2153
Project Torque
-
#1068 xDDDDD
Nadefaszomhelpmá -
#1067 nem kell -
#1066 és a project torque beta_1 kell??? -
#1065 Itt. -
#1064 na tehát, a DIANEt hol lehet leszedni??? mert ugye műár open beta van... de linket sehol nem találok sráj -
Szabi1991 #1063 amúgy ha most 10%-os kedvezmény van a noném autókra, akkor jövőhéten jön egy új autó ? :O
és a Diane-vel akkor mi lesz ? :D -
Szabi1991 #1062 -
Gibor #1061 mud... aza neve a magyayr pályának... -
#1060 ebbe hol van magyar pálya? -
Gibor #1059 már bocs de Bétával jó hogy alig játszanak, felmész a sima PT szerverekre ott több 100-an játszanak... És amelyikre azt írja hogy tele van az valószínűleg le van zárva. 2 szerver fut csak. -
#1058 Ez most online játék és abból sztem nagyon jó. -
vass17 #1057 nem kötelező a bétával játszani, ott van a jól bevállt verzió is, persze az ízlésednek az sem fog megfelelni....
Szerintem nem lehet véleményt mondani valamiröl, amit most kezdtél, ugyan ennek kicsit ellentmond ez a mondat: "ez a jatek sose fog kinoni az erosen b-- kategoriabol"............
-
#1056 mar megy. legalabbis most birtam csatlakozni de minek...
ez a jatek sose fog kinoni az erosen b-- kategoriabol.
Mondjuk felvehetnenek mar egy grafikust, meg egy designert is, mert a kaosz ami fogad mikor belep az ember, elveszi a kedvet minden probalkozotol.
jo fizika ide-vagy oda, onmagaban semmit nem er.
6 server van 5-re azt mondja, hogy full, amelyikre meg beenged kb 8 an jatszanak online persze, en mint beginner, semmit nem tudok csinalni, mert nincs pontom. Versenyezni se tudok online mert nincs ellenfel, nezegetem a menut, meg megcsinaltam az elso jogsi practice-t de letenni nem tudom, mert nincs ra pontom. a carrerben megcsialtam aze elso ket kuldetest, kaptam pontot, de tovabb nem enged. vagyis ennyi volt ez a jatek...
jaj de ocsmany ezt megegyszer le kell irnom, ugyanazt a grafikat elloni mar vagy 5-6 eve minden koncepcio nelkul nem kene...
Nem is ertem az egyeduli invictus jatek ami kinezett valahogy a "Cross Racing Championship 2005" biztos arra a projectre felbereltek az altalam hianyzo emberkeket aztan szelnek engedtek oket.
-
#1055 Az open beta mikor indul? -
Szabi1991 #1054 lui, pliz nézd már meg hogy mit ír az oldalon az akkountomra :S -
Szabi1991 #1053 vki feltörte a PT accomat :OOO
nem enged fel a játék, jelszó emlékeztetőben nem látja az ímélcímem, de nick alapján kiküldi a levelet, azt írja, de persze nem kapom meg :OOO -
#1052 Explorer
Combopartis szobák szinte mindig vannak.
(akkor tuti ha 8-an vagytok (mas bonus 500%)
És ha türelmesen mindenki combokat gyűjt - 3 egyforma ikon egymásután...
Ha a shop misc részen veszel explorer 2X-es kártyákat (kétféle van )
és azt a játékszobában a backpack-edbe teszed.
Akkor ha mindenki normálisan szedeget akkor 6-10k rp-t nyerhetsz minden erölködés nélkül "körönként".
Tegnap kb 4szer mentem 30k-val gazdagodtam.
-
#1051 Ez mit is takar es hol? -
#1050 a kombóparti minimum 5 ezer, néha összejön 11 is, de átlagban 6-7 biztosan :) vegyél duplázókat shopban ;) -
Gibor #1049 Valamit te rontottál el az biztos. -
Vacsora #1048 Ja és már megnéztem a FAQ-t és az sem segített :O -
Gibor #1047 Jelszóként a nagy betű és 1db szám? -
Vacsora #1046 Üdv!Leszedtem a játékot és nem tudok bejelentkezni de ár regisztráltam Aeria Games-en.Mi lehet a gond?Ugye a játékban az ID-hez a felhasználónevemet kell írni?Előre is bocs ha hülyéket kérdezek de nem találtam sehol konkrét útbaigazítást. -
#1045 Szandekosan nemszoktam,nemvagyok 12 eves taplo..... :)))) -
vass17 #1044 akkor elképzelhetö, hogy Ta-t is élvezni fogod:D Ott is lehet csinálni szép nagy baleseteket, csak akkor nem biztos h olyan jó helyezést érsz el:DD -
#1043 Koztuk en is,de inkabb a baleseteket ...!! :) Jeff Gordon azert kedvenc soforom! :) -
vass17 #1042 a Thunder Alley-hez kaptál egy alapautót, ami ott van a garázsban, ezt nem lehet tuningolni, mindenki ugyanilyennel megy. A hátránya, hogy kicsit unalmas is tud lenni a körözés..:) De hát tudod, van aki a Nascart is élvezni:DDD -
#1041 Huhu ezeket meg nem is lattam,estere megnezem! DE wizz sima alap eleg oda ,max 120mp/h-ra kepes.. :S -
vass17 #1040 Thunder Alley is mehet néha:) -
Szabi1991 #1039 komboparty gyűjtögetős módban :)
5 perc = 2-4 ezer RP :) -
#1038 Hol lehet ertelmesen RP kapni,Wizzem van meg csak es 38000 Rp-m... Mivel problakozzak? -
Gibor #1037 igen ezt csináltam énis... sok AP-s cumót vettem már... köztük a kedvenc verdámat is az evot... -
#1036 rengeteg lehetőség van ingyen AP-ra :) múltkor levélküldős event volt, meghívókat kellett küldözgetni. minden kiküldött meghívó 10AP, amit azonnal jóváírtak, utána pedig minden beregisztrált után 50AP, amit később bírálnak jóvá. 10 perc alatt lett 1000AP-m :) előtte volt egy explorer event amit megnyertem, azon kaptam egy pár nitrót meg rp csajt, meg 200AP-t, azelőtt meg 100AP-t valami másik versenyre. szóval most van 1300AP-m, de gyűjtögetek és várok új autókra.
a lényeg hogy nézni kell a játék hivatalos fórumát, ott hírdetik meg a friss eventeket, résztveszel, ha kicsit ügyes vagy akkor pedig nyersz is :) -
Szabi1991 #1035 már csak több lehetőség kéne, ingyen AP-ra :DD
pl. hogy VT-zni kéne 1 autót (csak matricázni), és a győztes festése bekerülne a játékba :)) -
Gibor #1034 belinkeled a fórumba.
Amúgy majd a későbbiekben mik várhatók:
-neon
-különböző tuning = különböző motor hang
-duda lecserélése
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de tudom hogy lesznek még újdonságok a későbbiekben, persze olyan dolgok amiről szó sem lesz szerintem...
-
#1033 Honnan tudják, hogy reklámozod az oldalukat? -
Gibor #1032 nem egyből kapod meg... valamikor van 1.5hónap. -
Szabi1991 #1031 pff a jútúbra most akartam PT-s videót csinálni, erre látom hogy már értelmetlen :S -
Szabi1991 #1030 de honann ? :S
csináltam nekik "bannert" 2 napja - 200 AP - semmit nem kaptam...
reklámoztam az oldalukat - 200 Ap - semmit nem kaptam :S -
Gibor #1029 nekem van, mostis van 1300.