Project Torque
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is benn vok
de a kliens-t honnan lehet leszedni ?
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU nick: HUN_Matt_92
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
LYONESS - Your Cashback Company
Ha igy van akkor nem tudom mi lehet a gond.<#nemtudom>#nemtudom>
Nalam mukodott.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Masnal is van ilyen, mi lehet a gond?
reg link
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Valamelyik nap ha lesz idõm kipróbálom
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Mert akkor segíthetnétek 😉))
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
2. lettem végig törött jocsival mentem, nem akartam javittatni
Na olyan lehetõség van még?
(A FAQ-ból nem lettem okosabb, mert nem tudok angolul.)
Pár napja letöltöttem és feltelepítettem ezt a játékot, hogy kipróbáljam. Frissítés után elindítottam, de egybõl ez fogadott: "A ProjecTorque.bin hibát észlelt ezért leáll". Na erre nem számítottam. Elõször arra gondoltam, hogy a géppel nem stimmel valami, de minden ok. Aztán beugrott, hogy a letöltés egyszer megszakadt és hibás lehet a telepítõ. Letöltöttem egy másik szerverrõl és újratelepítettem, de még mindíg a hibaüzenet jött játék helyett. Mostmár a VGA driverre gyanakodtam, de abból viszonylag friss verzió volt telepítve. Már csak a windows-ra gyanakodhattam ezután (újratelepíteni nem akarom mert az utóbbi 3 hónapban ezt már 3-szor is megtettem). Ha már az oprendszernél tartok felmerült, hogy biztosan valamilyen program kavar be, de nem találtam olyen programot, mely összeakadna vele. Késõbb feltelepítettem öcsém gépére, ahol elindult, de az õ szarján gyenge a graf.
JetiRulez
Autókat hol lehet csak ugy tesztelni?
Amikor megáll az update, akkor a .cache és .ini fájlokat ki kell törölni, és ujrainditani az exét. Ha kiir errort akkor még1x ujra a gamet ennyi az egész remélem érthetõ, ha valakinek gázosh az irjon és elmagyarázom!
Pedig régen tiszta jó kis game volt mikor megjelent😞(((
Hogy ne ess kétségbe a CRC-hez, ami az Invictus saját költségvetésébõl készült és elsõsorban nekünk magyaroknak, ott az alap nyelv és a hangok is magyarok (sõt még a birka bééégetés is 😄.)
Ugyan akkor LA Street Racinghez csináltunk (SLM) magyarítást (szerencsére nem volt nehéz 😛 ).
Nekem nincs tervezve a PT Diane-hoz magyarítás készítése, majd meglátjuk mennyire leszrá igény.
na meg ez is mien már, hogy magyar játék..angol faq -.-"
+amennyi szöveg van benne mind1 is hogy magyare,vagy sem szerintem
ha bejelölök valamit..más idõpontban nem enged be a server?<#idiota>#idiota>
és miért nincs 24-8..én éjjel szoktam játszani😊
bocs az offért😊))