2153
Project Torque
-
UnConnecteD #748 ebben nagyon tevedsz ;) -
vass17 #747 Sztem meg nincs jövőjük az ujak mellett, legfeljebb annyi mint a Harpoon-nak a Panama mellett:) Most találkoztam néhány Corvettel, elég sokan megvették már, volt amelyik 191Mph topspeed-el büszkélkedhetett.... tudom nem minden a sebesség, de ebben a játékban azért elég kifejező tud lenni:D -
#746 Hű kipróbáltam mindet :P
Figyelmedbe ajánlanám, hogy a Lancer EVO és az Impreza STi kapott Stage V-ös tuningot, és sztem simán odabasszák a Panamát meg a Corvette-et :) -
vass17 #745 hát igen, ugy néz ki, hogy a Panama és a Corvette verhetetlen lesz más autókkal (még az eddig fölényben lévő Rx7-ek is szivnak majd), annyira jó mind2 kocsi, és külön dicséret,hogy az Rp-s Panamát ennyire brutálisra csinálták, egyes pályákon már körrekordot futottak velük:) -
vass17 #744 senki sehol? meglepődtem amikor megláttam a néhány uj szépséget az autopiacon, megyek is kipróbálom őket:) -
#743 nekem is csak 1Mb/128Kbps és nincs gond -
#742 De jó neked:D:D:D:D:D oszd el 10el nekem olyan van :D -
Gibor #741 okés... :D -
#740 Koszi,otthon csekkolom 2 ho utan,ha jo lesz ,akkor jovok neked sorrel! :)
Azota el se inditottam! :) -
Gibor #739 Bakker Május első felében új játék mód!!!!!!!!!!!!!!!!! És méghozzá Drift mód lesz a neve... erre vártam :D
és Jackass: tess -
#738 Koszonom bar en nem hinnem,h megfog javulni,de 1 probat meger! -
Gibor #737 ahogy én régebben végig olvastam van rá megoldás... mivel téged régóta ismerlek ezért leszek olyan rendes és megkeresem. :D -
#736 Ez mar tuti megoldas ,mert eleg sok helyen panaszkodnak ra,de nem ugy vettem ki szavaikbol,h lenne ra fix megoldas?! -
vass17 #735 akkor fogalmam sincs, hogy miért produkálja...
hát igen az Adsl asszimetrikus, lehet jobban járnál a Diginet-tel, ami 10\10 Mbit-től kezdödik és még olcso is. Az a baj vele, hogy még nagyon kevés helyen van kiépítve. -
UnConnecteD #734 hat az meg mifele net? nekem kabelnet 10Mbit/512k tehat 1100 kb/le es 60 kb/s felfele, nem szokott lag lenni ( miattam )
ugye MA jonnek az uj autok? -
vass17 #733 miért lehet az, hogy Thunder Alleyban amikor már 8-nál többen vagyunk (ha már 9-en is), akkor mindenki belaggol az elején. és ugy mutat mindenkit, mintha a pálya szélén állnának, ez megy végig a versenyen, ilyenkor ugy néz ki, mintha csak én versenyeznék.
Nem tudom mi lehet a gond, a netem nem rosszabb, mint másnak (450 kb\s körül van a letöltés, a feltöltés pedig 250kb\s-nál több)... -
#732 Ahh tegnap tudtam menni TA-t a rendes gépemen kormánnyal belső nézetben ,azért úgy sokkal jobb.
Sokszor bejön erőszakos vezetésért pit áthalytás , mikor elöttem tömegkarambol van és átmegyek köztük de ott már nem tudnék megállni sehogysem.
-
Gibor #731 venni kell pénzért... de ha visszaolvasol akkor találsz megoldást hogyan tudsz ingyen szerezni... bocs de többször nemfogom leírni. -
Fery21 #730 Hi
Abban kellene segítség, hogy hogy tudok AP-t szerzni??? -
Gibor #729 Aeriagames fórumán valahol le van írva mi a teendő. -
#728 Majd,ha nem lesz desktopra dobas game kozben!!! -
UnConnecteD #727 mi ez a kihaltsag? nem jatszik mar senki? -
UnConnecteD #726 vegyel hozza App. Form-ot ( Shop - Misc - Category1 -ben van , 1400RP az ara ) eloszor gyakorold be a palyat, ha mar nagyon megy, csak akkor csinald meg, mert ha nem sikerul, akkor masik-at kell venned ( ujabb 1400 RP) -
Gibor #725 hát gondolom licence=jogosítvány... tehát egy tesztet kell letenned... amit a menüben a licence gomb alatt érhetsz el. -
#724 Sziasztok!
Kellene egy kis segitseg
most kezdtem a gamet, eddig minden rendben ment, de elertem az E osztalyig, es kellene vmi liszensz. hogy és mit kell megcsinalni? thx -
#723 + az ára (bocs a sok hsz-ért). -
#722 Öszzeszámoltam: 203435 . -
#721 A Quadro nem túl gyors, de élvezet vezetni, a Harpoon gyors, viszont százezreket ölhetsz bele, úgyhogy a Stallion-t javaslom, amíg nem gyűlik össze olyan 200K-d, addigra lesz Porsche. 1ébként ma lettem A-IV-es és eddig olyan 100K-t öltem a Harpoon-omba az árán kívül... -
#720 Tényleg . Sebaj, legalább van 1 tuning Harpoon-om. -
#719 Már D-V vagyok, meg kb 45000-em van .
És Quadro vagy a Harpoon a jobb.
-
Gibor #718 Akkor Quadro lvl EII asszem vagy Harpoon lvl??... -
#717 Aki kezdő mint én és RP-ből kell gazdálkodnia milyen verdára gyűjtögessen? - Még csak első kocsimat hajtom . -
roncs #716 Szerintem ez inkább ahogy olvastam 8-adikát vagy 9-edikét jelent és az nincs is olyan messze.:) -
#715 Sztem nem írták el, nem baj, legyen idejük normálisra megcsinni. -
#714 Ez alapján csak szeptember 8-án lesznek új kocsik, v elírták? -
Gibor #713 Ami ott van a listán az egy olyan lista hogy mik lesznek (vannak) eddig a játékban és persze kb 1-2havonta a licencelt verdák száma megnövekszik :D -
UnConnecteD #712 kesobb -
#711 Ezekkel mi van: Spada Forte, Drako Hemi, Morello S Type 2007?
Később jönnek? -
#710 Hol lehet megnézni, mikor jönnek az új kocsik? -
Gibor #709 Na... még 30perc és törlöm!!!
viccel