2153
Project Torque
  • Zomil
    hihi :D

imádom azt az autot, szvsz az egy golf akar lenni :D

ui.: éreztem h te vagy az lami :P
  • Gibor
    Én drift-ben az evoval mindenkit odavertem...
  • Gibor
    helyes :) énis keresgélek majd ma... meg majd vasárnapis... de aza gond hogy scak 18:00-22:00 ig van szerver.
  • kemszi2
    az én quadromat is lenyomta zomil a wizzel
  • burjanmate
    1 játékos WIZZ-zel verte meg a tuning EVO-kat, Panama-kat CTF-ben. Kemény volt.
  • kemszi2
    én találtam kettőt is de screen shotot nem tudtam csinálni róla.de attól függetlenül lehet majd megírom nekik
  • Gibor
    Mondjuk lehet én vagyok a vak de én nem találtam bugot :D Lehet azis gáz hogy nem nagyon volt eddig időm játszani-.
  • kemszi2
    én is toltam tegnap,nem volt rossz.kicsit szokatlan volt az irányítás nekem,vagy csak az a pálya amin mentünk nem tudom.
  • burjanmate
    Csak mert nem enged belépni.
  • burjanmate
    Bug-ot csak a béta ideje alatt lehet jelenteni?
  • BiG G
    nem kell előről kezdeni, ott lehet folytatni ahol a bétateszt előtt abbahagytuk. illetve lehet szimultán játszani a kettővel, mikor éppen nem megy a béta szervere, addig folytatni az áldatlan tevékenységünket a sima pt-ben.
  • BiG G
    ez itt a béta verzió hibakeresésre. mivel teljesen külön áll a pt-től, ezért tartalmazza magát a pt-t is. tehát ha befejeződött a bétateszt, és mindenkinek elérhetővé teszik, akkor nagyjából ez egy 200 megás peccset fog jelenteni amit az updater fog letölteni. amit itt a bétatesztben elérünk az abban a pillanatban semmivé foszlik amint vége van. de nem is pénz és kocsigyűjtés a cél, hanem hibakeresés.
  • Lui76
    Csúnya lenne megint elöröl kéne kezdeni...
  • Seek
    Bug jelentés
  • burjanmate
    Bugot hol lehet jelenteni? E-mail-ben?
  • Seek
    Rendes Pt szerintem megszünik és helyette kell majd letölteni a Diane-t.Mert nem hiszem hogy egy több gigás patch-t kell majd letölteni az alap PT-re.
  • BiG G
    a rendes pt-be semmit se lehet átvinni amit itt szerzel :)
  • Seek
    Ma végre voltunk de 10 user ha volt...Köztük egy játékos akinek a szintje Level L volt.Ami nagyon jó hogy 900% Xp RP van ha legközelebb lesz tesztelés csinálni kéne explorer Combo Party-t.Az milyen jó lenne jó sok XP/RP-t kapnánk.
  • CsuTy89
    Tudtok már játszani?
  • macleody
    Szerintem már nem is fogunk kapni. Én már le is töröltem a játékot.
  • Smicy2
    még nekem se jött :/
  • Zomil
    Sziasztok!

Én is bekerültem a bétára és érdekelne, hogy ugye most átrakták a sima pt-s accomat ide, de ha vmi változik akkor az a sima játéknál is fog változni vagy a béta külön dolgozik, csak importálták az accom?
  • macleody
    Árulja már el valaki hogy lehet belépni a játékba. Az ID-t emil-ben kapom? Mert marhára nem jön semmi levél.
  • Smicy2
    akkor ok, azt hittem az én készülékemben van a probléma
  • kemszi2
    hát ja,csak egyenlőre nem enged be
  • Smicy2
    idő van
  • Norbi1990
    Itta bétába uj autot kell venni vagy szabadon lehet választani egyet az elején??
  • macleody
    Miért nem tudok regisztrálni az oldalukon? Gondolom az kell hogy elindíthassam a játékot.
  • kemszi2
    na még 10perc
  • xido
    amint ez rendesen kijön...újra le kell tölteni,vagy update-ként frissül az mostani free verzió?
  • BiG G
    Mi vagyunk a GMT+2, szóval este 6-tól lesz magyar idő szerint. Akit érdekelnek az új játékmódok, az kattanjon ide, nincs kedvem ide is bemásolni :)
  • Csirkenyál
    De azt írják hogy,18:00-22:00 CET (GMT+2). Ez nem azt jelenti,hogy nálunk az egy órával hamarabb kell számolni? 18:00 helyett 17:00órától.De ezt lehet csak én gondolom így
  • Swift11
    Ma 6tól 10ig teszt!!!
  • kemszi2
    remélem nem holnap este lesz a következő teszt...
  • Gibor
    A másnaposság hatása... :D amúgy én meg reggel reggel 4kor mikor indultam suliba elindítottam azt mire bátyám hazaért melóból addigra leis jött... stabil 80k...
  • kaposi1
    Tegnap este en leallitottam mert bizonytalan volt hogy ugyis lejon-e.
    Ma meloba toltom.
  • kemszi2
    nekem ment egész este a gép szóval lentvan:D
    de a fejem az kuvára fáj -.-
  • erdol
    Már csak 60-80 között.
  • Szabi1991
    most reggel már 120al jön a béta :O
  • Szabi1991
    a "szerver keresőnél" (Lobby) alul be van pipálva, hogy csak Spectete módba lépjél be :)

én is szívtam vele tegnap :DD