2153
Project Torque
  • Penge88
    jah, lesznek szerintem 1es kategóriájú versenyek is nem csak panama-s.
  • Gibor
    És? nem egy ember van akinek kawana meg lion meg myato-ja van.
  • Penge88
    Oké, nem is számítottunk nyereményre, már az egy jó fun, ha magyarokkal versenyzik az ember. Találni szerencsére, és fel is veszem őket havernak.
  • ChuckyHUN
    Én csak spectelek mert Lájonom van :DDD
  • Gibor
    Okés, úgy látom van rá igény, persze ne úgy képzeljétek hogy csinálunk egy versenyt és akkor a nyertesnek küldök nitro palackot meg ilyenek, hanem csak hogy azért néha az SG-s társaság is találkozzon, majd mindig beírom a fórumba hogy mi hol mikor...
  • Szabi1991
    ehh, a kép kimaradt :(

• Szabi1991
  • kemszi2
    csak ne meccs időben legyen:D
  • Penge88
    Én is benne lennék! Jövőhét hétfő kedd nem jó, mert vizsga, meg vasárnap este sem jó, mert akkor megyek vissza az albérletbe és ott nincs gép. De utána jó.
  • kemszi2
    én benne lennék
  • Szabi1991
  • Gibor
    Mit szólnátok magyar "házi" eventekhez? úgy értem hogy egy megbeszélt időbe egy megbeszélt játékmódban összegyűlünk és játszunk, mert ha lenne rá igény akkor szerveznék akár minden nap.
  • Gibor
    arról nekemis...
  • vass17
    nekem a kisképről, ami az alap autót mutatja azonnal a Toyota ugrott be, de igy tuningolva már nem:D
  • ChuckyHUN
    Először nekem alfa GTv ugrott be de tényleg inkább delta.. Csak rövidebb egy picikét. Amugy nézzétek meg a decalok között a legutolsot. Ezért lancia delta.. MARTNI csikok
  • Gibor
    Az AE86 sztem nem illik bele, Lancia Delta legfőképp... Egy pici Quattro is van de azt inkább a Quadroban leljük meg :D
  • ALIENwoods
    A Speed Forte kérem szépen egy Lancia Integrale, Audi Quattro és egy csöpp Toyota AE86 kombinációja, legalábbis az én szememben :)
  • Ariakus
    Ja bocs most látom, hogy 93000 rp-t kell lepengetni hozzá. Nem tudom, hogy gyűjtsek még 30000-et a Panama gt-re vagy megvegyem ezt a fenevadat.
  • Ariakus
    Nekem nagyon tetszik ez a kocsi! Emlékeztet a Volkswagen Corrado-ra. Ez gondolom teljesítményben a kezdő autók felett van ugye? Mennyi rp kell ehhez a gyönyörűséghez egyébként?
  • kemszi2
    én szerettem a beta-ban.ilyet vettem
  • vass17
    mindig kitalálnak valamit:) Drifteltem egy ilyen ellen, hát 5 millió lazán megvolt neki, erre van csinálva
  • Szabi1991
    érdekes az új járgány..

• burjanmate
    A banner az a doboz fent az RX-7-tel, a fórum ez, a profil a felhasználói fiók, az online az, ami interneten van.
  • Leo 1991
    kösz
  • Penge88
    banner, fórum, profil, online, ennyi amit nem érthettél, bár ezek is alap dolgok. Ennél jobban nem tudom leírni...bocs ennél egyszerűbben nem tudom, és én sem tudom hogy kell azt a feladatot megcsinálni.
  • Leo 1991
    kösz
    de lécci magyarul beszélj mert csak pár hónapja van gépem xD
  • Penge88
    Leo, én csak azt a bannerosat látom, h kapsz 200AP-t, ha a fórumon kiteszed a profilodba az egyik játékuknak a bannerjét. Megmondom őszintén, engem ez nem vonzz, ha lenne valami online feladat, arra ráállnék. vass17, nálunk még a régi jár. A szöveg már változott egy picit 1 helyen :D kácsátollát, libátollát ... sorry az offért.
  • vass17
    hozzánk:D most újítottak, már 2 féle hang is mondja:DDDDDDD
  • Leo 1991
    vki segítsen nekem hogy AP-t tudjak szerezni, mert nincs zsé a bankkártyámon:S:S és kipróbálnám azokat a feladatokat
  • Penge88
    Oh köszönöm az információt! Nah jön már a tollfelvásárló, 500m-ről meghallom :D
  • Ackro
    nem csak kártyával tudsz fizetni hanem banki átutalással vagy postai csekken is. a paybycash ikont választva ajánlja fel ezeket az opciókat.
  • Penge88
    AMúgy lehet rendes OTP-s bankkártyáról?? Vagy ilyenről ne is álmodjak? :D Mert ha esetleg köv félévben lenne egy kis ösztöndíjam, akkor lehet fizetnék egy 5öst h vennék valami licenced cuccot is :D
  • Leo 1991
    ha tudsz segíteni pls vegyél fel msn-re
    [email protected] a címem
  • Leo 1991
    kösz
    és azon az oldalon merre??segíts pls mert nem tok angolul sajnos:S
    1000 hála
  • Gibor
    AP-t kizárólag valódi pénzért tudsz venni bankkártyával, de van egy másik megoldás, a www.aeriagames.com on bejelentkezel és a fórumba vannak ilyen úgymond küldetések, ahogy rámész hogy fórum rögtön ott lesz felül vagy k9özépen, és azokat megcsinálgatod azt kapsz érte AP-t de ne számíts olyan nagyon sokra.
  • Penge88
    Én Panamaval az istennek sem tudok driftelni... :D Phoenix-el nyomom, practice-ben sikerült összehoznom egy driftből 700e-ret de akkor már izzadtam rendesen. Evo-val lazán csinálnak 2 millát egyből és a végén 5 milla jön ki. Trükkös rájöttem, mert ahogy növekszik a bal felső sarokban a szorzó egyre gyorsabban pörög... Elején alig akar beindulni, de ha az ember eléri a driftking-et ami 350e, akkor még kapaszkodjon rendesen a kormányba, mert az már 12x sdzorzó és ott pörög, fél perc alatt fent volt 700e-ren. Jah meg van ez a connection frenzy, ami megnöveli az időt 2 drift között, szóval ha egy drift után egyenesbe akar állni, akkor több időd lesz még újra folytatni. Szerintem csak így lehet kihozni milliókat egyből. Lehet egyszer kipróbálom. Drift metert ne vegyetek. Vettem, de nem sokmindent ér. Mutatja milyen szögben mész, de ha arra figyelsz, elbaszod az fix :D AP-t meg úgy lehet szerezni asszem, h ha befizetsz valamennyit. Talán. Régebben így volt. Kicsit hosszú lett sorry.
  • Leo 1991
    Gibor kösz a választ

a játékban honnan lehet szerezni AP-t h mondjuk tudjak venni 1 Toyota Corolla-t.
    megintcsak kösz a választ előre is
  • Gibor
    olyan map van amit te még nem szabadítottál fel...
  • Leo 1991
    miért nem tudok elindulni versenyen ha belépek 1 szeróra?? csak spectator modban vagyok:S
    kösz a választ előre is
  • Gibor
    Én evo val örülök az 1 milliónak is... mert hiába jó kocsi de azért a panamával könnyeb mert több erő van benne.