Project Torque
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Thank God, I\'m a Lada owner!
Meg sikerült a Phoenixemmel CTF-ben 4 kocsi ellen nyerni jó buli volt.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
amugy a buggy-t erdemes megnezni, nagyon eros lett, hihetetlen idoket lehet vele menni
LYONESS - Your Cashback Company
TDU nick: HUN_Matt_92
van olyan küldi amit csak verseny közben lehet teljesiteni, pl. menj 150-el a tokio pályán
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
decemberben vegig +100% RP / XP volt
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
-LVL6 lettem tehát leraktam a jogsit, és uge megkaptam a C-racert. Ezt mikor tudom majd versenyen is használni?
-Kaptam vamai trueno kupont vagy mit de nem igazán vágom, hogy ez mi
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Köszönjük szépen...
Már mindn ok...
utána keresek ár tényleg egy normális combo partyt eddig még sohasem találtam... :S
orak kerdese, es jon a PATCH !!!
igjen autószejelõs
csítelni túdsz... bekell játék közben mikor megy a verseny a chat ablakba hogy IMACHEATERANDFASTER és gyorsabb leszel sokkal...
MSN címem privibe ment. és levélleR t majd MSN en elmagyarázom.
csíttelni hog yutdok?
vegyen fel valaki msn-re ! és milyen levélleR?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Thx elõre is.
10 perc = 5.000-10.000 RP :)