2153
Project Torque
  • kemszi2
    :)
  • ALIENwoods
    Persze aztán leraideljuk a német circuit pályán a sok n00bot, majd anglián farmoljuk a benzint és warozunk a japán Level-Rsek ellen...
  • vass17
    tudomásom szerint semmi ilyen nem létezik. Ez nem Tdu, hanem egy szimpla autóverseny.. legfeljebb barátnak jelölsz egy-két embert és ilyenkor könnyen megtaláljátok egymást.
  • Balthazar
    Hali mindenkinek!Szeretnék belépni valamiféle guildba-csoportba,ha lehetséges.Ha felvesztek,akkor légyszi értesítsetek itt.A nicknevem a játékban:balthazar001.Előre is köszönöm.
  • ALIENwoods
    Mondanék többet ha a PT-s hírlevélben is lenne valami használhatóbb infó
  • kemszi2
    az lesz az a nap mikor új aktí pt-s leszek:)
  • Lui76
    Na igen a részletekre kíváncsi leszek.
  • vass17
    és mindez mikor fog megjelenni???? A karrier mód mellesleg mit takar?:)
  • Gibor
    tudom... :D
  • ALIENwoods
    továbbá Drift és Drag Racing és Mission-s
  • ALIENwoods
    A köv updatel lesz karrier mód PT-ben
  • Lui76
    Lui76hun
  • kaposi1
    Az enyém. Euroman67
  • UnConnecteD
    mi a nicked a jatekban? es a tobbieknek ?
  • Gibor
    Általában ha hibát ejtek javítom magamat, meg a te kedvedért én visszanéztem és belinkeltem egy csomó akkori eventet... és ha ügyes vagy akkor már tudod is hogy mi, hol kell keresni stb...
  • Lui76
    Ezt úgy mondod mintha a lépcsők logikusak lennének. Váltó után cross váltó stb.
  • R0zs0máK
    Nyilván jobb mint a 4.
  • Lui76
    És az 5. mit tud?
  • R0zs0máK
    Imprezához és Lancerhez nem
  • Lui76
    Nem csak 4 féle van?
  • cumfu
    tudom mit megkérdeztem azér, mert visszaolvastam, de olyan érthetetélenül íretad le pl hogy evet, azt se tudom mi az. és azért kérdeztem meg hogy értsem mit írtál le.
  • Casseus
    találkoztam ma pár magyarral, jókat is versenyeztünk.
    viszont ami felmérgel, hogy upgrade 5-ös gumi pl sz@rt se ér, ugyanugy csuszkálok.
  • Lui76
    Nálam a 6.1 hangrendszer miatt .
    Ha fejhallgatóra dugom nincs meg a motorhang mert középről jönne de lusta vagyok csak ezért állítgatn.
  • Gibor
    Tudod miért? mert látod ezt se kérdezted volna meg hogyha visszaolvasol... mert kb mindennap van egy ember ki megkérdi hogyan lehet ingyen AP-t szerezni? és már leírtam nem is egyszer... de, de, de, azértis megkérdik...
  • Casseus
    Nem rossz, de valamiért nem jó a hang. Az elején még jó volt, utána elkezdtem versenyezni és a motorhangot nem hallom :S. Majd megoldódik, vagy nem :D
  • Casseus
    Ma éjszaka nekifutok én is a játéknak. Remélem fog tetszeni :D
  • cumfu
    Luinak köszönöm szépen!!! de ti pfff...
  • Lui76
    Én az alapokat tegnap este elmondtam neki, onnantól már csak kitartás...
  • R0zs0máK
    Mondd, hogy nincs igazam...:D
  • Smicy2
    ma nagyon formában vagy
  • R0zs0máK
    Mert egy értetlen fasz vagy.
  • cumfu
    köszi! de most mért kell bunkózni?
  • Gibor
    a hozzászólásokban...
  • cumfu
    itt van 800 gsz kb hol keressem?
  • Gibor
    eventek kivannak jelezve szinte mindenhol... lásd fórum meg mikor indítod a játékot a híreknél... AP-t meg venni tudsz vagy a fórumon játszadozol pár száz AP-ért de ezt most nem fogom leírni mert ha visszaolvasol megtalálod a módját hogyan kell...
  • cumfu
    ezzel kapcsolatban nem kellene segíteni (amúgy a pohardver fórumról szedtem, de már nem is emlékszem lehet h tök hülyeség.) Inkább az eventek érdekelnének és hogy hogy lehet Ap-t szerezni.
  • Gibor
    de hogyha letudnád írni hogy pontosan mit szeretnél, akkor lehet tudnék segíteni...
  • cumfu
    akkor tárgytalan
  • Gibor
    sry... de nem veszlek fel MSN-re...
  • cumfu
    Heló! lécci vegyél fel msn-re. [email protected]