Lovecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki is vettem, mert már egy ideje foglalkoztatnak az irományai.
Most lehetõségem van megismerni, hogy milyenek. 😊
Ha bejön, asszem majd meg is veszem mind a 3 kötetet.
Bár elég borsos összegért...de megéri. Ha már fan leszek.
Szeretném megvásárolni a Cthulhu hívása c. könyvet, de tanácstalan vagyok, ugyanis 2 kiadás létezik:
# Howard Phillips Lovecraft: Cthulhu hívása (Móra Könyvkiadó, 1992 - 211 old.)
# Howard Phillips Lovecraft: Cthulhu hívása (Valhalla Páholy, 1993 - 252 old.)
Ti melyikre szavaznátok? Nagyon jó könyv hírében áll, ezért szeretném a legigényesebb kiadást elolvasni 😊
érdekes mer ez egy szellemes történet, én jókat kacagtam rajta. ajánlom nektek is.
egy kis változatosság a rémsztorikba 😄
\"You are fucking crazy people!\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Már csak a 3.-at kéne levadászni!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
nekem is csak a 3. rész van meg. kéne az elsõ 2 is 😄
én legalább is csak a 2,3 at láttam boltba
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
rég írtam 😞
gondolom ismeri vki A kert címû verset. tudtok róla vmi rövid kis elemzést?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
am karira megkaptam a HPL összes mûvei 3. kötetet
nagyon jó!! iszonyat sok jó novi van benne
PSN ID: Lord_Mortanius
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
PSN ID: Lord_Mortanius
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Poe-tól csak 2öt olvastam. a hollót és az Usher hár bukás-át. az utobbi jó volt.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Utoljára kb. 10 éve olvastam HPL-t, de akkor kb. mindet. Létezik még a Silverland könyvesbolt? Ott lehetett ilyen frankó dolgokat beszerezni (akkor még itt a balkánon nem volt a pórnépnek internet), ráadásul eredeti angolban. Poe is frankó, megvan a Poe összes, de nekem abból leginkább csak a Holló tetszik. Kicsit más stílus, de jó még Raymond E. Feist, meg a Dragonlance két trilógiája (Chronicles, Legends).
Sok horrorfilm végén feltûnik HPL neve, miszerint az õ mûvébõl készült az adott Z kategóriás szar, közben semmi köze hozzá, nem is értem miért nem jelentik fel a jogtulajok ezeket a "hullagyalázókat". Eddig csak az Alone in the dark (1) c. játék volt amelyik hangulatában megközelítette a novellákat. Sztem.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Keresem Lovecraft mûveinek filmes adaptácíóját. Sajnso csak a Necromonicon-t tudtam megszerezni. Ha van aki tud dvd-n vagy divix-esbe, írjon.
A "Megnevezhetetlen" is megvan, de nem annyira jó😊
ÜDV!