2153
Project Torque
-
#1432 Mik az új atuók? -
UnConnecteD #1431 igen, vannak uj autok ( 7 db) uj palya is, ami ctf es exploreren hasznalhato, es CSAK 4x4 kocsikkal lehet rajta menni ( C-racer, buggy, Destroyer, vagy az uj Hummer. A chat ablakkal nem tudom mi lett, valami nem stimmel, ha irok egy sort, utana bele kell kattintani a legalso sorba, kulonbsen nem irja az uj szoveget. remelem ez csak valami bug, mert igy ez eleg gaz. A Vote dolog is erdekes. a verseny vegen kiad nehany palyat, amin folytatodik a verseny, nem rak vissza a szobaba, van ott quick shop is, eleg furcsa, de megszokhato. -
ricsa008 #1430 azt most megint kezdi de most már 170 mb :S abből mi lesz? megjött ez a bizonyos peccs? -
ricsa008 #1429 nekem most frissít(ha nem is sokat) vajon mi történik ? :D -
#1428 tegnap játszottam a játékkal hosszú idő után először, és nem sokat fejlődött. pedig legutoljára a nagy update bétatesztelésén voltam ott, azóta semmi.
helyette inkább GRID-eztem, valahogy jobban bejött. a PT-ben egyedül a TA mód ami anno is nagyon megfogott, kíváncsi lennék már arra az új pályára. a tervek szerint Watkins Glen lesz, igaz? -
Gibor #1427 "Közeleg" már egy jó ideje.... -
#1426 ha végre lesz uj ta pálya akkor meglesem megint :) -
ricsa008 #1425 mikorra várható? -
UnConnecteD #1424 kozeleg az uj patch. offroad mod, meg tobb uj kocsi jon, az uj TA palya heteket csuszik -
Gibor #1423 Esetleg nincs elég szabad lemezterület? -
UnConnecteD #1422 szerintem is -
#1421 A hiba az ön készülékében van... -
#1420 ezt miért irja ki?? már vagy 3 x töltöttem le mindig kiirja van amikor 20%nál van amikor 90%nál..
-
#1419 úgyértem minden online game-be ilyen kéne.... -
#1418 :/ jó valve féle VAC kéne... Akit kiszűr(elég könnyen méghozzá) annak ban... -
teputele #1417 Azért mert rengeteg a csaló hacker , buguser, akinek nem a játék a lényeg hanem hogy harácsolja össze a pontokat. sajnálom is ezeket a lelki nyomorék embereket akik csalnak azért hogy kitűnjenek. Van speedhack, drifthack , irreális kör eredmények ,szóval nevetséges amit egyesek művelnek. És , hogy itt is csak a csalás megy , úgy mint egyébként az online játékokban mindenhol. -
#1416 Én benne lennék :) -
Maksi #1415 Akkor nem is előzgettél, csak kullogtál valaki mögött? Vagy ment az oda-vissza előzgetés, egymás húzása?
Apropó, nincs valakiknek kedve Combo-gyűjtögetős MUD-os versenyt játszani, sok RP-ért?
Játszottam párat, de senki másnak esze ágában nem volt combo-kat gyűjtögetni, úgyhogy szorzók nélkül sosem bírtam 800-nál több XP-t, RP-t összeszedni. :(
Kéne egy jó csapat, ahol mindenkinek az lenne az érdeke, hogy sok pontot gyűjtsünk. -
Gibor #1414 H lehet mindig szélárnyékban legyél akkor a fogyasztás megcsökken, velem volt már olyan hogy 14 kör után mentem ki, végig szélárnyékban voltam. -
Maksi #1413 Thunder Alley-ben lehet bármilyen tunningot tenni a hátizsákból a kocsira?
Hogy létezik az, hogy néha leköröznek 60 körös versenyen egyesek, holott végig hiba nélkül megyek?
Fura, hogy egyesek nagyon ritkán mennek ki tankolni. Nálam max 9 körre elég a nafta, és az is elég szűkösen.
Azon kívül, hogy igyekezni kell sokat autókázni szélárnyékban, van valami jó taktika még?
Köszi!
-
#1412 Nekem is 50 fok terhelés nélkül mind a 4 proci meg a VGA...szóval más volt ott a gáz :) -
Maksi #1411 Nem is lett volna vele bajom, ha szét nem fagyott volna valamiért állandóan, mikor terhelés nélkül 50 fok körül volt a hőmérséklet.
Ha bírnia kellene a 80-100 fokot, akkor meg ugyan ne fagyjon szét egy Project Torque-től 1280x960-on.
De megoldódott, úgyhogy már nem aggódok. -
david990 #1410 nem tudja vallaki hogy tudnék Project Torque venttekre jelleizni???
-
#1409 OFF
ATI Vga gyári hűtéssel sajna terhelés alatt magát 80+ feletti hőmérsékleten megy, mondjuk minden hiba nélkül szal no para ...
ON -
#1408 90-100 fokig teljesen normális :) -
Maksi #1407 Crysis-t nem próbáltam, de a hűtőcsere ellőtt gyári hűtővel sosem volt 80 fok alatt a kártya alapbeállításon. És simán játszottam még vele AoC-t.
Most tettem fel 8.8-as catalystot, és az alap 53-ról 42-re csökkent a hőmérséklet. Terhelve meg felmegy akár 56-ig is. És már nem fagy szét a gép PT közben sem.
Volt a VGA ventilátorra kötve egy fordulatszám-szabályzó is. Azt kiiktattam, és direktbe kötöttem az alaplapra a ventiket. -
UnConnecteD #1406 OFF:
tobbi jatek, mondjuk egy Crysis mennyit melegit rajta ?
ON : az uj kuldetesek kozul az utolso buggyst (england - pathfinder ) hogy kell megcsinalni ? hogy jutok at a keritesen? ott az utolso kapu, es nem erem el -
#1405 Persze, ha futsz a szíved is gyorsabban ver...menj el sebészhez és cseréltesd ki, valamit elbasztak anyádék... -
Maksi #1404 Köszi a segítséget, de GFX Chilla van rajta, és hiába megy alapon 50 fok körül, a játékban 35 fokot képes emelkedni. Nem hiszem, hogy ez a ventillátor, vagy a VGA hibája lenne, inkább az Optionsban kellene valamit levenni, mert valszeg rosszul optimalizálták. Erre lettem volna kíváncsi... -
#1403 Van bizony, úgy hívják ventillátor. Nem új találmány, keress rá Google-n... -
Maksi #1402 Van valami trükk arra, hogy a grafika ne forrósítsa fel a kártyát 30 fokkal? -
#1401 OK, ezt találtam: For this event, you will be automatically approved once you register.
... -
#1400 És már csak 3 oldal van (ami 1éébként nem t'om mit jelent) -
#1399 Az AG-s fórumon sem találtam semmit. -
Gibor #1398 na erre még énse jöttem rá :D
Az új patchet már várom, asszem újra elkezdek játszani... -
#1397 Itt regisztrálni kell az 1ik oldalra?
-
#1396 na kíváncsi vagyok ennyi kocsiból mennyi fog valóban bekerülni:) -
UnConnecteD #1395 ujdonsagok a kovetkezo nagy patch-ben ( 2-3 het mulva )
Enhancing the Chat system
Addressing annoying 'pop up' behavior
Simplified interface
Adding 'All user' channel
New Squential Racing system
No longer needing to go back room lobby
Group voting on track
Addressing Lap limits - Lower lvl no longer effecting high lvl room
New Explore Feature - Random Prize
'?' will have percentage chance of rewarding real prize
Prize could range from PP/XP, quick repair, to a AP only car
Off Road Map and Cars
Hoping for GM Hummer, Toyota Hilux, Mitsubitishi Outlander, 3 Fantasy cars (All will not come out at once)
Thunder Alley
At least one new track (short) - hoping to have medium also
Decision on TA restrictions and bonuses
Possible New cars
Mazda - RX-7 GT
Acura - NSX
Honda - S2000
4 other cars in Development
Fixes/Adjustments
Drift Bug Exploit (Wagon - sim mode)
Resetting ALL leader boards due to 'Esc' exploit and bogus lap times
Hoping for speed bug fix, but not making any promises