99
Howard Phillips Lovecraft művei
-
Daza500 #99 Elzarándokoltam egy város könyvtárába, ahol kezembe akadt az "Összes művei" egyik része.
Ki is vettem, mert már egy ideje foglalkoztatnak az irományai.
Most lehetőségem van megismerni, hogy milyenek. :)
Ha bejön, asszem majd meg is veszem mind a 3 kötetet.
Bár elég borsos összegért...de megéri. Ha már fan leszek. -
Gabo #98 Nézd meg, hogy melyikben melyik novellák vannak benne. Ha ugyan azok, akkor mindegy szerintem. Ha különbözőek, akkor pedig szépen kiegészítik egymást. -
#97 Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a Cthulhu hívása c. könyvet, de tanácstalan vagyok, ugyanis 2 kiadás létezik:
# Howard Phillips Lovecraft: Cthulhu hívása (Móra Könyvkiadó, 1992 - 211 old.)
# Howard Phillips Lovecraft: Cthulhu hívása (Valhalla Páholy, 1993 - 252 old.)
Ti melyikre szavaznátok? Nagyon jó könyv hírében áll, ezért szeretném a legigényesebb kiadást elolvasni :) -
#96 a harmadik kötetbe van egy nagyon jó novellája HPLnek: Édes Krudélia, avagy egy vidéki leány szíve Jámbor Simon tollából
érdekes mer ez egy szellemes történet, én jókat kacagtam rajta. ajánlom nektek is.
egy kis változatosság a rémsztorikba :D -
#95 -
#94 na megvan mind a 3 könyv jeee
karira megkapom^^ -
#93 sztem mo-n nem fogják vetíteni... -
#92 egy másik film -
#91 Jó novellái vannak.Van hangulatuk.Úgy hallottam Del Toro aki a Faun labirintusát is rendezte filmet fog csinálni az őrület hegyeiből.Remélem lesz belőle valami. -
#90 Nem volt türelmem, így hát megvettem mindhárom kötetet. :) Jó hír, hogy a környéken (belvárosban) lévő (szinte) összes nagyobb könyvesboltban kapni már mind a 3 kötetet. Azt mondta az eladócsaj, hogy újra kiadták őket a nagy kereslet miatt :) -
#89 Köszi, ha lesz pénzem megveszem. -
Jimmyke #88 20% kedvezménnyel 6,1k volt a 2. Alapból 3,500 az 1. és 4,200 a 2. kötet. -
#87 Hmm, holnap megpróbálok benézni. Mennyibe került? -
Jimmyke #86 Mai nap sikerült beszereznem az 1. és a 2. részt az Andrássy 86 alatti könyvesboltban (A Könyvesbolt). 2. részből ez volt az uccsó a polcon de az 1.-ből úgy 5-6 darabot még láttam!
Már csak a 3.-at kéne levadászni! -
#85 és honnan rendelted mer kiv vagyok rá.
nekem is csak a 3. rész van meg. kéne az első 2 is :D -
#84 Van valami ötletetek arra, hogy honnan tudnám beszerezni mind a 3 "Lovecraft összes művei" részt? Már szétnéztem minden híresebb könyvesboltjában és online könyvesboltjában, de sajnos csak a 3. részt láttam mindenhol. :/ -
#83 én online vettem meg mindet -
#82 kár h nem lehet beszerezni.
én legalább is csak a 2,3 at láttam boltba -
#81 Itt online
HA meg könyvet akarsz venni akkor: Lovecraft összes Művei 1,2,3 ajánlom!
-
Cyberdevil #80 Sziasztok! Megtetszett ez a Cthulhu dolog és szeretném elolvasni Lovecraft idevágó könyveit. Tudtok segíteni abban h melyik könyvel kéne kezdenem, illetve h honnan tudnám beszerezni? -
#79 igen én is remélem -
#78 reméljük jó lesz és nem egy újabb elcseszett adaptációt láthatunk -
#77 lesz Cthulhu film
trailer elég izgalmas
várom h mozi legyen már -
#76 Cthulhu a best:) én a magamfajta inkább kocka, és olvasnigyűlölő fejemmel is nagyon izgalmasnak találtam, és lekötöttek ezek a könyvek:P -
#75 hali
rég írtam :(
gondolom ismeri vki A kert című verset. tudtok róla vmi rövid kis elemzést?
-
#74 jó neked. nekem csak egy van. =( -
#73 nekem megvan mind a 3-om. Internetről rendeltem mindet kb egy éve. -
#72 én csak 2t tudok megvenni. az elsőt seholse találom :( -
#71 Jajah azok jók, nekem megvan mind3^^ -
#70 jeee egyre többen vagyunk :D
am karira megkaptam a HPL összes művei 3. kötetet
nagyon jó!! iszonyat sok jó novi van benne -
#69 + fav topik -
#68 thx, csak az a gáz h csak a 2. és a 3. van itt. de sztem megrendelem. -
Louis Cyphre #67
Itt van:
Silverland -
#66 szerettem volna megvenni HPL összes művét. de sehol nem volt! szfváron se és még győrőn is néztem. de az eladó még a piacon se talált O.o sztem ezt már fújhatom :S -
#65 am logok még egy bannerral:S
majd vmikor megcsinám -
#64 cthulhus nagyon jó :D
-
HUmanEmber41st #63 Nem rossz :D -
Louis Cyphre #62 http://holdfenyteam.hu/nowplaying/ -
#61 np :)
akkor neten keresek vmit addig azt össze dobok vmit... -
HUmanEmber41st #60 Sry, de a scannelés elmaradt, mert nem az enyém, majd talán 2 hét múlva.. ehh :(