2153
Project Torque
  • ChuckyHUN
    xDDDDD
    Nadefaszomhelpmá
  • BiG G
    nem kell
  • ChuckyHUN
    és a project torque beta_1 kell???
  • burjanmate
    Itt.
  • ChuckyHUN
    na tehát, a DIANEt hol lehet leszedni??? mert ugye műár open beta van... de linket sehol nem találok sráj
  • Szabi1991
    amúgy ha most 10%-os kedvezmény van a noném autókra, akkor jövőhéten jön egy új autó ? :O

és a Diane-vel akkor mi lesz ? :D
  • Szabi1991
  • Gibor
    mud... aza neve a magyayr pályának...
  • akyyy
    ebbe hol van magyar pálya?
  • Gibor
    már bocs de Bétával jó hogy alig játszanak, felmész a sima PT szerverekre ott több 100-an játszanak... És amelyikre azt írja hogy tele van az valószínűleg le van zárva. 2 szerver fut csak.
  • Lui76
    Ez most online játék és abból sztem nagyon jó.
  • vass17
    nem kötelező a bétával játszani, ott van a jól bevállt verzió is, persze az ízlésednek az sem fog megfelelni....
    Szerintem nem lehet véleményt mondani valamiröl, amit most kezdtél, ugyan ennek kicsit ellentmond ez a mondat: "ez a jatek sose fog kinoni az erosen b-- kategoriabol"............
  • alma2
    mar megy. legalabbis most birtam csatlakozni de minek...
    ez a jatek sose fog kinoni az erosen b-- kategoriabol.
    Mondjuk felvehetnenek mar egy grafikust, meg egy designert is, mert a kaosz ami fogad mikor belep az ember, elveszi a kedvet minden probalkozotol.
    jo fizika ide-vagy oda, onmagaban semmit nem er.
    6 server van 5-re azt mondja, hogy full, amelyikre meg beenged kb 8 an jatszanak online persze, en mint beginner, semmit nem tudok csinalni, mert nincs pontom. Versenyezni se tudok online mert nincs ellenfel, nezegetem a menut, meg megcsinaltam az elso jogsi practice-t de letenni nem tudom, mert nincs ra pontom. a carrerben megcsialtam aze elso ket kuldetest, kaptam pontot, de tovabb nem enged. vagyis ennyi volt ez a jatek...
    jaj de ocsmany ezt megegyszer le kell irnom, ugyanazt a grafikat elloni mar vagy 5-6 eve minden koncepcio nelkul nem kene...
    Nem is ertem az egyeduli invictus jatek ami kinezett valahogy a "Cross Racing Championship 2005" biztos arra a projectre felbereltek az altalam hianyzo emberkeket aztan szelnek engedtek oket.

• burjanmate
    Az open beta mikor indul?
  • Szabi1991
    lui, pliz nézd már meg hogy mit ír az oldalon az akkountomra :S
  • Szabi1991
    vki feltörte a PT accomat :OOO

nem enged fel a játék, jelszó emlékeztetőben nem látja az ímélcímem, de nick alapján kiküldi a levelet, azt írja, de persze nem kapom meg :OOO
  • Lui76
    Explorer
    Combopartis szobák szinte mindig vannak.
    (akkor tuti ha 8-an vagytok (mas bonus 500%)
    És ha türelmesen mindenki combokat gyűjt - 3 egyforma ikon egymásután...

Ha a shop misc részen veszel explorer 2X-es kártyákat (kétféle van )
    és azt a játékszobában a backpack-edbe teszed.
    Akkor ha mindenki normálisan szedeget akkor 6-10k rp-t nyerhetsz minden erölködés nélkül "körönként".
    Tegnap kb 4szer mentem 30k-val gazdagodtam.
  • Ombika
    Ez mit is takar es hol?
  • BiG G
    a kombóparti minimum 5 ezer, néha összejön 11 is, de átlagban 6-7 biztosan :) vegyél duplázókat shopban ;)
  • Gibor
    Valamit te rontottál el az biztos.
  • Vacsora
    Ja és már megnéztem a FAQ-t és az sem segített :O
  • Gibor
    Jelszóként a nagy betű és 1db szám?
  • Vacsora
    Üdv!Leszedtem a játékot és nem tudok bejelentkezni de ár regisztráltam Aeria Games-en.Mi lehet a gond?Ugye a játékban az ID-hez a felhasználónevemet kell írni?Előre is bocs ha hülyéket kérdezek de nem találtam sehol konkrét útbaigazítást.
  • Ombika
    Szandekosan nemszoktam,nemvagyok 12 eves taplo..... :))))
  • vass17
    akkor elképzelhetö, hogy Ta-t is élvezni fogod:D Ott is lehet csinálni szép nagy baleseteket, csak akkor nem biztos h olyan jó helyezést érsz el:DD
  • Ombika
    Koztuk en is,de inkabb a baleseteket ...!! :) Jeff Gordon azert kedvenc soforom! :)
  • vass17
    a Thunder Alley-hez kaptál egy alapautót, ami ott van a garázsban, ezt nem lehet tuningolni, mindenki ugyanilyennel megy. A hátránya, hogy kicsit unalmas is tud lenni a körözés..:) De hát tudod, van aki a Nascart is élvezni:DDD
  • Ombika
    Huhu ezeket meg nem is lattam,estere megnezem! DE wizz sima alap eleg oda ,max 120mp/h-ra kepes.. :S
  • vass17
    Thunder Alley is mehet néha:)
  • Szabi1991
    komboparty gyűjtögetős módban :)

5 perc = 2-4 ezer RP :)
  • Ombika
    Hol lehet ertelmesen RP kapni,Wizzem van meg csak es 38000 Rp-m... Mivel problakozzak?
  • Gibor
    igen ezt csináltam énis... sok AP-s cumót vettem már... köztük a kedvenc verdámat is az evot...
  • BiG G
    rengeteg lehetőség van ingyen AP-ra :) múltkor levélküldős event volt, meghívókat kellett küldözgetni. minden kiküldött meghívó 10AP, amit azonnal jóváírtak, utána pedig minden beregisztrált után 50AP, amit később bírálnak jóvá. 10 perc alatt lett 1000AP-m :) előtte volt egy explorer event amit megnyertem, azon kaptam egy pár nitrót meg rp csajt, meg 200AP-t, azelőtt meg 100AP-t valami másik versenyre. szóval most van 1300AP-m, de gyűjtögetek és várok új autókra.

a lényeg hogy nézni kell a játék hivatalos fórumát, ott hírdetik meg a friss eventeket, résztveszel, ha kicsit ügyes vagy akkor pedig nyersz is :)
  • Szabi1991
    már csak több lehetőség kéne, ingyen AP-ra :DD

pl. hogy VT-zni kéne 1 autót (csak matricázni), és a győztes festése bekerülne a játékba :))
  • Gibor
    belinkeled a fórumba.

Amúgy majd a későbbiekben mik várhatók:

-neon
    -különböző tuning = különböző motor hang
    -duda lecserélése

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de tudom hogy lesznek még újdonságok a későbbiekben, persze olyan dolgok amiről szó sem lesz szerintem...
  • Norbi1990
    Honnan tudják, hogy reklámozod az oldalukat?
  • Gibor
    nem egyből kapod meg... valamikor van 1.5hónap.
  • Szabi1991
    pff a jútúbra most akartam PT-s videót csinálni, erre látom hogy már értelmetlen :S
  • Szabi1991
    de honann ? :S

csináltam nekik "bannert" 2 napja - 200 AP - semmit nem kaptam...
    reklámoztam az oldalukat - 200 Ap - semmit nem kaptam :S
  • Gibor
    nekem van, mostis van 1300.