Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és már megnéztem a FAQ-t és az sem segített 😮
Jelszóként a nagy betû és 1db szám?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Üdv!Leszedtem a játékot és nem tudok bejelentkezni de ár regisztráltam Aeria Games-en.Mi lehet a gond?Ugye a játékban az ID-hez a felhasználónevemet kell írni?Elõre is bocs ha hülyéket kérdezek de nem találtam sehol konkrét útbaigazítást.
Ombika
Szandekosan nemszoktam,nemvagyok 12 eves taplo..... 😊)))

akkor elképzelhetö, hogy Ta-t is élvezni fogod😄 Ott is lehet csinálni szép nagy baleseteket, csak akkor nem biztos h olyan jó helyezést érsz el😄D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ombika
Koztuk en is,de inkabb a baleseteket ...!! 😊 Jeff Gordon azert kedvenc soforom! 😊

a Thunder Alley-hez kaptál egy alapautót, ami ott van a garázsban, ezt nem lehet tuningolni, mindenki ugyanilyennel megy. A hátránya, hogy kicsit unalmas is tud lenni a körözés..😊 De hát tudod, van aki a Nascart is élvezni😄DD

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ombika
Huhu ezeket meg nem is lattam,estere megnezem! DE wizz sima alap eleg oda ,max 120mp/h-ra kepes.. :S

Thunder Alley is mehet néha😊

komboparty gyûjtögetõs módban 😊

5 perc = 2-4 ezer RP 😊

Ombika
Hol lehet ertelmesen RP kapni,Wizzem van meg csak es 38000 Rp-m... Mivel problakozzak?

igen ezt csináltam énis... sok AP-s cumót vettem már... köztük a kedvenc verdámat is az evot...

BiG G
rengeteg lehetõség van ingyen AP-ra 😊 múltkor levélküldõs event volt, meghívókat kellett küldözgetni. minden kiküldött meghívó 10AP, amit azonnal jóváírtak, utána pedig minden beregisztrált után 50AP, amit késõbb bírálnak jóvá. 10 perc alatt lett 1000AP-m 😊 elõtte volt egy explorer event amit megnyertem, azon kaptam egy pár nitrót meg rp csajt, meg 200AP-t, azelõtt meg 100AP-t valami másik versenyre. szóval most van 1300AP-m, de gyûjtögetek és várok új autókra.

a lényeg hogy nézni kell a játék hivatalos fórumát, ott hírdetik meg a friss eventeket, résztveszel, ha kicsit ügyes vagy akkor pedig nyersz is 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

már csak több lehetõség kéne, ingyen AP-ra 😄D

pl. hogy VT-zni kéne 1 autót (csak matricázni), és a gyõztes festése bekerülne a játékba 😊)

belinkeled a fórumba.

Amúgy majd a késõbbiekben mik várhatók:

-neon
-különbözõ tuning = különbözõ motor hang
-duda lecserélése

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de tudom hogy lesznek még újdonságok a késõbbiekben, persze olyan dolgok amirõl szó sem lesz szerintem...

Norbi1990
Honnan tudják, hogy reklámozod az oldalukat?
nem egybõl kapod meg... valamikor van 1.5hónap.

pff a jútúbra most akartam PT-s videót csinálni, erre látom hogy már értelmetlen :S

de honann ? :S

csináltam nekik "bannert" 2 napja - 200 AP - semmit nem kaptam...
reklámoztam az oldalukat - 200 Ap - semmit nem kaptam :S

nekem van, mostis van 1300.

már csak AP kéne :S

Hmm mennyi autóról még szó sincsen...

pl:
Nissan 350Z
Honda S2000
Honda Civic
+ több fantázia autó...

burjanmate
Sz'al azért nem láttam még Legend szintûeket<#idiota>

TDU nick: HUN_Matt_92

Én úgy szoktam driftelni hogy feltuningolom a Crollat mindenbõl a legjobb setet ami a drifthez kell meg szépíte és elviszem test drivera.

én már letöröltem, leteszteltem és delete volt. nem rossz de 1-2 teszt volt azt inkább megvárom míg kijön patch ként.

ez a szint meg csak a beta-ban van : AA-I

LYONESS - Your Cashback Company

azt hallottam, pentekig a mult heti bugokat javitjak, addig nem nyilik a szerver ( sajnos ) tegnap annyira kiraly volt, a drift nagyon tetszik

LYONESS - Your Cashback Company

mert nincs megnyitja még.

burjanmate
Miért nem t'ok license-test-et csinálni AA-ra (az XP megvan)? Még sgyakorlást sem...

Gregorius
Hát én ma estem volna neki tesztelésnek, vagy legalább az elõmunkálatoknak, de benéztem, amikor 3,5 gigát kért szabad helynek. <#zavart1>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

burjanmate
Ma nem lesz beta?

uHs Gerzson
igazi pénzért lehet csak szerezni.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Hellósztok! Fent van a játék megy is!!! viszont nem számolja az AP-pontokat mit kell csinálni h gyüljenek?? válaszokat elõre is THX
ok feltelepedett
mikor lesz a köv nyitás? nézétek el az angol tudásom hiányos 😞
ok ez mükszik thx
burjanmate
És hogy lehet hozzáírni?

burjanmate
thx

burjanmate
jah

kemszi2
oda külön kell reggelni
burjanmate
Miért nem t'ok belépni bugreport-ra?

kemszi2
én nekem elég ez a nem licenszelt verda amit most vettem 34ezerért😊
Zomil
jó hát nekem az is jó 😄

csak meglegyen a corvettem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ne legyen 34 ezerért, mert akkor mindenki azzal menne...

elég ha a béta teszterek +vehetik annyiért 😉

kemszi2
a faszom...adhatom a 2. jelentést lefele már 😄<#szomoru1>teljesen megfõtt a játék
Zomil
bár öszintén szolva maradhatna 34 ezerért a corvette meg az rx8 😄

nemrég vettem meg a corvettet és nagyon tetszik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én meg qvadró ellen Touge-ztem CTF ben 😊)

Zomil
hihi jó móka ez a wizz😄

ma angol pályán lenyomtam egy rx8-at és egy evo-t 😄

ott van torrent változatban..nekem az pontosan 1 ora alatt lejött délelött, nem hiszem h lassult volna😄DP próbáld meg azt

fakk nem tom leszedni olyan lassú még mindig mint állat 😞 nincs fenn még máshol?
kemszi2
nah ezt vártam már ,mindjárt nyitás van😊