2153
Project Torque
-
#1151 Műxik a beta!(?) -
Gibor #1150 grat... én most elkezdtem gyűjteni Panamára, már fele megvan... de lehet hogy hagyom evot és azt tuningolom fel, de ha jobban belegondolok Panama meg alapból jobb... -
#1149 Grat.
-
#1148 Na véégre! Megvettem a Phoenix-em! A drift mod nekem annyira nem jön be, simulator módban sokkal jobb driftelni :P -
Gibor #1147 én meg Drift, meg explorer. -
#1146 Mióta kijött a patch még csak Dragoztam szinte :) .
Meg sikerült a Phoenixemmel CTF-ben 4 kocsi ellen nyerni jó buli volt.
-
Gibor #1145 igen jobb mellette erősebb, gyorsabb... -
Ariakus #1144 A Panama-t (asszem ez a Porscge utánzat) érdemes megvenni, mert visszaolvastam és a Harpoon-ról nem írtatok sok jót? Jobb a kezelhetősége a Panama-nak mint a Harpoon-nak? -
UnConnecteD #1143 az a sofortol is fugg, enyem pl. mar nagyon regen nem csinalja ezt ...
amugy a buggy-t erdemes megnezni, nagyon eros lett, hihetetlen idoket lehet vele menni -
#1142 a Phoenixet nem javaslom, 360°-osakat csúszkál kanyarokban -
#1141 aha, köszi! Már csak 25000 és megvehetem a Phoenixet! váháháhá -
#1140 le van irva, mit kell megcsinálni a küldihez
van olyan küldi amit csak verseny közben lehet teljesiteni, pl. menj 150-el a tokio pályán -
#1139 Explorer módban kaptam egy piros kulcsot, amivel elvileg a Mission\Task menüben unlockolhatok küldetéseket. Unlockoltam is de nem tudom, hogy kell rajta játszani, mert egyedül a drop gomb aktív, amivel már egyszer beszoptam. Play és accomplish gomb inaktív. Valaki tanács? -
UnConnecteD #1138 egyensulyozzak a 300% os ponttal, kivancsi vagyok, meddig marad
decemberben vegig +100% RP / XP volt -
#1137 Mármint drágultam a Panni alkatrészek? -
#1136 A csillagászati alkatrészárak véglegesek?
-
Gibor #1135 nincsis game helper nekem bekapcsolva. -
#1134 Vedd lejjebb a game helpereket. A Dianne-ben kicsit többet "segítenek". -
Ariakus #1133 Nemtom miért de a saját kocsim hangját nem lehet hallani a játékban, ugyanaz a probléma szinte mint a GRID-ben. Lehet ezt vhogy orvosolni? Vagy más embernél nem jelentkezett ez a probléma? -
#1132 helpmi -
Gibor #1131 Gecc egyszerüen megcsinálhatatlan lett a jogsi... nemlehet irányítani a trueno-t egyszerüen teljesen elfordítom a kormáynomat és nem fordul... :@ pedig elértem a lvl 20 limitet... (3-4 hónap alatt, tul sokat játszom) -
#1130 Kérdések:
-LVL6 lettem tehát leraktam a jogsit, és uge megkaptam a C-racert. Ezt mikor tudom majd versenyen is használni?
-Kaptam vamai trueno kupont vagy mit de nem igazán vágom, hogy ez mi -
#1129 Túl kicsi a parkoló. -
Szabi1991 #1128 -
#1127 egy ilyen TÉKet elbaszni :( -
Gibor #1126 Azért még nem kell káromkodni... gondolj bele hogy körülbelül 500an töltötték egyszerre... jó hogy nem mindenkinek 1mb+ fölött töltött... -
#1125 annyira szar esköüszöm... 19 mega na mondom kimegyek amig lejön... visszajöbvök Remaining 190 mb ,|,,/
Köszönjük szépen... -
#1124 Ok:D
Már mindn ok... -
#1123 Meg ne haljál már hülyegyerek... -
#1121 Neketek jó az update??? :// -
Szabi1991 #1120 14:05 óta szedem, most 45%nál tart -.-" -
Gibor #1119 ITT a patch!!!!
utána keresek ár tényleg egy normális combo partyt eddig még sohasem találtam... :S -
Szabi1991 #1118 -
UnConnecteD #1117 pedig nem nehez mostanaban. amikor jatszok altalaban 30-50-en szoktak lenni ott, abbol szinte mindig van egy szoba normalis jatekosokkal
orak kerdese, es jon a PATCH !!! -
Gibor #1116 igen tudom... csak néha néha megyek fel... mondjuk néha felmek esetleg egy combo partyt keresni de soha nem találok. -
UnConnecteD #1115 Gibor te nem jatszol mostanaban? nem nagyon latlak, ugyanazon a szinten vagy, mint honapokkal ezelott -
#1114 tititimmy -
#1113 liblilá -
Gibor #1112 köszönjük ALW...
igjen autószejelős
csítelni túdsz... bekell játék közben mikor megy a verseny a chat ablakba hogy IMACHEATERANDFASTER és gyorsabb leszel sokkal...
MSN címem privibe ment. és levélleR t majd MSN en elmagyarázom. -
#1111 ez miez valami ottó szerelős játék vagy mi?
csíttelni hog yutdok?
vegyen fel valaki msn-re ! és milyen levélleR?