2153
Project Torque
-
UnConnecteD #1792 az a lag miatt van. tegnap allitolag nagyon gyengelkedett a szerver, foleg este fele, mindenkit ledobott, megszakadt, minden baja volt. nekem delutan nem volt gondja. milyen tippre gondolsz, mit szeretnel tudni ?
-
aAri #1791 Azért vannak itt elég érdekes játékosok is!!!
Falnak megy, felborul, stb.
Megelőzöm, és egyszercsak megjelenik 75 méterrel előttem!!!!
Hogy van ez???? -
aAri #1790 Üdv!
Kössz a felvételt a Guild-ba!
A játékbeli nevem: bosnyakp
Alig egy hete kezdtem el a játékot, de nagyon tetszik!
Nem tudom, hogy miért csak eddigre ért el hozzám ez a game!??
Így az elején nem jönne rosszul egy-két tipp, vagy segítség!
-
#1789 Ebben az új rendszerben az nem tetszik hogy ha bent vagyok a szobában , a versenyek közt szavazás aztán jön is a verseny nincs idő megkérdezni használnak e bp-t vagy sem meg ilyenek.
CTF-eztem ma egy kicsit aztán bejött Venom Subaruval lángolt meg minden -szivatott minket rendesen...
-
#1788 sziasztok, ma kezdtem el a játékot és nagyon tetszik!
össze is találkoztam már két magyarral és nagyon jó kis versenyeket mentünk, remélem mihamarabb a többiekkel/veletek is összefutok...
Lunatic_HUN névvel játszok... -
UnConnecteD #1787 szia, koszi nem, lesz egy sajatom. amugy a nev -= Wandal =- -
Gibor #1786 Ha esetleg becsatlakozol a SG.hu guildba, vagy esetleg bent vagy mi a neved? meg elválalnád a Mester segéd rangot? hogy esetlge nem vagyok online stb akkor teis tudjál rendezgetni :D -
Atreius #1785 Hali. Csak azt szeretném kérdezni hogy Aeria Pontokat lehet e magyarországról rendelni telefonos hivással? -
UnConnecteD #1784 szerintem ugy erti, hogy hiaba teszi ra, nem tud jobb idoket futni. foleg class1 autokkal fordul ez elo. -
Gibor #1783 Rá kell tenni a garage-ban. -
crouch83 #1782 Sziasztok. olyan problémám van hogy megveszem a tuningot és nem lesz jobb. Ez hogy van? -
Gibor #1781 Lesz hely nyugi... -
#1780 WhiteFalcon néven futok. Hiba volt, hogy nem pontosítottam itt.
Ha van rá mód, fenntartanál egy helyet, mert min. 3 napig nem tudok jelentkezni. -
Gibor #1779 Mi a neved? mert lentebb beírtam hogy kik jelentkezzenek... mert csatlakozni akart 5ember, bevettem őket és beírtam ide a nevüket hogy jelentkezzenek... nem jelentkezett senki kidobtam őket. -
#1778 Értem, kösz. De valamiért kirakott a Guildből. Nem magamtól szálltam ki. És 68 óráig nem is tudok csatlakozni hozzá... -
Gibor #1777 Vagy én tudok 15%ig maximum levonást betenni. Szóval ti versenyeztek és minden nyereményből 15%ot levon vagyis inkább úgy mondom amennyit én beállítok. -
Gibor #1776 Bekell tenni... :D szóval nemtom hol lehet de van olyan gomb hogy deposit és mellette beírod az összeget és beteszi. -
#1775 Milyen módon tudjuk majd a Guild RP-jét növelni?
Gyűjtögettem én szorgosan, de az nem növekedett -
HUN BECSEHELY #1774 Üdv.neked Cezár.Jelentkeztem Becse007-néven -
Gibor #1773 Aki Jelentkezni akar, nagyon egyszerű, Guild gomb a főmenüben jobb oldalt alul és keresd meg a SuperGamez Forum guildot ott tudtok jelentkezni, most van 2szabad hely, összekel gyűjteni 288000RP t a guildnak aztán tudunk bővíteni :S De kiteszem azokat akik nem SG sek. -
#1772 Üdv! Szeretnék jelentkezni a guildbe! -
#1771 Én majd Lui76hun néven megkereslek amint időm engedi. -
Gibor #1770 Whitefalcon, Luluangel, GFPKiller Next Drifter, _Sergio_
Megerősítést kérnék tőlük hogy SG.hu sok e :D -
Gibor #1769 Csak 500AP asszem... 5dolcsi :D szóval inkább ne... ha meg nagyon uj nevet akarsz és nemrég kezdted akkor új account :D -
#1768 De... pénzért... -
HUN BECSEHELY #1767 nem -
Ricopapa0629 #1766 Hali egy olyan kérdésem lenne, h ha a nik nevemet a játékba elszúrtam akkor azt meg tudom utólag változtatni mert nem jöttem rá ,h hogyan lehet? -
HUN BECSEHELY #1765 Én veled tartok -
Gibor #1764 Kicsit elrontottam a guild nevet mert jobb lenne csak simán SuperGamez néven, aztán emg a guild logóra is találtam sokkal jobbat, csak aza baj hogy név váltás persze 500ap logo meg 750 :D :@ qrva anyját nem tudtam :D mind1 a nevünk mellet annyi van hogy [SG.hu] :D de remélem jöttök. -
Gibor #1763 Megcsináltam a Guildot!!! SuperGamez Forum a neve, 500AP-mbe került szóval remélem nem lóg ki senki :D :@@@@@@ Majd kis idővel mindent összeállítok rendesen. Csak ha lehet keressetek meg játékban ..::Gibor::.. a nevem. -
HUN BECSEHELY #1762 Bejelentkezési oldal,Intro... -
#1761 Ő izé mi is változott?
Nekem nem tűnt fel .
-
Gibor #1760 Már lehet klánokat csinálni, megcsinálom az SG.hu klánt. ingame nickem ..::Gibor::.. majd keressetek meg. -
HUN BECSEHELY #1759 Bocsesz.Megjavúlt.Nagyon jó lett.Ujj a külsö.tetszik -
HUN BECSEHELY #1758 Nekem letöltötte,de amikor beirom a jelszavam,akkor kifagy -
#1757 Ő izé na mondom megnézem ,erre még 412Mb-ot tölt ? -
HUN BECSEHELY #1756 Valami Gebasz van.Vagy csak engem nem enged be?
Valakinek van még ilyen? -
#1755 Nekem fut már fele lejött -
iguanodon #1754 Sziasztok.
Vlamiért nem frissít kiírja 12% ná, hogy error próbáljam később
-
#1753 Egy két hete nem nyomtam rá most vagy 500Mb-ot frisít !
Vmi nagy újjítás jön???