2153
Project Torque
-
UnConnecteD #1110 igen, de mar a heten kijon az uj patch, amiben benne lesznek azok a dolgok, amik a betaban voltak. -
#1109 Sziasztok lenne egy problémám. Mióta feltette a játék a legújabb update-et (nem tudom mikori, mert jó rég nem léptem be, csak tegnap próbáltam... volna) nem indul el, vistát üzenetet kapok, hogy a program leállt... valaki tapasztalt ilyet? -
#1108 Akkor a beta megszűnt? -
#1107 Thx. Akkor mindegy. -
Gibor #1106 Az a japán változat és azért dob ki mert lelett banolva európa meg amerika stb... csak japánok játszhatnak. -
#1105 Kíváncsi lennék a Level-R című kínai változatra, de nem tudok bejelentkezni, mert mindig kidob 1 hibaüzenettel. Valaki tud segíteni?
Thx előre is. -
pihe83 #1104 És mikor lesz ez elérhető a teljesben?? Talán a következő peccsel?
-
#1103 már van -.- lehet tesztelni open beta-ban -
pihe83 #1102 Mikor lesz már drag mod a játékban, tudni erről vmit? -
Szabi1991 #1101 exploler mód, 2db 2xes hack a hátizsákba, 3 egyszínű "pötty" felszedése=kombo, francia, havas pálya, 8 játékos = a végén 500%-os pontok..
10 perc = 5.000-10.000 RP :) -
vass17 #1100 Rajtam kívül már tapasztalta valaki, hogy Combo partyban nem 400 körüli item van a pályán, hanem csak 100???
Én nem régen bent voltam egy ilyen szobában, elég szánalmas volt, hogy milyen kevés pontot kaptunk? Miért lehet ez???:) -
Rogerke #1099 Szabi kérlek részletezd :D -
Gibor #1098 de pl explorerben simán összeszedsz 2-3k-t és olyan max 10prec alatt megvan. -
Szabi1991 #1097 én kb 4 óra játék után vettem a főnixem 71ezerért :D -
Rogerke #1096 az a lényeg h PRO vagyok angolból -.-' -
#1095 miért nem olvasod a fórumot.mindig be volt linkelve,hogy milyen autót lehet szerezni éppen ingyen.volt quadro,meg hexan is... -
Rogerke #1094 Sztem mingyár befejezem a GAME-t. 1 éve játszom és még mindig csak 1 kib@szott Lionom van meg 6k RP-m (többi gyerek meg már ott feszit vmien named verdával) Istenem a thunder alley meg egy csomot kell menni és csak max 3k RP -t kapok (VALAKI SEGITSEN MÁR HOGYAN TUDNÉK GYORSABBAN VALAMI MARADANDÓT CSINÁLNI) és a SZar komentektől kiméjetek !!! KÖSZI !!!
-
#1093 thx :D -
#1092 Mikor megirtad az issue-t, akkor átdob egy végső oldalra, amit majd lát mindenki. Ott baloldalt, lent a menüben az 'Attach screenshot'-ra kattanva tudsz képet, az 'Attach file'-lal pedig egyéb fájlt csatolni a reporthoz. -
#1091 gémkapocs -
#1090 Tudom, hogy hülye kérdés, de hogy lehet fájlt csatolni a bugreport-hoz? -
vass17 #1089 a drag mód is olyan, mintha az egész NFSU szériát importálták volna:D -
#1088 az jóaz akkor -
UnConnecteD #1087 szerintem olyan, mint az NFS Underground-ban -
#1086 Pár kört bírnak csak a hátsók a tököli aszfalton... -
#1085 Marketinges leszek :DDD -
vass17 #1084 Jól nyomod, grat:) A gumik hogy bírják??? -
#1083 milyen szépen körítetted, hogy MINDENKI NÉZZE MEG :D amúgy meg bár már írtam msn -en :D -
#1082 Milyen a beta-ban a drift? Van olyan jó, mint ez? -
#1081 a besorolás a lényeg meg a rávaló pénz.
az osztályok ABC szerint csökkenő F-E-D-C-B-A-AA-AV stb.
ezen belül mindegyikben 5 szint.
Mindegyik után licencet kell lerakni.
ha te F-V vagy és a kocsi csak C-I től vehető meg akkor hiába van pénzed nincs meg a szinted.
-
#1080 akkor mikortol lehet egyáltalán venni is valamit?? mekkora lvl-től? és mit kell még teljesíteni mert ezt a jogsizást sem nagyon értem még...thx -
Szabi1991 #1079 350Z :O -
Szabi1991 #1078 Invictus Texturázás-Hangok-Dizájn stb.. :D
-
#1077 minden cuccnál ott van hogy melyik szinttől érhető el -
Szabi1991 #1076 mert nincs elég XP-d (Tapasztalat pont, ami a kellő szinthez kell) ! -
#1075 hali...van kb 3,8ezer RP-m...mentem már csomo kört...de ha vásárolni akarok vmit a kocsira...(van elég RP) akkor azt irja h nincs elég XP-m...pedig azis azthiszem 4,1ezer, miért nem tudok vásárolgatni???? -
Szabi1991 #1074 pliz töröld már,a nagyon nem ide illő hangnemben megírt hszeket..thx.. -
Gibor #1072 ne káromkodj... amúgy meg az első válaszból rájöhettél volna, de látom néhány embernél hogyha kicsit is értelmezni kell egy mondatot megáll a fogas kerék az agyban. -
#1071 De szerintem ez elég egyértelmű, hogy a DOWNLOAD a letöltés XD -
#1069 a folyamat melyik részét nem érted? letöltöd a belinkelt oldalról a lóbaszó nagy betűkkel kiírt DOWNLOAD NOW menüből, majd ha lejött akkor feltelepíted és játszol.