2153
Project Torque
-
UnConnecteD #1752 evo-nal nem tunik jobbnak -
Gibor #1751 Hát igen.... de gondolkodom rajta hogy megveszem. -
UnConnecteD #1750 van NSX a boltban. csak eleg draaaga -
HUN BECSEHELY #1749 Nem:S.Nem érnek rá a a népek -
This No All #1748 Volt valami a hétvégi gyűjtögetésből? -
erdol #1747 Hát előfordult "néhányszor" most level 39 vagyok.Csak nem vagyok biztos hogy ezzel a módszerrrel többet lehet kaszálni mint amit mi szoktunk csinálni. -
Gibor #1746 Szerintem nekemse :S:S:S Nemtom sajnos nem nagyon érek rá... főleg nem játékra... eza baj.... -
#1745 Nekem nem jó. -
HUN BECSEHELY #1744 Ma délután 2-óra fele?Visszaigazolást kérek mindenkitöl -
#1743 csinálom a szerót 5 perc múlva. MAGYAR SG lesz a neve. -
Gibor #1742 1. Minden kocsira külön kell megvenni a különböző tuningot.
2. Kapcsolatot játékon belül csakis úgy lehet hogy chat en felvesszük egymást barátnak és úgy egyszerűen tudunk egymásnak írni. Az explorer party meg levan írva hogy hogyan működik a lényege annyi hogy explorer módban kell 8 ember és 4 megy aki egyforma sznt vesz fel csak 4 meg ál. -
lezli01 #1741 Sziasztok! Nem rég kezdtem el játszani és lenne pár kérdésem!
Egy kawana gépet választottam és azt szeretném tudni, hogy msot megvettem hozzá az engine suspension meg stb fejlesztéseket, és hogy azok megmaradnak-e ha uj kocsit veszek, vagy arra majd ujbol meg kell venni mindent???
A másik kérdésem, hogy mi ez az explorer party és hogy tudok kapcsolatba lépni veletek??? :) Előre is köcce a válaszokat!
byby -
#1740 8 óra fele ma? és ha nem lesz elég ember, akkor toborzunk a PT-ben majd... -
This No All #1739 Én nem érek rá?
Ráérek, most is bent vagyok PTben. De bábuskodni nem fogok menni Xplorerbe. Sőt rendesen gyűjtögetni sem. Elegem van a gyűjtögetésből, nem nekem való. -
HUN BECSEHELY #1738 Nekem mindeggy hogy mikor csináljuk.Mehet vasárnap is.Szóljatok hogy jó nektek
-
Gibor #1737 Sajnos lehet hogy énse érek rá. De megpróbálok mindenképp eljönni. -
HUN BECSEHELY #1736 Tisztára ugy csinálsz mint aki nem ér rá:D -
#1735 Terjesszétek az xplorer party-t. Legyen ember :) -
This No All #1734 Régen még írtam kb 2 hozzászólást :D
De aztán azt is elfelejtettem, hogy regisztráltam, újat csináltam pár napja :)
Nem, nem fogok explorerezni, főleg nem így, hogy csak álljak míg a többi kapirgál. -
HUN BECSEHELY #1733 Nem szálsz be?:D -
Gibor #1732 Thnis no all? nemis tudtam hogy te jársz SG re :D -
This No All #1731 A rush-t (Bonus XP,RP) nem a fejlesztő(Invictus) hanem a kiadó(aeriagames) csinálja.
Ezzel az egyet állok egyet megyek megoldással, ha 12ezret kapsz minden második körben, akkor jobban jársz ha mindenki szed mindig.
1, akkor nem unatkozol negyed órán keresztül, igaz közben filmezhetsz, netezhetsz
2, egy teltházas szobában ahol mindenki rendesen kombózik 8 ezret lehet szedni, ami több mint 12 fele. -
HUN BECSEHELY #1730 Combo-tál már? -
erdol #1729 És az idő?Mennyi idő kb amíg egyet meccset szedsz és egyet állsz? -
Sylveszter #1728 nekem jó a szombat délután -
HUN BECSEHELY #1727 Ez attól függ,hogy a játék fejlesztök mennyi Pluszt irnak ki hétvégére.Tehát 15%-nál olyan 12-ezer,30%-18-ezret lehet keresni. -
erdol #1726 Egyébként mennyit lehet ezzel a módszerrel kapni és mennyi idő alatt?Jobb ez mint amikor 8-an combóznak együtt?Akkor leesik 6-7-8 ezer körül. -
erdol #1725 Hát igen a "másik"fórumot többen látogatják. -
HUN BECSEHELY #1724 Látom nem nagyon tolonganak az emberek.Talán mi vagyunk nagyon eröszakossak,vagy senki nem játszik vele.Szombat Délután kinek felel meg? -
#1723 Én jelentkeznék :) -
HUN BECSEHELY #1722 Ne foglalkozz vele.Mond el nekik:)) Tartom a hátam
-
Gibor #1721 ÖÖÖ ha nekem kellene megmondanom a szabályokat akkor abból vérfolyás lenne :D:D:D -
#1720 FSP is jo marka!:) -
#1719 Egyelőre* (bocs...) :) -
HUN BECSEHELY #1718 Szép napot emberek.Szóval,akkor aki szeretne egy kis RP-t magának a hétvégén,akkor jelentkezzen Gibor--bácsinál.Gabi,légyszi mond el a szabályokat,annak aki jelentkezik.És ha ezek után is érdekli a dolog,akkor kiirhatod a nevét.Aki csal,azt megb....om.Idöpont még nincs majd Péntek este kiirok egy idöpontot,és lehet eggyeszkedni.Eggyenlöre ennyi. -
#1717 olcsó, jó, megbízható... FSP béllel... :D -
Gibor #1716 hmmmm -
#1715 Vagy gigabyte suberb 460 bestbuy... :) -
Gibor #1714 pl mercury, stb....
Becsehely: ha ügyes voltál akkor gondolom egy Chieftech vagy Thermaltake et vettél :D azok viszonylag árba is jók és megbízhatók. -
#1713 Nemcsak az a lényeg, hogy nagy legyen, hanem, hogy jó/megbízható legyen a márka... A lényeg nemcsak a biztonságban rejlik(ergó nem süti meg a cuccaidat), hanem a gagyibb tápokra hiába írják rá pl., hogy 550w abból, átlagosan lead vagy 350-et, mert a max teljesítményt írják rá, nem azt amid átlagosan lead... De ami tényleg a legfontosabb az az, hogy a gagyi tápok hajlamosak grillezni a pc-t(pl. codegen).