2153
Project Torque
  • UnConnecteD
    igen, de mar a heten kijon az uj patch, amiben benne lesznek azok a dolgok, amik a betaban voltak.
  • Shongi
    Sziasztok lenne egy problémám. Mióta feltette a játék a legújabb update-et (nem tudom mikori, mert jó rég nem léptem be, csak tegnap próbáltam... volna) nem indul el, vistát üzenetet kapok, hogy a program leállt... valaki tapasztalt ilyet?
  • burjanmate
    Akkor a beta megszűnt?
  • burjanmate
    Thx. Akkor mindegy.
  • Gibor
    Az a japán változat és azért dob ki mert lelett banolva európa meg amerika stb... csak japánok játszhatnak.
  • burjanmate
    Kíváncsi lennék a Level-R című kínai változatra, de nem tudok bejelentkezni, mert mindig kidob 1 hibaüzenettel. Valaki tud segíteni?
    Thx előre is.
  • pihe83
    És mikor lesz ez elérhető a teljesben?? Talán a következő peccsel?
  • kemszi2
    már van -.- lehet tesztelni open beta-ban
  • pihe83
    Mikor lesz már drag mod a játékban, tudni erről vmit?
  • Szabi1991
    exploler mód, 2db 2xes hack a hátizsákba, 3 egyszínű "pötty" felszedése=kombo, francia, havas pálya, 8 játékos = a végén 500%-os pontok..

10 perc = 5.000-10.000 RP :)
  • vass17
    Rajtam kívül már tapasztalta valaki, hogy Combo partyban nem 400 körüli item van a pályán, hanem csak 100???
    Én nem régen bent voltam egy ilyen szobában, elég szánalmas volt, hogy milyen kevés pontot kaptunk? Miért lehet ez???:)
  • Rogerke
    Szabi kérlek részletezd :D
  • Gibor
    de pl explorerben simán összeszedsz 2-3k-t és olyan max 10prec alatt megvan.
  • Szabi1991
    én kb 4 óra játék után vettem a főnixem 71ezerért :D
  • Rogerke
    az a lényeg h PRO vagyok angolból -.-'
  • kemszi2
    miért nem olvasod a fórumot.mindig be volt linkelve,hogy milyen autót lehet szerezni éppen ingyen.volt quadro,meg hexan is...
  • Rogerke
    Sztem mingyár befejezem a GAME-t. 1 éve játszom és még mindig csak 1 kib@szott Lionom van meg 6k RP-m (többi gyerek meg már ott feszit vmien named verdával) Istenem a thunder alley meg egy csomot kell menni és csak max 3k RP -t kapok (VALAKI SEGITSEN MÁR HOGYAN TUDNÉK GYORSABBAN VALAMI MARADANDÓT CSINÁLNI) és a SZar komentektől kiméjetek !!! KÖSZI !!!
  • burjanmate
    thx :D
  • BiG G
    Mikor megirtad az issue-t, akkor átdob egy végső oldalra, amit majd lát mindenki. Ott baloldalt, lent a menüben az 'Attach screenshot'-ra kattanva tudsz képet, az 'Attach file'-lal pedig egyéb fájlt csatolni a reporthoz.
  • Smicy2
    gémkapocs
  • burjanmate
    Tudom, hogy hülye kérdés, de hogy lehet fájlt csatolni a bugreport-hoz?
  • vass17
    a drag mód is olyan, mintha az egész NFSU szériát importálták volna:D
  • R0zs0máK
    az jóaz akkor
  • UnConnecteD
    szerintem olyan, mint az NFS Underground-ban
  • R0zs0máK
    Pár kört bírnak csak a hátsók a tököli aszfalton...
  • R0zs0máK
    Marketinges leszek :DDD
  • vass17
    Jól nyomod, grat:) A gumik hogy bírják???
  • Smicy2
    milyen szépen körítetted, hogy MINDENKI NÉZZE MEG :D amúgy meg bár már írtam msn -en :D
  • R0zs0máK
    Milyen a beta-ban a drift? Van olyan jó, mint ez?
  • Lui76
    a besorolás a lényeg meg a rávaló pénz.
    az osztályok ABC szerint csökkenő F-E-D-C-B-A-AA-AV stb.
    ezen belül mindegyikben 5 szint.
    Mindegyik után licencet kell lerakni.
    ha te F-V vagy és a kocsi csak C-I től vehető meg akkor hiába van pénzed nincs meg a szinted.
  • Morphin
    akkor mikortol lehet egyáltalán venni is valamit?? mekkora lvl-től? és mit kell még teljesíteni mert ezt a jogsizást sem nagyon értem még...thx
  • Szabi1991
    350Z :O
  • Szabi1991
    Invictus Texturázás-Hangok-Dizájn stb.. :D
  • kemszi2
    minden cuccnál ott van hogy melyik szinttől érhető el
  • Szabi1991
    mert nincs elég XP-d (Tapasztalat pont, ami a kellő szinthez kell) !
  • Morphin
    hali...van kb 3,8ezer RP-m...mentem már csomo kört...de ha vásárolni akarok vmit a kocsira...(van elég RP) akkor azt irja h nincs elég XP-m...pedig azis azthiszem 4,1ezer, miért nem tudok vásárolgatni????
  • Szabi1991
    pliz töröld már,a nagyon nem ide illő hangnemben megírt hszeket..thx..
  • Gibor
    ne káromkodj... amúgy meg az első válaszból rájöhettél volna, de látom néhány embernél hogyha kicsit is értelmezni kell egy mondatot megáll a fogas kerék az agyban.
  • Norbi1990
    De szerintem ez elég egyértelmű, hogy a DOWNLOAD a letöltés XD
  • BiG G
    a folyamat melyik részét nem érted? letöltöd a belinkelt oldalról a lóbaszó nagy betűkkel kiírt DOWNLOAD NOW menüből, majd ha lejött akkor feltelepíted és játszol.