Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játék maga ingyenes...vmiért fizetni is kell, hogy legyen bevételük. Egyébként vannak jo gépek, amit Rp-ért is megvehetsz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ohh kár =(
Akkor akinek láttam pl ilyen EVO-t meg C6-ot azok fizettek érte?
lol

lol, felkerült torrent formájában is a hivatalos oldalra. Jön is 600-al😄D
ha regisztráltam már korábban a bétára, akkor már este fel is léphetek, vagy nem?😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Norbi1990
AP az fizetõs azt hiszem.Ugyhogy azt sztem elfelejtheted 😞
Sziasztok!
Most kezdtem a gamet.
Nagyon tetszik.
De hogyan tudok szerezni AP-t amivel kocsit lehet benni?
Kinéztem magamnak egy Corolla-t driftre de csak RP-m van abbol is csak 2000.

burjanmate
Azért mondtam, h szívatom.

TDU nick: HUN_Matt_92

azthiszem már sehol...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

burjanmate
Szívatom a külföldieket, hol lehet regisztrálni a beta-ra<#idiota>.

kemszi2
csak szerencséd volt<#buck>kanyarokba nagyon elmentél neki.hiába nyomtam tökig a gázt...nem bírta bevenni a kanyart.még majd kicsit állítgatni kéne rajta hátha jobb lenne a tapadása
😮, sztem semmi golf nincs benne
ez olyan Honda Jazz....a neve is utal rá😄

Zomil
hihi 😄

imádom azt az autot, szvsz az egy golf akar lenni 😄

ui.: éreztem h te vagy az lami 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én drift-ben az evoval mindenkit odavertem...

helyes 😊 énis keresgélek majd ma... meg majd vasárnapis... de aza gond hogy scak 18:00-22:00 ig van szerver.

kemszi2
az én quadromat is lenyomta zomil a wizzel
burjanmate
1 játékos WIZZ-zel verte meg a tuning EVO-kat, Panama-kat CTF-ben<#idiota>. Kemény volt.

kemszi2
én találtam kettõt is de screen shotot nem tudtam csinálni róla.de attól függetlenül lehet majd megírom nekik
Mondjuk lehet én vagyok a vak de én nem találtam bugot 😄 Lehet azis gáz hogy nem nagyon volt eddig idõm játszani-.

kemszi2
én is toltam tegnap,nem volt rossz.kicsit szokatlan volt az irányítás nekem,vagy csak az a pálya amin mentünk nem tudom.
burjanmate
Csak mert nem enged belépni.

burjanmate
Bug-ot csak a béta ideje alatt lehet jelenteni?

BiG G
nem kell elõrõl kezdeni, ott lehet folytatni ahol a bétateszt elõtt abbahagytuk. illetve lehet szimultán játszani a kettõvel, mikor éppen nem megy a béta szervere, addig folytatni az áldatlan tevékenységünket a sima pt-ben.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
ez itt a béta verzió hibakeresésre. mivel teljesen külön áll a pt-tõl, ezért tartalmazza magát a pt-t is. tehát ha befejezõdött a bétateszt, és mindenkinek elérhetõvé teszik, akkor nagyjából ez egy 200 megás peccset fog jelenteni amit az updater fog letölteni. amit itt a bétatesztben elérünk az abban a pillanatban semmivé foszlik amint vége van. de nem is pénz és kocsigyûjtés a cél, hanem hibakeresés.

Lui76
Csúnya lenne megint elöröl kéne kezdeni...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

burjanmate
Bugot hol lehet jelenteni? E-mail-ben?

Rendes Pt szerintem megszünik és helyette kell majd letölteni a Diane-t.Mert nem hiszem hogy egy több gigás patch-t kell majd letölteni az alap PT-re.
BiG G
a rendes pt-be semmit se lehet átvinni amit itt szerzel 😊

Ma végre voltunk de 10 user ha volt...Köztük egy játékos akinek a szintje Level L volt.Ami nagyon jó hogy 900% Xp RP van ha legközelebb lesz tesztelés csinálni kéne explorer Combo Party-t.Az milyen jó lenne jó sok XP/RP-t kapnánk.
CsuTy89
Tudtok már játszani?

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

macleody
Szerintem már nem is fogunk kapni. Én már le is töröltem a játékot.
Smicy2
még nekem se jött :/

Charade GTti

Zomil
Sziasztok!

Én is bekerültem a bétára és érdekelne, hogy ugye most átrakták a sima pt-s accomat ide, de ha vmi változik akkor az a sima játéknál is fog változni vagy a béta külön dolgozik, csak importálták az accom?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

macleody
Árulja már el valaki hogy lehet belépni a játékba. Az ID-t emil-ben kapom? Mert marhára nem jön semmi levél.
Smicy2
akkor ok, azt hittem az én készülékemben van a probléma <#idiota>

Charade GTti

kemszi2
hát ja,csak egyenlõre nem enged be
Smicy2
idõ van

Charade GTti

Norbi1990
Itta bétába uj autot kell venni vagy szabadon lehet választani egyet az elején??
macleody
Miért nem tudok regisztrálni az oldalukon? Gondolom az kell hogy elindíthassam a játékot.
kemszi2
na még 10perc<#vigyor2>
amint ez rendesen kijön...újra le kell tölteni,vagy update-ként frissül az mostani free verzió?
BiG G
Mi vagyunk a GMT+2, szóval este 6-tól lesz magyar idõ szerint. Akit érdekelnek az új játékmódok, az kattanjon ide, nincs kedvem ide is bemásolni 😊

De azt írják hogy,18:00-22:00 CET (GMT+2). Ez nem azt jelenti,hogy nálunk az egy órával hamarabb kell számolni? 18:00 helyett 17:00órától.De ezt lehet csak én gondolom így<#finom>

Swift11
Ma 6tól 10ig teszt!!!

MSI K9N6SGM-V|AMD Athlon64 X2 4000+|DDR2 1024MB 800MHz Samsung|Gainward nVidia GF8600GT 512MB|

kemszi2
remélem nem holnap este lesz a következõ teszt...
A másnaposság hatása... 😄 amúgy én meg reggel reggel 4kor mikor indultam suliba elindítottam azt mire bátyám hazaért melóból addigra leis jött... stabil 80k...

kaposi1
Tegnap este en leallitottam mert bizonytalan volt hogy ugyis lejon-e.
Ma meloba toltom.<#mf2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kemszi2
nekem ment egész este a gép szóval lentvan😄
de a fejem az kuvára fáj -.-
Már csak 60-80 között.<#gonosz3>

Project nick:nepster

most reggel már 120al jön a béta 😮

a "szerver keresõnél" (Lobby) alul be van pipálva, hogy csak Spectete módba lépjél be 😊

én is szívtam vele tegnap 😄D