2153
Project Torque
-
ricsa008 #668 D1 - de még 2-3x megpróbálom ha nem akkor ágyő project
-
vass17 #667 hát mi nem tudunk rá megoldást.:) ez csak rajtad múlik, nyugodtam kell vezetni élesben, és inkább a biztosra menni:D
amugy melyik osztályba lépnél ezzel a Licence-el?? -
ricsa008 #666 nem tudonm megcsinálni azt az isetenverte jogsit már 10000 rp-t elb..tam rá! valami 5let? hogy lehet könnyen levinni test -en 10ből 7x gold de élesbe mindig beszívom a falat -
HUN BECSEHELY #665 Mikor jönnek az ujj Verdák? -
Gibor #664 ameddig el nem használod... Amúgy nemis fogsz senkit látni... -
De szinte sosem látni embert a challange mod-nál !
A ticket meddig él ? -
UnConnecteD #662 ha valaki megszan egy racing ticket-tel, es nagyon ugyes vagy, challenge mod-ban megoldhato -
ricsa008 #661 hogy lehetne AP hez jutni? csak 10-20 ap re lenne szükségem -
Subaru :P -
vass17 #659 hát a Te ízlésed, Te tudod, hogy milyen...sztem az egész nem illik egybe, a tüz, a felirat, meg hasonlók.. -
Bal alsó sarokba még valami verda? -
Kicsit lentebbre az EVO-t!! -
fény az EVO-ra...:D -
Gibor #655 Segítsetek!
Szerintetek ehhez a képhez mi kellene még?
-
Mind1 akkor... -
Gibor #653 olvasd a fórumot... nézd meg mik vannak és csinálgasd őket... -
^^Miket kellett csinálni, térjünk a lényegre.. -
Gibor #651 Router?
Dragon11: az EVO vagy Impreza vagy RX-7 fél év munkája volt nekem. -
ricsa008 #650 és mi lehet van valami 5leted? -
UnConnecteD #649 a jateknal pedig az szamit. ha 40k-val tudsz feltolteni, akkor az olyan 384 kbit, azzal nem kellene szaggatni, akkor a tobbieknek szar. de ha mindenkinek szaggat a kocsija, akkor megis nalad van valami gaz a beallitassal -
ricsa008 #648 a feltöltés az nem sok(20-40kb/s) de a letöltési sebesség az 140-200 kb/s -
UnConnecteD #647 milyen neted van? mennyi a feltoltes? -
ricsa008 #646 ha a többi kocsi szaggatva mozog akkor az án netem a lassú vagy az övéjük? -
Ok bejelentkeztem, segítenél aztán?Mert én is akarok vásárlás nélkül EVO-t =P -
vass17 #644 jó választás, a teszt alapján a Subaru nehezebben irányíthatónak tünik:) -
Gibor #643 Hmmm... soha nem találkoztam ezzel. Próbálj meg másik VGA drivert feltenni. -
Kacix #642 hali
nem olvastam vegig a forumot tehat lehet hogy mar valakinek volt ilyen problemaja
szoval telepites majd utana update es indulasnal ezt a kepernyot latom
valaki tud megoldast?
-
Gibor #641 www.aeriagames.com bejelntkezel és a fórumban vannak feladatok... -
Link?^^thx -
Gibor #639 -.- ingyen szereztem, amúgy nem versenyekből szereztem az AP-t hanem Aeriagames fóruma... -
^^ én nem költök ilyenekre:) és nem fogok kockulni 20-30 ap-s versenyt, hogy első legyek és kapjak 15ap-t.. -
Gibor #637 Na meguntam a várakozást mostmár Evo-val adom neki... -
UnConnecteD #636 2-3 het max -
Gibor #635 Április környéke. -
És körülbelül mikorra várhatóak?
Am. chromeg néven futok a játékban :) -
Gibor, felvetteléek Xfiren. -
UnConnecteD #632 csak a corvette -
HUN BECSEHELY #631 Ezek is AP-sok lesznek? -
Gibor #630 Jah meg azt nem értem hogy miért Corvette LS2 mikor az LS2 az a motor... -
Gibor #629 jah. néztem énis... csak elfelejtettem linkelni xd... Panama GT-t érdemes lesz venni... azt hiszem kezdek spórolni...