Project Torque
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem régen bent voltam egy ilyen szobában, elég szánalmas volt, hogy milyen kevés pontot kaptunk? Miért lehet ez???😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
LYONESS - Your Cashback Company
Charade GTti
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
az osztályok ABC szerint csökkenõ F-E-D-C-B-A-AA-AV stb.
ezen belül mindegyikben 5 szint.
Mindegyik után licencet kell lerakni.
ha te F-V vagy és a kocsi csak C-I tõl vehetõ meg akkor hiába van pénzed nincs meg a szinted.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Nadefaszomhelpmá
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU nick: HUN_Matt_92
és a Diane-vel akkor mi lesz ? 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Szerintem nem lehet véleményt mondani valamiröl, amit most kezdtél, ugyan ennek kicsit ellentmond ez a mondat: "ez a jatek sose fog kinoni az erosen b-- kategoriabol"............
ez a jatek sose fog kinoni az erosen b-- kategoriabol.
Mondjuk felvehetnenek mar egy grafikust, meg egy designert is, mert a kaosz ami fogad mikor belep az ember, elveszi a kedvet minden probalkozotol.
jo fizika ide-vagy oda, onmagaban semmit nem er.
6 server van 5-re azt mondja, hogy full, amelyikre meg beenged kb 8 an jatszanak online persze, en mint beginner, semmit nem tudok csinalni, mert nincs pontom. Versenyezni se tudok online mert nincs ellenfel, nezegetem a menut, meg megcsinaltam az elso jogsi practice-t de letenni nem tudom, mert nincs ra pontom. a carrerben megcsialtam aze elso ket kuldetest, kaptam pontot, de tovabb nem enged. vagyis ennyi volt ez a jatek...
jaj de ocsmany ezt megegyszer le kell irnom, ugyanazt a grafikat elloni mar vagy 5-6 eve minden koncepcio nelkul nem kene...
Nem is ertem az egyeduli invictus jatek ami kinezett valahogy a "Cross Racing Championship 2005" biztos arra a projectre felbereltek az altalam hianyzo emberkeket aztan szelnek engedtek oket.
szerintem
nem enged fel a játék, jelszó emlékeztetõben nem látja az ímélcímem, de nick alapján kiküldi a levelet, azt írja, de persze nem kapom meg 😮OO
Combopartis szobák szinte mindig vannak.
(akkor tuti ha 8-an vagytok (mas bonus 500%)
És ha türelmesen mindenki combokat gyûjt - 3 egyforma ikon egymásután...
Ha a shop misc részen veszel explorer 2X-es kártyákat (kétféle van )
és azt a játékszobában a backpack-edbe teszed.
Akkor ha mindenki normálisan szedeget akkor 6-10k rp-t nyerhetsz minden erölködés nélkül "körönként".
Tegnap kb 4szer mentem 30k-val gazdagodtam.