2153
Project Torque
-
Gibor #1392 Hát mert van jobb dolgom mint játszani... néha felnézek megyek egy versenyt azt annyi... más dolgom van... -
#1391 Gondolom van mindenféle hülye duplázója is... :D -
UnConnecteD #1390 kar, hogy tul sokat nem er az ingyen evojaval, ha egyszer nem hasznalja sose. kb. annyi XP-je van, mint nyar elejen. vegulis ez nem loverseny, mindenki akkor, es annyit jatszik, amennyit akar, de azert az durva, hogy valaki MAR elerte a maximum szintet ( The Beat nevu jatekos, 7.7 Millio XP ) :o -
#1389 Értem már... :D -
#1388 Fórumon vannak AP eventek. -
#1387 Hogycsináltad h nemfizettél?? -
Gibor #1386 De te mondjuk fizettél a mazdáér meg a corvettért :P én az evo ér nem... -
UnConnecteD #1385 nekem is van mazdam, corvette-em, megis legtobbet a phoenix-et hasznalom. a Spiedo-ra elkoltott pontokat sajnalom, azzal szinte nem is megyek, teljesen jol el lehet lenni AP-s cuccok nelkul is -
Gibor #1384 Teljes mértékben élvezhető ingyen is, bár lehet elég sokmindent valódi pénzért lehet megvenni de azts meglehet oldani ingyenesen, nekem legalábbis sikerült :) -
#1383 oks:) kössz -
#1382 Ha van türelmed lassan fejlődni/tuningolni, valódi autók nélkülözésével, akkor azon kívül szinte minden egyebet megkapsz ingyen, egykét apróságot leszámítva... :D De élvezhető! -
#1381 Élvezhető ingyen is. -
#1380 Üdv
Fizetés nélkül élvezhető a játék nagyobb szinten?Vagy mindenképp kell venni ezt-azt pénzért? -
#1379 Ezt osztom... Van arra LFS topik... :D -
Gibor #1378 -.-' ok hogy van élet... de mégse LFS 26.45632.ad.42 verzióba kellene itt meg tervezni hogy mi legyen... -
UnConnecteD #1377 jol dontottel. a buggy nagyon jo lett, olcso ra a tuning, es eleg sok palyan nagyon jol lehet vele menni -
Streetwarrior #1376 ...ja egyébként buggy-t vettem, ha esetleg ez valakit érdekelne, de azért elismerem az is fontos, hogy van élet. -
Streetwarrior #1375 Köszönöm a segítséget az itt található, sok segítőkész fórumozótól. Most mondjam azt, hogy ti is az LFS-ről írtok...na mind1. -
#1374 Ne sírjál má' legalább van élet... -
Gibor #1373 Mi lenne ha nem lenne ennyi OFF... én örülnék neki hogyha nem itt vitatnák meg hogy LFS köv részébe mi kellene... Invictus elmegy persze... ( iLove Invictus) sztem ezt sokan tudják :)... -
Streetwarrior #1372 Gyors közvélemény kutatás: Van már egy frissen vásárolt Destoyer-em. Most újra autóvásárláson töröm a fejem, valami alcsonyabb kaegóriás kellene. Legyen Quadro vagy Hexan GT, esetleg egy buggy? Nem tudok dönteni.
Melyiket javasoljátok? -
#1371 1. puffadtra zabálom magam szusival
2. lefotózom haruna hegyet
3. vadászok egy új GTR-t :DD -
Szabi1991 #1370 3. pedig sok-sok képet csinálni, ugye ? -
#1369 Ha kimegyek februárban japánba a második dolgom lesz körbejárni mt. Haruna-t :)))) -
#1368 Odáig nem jutottam már el benne, hamarabb letöröltem azt a szart :DDD -
Szabi1991 #1367 akkor már GRID... abba benne van a Haruna hegy is :D -
#1366 Ahhoz nem is ragaszkodom, inkább a pályákra :) Jókis touge run az LFS-ben, hejj de jó is lenne :DD -
Szabi1991 #1365 akkor már... NFS:PS autókkal... :D
és Google Earth pályával :pp -
#1364 LFS 3 jó lenne, LFS fizikával, SLRR tuninggal, NFS:Carbon és Pro Street pályákkal :))) -
#1363 Hat igen,de a sok hu...agyunak nemkellene ,mert nem NFS es nemertene a tuninghoz igy kizart,h lesz meg valaha ,mert a piac nem igenyli! :( -
#1362 SLR 3 tényleg jó lenne. CRC fizikával SL tuningal:) -
#1361 SLR 3 mindent verne! :) -
#1360 De ghost modos szerver alig van .főleg nem 1-es calss-al... Az egyébként hogyan, mikor, mitől megy feljebb ? -
#1359 csak remélni tudom,hogy fog az invictus egy olyan jjátékot megint készíteni,ami újra összetud kovácsolni 1 hasonló csapatot -
#1358 ghost mód -
#1357 LOL... Köszönöm barátom, ezzel a megfogalmazással most így este fél11kor kurvára sikerült felvidítanod... ^^ Komolyan teccett, elképesztő néha hogy tudok örülni ilyen apróság vicces szövegeknek... XD -
#1356 THX.
Sajna végképp rájöttem ez nem nekem való játék, annyi barom mint égen a csillag ....
Állandóan kilöknek, aztán még nagy szeretettel hahotát is küld nekem :DDDD -
#1355 :D áááh hallod mennyi szép emlékem van még a korai slm-ekről... :'| Szívembe markol a bánat... ^^ :D -
UnConnecteD #1354 XP - eXPerience point - tapasztalati pont, minnel tobbet versenyzel, annal nagyobb szintre kerulsz, pl. 36os szint 3.2 Millio XP, a 40-es pedig 6.
egy 10 perces versenyert, modtol, helyezestol, ugyessegtol fuggoen durvan 500-5000 pontot kaphatsz, de ezt rengeteg minden befolyasolja.
RP - Reward point - ezt ugyanigy kapod, de ez nem a szinthez kell, hanem ez a "fizetoeszkoz", fantazia kocsikat, tuning alkatreszeket, egyebeket tudsz megvenni vele a shop-ban
AP - Aeria point - lustak, gazdagok fizetoeszkoze, minden megveheto AP-ert is, ezt viszony versenyert NEM kapsz, csak venni lehet, igazi penzert, vagy nyerni bajnoksagokon, event-en. pl. 3,360 AP az 30$, ami jelenleg olyan 4400 Ft. vannak olyan dolgok, amihez muszaly, pl. liszenszelt autokhoz ( corvette, subaru, evo) es komolyabb tuningcuccokhoz ( NOS level4 )
-
#1353 akkor igen XD rég volt már.de még a pmek között meg van az a link amit küldtél anno a 3d-s modellezésről :D