2153
Project Torque
  • vass17
    még nem próbáltam a hangárban, igy elsőre kicsit soknak tünik a pontszám, de majd megpróbálom:D
  • UnConnecteD
    10 perc drift hangaron, olyan 3-4 millio pontnal, ha nincs a szobaban jobb nalad, olyan 6-7ezer pont. az annyira nem keves, szerintem
  • Lui76
    A linkre kell mégegyszer nyomni ami után loginelssz az oldalon. Lesz lent egy fehér sáv ahova bemásolod aztán submit.
    utána játékba lépve meglesznek a giftek.
  • vass17
    azért viccesen keveset adnak, pár száz Rp-vel versenykényt nem lehet túl sok mindent csinálni...
  • gergobaby
    Én is kaptam vmi kódot, de nemtom micsináljak vele...
  • Cence
    hello

nem tudom kapott e valaki még ilyen mailt küldtek benne 1 kodot, ha beirom elvileg a megadott helyre kapok ingyen itemet, csak a helyet nem találom valaki tudna helpelni?
  • kemszi2
    gondolom véget ért a búnusz időszak,azért kapsz kevesebbet .ez a normális pontozás sztem
  • oli314
    hali! pár napja kezdtem a gamet, és kérdésem lenne: eddig 500-2200között kaptam rp-xp-t a simulation race-eken és most egyik pillanatról a másikra a töredékét kapom csak, pedig a 15.szint közepén vagyok...nem egészen tudom mire jó a rating, de lehet hogy azért kapok ennyit mert 1100fölé ment? (ha így van mivel tudom minnél gyorsabban lenyomni 1100alá?)

előre is köszi
  • mgenya911
    hali! érdekelne hogy ez a dianne verzió optimalizáltabb lett mint a régi? Mert ez már egész jól is néz ki! A simát még jó régen játszottam de a gyenge grafika ellenére is nagyon akadt a gépen.
  • burjanmate
    hülye capslock
  • burjanmate
    AZ MIÉRT LEHET, HOGY NEM TUDOM +CSINÁLNI A 140M-ES TASK MISSION-T? MÁRMINT NEM MÉRI, MEKKORÁT UGRATOK.
  • ChuckyHUN
    az már régebbóta
  • Lui76
    Meg drift meg drag !
  • Gibor
    update... amúgy uj missziók... asszem ennyi... ja meg a spiedro forte vagy mi meg uj mapok...
  • ChuckyHUN
    Mi van az uj updtban?
  • CsuTy89
    Hmm... így remélem jó lesz

• Szabi1991
    jobblikk-kép megjelenítése-frissítés...
  • Norbi1990
    Ez véletlenül nem ugyanaz?
  • Gibor
    én nem tudok különbséget tenni köztük.
  • Szabi1991
    tényleg sok a hasonlóság
  • CsuTy89
    Itt van egy példa is rá :P

• Lui76
    ezt nem tudtam .
  • CsuTy89
    Stallion GT = Ford Mustang GT
  • Lui76
    Ő melyik a mustang ?És miben veri ?

• burjanmate
    A Buggy-t próbáljátok ki! Olcsó és tuning mustangokat is leveri.
  • Penge88
    Jah, tegnap pont láttam, hogy volt egy magyar szeró, 4en voltak rajta, de nem volt verda :P hát nem tudom... Panama biztos kell. Lehet megveszem előbb azt, mert azzal sokmindent lehet alkotni sim módban.
  • Lui76
    Hát meg kell nézni változott e , mert ha nem sokan versenyeznek vele akkor hiába...
  • Penge88
    Szerintetek érdemes megvenni a TA-Pro verdát? Mert arra már van zsém (most lettem 2. egy 6 körös TA-n, rp jött dögivel) de ha nem, gyűtök még, oszt veszek egy panama-t...
  • Lui76
    Ma többeket meggyaláztam CTF-ben Phoenix-el - imádom ezt a gépet :)
  • UnConnecteD
    de azert gondolhatnad, hogy angol nyelvu programban ekezetes accot...

pffff

3.2 millio XP az uj elerheto limit, kivancsi vagyok, mikor lesz AAA ( level 36 ) szint
  • Bmx01
    áhhhhh
  • Gibor
    akkor az lesz a gond szerintem... Bár nemtudom, tudtommal ékezetes reg nem lesz jó a játékban.... próbálj ékezetek nélkül csinálni accot.
  • Bmx01
    e-mailt se küldtek
  • Bmx01
    tuti jó, a vewoldalon beenged a profilomhoz
  • Penge88
    MEgengedi az ékezetes betűt? Ha azzal a névvel regeltél, akkor elvileg jó. Bár meg kell nézni, nem-e küldött aktivációs emailt, és akkor ha aktiválod jó lesz. Ha nem küldött, akkor nézd meg, h nem-e capslock-al írtad-e be a jelszót.
  • Gibor
    a Jelszóban a kis nagybetű megkülönböztetés megvan?
  • Penge88
    Na kipróbáltam phoenix-el driftet, egész jó... De a legalapabb rwd-vel eléggé fura volt, abból indultam ki. Én most TA-Pro autóra gyűtök, nem tudom, megéri-e megvenni... Vagy ha azt mondjátok, h nem, akkor még gyűjtök és veszek egy panama-t, mert azzal mégiscsak jobb körversenyeket menni, phoenix-el driftelni jó meg dragelni, bár még vele csak 1 körversenyt mentem, hát szokni kell.
  • Bmx01
    Helló, feltettem ma a játéko, bereggeltem a nemzetközi oldalon, és valamiért nem enged jáccani.
    EZT a hibát írja ki, vagy az a gond hogy az ID hez nem a felhasználónevet kell beírni ??
    Ha tudtok segítsetek már.
    Előre is KÖSSZ
  • Gibor
    Nem. A béta szerverek csak ideiglenesen pár óráig voltak...
  • burjanmate
    Mármint a 900%-os.