Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leo 1991
h kell a pódiumon állva a pezsgõt szétlocsolni? melyik gombbal
kösz a választ elõre is

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

nekem az wangan-on sikerult. backpack-kal, fullos panamaval, eppen csorgott a telefononom, nem figyeltem oda, es olyan szogben talaltam el az ut kozepen levo oszlopot, hogy a kocsi felkereckedett a levegobe, es 151 metert repult 😄, ha kell replay, szolj

ha lesz sg-s futam, szoljatok

LYONESS - Your Cashback Company

lac coo
Néhány újraindítás-kísérletezgetés után jó lett !

Most már csak pénzért van valami normálisabb autó ,
Tavaly még többet kaptam alapból ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sidewinder? pedig egyik ismerõsömnek olyan van és nála tökéletes.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

lac coo
Egy év után ismét felraktam a játékot, de továbbra sem szereti a Sidewinder-t 😊)))
Most már nem csak ffb nincs , de a kormány irányát ( jobb-bal ) sem akarja bevenni 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tototto
én azt kérdezném hogy force feedback bevan kapcsolva mégse megy a játékban, logitech rumblepad 2 gamepaddal próbálkozom
nálam van a hiba, vagy ezt a tipust nem támogatja a játék, ami elég hihetetlen lenne mivel az egyik legjobb pc-s gamepad :S

GX25
Sziasztok!

Légyszi segítsetek szeretnék játszani a játékkal letöltöttem regisztráltam. Melyik autóval érdemes kezdeni a 4 közül? És utánna mire kell menni hogy versenyezhessek?

Penge88
Asszem Toky Broadway #4en lehet ugratni jót, van egy hosszú egyenes, eddig panama-val sikerült 120 m-t ugratni ott, de eléggé alap még az autó, a motorja még csak 1es... Kérdés: ki lehet-e kapcsolni azt practice-ben, hogy ha elhagyom a pályát, ne rakjon vissza? Mert idegesítõ 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

<#lama>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

én a 140-est nem tudom sehogy sem elérni.
Szabi: a 100m-t meg lehet csinálni elég könnyen buggyval, próbálkozz.😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nemtok képet betenni de én panamával 145 öt tudtam ugratni.

jee.. Nascar-os autóval +csináltam xD

uHs Gerzson
Subaruval olyan jót lehet rallyzni Mud pályán hogy kész hobbi már 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kár hogy nem vehetek meg ezeket 😞

sikerült már valakinek a 100 as ugrás küldi ? 😄

~90 nél nagyobbat nem bírok ugrani 😞

Penge88
Amúgy én is Liont vettem, és Corust vagy Wizz-t kellett volna... De mind1. Most vettem 1es body-t a panamaba, így már azért hárápjá áz útát.

"Az Invictus Games Kft. és Bódi Sylvi örömmel jelenti be hosszú távú együttmûködését, mely során Sylvi arca, és természetesen csinos alakja üdvözli a játékosokat az Invictus játékaiban.
A hazai fejlesztésû autóverseny legfrissebb verziójában a hétrõl hétre folyamatosan megjelenõ küldetésekben Sylvin keresztül ismerjük meg a történet szálait és a teljesítendõ feladatok részleteit."

ezt már mi is észrevettük :p

elég rég meg van :p

kb 4 óra alatt szereztem meg explolerben 😊

durva kis gép, csak sajna még nincs maxra tuningolva 😞

Lui76
Nah megvan a Phoenix neked is ?
egyszer dragra vagy ctf-re összejöhetnénk

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

ChuckyHUN
Amugy én már ugy vagyok vele, h elrontottam. a Wizz a legjobb kezdõ autó...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Penge88
jah, lesznek szerintem 1es kategóriájú versenyek is nem csak panama-s.

És? nem egy ember van akinek kawana meg lion meg myato-ja van.

Penge88
Oké, nem is számítottunk nyereményre, már az egy jó fun, ha magyarokkal versenyzik az ember. Találni szerencsére, és fel is veszem õket havernak.

ChuckyHUN
Én csak spectelek mert Lájonom van 😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Okés, úgy látom van rá igény, persze ne úgy képzeljétek hogy csinálunk egy versenyt és akkor a nyertesnek küldök nitro palackot meg ilyenek, hanem csak hogy azért néha az SG-s társaság is találkozzon, majd mindig beírom a fórumba hogy mi hol mikor...

ehh, a kép kimaradt 😞

<#idiota>

kemszi2
csak ne meccs idõben legyen😄
Penge88
Én is benne lennék! Jövõhét hétfõ kedd nem jó, mert vizsga, meg vasárnap este sem jó, mert akkor megyek vissza az albérletbe és ott nincs gép. De utána jó.

kemszi2
én benne lennék
<#eljen>

Mit szólnátok magyar "házi" eventekhez? úgy értem hogy egy megbeszélt idõbe egy megbeszélt játékmódban összegyûlünk és játszunk, mert ha lenne rá igény akkor szerveznék akár minden nap.

arról nekemis...

nekem a kisképrõl, ami az alap autót mutatja azonnal a Toyota ugrott be, de igy tuningolva már nem😄

ChuckyHUN
Elõször nekem alfa GTv ugrott be de tényleg inkább delta.. Csak rövidebb egy picikét. Amugy nézzétek meg a decalok között a legutolsot. Ezért lancia delta.. MARTNI csikok

Az AE86 sztem nem illik bele, Lancia Delta legfõképp... Egy pici Quattro is van de azt inkább a Quadroban leljük meg 😄

ALIENwoods
A Speed Forte kérem szépen egy Lancia Integrale, Audi Quattro és egy csöpp Toyota AE86 kombinációja, legalábbis az én szememben 😊

Ja bocs most látom, hogy 93000 rp-t kell lepengetni hozzá. Nem tudom, hogy gyûjtsek még 30000-et a Panama gt-re vagy megvegyem ezt a fenevadat.

Nekem nagyon tetszik ez a kocsi! Emlékeztet a Volkswagen Corrado-ra. Ez gondolom teljesítményben a kezdõ autók felett van ugye? Mennyi rp kell ehhez a gyönyörûséghez egyébként?

kemszi2
én szerettem a beta-ban.ilyet vettem
mindig kitalálnak valamit😊 Drifteltem egy ilyen ellen, hát 5 millió lazán megvolt neki, erre van csinálva<#mf1>

érdekes az új járgány..

burjanmate
A banner az a doboz fent az RX-7-tel, a fórum ez, a profil a felhasználói fiók, az online az, ami interneten van.

TDU nick: HUN_Matt_92

Leo 1991
kösz

Penge88
banner, fórum, profil, online, ennyi amit nem érthettél, bár ezek is alap dolgok. Ennél jobban nem tudom leírni...bocs ennél egyszerûbben nem tudom, és én sem tudom hogy kell azt a feladatot megcsinálni.

Leo 1991
kösz
de lécci magyarul beszélj mert csak pár hónapja van gépem xD<#vigyor2><#vigyor2>

Penge88
Leo, én csak azt a bannerosat látom, h kapsz 200AP-t, ha a fórumon kiteszed a profilodba az egyik játékuknak a bannerjét. Megmondom õszintén, engem ez nem vonzz, ha lenne valami online feladat, arra ráállnék. vass17, nálunk még a régi jár. A szöveg már változott egy picit 1 helyen 😄 kácsátollát, libátollát ... sorry az offért.

hozzánk😄 most újítottak, már 2 féle hang is mondja😄DDDDDD

Leo 1991
vki segítsen nekem hogy AP-t tudjak szerezni, mert nincs zsé a bankkártyámon:S:S és kipróbálnám azokat a feladatokat

Penge88
Oh köszönöm az információt! Nah jön már a tollfelvásárló, 500m-rõl meghallom 😄