod elerni. level-r -bol a magyar ip-k bannolva vannak.

Illetve árak tekintetében... ?

Akkor most hol játszanak többen és nekünk hol kisebb a lag, van egy tippem mindegy.
Hol éri meg jobban játszani? PT vs Level-R ?

Kicsizoli
Sziasztok

egy idióta kérdés...

Mi hasznom származik abból ha valamelyik klubnak tagja vagyok?

Az tuti hogy kevesebb pénz(RP) marad nálam egy egy verszeny után..marha nagy haszon<#idiota>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

mikor jatszottal utoljara? esetleg korabban, mint fel eve ?

6 honap inaktivitas utan az accok torlodnek

nem akar beengedni
a holnlapon be tudok lépni de a progiba nem

engem is banoltak?
igen, a Level-R

mondjuk en azzal a programmal amit adtatok tudok jatsznai csak eleg sz*r hogy a fel vilagot kibanoltak 😊)

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Akkor van europai kliens is?:d

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

olvasd

amugy ujev ota folyamatosan 30% RP / 45% XP bonusz van

Nem, Romaniabol de most nem ertem mier banoltak minket?😮

Kicsizoli
Szoktam néha..

Ha végre elfutna jól akkor játszanék... de nemtom mér csak 10fps em van.

jatszik meg valaki ?

Kicsizoli
Csak 7 napig "él" ha kibontod...

Nekem jöhetne de sajnos egy ideje nemtudok játszani :S

Kicsizoli
Nem kell ajándékba valakinek pár golfkocsi illetve mini markoló vagy villástargonca?

magyarorszagrol jatszol? a magyar ip-ket nem bannoltak.

Am azzal a programmal tenyleg fel engedett , thx😊 Ez olyan mintha proxyval lepnek fel?😄

Persze hogy változott 😊

változott valamit a játék? én már kb fél éve nem voltam fent
Nem...

akkor ez valami bug nem direkt banoltak ?😄

Valamiért bannoltak sok IP t és nagyon sokan nemtudnak játszani, elvileg az invictus rajta van a témán hogy javítsa, de találtam egy ilyet amivel elvileg fellehet menni játszani.

Ki banoltak az ip-m? pedig meg egyszer sem leptem be a jatekba

Valaki pls help nem tom mier nem enged fel😞(
Kep:

karikusz
😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

marko37
köszi

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

azert, mert nem figyeltel, csak nyomogattad a tovabb gombot az elso inditasnal

2 lehetoseg van :

- uj acc-ot regisztralsz.

- veszel Nickname Changer-t a shop-ban. 399AP-ba kerul

marko37
sziasztok kérdezném a nevemet hogy tudom beállítani mert csak számok vannak

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

karikusz
Nem sokkal lett több az fps 😄

Most 70-80 😄 Szóval nyugodtan szarakodj, mert utána normálisan tudsz játszani vele...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

a 9.4 cat. az egy Ati Radeon vga driver.

mit szeretnel tudni? elvileg barmire tudunk valaszolni a jatekkal kapcsolatban. kuldhetsz mailt is, valaszolok

marko37
sziasztok örömmel látom nem csak én vagyok új játékos.
kérdezném hogy mi az a 9.4 catalyst kell e a játékhoz nekem szépen fút nem akadozik.valami tippek trükkök vagy magyar faq van-e?

norbi2fraktal
és azzal hány fps-ed lett?, nekem is ez a gondom, csak nem akarok szarakodni driver.ekkel, köszi csáó

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

karikusz
9.4-es catalyst kell hozzá, és azzal jó...

karikusz
800*600-ban ablakos módban mindent levéve is csak 16-18 fps..

karikusz
feltettem egy 9.5-öst a 9.11 helyett de semmit sem változott... 😞 maradt a 10-15 fps, úgy, hogy szinte minden off-ra meg low-ra le van véve a garfikánál.. 😞

karikusz
Köszi ...kipróbálom...

ugy hallottam az utolso catalyst-okkal van gondja, probald regebbivel.

karikusz
Sziasztok...

Én is most találtam, rá erre a játékra.

Feltettem, de szörnyû az fps-em 😞 Úgy se jó ha mindent leveszek low-ra, illetve kikapcsolom az effekteket.

Más játékok szépen futnak, mert nincs egy rossz konfigom:

ASUS P5B; Core2Duo Quad Q9550 2,8GB; 2*516+2*1GB DDR Geil Dualkit;Sapphire HD4890 1GB

Tudna valaki segíteni? Vagy, hogy hol kérdezzem meg?

kocsit eladni nem lehet, PR-t gyujteni versenyzessel lehet

Ja és még valami hogy kell eladni kocsit mert már van vagy 3
Szevasztok elöször is nagyon kezdõ vagyok most tettem fel a játékot és a kérdésem az lenne hogy hogy kell pénzt gyüjteni?