Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ackro
nem csak kártyával tudsz fizetni hanem banki átutalással vagy postai csekken is. a paybycash ikont választva ajánlja fel ezeket az opciókat.

Penge88
AMúgy lehet rendes OTP-s bankkártyáról?? Vagy ilyenrõl ne is álmodjak? 😄 Mert ha esetleg köv félévben lenne egy kis ösztöndíjam, akkor lehet fizetnék egy 5öst h vennék valami licenced cuccot is 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Leo 1991
ha tudsz segíteni pls vegyél fel msn-re
[email protected] a címem

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Leo 1991
kösz
és azon az oldalon merre??segíts pls mert nem tok angolul sajnos:S
1000 hála

AP-t kizárólag valódi pénzért tudsz venni bankkártyával, de van egy másik megoldás, a www.aeriagames.com on bejelentkezel és a fórumba vannak ilyen úgymond küldetések, ahogy rámész hogy fórum rögtön ott lesz felül vagy k9özépen, és azokat megcsinálgatod azt kapsz érte AP-t de ne számíts olyan nagyon sokra.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Penge88
Én Panamaval az istennek sem tudok driftelni... 😄 Phoenix-el nyomom, practice-ben sikerült összehoznom egy driftbõl 700e-ret de akkor már izzadtam rendesen. Evo-val lazán csinálnak 2 millát egybõl és a végén 5 milla jön ki. Trükkös rájöttem, mert ahogy növekszik a bal felsõ sarokban a szorzó egyre gyorsabban pörög... Elején alig akar beindulni, de ha az ember eléri a driftking-et ami 350e, akkor még kapaszkodjon rendesen a kormányba, mert az már 12x sdzorzó és ott pörög, fél perc alatt fent volt 700e-ren. Jah meg van ez a connection frenzy, ami megnöveli az idõt 2 drift között, szóval ha egy drift után egyenesbe akar állni, akkor több idõd lesz még újra folytatni. Szerintem csak így lehet kihozni milliókat egybõl. Lehet egyszer kipróbálom. Drift metert ne vegyetek. Vettem, de nem sokmindent ér. Mutatja milyen szögben mész, de ha arra figyelsz, elbaszod az fix 😄 AP-t meg úgy lehet szerezni asszem, h ha befizetsz valamennyit. Talán. Régebben így volt. Kicsit hosszú lett sorry.

Leo 1991
Gibor kösz a választ

a játékban honnan lehet szerezni AP-t h mondjuk tudjak venni 1 Toyota Corolla-t.
megintcsak kösz a választ elõre is

olyan map van amit te még nem szabadítottál fel...

Leo 1991
miért nem tudok elindulni versenyen ha belépek 1 szeróra?? csak spectator modban vagyok:S
kösz a választ elõre is

Én evo val örülök az 1 milliónak is... mert hiába jó kocsi de azért a panamával könnyeb mert több erõ van benne.

még nem próbáltam a hangárban, igy elsõre kicsit soknak tünik a pontszám, de majd megpróbálom😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

10 perc drift hangaron, olyan 3-4 millio pontnal, ha nincs a szobaban jobb nalad, olyan 6-7ezer pont. az annyira nem keves, szerintem

LYONESS - Your Cashback Company

Lui76
A linkre kell mégegyszer nyomni ami után loginelssz az oldalon. Lesz lent egy fehér sáv ahova bemásolod aztán submit.
utána játékba lépve meglesznek a giftek.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

azért viccesen keveset adnak, pár száz Rp-vel versenykényt nem lehet túl sok mindent csinálni...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gergobaby
Én is kaptam vmi kódot, de nemtom micsináljak vele...

Toshiba L300-2C5

hello

nem tudom kapott e valaki még ilyen mailt küldtek benne 1 kodot, ha beirom elvileg a megadott helyre kapok ingyen itemet, csak a helyet nem találom valaki tudna helpelni?

kemszi2
gondolom véget ért a búnusz idõszak,azért kapsz kevesebbet .ez a normális pontozás sztem
hali! pár napja kezdtem a gamet, és kérdésem lenne: eddig 500-2200között kaptam rp-xp-t a simulation race-eken és most egyik pillanatról a másikra a töredékét kapom csak, pedig a 15.szint közepén vagyok...nem egészen tudom mire jó a rating, de lehet hogy azért kapok ennyit mert 1100fölé ment? (ha így van mivel tudom minnél gyorsabban lenyomni 1100alá?)

elõre is köszi

mgenya911
hali! érdekelne hogy ez a dianne verzió optimalizáltabb lett mint a régi? Mert ez már egész jól is néz ki! A simát még jó régen játszottam de a gyenge grafika ellenére is nagyon akadt a gépen.

burjanmate
hülye capslock<#idiota>

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
AZ MIÉRT LEHET, HOGY NEM TUDOM +CSINÁLNI A 140M-ES TASK MISSION-T? MÁRMINT NEM MÉRI, MEKKORÁT UGRATOK.

ChuckyHUN
az már régebbóta

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Lui76
Meg drift meg drag !

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

update... amúgy uj missziók... asszem ennyi... ja meg a spiedro forte vagy mi meg uj mapok...

ChuckyHUN
Mi van az uj updtban?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

CsuTy89
Hmm... így remélem jó lesz

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

jobblikk-kép megjelenítése-frissítés...

Norbi1990
Ez véletlenül nem ugyanaz?<#idiota><#idiota>
én nem tudok különbséget tenni köztük.

tényleg sok a hasonlóság <#idiota>

CsuTy89
Itt van egy példa is rá 😛

Lui76
ezt nem tudtam .

CsuTy89
Stallion GT = Ford Mustang GT

Lui76
Õ melyik a mustang ?És miben veri ?

burjanmate
A Buggy-t próbáljátok ki! Olcsó és tuning mustangokat is leveri.

Penge88
Jah, tegnap pont láttam, hogy volt egy magyar szeró, 4en voltak rajta, de nem volt verda 😛 hát nem tudom... Panama biztos kell. Lehet megveszem elõbb azt, mert azzal sokmindent lehet alkotni sim módban.

Lui76
Hát meg kell nézni változott e , mert ha nem sokan versenyeznek vele akkor hiába...

Penge88
Szerintetek érdemes megvenni a TA-Pro verdát? Mert arra már van zsém (most lettem 2. egy 6 körös TA-n, rp jött dögivel) de ha nem, gyûtök még, oszt veszek egy panama-t...

Lui76
Ma többeket meggyaláztam CTF-ben Phoenix-el - imádom ezt a gépet 😊

de azert gondolhatnad, hogy angol nyelvu programban ekezetes accot...

pffff

3.2 millio XP az uj elerheto limit, kivancsi vagyok, mikor lesz AAA ( level 36 ) szint

LYONESS - Your Cashback Company

áhhhhh

akkor az lesz a gond szerintem... Bár nemtudom, tudtommal ékezetes reg nem lesz jó a játékban.... próbálj ékezetek nélkül csinálni accot.

e-mailt se küldtek

tuti jó, a vewoldalon beenged a profilomhoz

Penge88
MEgengedi az ékezetes betût? Ha azzal a névvel regeltél, akkor elvileg jó. Bár meg kell nézni, nem-e küldött aktivációs emailt, és akkor ha aktiválod jó lesz. Ha nem küldött, akkor nézd meg, h nem-e capslock-al írtad-e be a jelszót.

a Jelszóban a kis nagybetû megkülönböztetés megvan?

Penge88
Na kipróbáltam phoenix-el driftet, egész jó... De a legalapabb rwd-vel eléggé fura volt, abból indultam ki. Én most TA-Pro autóra gyûtök, nem tudom, megéri-e megvenni... Vagy ha azt mondjátok, h nem, akkor még gyûjtök és veszek egy panama-t, mert azzal mégiscsak jobb körversenyeket menni, phoenix-el driftelni jó meg dragelni, bár még vele csak 1 körversenyt mentem, hát szokni kell.

Helló, feltettem ma a játéko, bereggeltem a nemzetközi oldalon, és valamiért nem enged jáccani.
EZT a hibát írja ki, vagy az a gond hogy az ID hez nem a felhasználónevet kell beírni ??
Ha tudtok segítsetek már.
Elõre is KÖSSZ

Nem. A béta szerverek csak ideiglenesen pár óráig voltak...

burjanmate
Mármint a 900%-os.