Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burjanmate
Mûxik a beta!(?)<#idiota>

TDU nick: HUN_Matt_92

grat... én most elkezdtem gyûjteni Panamára, már fele megvan... de lehet hogy hagyom evot és azt tuningolom fel, de ha jobban belegondolok Panama meg alapból jobb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Lui76
Grat.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Penge88
Na véégre! Megvettem a Phoenix-em! A drift mod nekem annyira nem jön be, simulator módban sokkal jobb driftelni :P

Thank God, I\'m a Lada owner!

én meg Drift, meg explorer.

Lui76
Mióta kijött a patch még csak Dragoztam szinte :) .
Meg sikerült a Phoenixemmel CTF-ben 4 kocsi ellen nyerni jó buli volt.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

igen jobb mellette erõsebb, gyorsabb...

A Panama-t (asszem ez a Porscge utánzat) érdemes megvenni, mert visszaolvastam és a Harpoon-ról nem írtatok sok jót? Jobb a kezelhetõsége a Panama-nak mint a Harpoon-nak?

az a sofortol is fugg, enyem pl. mar nagyon regen nem csinalja ezt ...

amugy a buggy-t erdemes megnezni, nagyon eros lett, hihetetlen idoket lehet vele menni

LYONESS - Your Cashback Company

burjanmate
a Phoenixet nem javaslom, 360°-osakat csúszkál kanyarokban<#vigyor2><#idiota>

Penge88
aha, köszi! Már csak 25000 és megvehetem a Phoenixet! váháháhá

Zomil
le van irva, mit kell megcsinálni a küldihez

van olyan küldi amit csak verseny közben lehet teljesiteni, pl. menj 150-el a tokio pályán

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Penge88
Explorer módban kaptam egy piros kulcsot, amivel elvileg a Mission\Task menüben unlockolhatok küldetéseket. Unlockoltam is de nem tudom, hogy kell rajta játszani, mert egyedül a drop gomb aktív, amivel már egyszer beszoptam. Play és accomplish gomb inaktív. Valaki tanács?

egyensulyozzak a 300% os ponttal, kivancsi vagyok, meddig marad

decemberben vegig +100% RP / XP volt

burjanmate
Mármint drágultam a Panni alkatrészek?

burjanmate
A csillagászati alkatrészárak véglegesek?

nincsis game helper nekem bekapcsolva.

burjanmate
Vedd lejjebb a game helpereket. A Dianne-ben kicsit többet "segítenek".

Nemtom miért de a saját kocsim hangját nem lehet hallani a játékban, ugyanaz a probléma szinte mint a GRID-ben. Lehet ezt vhogy orvosolni? Vagy más embernél nem jelentkezett ez a probléma?

ChuckyHUN
helpmi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Gecc egyszerüen megcsinálhatatlan lett a jogsi... nemlehet irányítani a trueno-t egyszerüen teljesen elfordítom a kormáynomat és nem fordul... :@ pedig elértem a lvl 20 limitet... (3-4 hónap alatt, tul sokat játszom)

ChuckyHUN
Kérdések:
-LVL6 lettem tehát leraktam a jogsit, és uge megkaptam a C-racert. Ezt mikor tudom majd versenyen is használni?
-Kaptam vamai trueno kupont vagy mit de nem igazán vágom, hogy ez mi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

burjanmate
Túl kicsi a parkoló. <#idiota>

Smicy2
egy ilyen TÉKet elbaszni :( <#idiota>

Charade GTti

Azért még nem kell káromkodni... gondolj bele hogy körülbelül 500an töltötték egyszerre... jó hogy nem mindenkinek 1mb+ fölött töltött...

ChuckyHUN
annyira szar esköüszöm... 19 mega na mondom kimegyek amig lejön... visszajöbvök Remaining 190 mb ,|,,/
Köszönjük szépen...

ChuckyHUN
Ok:D
Már mindn ok...

R0zs0máK
Meg ne haljál már hülyegyerek...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

ChuckyHUN
Neketek jó az update??? ://

14:05 óta szedem, most 45%nál tart -.-"

ITT a patch!!!!

utána keresek ár tényleg egy normális combo partyt eddig még sohasem találtam... :S

<#worship>

pedig nem nehez mostanaban. amikor jatszok altalaban 30-50-en szoktak lenni ott, abbol szinte mindig van egy szoba normalis jatekosokkal

orak kerdese, es jon a PATCH !!!

igen tudom... csak néha néha megyek fel... mondjuk néha felmek esetleg egy combo partyt keresni de soha nem találok.

Gibor te nem jatszol mostanaban? nem nagyon latlak, ugyanazon a szinten vagy, mint honapokkal ezelott

kemszi2
tititimmy
ALIENwoods
liblilá<#idiota>

köszönjük ALW...

igjen autószejelõs
csítelni túdsz... bekell játék közben mikor megy a verseny a chat ablakba hogy IMACHEATERANDFASTER és gyorsabb leszel sokkal...
MSN címem privibe ment. és levélleR t majd MSN en elmagyarázom.

ALIENwoods
ez miez valami ottó szerelõs játék vagy mi? <#idiota>
csíttelni hog yutdok?
vegyen fel valaki msn-re ! és milyen levélleR?

igen, de mar a heten kijon az uj patch, amiben benne lesznek azok a dolgok, amik a betaban voltak.

Shongi
Sziasztok lenne egy problémám. Mióta feltette a játék a legújabb update-et (nem tudom mikori, mert jó rég nem léptem be, csak tegnap próbáltam... volna) nem indul el, vistát üzenetet kapok, hogy a program leállt... valaki tapasztalt ilyet?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

burjanmate
Akkor a beta megszûnt?

burjanmate
Thx. Akkor mindegy.

Az a japán változat és azért dob ki mert lelett banolva európa meg amerika stb... csak japánok játszhatnak.

burjanmate
Kíváncsi lennék a Level-R címû kínai változatra, de nem tudok bejelentkezni, mert mindig kidob 1 hibaüzenettel. Valaki tud segíteni?
Thx elõre is.

És mikor lesz ez elérhetõ a teljesben?? Talán a következõ peccsel?
kemszi2
már van -.- lehet tesztelni open beta-ban
Mikor lesz már drag mod a játékban, tudni errõl vmit?
exploler mód, 2db 2xes hack a hátizsákba, 3 egyszínû "pötty" felszedése=kombo, francia, havas pálya, 8 játékos = a végén 500%-os pontok..

10 perc = 5.000-10.000 RP :)