2153
Project Torque
-
#1272 oan a faq hogy beszarok-.-
jójáték? -
#1271 A fizikával kapcsolatban a meglátásoddal nem értek egyet, de a többiben van igazság. Valóban nincs esélyed a játékban, ha nem költesz pénzt a verdádra, és ez megöli a játékélményt. De gondolom, nem hiányzik senkinek odabent az, aki nem perkál. Az viszont tényleg érdekes, hogy miért nincs egy olyan letölthető verziója a játéknak, amelyik nem patch-el 2 gigát telepítés után. -
#1270 nekem 3 napja megállás nélkül amikor elsőre belépek
másodszorra már nem csinálja -
UnConnecteD #1269 regebben elofordult, mostmar 1-2 hete nem -
Ariakus #1268 Srácok! Nektek is ki szokott lépni a játék hibaüzenettel: "A project torque.bin hibát észlelt ezért leáll" ??? -
vass17 #1267 nm -
#1266 kösz -
vass17 #1265 1. Drag-nél a mutató 7 mp-en keresztül pörög, és a vizszintes helyzeténél mindig kiir vmit (pontosan nem tudom, hogy mit), a lényeg, hogy mindig amikor ott megy el a mutató, meg kell nyomd a gázt a lehető legpontosabban.
2. pezsgözésnél nem kell kattintani, elég ha rángatod az egeret mint az örült:) -
#1264 ezt hogy csináltam xD
-
#1263 lehet venni a shopban minimum 4es szint kell hozzá ha jól tom de nem akarok hülyeséget mondani alul az ikonok közül a 3dik. (de ez nem biztos)
2 kérdésem lenne.
1. dragban az elején mit kell csinálni??(Bornout)
2. amikor az a pódiumos okosság van rá kell kattintani az üvegre és úgy rángatni az egeret, vagy csak úgy simán rángathatom a vak világba??
kösz a választ előre is -
#1262 Sziasztok!
Level 7-es vagyok de az autómra csak spoiler-t küszöböt kipufogót matricát tudok venni meg festeni tudom. Motor-t és egyéb dolgokat amiktől gyorsabb lesz mikortól lehet venni? Egyáltalán lehet venni ilyeneket is? -
#1261 1 mmo-nak pont az a lényege,hogy sokat kell vele játszani. -
Gibor #1260 pontosan, ennek a játéknak sztem bármilyen szimmel szemben verseny képes fizikája van, arról hogy nálad laggos az egy dolog én nagyritkán veszem észre 1-2 emberen hogy laggol. -
#1259 .
Ez fizikai motor reggelire megeszi az ISI engine-t ....Mégha a játékmenet nem is "szimulátoros"... -
#1258 kösz -
Gio #1257 en Race07-el jatszok mar jo ideje, ahhoz viszonyitottam hiretelen:)
Tudom, hogy nem egy kategoria, de amikor leszedtem eloszor 1 gigat, aztan felrakott 2ot, majd updatelt megint 800 megat, gondoltam szamithatok valami jora. de nem... -
#1256 NFS: megyek 320al a grande puntyóval, leelőzök egy gallardot... jön egy derékszögű, lelassítok 280-ra h kiadja.... majd rájövök, h még 300al is kiadta volna :D -
#1255 Vannak idióta emberek, TA-n is annyi van... MOndj egy rendes szimet! Én tudok mondani egy párat, de kiváncsi vagyok te mit nevezel annak. Mert szerintem ennek azért realisztikusabb a fizikája mint pl egy mai NFS-nek... -
Gio #1254 Delelott uncsiztam, gondoltam felrakom, updatelem amig kijovok a komabol:D Hat.... ez a jatek barmilyen szimulator utan akkora hanyadek, hogy vicc. Jatszhatatlanul laggos, autok itt ott jelenenek meg karambolok utan, az emberek idiotak, benak. Tenyleg jobb lett, regen alig volt par palya, es auto. De a fizika ugyanolyan kaki, es az egesz arrol szol ki jatszik sokat, es kap sok rp-t (vagy van penze ugye:). Inkabb jatszanatok rendes szimmel, mint ezzel pazaroljatok az idot... -
Gibor #1253 az egeret rángatod összevissza... -
#1252 h kell a pódiumon állva a pezsgőt szétlocsolni? melyik gombbal
kösz a választ előre is -
UnConnecteD #1251 nekem az wangan-on sikerult. backpack-kal, fullos panamaval, eppen csorgott a telefononom, nem figyeltem oda, es olyan szogben talaltam el az ut kozepen levo oszlopot, hogy a kocsi felkereckedett a levegobe, es 151 metert repult :D, ha kell replay, szolj
ha lesz sg-s futam, szoljatok -
#1250 Néhány újraindítás-kísérletezgetés után jó lett !
Most már csak pénzért van valami normálisabb autó ,
Tavaly még többet kaptam alapból ... -
Gibor #1249 Sidewinder? pedig egyik ismerősömnek olyan van és nála tökéletes. -
#1248 Egy év után ismét felraktam a játékot, de továbbra sem szereti a Sidewinder-t :))))
Most már nem csak ffb nincs , de a kormány irányát ( jobb-bal ) sem akarja bevenni :( -
#1247 én azt kérdezném hogy force feedback bevan kapcsolva mégse megy a játékban, logitech rumblepad 2 gamepaddal próbálkozom
nálam van a hiba, vagy ezt a tipust nem támogatja a játék, ami elég hihetetlen lenne mivel az egyik legjobb pc-s gamepad :S -
#1246 Sziasztok!
Légyszi segítsetek szeretnék játszani a játékkal letöltöttem regisztráltam. Melyik autóval érdemes kezdeni a 4 közül? És utánna mire kell menni hogy versenyezhessek? -
#1245 Asszem Toky Broadway #4en lehet ugratni jót, van egy hosszú egyenes, eddig panama-val sikerült 120 m-t ugratni ott, de eléggé alap még az autó, a motorja még csak 1es... Kérdés: ki lehet-e kapcsolni azt practice-ben, hogy ha elhagyom a pályát, ne rakjon vissza? Mert idegesítő :D -
vass17 #1244 [upsz, most látom, hogy sikerült] -
vass17 #1243 én a 140-est nem tudom sehogy sem elérni.
Szabi: a 100m-t meg lehet csinálni elég könnyen buggyval, próbálkozz.:D -
Gibor #1242 nemtok képet betenni de én panamával 145 öt tudtam ugratni. -
Szabi1991 #1241 jee.. Nascar-os autóval +csináltam xD
-
#1240 Subaruval olyan jót lehet rallyzni Mud pályán hogy kész hobbi már :D -
Szabi1991 #1239 kár hogy nem vehetek meg ezeket :(
-
Szabi1991 #1238 sikerült már valakinek a 100 as ugrás küldi ? :D
~90 nél nagyobbat nem bírok ugrani :(
-
#1237 Amúgy én is Liont vettem, és Corust vagy Wizz-t kellett volna... De mind1. Most vettem 1es body-t a panamaba, így már azért hárápjá áz útát. -
Szabi1991 #1236 "Az Invictus Games Kft. és Bódi Sylvi örömmel jelenti be hosszú távú együttműködését, mely során Sylvi arca, és természetesen csinos alakja üdvözli a játékosokat az Invictus játékaiban.
A hazai fejlesztésű autóverseny legfrissebb verziójában a hétről hétre folyamatosan megjelenő küldetésekben Sylvin keresztül ismerjük meg a történet szálait és a teljesítendő feladatok részleteit."
ezt már mi is észrevettük :p
-
Szabi1991 #1235 elég rég meg van :p
kb 4 óra alatt szereztem meg explolerben :)
durva kis gép, csak sajna még nincs maxra tuningolva :( -
#1234 Nah megvan a Phoenix neked is ?
egyszer dragra vagy ctf-re összejöhetnénk -
#1233 Amugy én már ugy vagyok vele, h elrontottam. a Wizz a legjobb kezdő autó...