2153
Project Torque
-
#988 hihi :D
imádom azt az autot, szvsz az egy golf akar lenni :D
ui.: éreztem h te vagy az lami :P -
Gibor #987 Én drift-ben az evoval mindenkit odavertem... -
Gibor #986 helyes :) énis keresgélek majd ma... meg majd vasárnapis... de aza gond hogy scak 18:00-22:00 ig van szerver. -
#985 az én quadromat is lenyomta zomil a wizzel -
#984 1 játékos WIZZ-zel verte meg a tuning EVO-kat, Panama-kat CTF-ben. Kemény volt. -
#983 én találtam kettőt is de screen shotot nem tudtam csinálni róla.de attól függetlenül lehet majd megírom nekik -
Gibor #982 Mondjuk lehet én vagyok a vak de én nem találtam bugot :D Lehet azis gáz hogy nem nagyon volt eddig időm játszani-. -
#981 én is toltam tegnap,nem volt rossz.kicsit szokatlan volt az irányítás nekem,vagy csak az a pálya amin mentünk nem tudom. -
#980 Csak mert nem enged belépni. -
#979 Bug-ot csak a béta ideje alatt lehet jelenteni?
-
#978 nem kell előről kezdeni, ott lehet folytatni ahol a bétateszt előtt abbahagytuk. illetve lehet szimultán játszani a kettővel, mikor éppen nem megy a béta szervere, addig folytatni az áldatlan tevékenységünket a sima pt-ben. -
#977 ez itt a béta verzió hibakeresésre. mivel teljesen külön áll a pt-től, ezért tartalmazza magát a pt-t is. tehát ha befejeződött a bétateszt, és mindenkinek elérhetővé teszik, akkor nagyjából ez egy 200 megás peccset fog jelenteni amit az updater fog letölteni. amit itt a bétatesztben elérünk az abban a pillanatban semmivé foszlik amint vége van. de nem is pénz és kocsigyűjtés a cél, hanem hibakeresés. -
#976 Csúnya lenne megint elöröl kéne kezdeni... -
Seek #975 Bug jelentés -
#974 Bugot hol lehet jelenteni? E-mail-ben? -
Seek #973 Rendes Pt szerintem megszünik és helyette kell majd letölteni a Diane-t.Mert nem hiszem hogy egy több gigás patch-t kell majd letölteni az alap PT-re. -
#972 a rendes pt-be semmit se lehet átvinni amit itt szerzel :) -
Seek #971 Ma végre voltunk de 10 user ha volt...Köztük egy játékos akinek a szintje Level L volt.Ami nagyon jó hogy 900% Xp RP van ha legközelebb lesz tesztelés csinálni kéne explorer Combo Party-t.Az milyen jó lenne jó sok XP/RP-t kapnánk. -
#970 Tudtok már játszani? -
#969 Szerintem már nem is fogunk kapni. Én már le is töröltem a játékot. -
#968 még nekem se jött :/ -
#967 Sziasztok!
Én is bekerültem a bétára és érdekelne, hogy ugye most átrakták a sima pt-s accomat ide, de ha vmi változik akkor az a sima játéknál is fog változni vagy a béta külön dolgozik, csak importálták az accom? -
#966 Árulja már el valaki hogy lehet belépni a játékba. Az ID-t emil-ben kapom? Mert marhára nem jön semmi levél. -
#965 akkor ok, azt hittem az én készülékemben van a probléma -
#964 hát ja,csak egyenlőre nem enged be -
#963 idő van -
#962 Itta bétába uj autot kell venni vagy szabadon lehet választani egyet az elején?? -
#961 Miért nem tudok regisztrálni az oldalukon? Gondolom az kell hogy elindíthassam a játékot. -
#960 na még 10perc -
xido #959 amint ez rendesen kijön...újra le kell tölteni,vagy update-ként frissül az mostani free verzió? -
#958 Mi vagyunk a GMT+2, szóval este 6-tól lesz magyar idő szerint. Akit érdekelnek az új játékmódok, az kattanjon ide, nincs kedvem ide is bemásolni :) -
Csirkenyál #957 De azt írják hogy,18:00-22:00 CET (GMT+2). Ez nem azt jelenti,hogy nálunk az egy órával hamarabb kell számolni? 18:00 helyett 17:00órától.De ezt lehet csak én gondolom így -
#956 Ma 6tól 10ig teszt!!! -
#955 remélem nem holnap este lesz a következő teszt... -
Gibor #954 A másnaposság hatása... :D amúgy én meg reggel reggel 4kor mikor indultam suliba elindítottam azt mire bátyám hazaért melóból addigra leis jött... stabil 80k... -
#953 Tegnap este en leallitottam mert bizonytalan volt hogy ugyis lejon-e.
Ma meloba toltom. -
#952 nekem ment egész este a gép szóval lentvan:D
de a fejem az kuvára fáj -.- -
erdol #951 Már csak 60-80 között. -
Szabi1991 #950 most reggel már 120al jön a béta :O -
Szabi1991 #949 a "szerver keresőnél" (Lobby) alul be van pipálva, hogy csak Spectete módba lépjél be :)
én is szívtam vele tegnap :DD