2153
Project Torque
-
Gibor #788 Én segítek... de most én nem tudtam értelmezni normálisan amit írtál... mert te valami olyasmit írtál hogy 2900RP ért lehet 5AP-t venni... erről én nemis tudtam pedig ide a topicban minden friss hírt én teszek be... Lui 76 sok sok RP ért vette azt az autót. most én nemtok mást írni mivel nem tudtam megérteni pontosan mit akarsz... -
cumfu #787 Nalátod ENNYI VAGY! -
#786 "még jó hogy te tudtál mindig mindent elsőre meg angolt tunulsz/tanultál. Okostojás... Bekaphatod"
... -
cumfu #785 Nem valóban csak nem kéne leszólni másokat mert nem függők és ülnek napi 10órát a gép mellett.... -
#784 Nem az ő hibája, hogy te nem... -
cumfu #783 még jó hogy te tudtál mindig mindent elsőre meg angolt tunulsz/tanultál. Okostojás... Bekaphatod -
#782 Miert nem segitesz neki inkabb?
Hamar te ilyen kurva okos vagy. -
#781 amint azt a példa mutatja a magyarok között is akadnak síkhülyék :) -
#780 Ahh egy Subaru ellen játszottam Capture the flag-et a Phoenixemmel.
Nagy móka volt helyben jobban pörög a Suba de így is megtudtam tréfálni :)
-
#779 Megjegyezném, hogy ezt a programot AMERIKAI átlagemberekre fejlesztették, akik pedig sötétek mint az éjszaka...nehogymár ne tudj vele megbirkózni... -
cumfu #778 helósztok van 1 autóm, de nem tudom tuningolni. úgy olvastam hogy 2900rp-éert lehet 5 Ap-t venni, vagy valami ilyesmi. De gumit már vettem rá, pedig ahhoz nem 5 AP kell RP-m pedig nem volt valami sok. Az hogy lehet? Esetleg valahogy újra lehet kezdeni a játékot? (vagy csak új reggel?) És Lui 76. hogy és miből vetted ezt az autót?. Valaki felvilágosítana sokmindenről? Vagy vegyen fel msn-re: [email protected]. Még nagyon új vagyok, de szeretnék minél többet játszani, és megtudni. Előre is köszi. -
UnConnecteD #777 ehhez draga? nezted a Class6 kocsikhoz mennyibe van, mondjuk egy 4-es bodykit? vagy egy balance cucc? -
UnConnecteD #776 itt lehet regelni -
cumfu #775 Heló valaki eltudná mondani hogy kell regelni? És Hol? Esetleg ha a FAQ-ban megtalálom elmagyarázhatná valaki hol. Előre is köszi -
#774 Megvettem - hát jó drágák lesznek hozzá a cuccok...
-
#773 Jah nm.
Nekem nagyon bejön .
Ami kis időm még van arra ez tökéletes .
-
#772 Hogyhogy erröl a játékrol én még csak nem is hallottam idáig.
De mostmár igen.Lui-nak köszönhetően.
Töltöm is már lefelé. -
#771 De az rengeteg melo még... -
UnConnecteD #770 Panamanal alabb mar ne add -
#769 Lassan össejön a 80ezrem , lehet kocsi vételre adom fejem. -
#768 Nagyon király a játék még mindig. Egy fenékkel megültem 6 versenyt, amiből sikerült is 5-öt megnyernem. A 7. verseny első körének a végén azonban megint kidobott asztalra mindenféle bocsesz nélkül. -
#767 Vettem Phoenix-et is, 360°-osakat forgok vele kanyarban XD. -
#766 Momo kormány-t ill FFB-t hogy lehetne normálisan beállítani a játékban ?
Vhogy nem az igazi.miközben mégis túl erősen fog, az erőt lejjebb vettem de elég furi lett.
-
#765 Ilyet kéne csinálni a PT-s kocsikból is :
-
#764 Tegnap volt időm kicsit játszani DE TA-ban többször kivágott login ablakig !És ugye pontot vesztettem...
B-roadon nem - ötlet?
Van esetleg vmi védelem , kidob nagy ping vagy bármi esetén ?
-
#763 A flagkeep bónusz nem jobb, de ha gyorsan mész, akkor többet hoz, mint a gate bónusz. Néha van olyan, hogy csak 1 ellenfelem van, az se mozdul, ilyenkor olyan 1200-1400-at kapok flag keep-ért, 400-500-at gate bónuszért. -
vass17 #762 érdekes, sokan szeretik Tokyot, én pl ki nem állhatom:D Sztem a racing track (ha ez a neve) az is trükkös, és még inkább azon múlik az eredmény, hogy mennyire tudsz szivatni. Tokyoban sokkal inkább kijön az autok közötti erőkülönbség, ami nem mindig szerencsés -
UnConnecteD #761 de miert jobb a flagkeep mint a gate bonus? 60 kapunal mar palyatol fuggoen 1200-1500 pont szokott lenni
a corvette nagyon jo ctf -re :) sokkal jobb, mint a harpoon volt -
#760 + 4. Ne állj meg keresztbe a kapukba, ha nem nálad van a zászló, mert üldözésért kapsz bónuszt, állásért nem.
5. Ha alacsony a kocsid (pl.: Quadro, Panama) próbálj átmenni az utánfutók alatt (csak vigyázz, be ne szorulj). -
#759 Meg szeretném osztani veletek CTF-fel kapcsolatos tapasztalataimat:
1. Ha nálad van a zászló, ne próbáld bármi áron átvinni minél több kapun, hanem utazz a flagkeep bónuszra, tehát tegyél meg minél nagyobb táv-ot a zászlóval, miközben átviszed a kapukon!
2. Mindenkinek a tokyo-i pályát javaslom, ott a legnagyobb a tér.
3. A pálya szélénél érdemes lassítani, ha alacsony/ferde a korlát inkább lassíts, minthogy kirepülj!
Remélem segítettem. -
UnConnecteD #758 pontosan -
#757 Vettem Porsche-t, sofőrt hol lehet hozzá venni? -
vass17 #756 joooo, mindenki fel tudja mérni, hogy mi a reális, és mi a képtelenség:D -
#755 Pááályarekordok baszki...13 másodperc a B Road-on mi? lol... -
#754 Mindig lesz jobb kocsi az előzőnél. Nem kell ezen vitázni, h melyik a jobb, maj' úgyis kiderül. 1ébként valószínű a többihez is lesz V. tuning. -
vass17 #753 majd kiderül, ha telik az idő....érdemes lesz sztem megnézni a pályarekordokat:P -
Gibor #752 evo öszkerekes... szóval van kanyar ahol akár dupla sewbességel belehet venni mint a panamával... hidd el Evo Impreza leveri Panamát meg a Corvettet is V. tuningall... -
#751 Csak én nem kapok rendszeresen sofőrt? :) (1ébként nélküle is ferdén állnak a Harpoon-om kerekei :)) -
UnConnecteD #750 csak nem elegge :) -
#749 Az Evo az ÚJ tuningokkal sokkal gyorsabb és stabilabb a kanyarban