2153
Project Torque
-
Hát már a korai generációs slm-eken is slm member voltál... Ez alapján mérlegeld... :D -
Valaki magyarázza már, mi alapján ad pontokat ( vagy miket...), tök hülye vagyok hozzá :DDD
Szimulátorhoz szoktam nem ilyen pontvadászathoz :)))) -
én réginek számítok?:D -
UnConnecteD #1349 Projektforgatónyomaték
(c) by webforditas.hu
hat ez tenyleg sokkal jobban hangzana :D -
Gibor #1348 semmivel... de a hírek szerint majdnem minden nyelvre lesz kiadás, igaz tán mindegyiknek külön neve lesz a játéknak de lényegében mindegyik között annyi különbség lesz mind PT és Level-R... -
UnConnecteD #1347 2 sorban 12 hiba az eleg durva arány
amugy miert kellene ezt magyarositani? miert jobb attol, hogy a menuk, meg a feliratok magyarul vannak? -
lenni madzsar fogalmazni nem tudni? -
david990 #1345 Az uj tolyota sem rosz csak fizzetni kellet érte nem aszt kaptam amitt vártam pedig teszten jobb volt szerintem szar válsztás én is tolom 23 szintem a nascar részben a középsö szint ez sokall jobb a kormány sem dobb tl sokatt rajta a g25 meg inkább live for speed hez ajánlom -
Gibor #1344 Hát a régit biztos nem... pedig azok voltak a szép idők :D -
ÉN naggyábol ismerem ^^:DDD -
Nameg az az ami még elszomorít, h ha én itt most feltennék valami kérdést biztos, h legalább 10 ember lelámázna, pedig én már akkor is beszéltem a gémről amikor még csak utalások voltak rá... mikor még lasr sem volt kint... :D Sok új arc most a core group player aztán nemhinném, h ismerik a régi invictus fan társulatot... :D -
dehogyis, csak a pc-m miatt nemnaon tudok játszani, ezért csak csendes megfigyelőként követem nyomon az eseményeket... :D Sztem csak nyár végén vagy ősszel lesz új pc-m, akkor majd becsatlakozok a gaming scene-be, csak leleszek maradva a szintekkel... :D Max veszek valami rp/xp duplázót vagy nemtom... :D Meg majd vár rám a modding is... :D(persze nem pt-hez... XD) -
Gibor #1340 hát igen PT-hez esélytelen a magyarosítás... -
azt hittem már elis tűntél innen a fórumról teljesen:D -
Azt tudom, csak én most érted az alapvető project torque-ról beszéltem, h nincs miért panaszkodni, h nincs magyar verzió, mert a magyar verziót a magyar vejlesztőgárda nemfeltétlenül indokolja... -
Hát néha... :D Csak kéne valami pc is mer ez már nem állapot... XD -
Gibor #1336 Amúgy terveznek Kínai verziót is meg nagyon sok nyelvre tervezik még. -
téged is látni itt a fórumon:) -
Azért ebbe a kiadónak is van némi beleszólása és mivel a pt javarészt nyugati piacra készült ezért nemtart a kiadó igényt magyar nyelvre ilyen egyszerű... Attól h invictus a fejlesztő még nem ők diktálnak... -
Gibor #1333 Szép megfogalmazás volt, de nem tudok, mert oké hogy tudom hogy mit kellene átírni csak az a gond hogy az a fájlt package-ben van bent, és hogyha megtudnám szerezni akkor át tudnám írni, de így nem tudom, meg amúgy ahogy kijön egy patch írhatnám az egészet újra. -
Akkor nem tudsz magyarosítást nem? :D -
Gibor #1331 Én tudok PT-ben sokmindent pl magyarosítást is tudnék csak nemtudom a sorokat hogy milyen parancsból milyen szöveget ír... -
totya4 #1330 Azért kipróbálom. Most megy az update. Nem túl szívderítő látni hogy ma a kétmagos procik korában egyeseknek még a sima többszálas programozás is gondot okoz. Simán lemerevedik az update képernyő sok esetben. Én szembeköpném magam ha ilyen igénytelen lennék. -
de lesz majd hivatalos magyar verzió is valamikor.legalább is azt nyilatkozták -
Szabi1991 #1328 pl. a Diane bétatesztereknek mehetne ímélbe :) -
Szabi1991 #1327 nem azt írtam hogy globálisan magyar legyen, csak véletlen felkerülhetne egy magyar szövegcsomag :p -
miért olyan nehéz megérteni,hogy nem csak tőlük függ az,hogy magyar-e...-.-" -
Szabi1991 #1325 azért az is durva, hogy magyarok csinálják a játékot, de egy qva magyarítást nem tudnak kiadni -.-" -
totya4 #1324 Végülis azon borult el az agyam hogy látom üvölt a pofámba piros alapon nagy fehér betűkkel magyarul egy szöveg hogy: "Mielött bármit kérdeznél nézd meg a FAQ-t!!!" ...ami angol. -
Gibor #1323 mert még nem fordítottam le teljesen én magamnak már úgy 3/4 ig lefordítottam de majd ha kész lesz egy teljesen uj FAQ-lesz... -
totya4 #1322 Enyhe pofátlanság hogy egy magyar nyelvű fórumon a FAQ full angol. Ki engedte ezt? -
Gibor #1321 Amúgy, AP-t ingyen AG fórumon lehet úgymond küldetésekért kapni. -
Gibor #1320 Szia, elösszöris, csak körülbelül ezt az oldalt kellet volna visszaolvasnod :)és a FAQ is tartalmazza... -
Sziasztok, új vagyok a játékban viszonylag!
Azt hittem ingyenes a játék, na jó az is részben, de vannak ezek az AP pontok, azokat csak pénzért lehet venni, igaz? Vagyis valamilyen extrém mega szuper nehéz küldikért nem lehet kapni, mi?
Előre is kösz a válaszokat! -
UnConnecteD #1318 melyikre gondolsz? -
a kibaszott buggys missiont LEHETETLEN MEGCSINÁLNIFASZOOOOOMM BASSZÁK MEG -
lewyy18 #1316 pls help... letöltöttem másik gépre a játékot, és azt írja ki hogy nem lehet telepíteni, kapcsoljak ki valami /ncrc-t... az mi? hol kapcsoljam ki? -
UnConnecteD #1315 ezek nem kuldetesek, hanem le vannak irva, hogy milyen feladatok vannak pl.
konnyu szinten, amiert kapsz 10.000 RP-t
- egy kezdo autoval ( miyato, kawana, lion, corus) Drift modban egy Incredible drift-et kell csinalni, az olyan 10.000 pont, par masodperc alatt megvan
- egy szabadon valasztott kocsival meg kell fordulni lenduletbol 180 fokot, es errol egy VIDEO-t kell csinalni
kozepes szint, 20.000 RP-ert :
- MUD palyan, pl. teszt modban a kocsiddal tologass fel a hegy tetejere egy lakokocsit, es csinalj rola kepet
- barmilyen palyan, essel ugy le valahonnan a kocsival, hogy az orra legyen a fold fele, a kocsi pedig fuggolegesen alljon, es fotozd le
nehez szint, 30.000-ert
- megint a MUD palya, repulj be a kocsival a lelatora, es csinalj rola kepet
- erj el barmilyen palyan, barmilyen kocsival tobb, mint 100 drift bonusz-t, kep kell rola
a RP-n kivul backpack cuccokat is kapsz, nitro, tapadas, stb.
kep keszitese : PrintScreen gombbal, a kep a jatek konyvtaraban a screenshots mappaban tarolodik, videohoz pl. Fraps ajanlott, amit tomoritesz pl. VirtuaDub-bal, az eredmeny pedig mehet a youtube.com-ra.
a 100 drift bonuszhoz kell a 3X Bonus item, mert pl. csinalsz 4 db Perfect Drift -et, az 40 pont, es ez megharomszorozza, es mar meg is van. ajanlott hatso kerekes kocsival, legjobbak szerintem erre : hexan, phoenix, rx7
ha valami nem megy, szolj
a kuldeteseket azert nem tudod tovabb vinni, mert egyelore ennyi keszult el, kesobb majd lesz tobb. a tobbihez kell piros kulcs, amit minden 7000 XP-nel kapsz, a masikhoz pedig sarga kulcs, amit meg minden 75 merfold megtett tavolsag utan.
-
lewyy18 #1314 és ezeket a küldetéseket hol érhetem el? tudom láma vagyok de nemrég kezdtem:(
még annyit szeretnék kérdezni, a küldetéseket végigvittem, de nem enged tovább. miért? gondolom vmi kulcs kell hozzá:S azt honnan szerezhetek?
pls help valaki -
UnConnecteD #1313 vannak feladatok, amit teljesiteni kell, feltenni a kepet, es belinkelni a forumba