2153
Project Torque
-
:) -
Persze aztán leraideljuk a német circuit pályán a sok n00bot, majd anglián farmoljuk a benzint és warozunk a japán Level-Rsek ellen... -
vass17 #826 tudomásom szerint semmi ilyen nem létezik. Ez nem Tdu, hanem egy szimpla autóverseny.. legfeljebb barátnak jelölsz egy-két embert és ilyenkor könnyen megtaláljátok egymást. -
Balthazar #825 Hali mindenkinek!Szeretnék belépni valamiféle guildba-csoportba,ha lehetséges.Ha felvesztek,akkor légyszi értesítsetek itt.A nicknevem a játékban:balthazar001.Előre is köszönöm. -
Mondanék többet ha a PT-s hírlevélben is lenne valami használhatóbb infó -
az lesz az a nap mikor új aktí pt-s leszek:) -
Na igen a részletekre kíváncsi leszek. -
vass17 #821 és mindez mikor fog megjelenni???? A karrier mód mellesleg mit takar?:) -
Gibor #820 tudom... :D -
továbbá Drift és Drag Racing és Mission-s -
A köv updatel lesz karrier mód PT-ben -
Lui76hun -
Az enyém. Euroman67 -
UnConnecteD #815 mi a nicked a jatekban? es a tobbieknek ? -
Gibor #814 Általában ha hibát ejtek javítom magamat, meg a te kedvedért én visszanéztem és belinkeltem egy csomó akkori eventet... és ha ügyes vagy akkor már tudod is hogy mi, hol kell keresni stb... -
Ezt úgy mondod mintha a lépcsők logikusak lennének. Váltó után cross váltó stb. -
Nyilván jobb mint a 4. -
És az 5. mit tud?
-
Imprezához és Lancerhez nem -
Nem csak 4 féle van? -
cumfu #808 tudom mit megkérdeztem azér, mert visszaolvastam, de olyan érthetetélenül íretad le pl hogy evet, azt se tudom mi az. és azért kérdeztem meg hogy értsem mit írtál le. -
találkoztam ma pár magyarral, jókat is versenyeztünk.
viszont ami felmérgel, hogy upgrade 5-ös gumi pl sz@rt se ér, ugyanugy csuszkálok. -
Nálam a 6.1 hangrendszer miatt .
Ha fejhallgatóra dugom nincs meg a motorhang mert középről jönne de lusta vagyok csak ezért állítgatn.
-
Gibor #805 Tudod miért? mert látod ezt se kérdezted volna meg hogyha visszaolvasol... mert kb mindennap van egy ember ki megkérdi hogyan lehet ingyen AP-t szerezni? és már leírtam nem is egyszer... de, de, de, azértis megkérdik... -
Nem rossz, de valamiért nem jó a hang. Az elején még jó volt, utána elkezdtem versenyezni és a motorhangot nem hallom :S. Majd megoldódik, vagy nem :D -
Ma éjszaka nekifutok én is a játéknak. Remélem fog tetszeni :D -
cumfu #802 Luinak köszönöm szépen!!! de ti pfff... -
Én az alapokat tegnap este elmondtam neki, onnantól már csak kitartás...
-
Mondd, hogy nincs igazam...:D -
ma nagyon formában vagy -
Mert egy értetlen fasz vagy. -
cumfu #797 köszi! de most mért kell bunkózni? -
Gibor #796 a hozzászólásokban... -
cumfu #795 itt van 800 gsz kb hol keressem? -
Gibor #794 eventek kivannak jelezve szinte mindenhol... lásd fórum meg mikor indítod a játékot a híreknél... AP-t meg venni tudsz vagy a fórumon játszadozol pár száz AP-ért de ezt most nem fogom leírni mert ha visszaolvasol megtalálod a módját hogyan kell... -
cumfu #793 ezzel kapcsolatban nem kellene segíteni (amúgy a pohardver fórumról szedtem, de már nem is emlékszem lehet h tök hülyeség.) Inkább az eventek érdekelnének és hogy hogy lehet Ap-t szerezni. -
Gibor #792 de hogyha letudnád írni hogy pontosan mit szeretnél, akkor lehet tudnék segíteni... -
cumfu #791 akkor tárgytalan -
Gibor #790 sry... de nem veszlek fel MSN-re... -
cumfu #789 Heló! lécci vegyél fel msn-re. [email protected]