2153
Project Torque
-
vass17 #1192 még nem próbáltam a hangárban, igy elsőre kicsit soknak tünik a pontszám, de majd megpróbálom:D -
UnConnecteD #1191 10 perc drift hangaron, olyan 3-4 millio pontnal, ha nincs a szobaban jobb nalad, olyan 6-7ezer pont. az annyira nem keves, szerintem -
#1190 A linkre kell mégegyszer nyomni ami után loginelssz az oldalon. Lesz lent egy fehér sáv ahova bemásolod aztán submit.
utána játékba lépve meglesznek a giftek.
-
vass17 #1189 azért viccesen keveset adnak, pár száz Rp-vel versenykényt nem lehet túl sok mindent csinálni... -
#1188 Én is kaptam vmi kódot, de nemtom micsináljak vele... -
Cence #1187 hello
nem tudom kapott e valaki még ilyen mailt küldtek benne 1 kodot, ha beirom elvileg a megadott helyre kapok ingyen itemet, csak a helyet nem találom valaki tudna helpelni? -
#1186 gondolom véget ért a búnusz időszak,azért kapsz kevesebbet .ez a normális pontozás sztem -
oli314 #1185 hali! pár napja kezdtem a gamet, és kérdésem lenne: eddig 500-2200között kaptam rp-xp-t a simulation race-eken és most egyik pillanatról a másikra a töredékét kapom csak, pedig a 15.szint közepén vagyok...nem egészen tudom mire jó a rating, de lehet hogy azért kapok ennyit mert 1100fölé ment? (ha így van mivel tudom minnél gyorsabban lenyomni 1100alá?)
előre is köszi -
#1184 hali! érdekelne hogy ez a dianne verzió optimalizáltabb lett mint a régi? Mert ez már egész jól is néz ki! A simát még jó régen játszottam de a gyenge grafika ellenére is nagyon akadt a gépen. -
#1183 hülye capslock -
#1182 AZ MIÉRT LEHET, HOGY NEM TUDOM +CSINÁLNI A 140M-ES TASK MISSION-T? MÁRMINT NEM MÉRI, MEKKORÁT UGRATOK. -
#1181 az már régebbóta -
#1180 Meg drift meg drag !
-
Gibor #1179 update... amúgy uj missziók... asszem ennyi... ja meg a spiedro forte vagy mi meg uj mapok... -
#1178 Mi van az uj updtban? -
#1177 Hmm... így remélem jó lesz
-
Szabi1991 #1176 jobblikk-kép megjelenítése-frissítés... -
#1175 Ez véletlenül nem ugyanaz? -
Gibor #1174 én nem tudok különbséget tenni köztük. -
Szabi1991 #1173 tényleg sok a hasonlóság -
#1172 Itt van egy példa is rá :P
-
#1171 ezt nem tudtam .
-
#1170 Stallion GT = Ford Mustang GT -
#1169 Ő melyik a mustang ?És miben veri ?
-
#1168 A Buggy-t próbáljátok ki! Olcsó és tuning mustangokat is leveri. -
#1167 Jah, tegnap pont láttam, hogy volt egy magyar szeró, 4en voltak rajta, de nem volt verda :P hát nem tudom... Panama biztos kell. Lehet megveszem előbb azt, mert azzal sokmindent lehet alkotni sim módban. -
#1166 Hát meg kell nézni változott e , mert ha nem sokan versenyeznek vele akkor hiába...
-
#1165 Szerintetek érdemes megvenni a TA-Pro verdát? Mert arra már van zsém (most lettem 2. egy 6 körös TA-n, rp jött dögivel) de ha nem, gyűtök még, oszt veszek egy panama-t... -
#1164 Ma többeket meggyaláztam CTF-ben Phoenix-el - imádom ezt a gépet :)
-
UnConnecteD #1163 de azert gondolhatnad, hogy angol nyelvu programban ekezetes accot...
pffff
3.2 millio XP az uj elerheto limit, kivancsi vagyok, mikor lesz AAA ( level 36 ) szint -
Bmx01 #1162 áhhhhh -
Gibor #1161 akkor az lesz a gond szerintem... Bár nemtudom, tudtommal ékezetes reg nem lesz jó a játékban.... próbálj ékezetek nélkül csinálni accot. -
Bmx01 #1160 e-mailt se küldtek -
Bmx01 #1158 tuti jó, a vewoldalon beenged a profilomhoz -
#1157 MEgengedi az ékezetes betűt? Ha azzal a névvel regeltél, akkor elvileg jó. Bár meg kell nézni, nem-e küldött aktivációs emailt, és akkor ha aktiválod jó lesz. Ha nem küldött, akkor nézd meg, h nem-e capslock-al írtad-e be a jelszót. -
Gibor #1156 a Jelszóban a kis nagybetű megkülönböztetés megvan? -
#1155 Na kipróbáltam phoenix-el driftet, egész jó... De a legalapabb rwd-vel eléggé fura volt, abból indultam ki. Én most TA-Pro autóra gyűtök, nem tudom, megéri-e megvenni... Vagy ha azt mondjátok, h nem, akkor még gyűjtök és veszek egy panama-t, mert azzal mégiscsak jobb körversenyeket menni, phoenix-el driftelni jó meg dragelni, bár még vele csak 1 körversenyt mentem, hát szokni kell. -
Bmx01 #1154 Helló, feltettem ma a játéko, bereggeltem a nemzetközi oldalon, és valamiért nem enged jáccani.
EZT a hibát írja ki, vagy az a gond hogy az ID hez nem a felhasználónevet kell beírni ??
Ha tudtok segítsetek már.
Előre is KÖSSZ -
Gibor #1153 Nem. A béta szerverek csak ideiglenesen pár óráig voltak... -
#1152 Mármint a 900%-os.