Lovecraft

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elzarándokoltam egy város könyvtárába, ahol kezembe akadt az "Összes mûvei" egyik része.

Ki is vettem, mert már egy ideje foglalkoztatnak az irományai.
Most lehetõségem van megismerni, hogy milyenek. 😊

Ha bejön, asszem majd meg is veszem mind a 3 kötetet.
Bár elég borsos összegért...de megéri. Ha már fan leszek.

Nézd meg, hogy melyikben melyik novellák vannak benne. Ha ugyan azok, akkor mindegy szerintem. Ha különbözõek, akkor pedig szépen kiegészítik egymást.

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a Cthulhu hívása c. könyvet, de tanácstalan vagyok, ugyanis 2 kiadás létezik:

# Howard Phillips Lovecraft: Cthulhu hívása (Móra Könyvkiadó, 1992 - 211 old.)
# Howard Phillips Lovecraft: Cthulhu hívása (Valhalla Páholy, 1993 - 252 old.)

Ti melyikre szavaznátok? Nagyon jó könyv hírében áll, ezért szeretném a legigényesebb kiadást elolvasni 😊
NeverwinterKING
a harmadik kötetbe van egy nagyon jó novellája HPLnek: Édes Krudélia, avagy egy vidéki leány szíve Jámbor Simon tollából
érdekes mer ez egy szellemes történet, én jókat kacagtam rajta. ajánlom nektek is.
egy kis változatosság a rémsztorikba 😄

\"You are fucking crazy people!\"

AntiHero
<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

NeverwinterKING
na megvan mind a 3 könyv jeee
karira megkapom^^

NeverwinterKING
sztem mo-n nem fogják vetíteni...

NeverwinterKING

Willenbrock
Jó novellái vannak.Van hangulatuk.Úgy hallottam Del Toro aki a Faun labirintusát is rendezte filmet fog csinálni az õrület hegyeibõl.Remélem lesz belõle valami.

Csuhai G
Nem volt türelmem, így hát megvettem mindhárom kötetet. 😊 Jó hír, hogy a környéken (belvárosban) lévõ (szinte) összes nagyobb könyvesboltban kapni már mind a 3 kötetet. Azt mondta az eladócsaj, hogy újra kiadták õket a nagy kereslet miatt 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Köszi, ha lesz pénzem megveszem.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

20% kedvezménnyel 6,1k volt a 2. Alapból 3,500 az 1. és 4,200 a 2. kötet.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Csuhai G
Hmm, holnap megpróbálok benézni. Mennyibe került?

Mai nap sikerült beszereznem az 1. és a 2. részt az Andrássy 86 alatti könyvesboltban (A Könyvesbolt). 2. részbõl ez volt az uccsó a polcon de az 1.-bõl úgy 5-6 darabot még láttam!

Már csak a 3.-at kéne levadászni!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

NeverwinterKING
és honnan rendelted mer kiv vagyok rá.
nekem is csak a 3. rész van meg. kéne az elsõ 2 is 😄

Csuhai G
Van valami ötletetek arra, hogy honnan tudnám beszerezni mind a 3 "Lovecraft összes mûvei" részt? Már szétnéztem minden híresebb könyvesboltjában és online könyvesboltjában, de sajnos csak a 3. részt láttam mindenhol. :/

AntiHero
én online vettem meg mindet

NeverwinterKING
kár h nem lehet beszerezni.
én legalább is csak a 2,3 at láttam boltba

AntiHero
Itt online

HA meg könyvet akarsz venni akkor: Lovecraft összes Mûvei 1,2,3 ajánlom!

Sziasztok! Megtetszett ez a Cthulhu dolog és szeretném elolvasni Lovecraft idevágó könyveit. Tudtok segíteni abban h melyik könyvel kéne kezdenem, illetve h honnan tudnám beszerezni?

NeverwinterKING
igen én is remélem

Szabi84
reméljük jó lesz és nem egy újabb elcseszett adaptációt láthatunk

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

NeverwinterKING
lesz Cthulhu film
trailer elég izgalmas
várom h mozi legyen már

Törölt felhasználó
Cthulhu a best😊 én a magamfajta inkább kocka, és olvasnigyûlölõ fejemmel is nagyon izgalmasnak találtam, és lekötöttek ezek a könyvek😛
NeverwinterKING
hali
rég írtam 😞
gondolom ismeri vki A kert címû verset. tudtok róla vmi rövid kis elemzést?

NeverwinterKING
jó neked. nekem csak egy van. =(

AntiHero
nekem megvan mind a 3-om. Internetrõl rendeltem mindet kb egy éve.

NeverwinterKING
én csak 2t tudok megvenni. az elsõt seholse találom 😞

Count Adyn
Jajah azok jók, nekem megvan mind3^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NeverwinterKING
jeee egyre többen vagyunk 😄
am karira megkaptam a HPL összes mûvei 3. kötetet
nagyon jó!! iszonyat sok jó novi van benne

AntiHero
+ fav topik

NeverwinterKING
thx, csak az a gáz h csak a 2. és a 3. van itt. de sztem megrendelem.

Itt van:

Silverland

PSN ID: Lord_Mortanius

NeverwinterKING
szerettem volna megvenni HPL összes mûvét. de sehol nem volt! szfváron se és még gyõrõn is néztem. de az eladó még a piacon se talált O.o sztem ezt már fújhatom :S

NeverwinterKING
am logok még egy bannerral:S
majd vmikor megcsinám

NeverwinterKING
cthulhus nagyon jó 😄

Nem rossz 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

PSN ID: Lord_Mortanius

NeverwinterKING
np 😊
akkor neten keresek vmit addig azt össze dobok vmit...

Sry, de a scannelés elmaradt, mert nem az enyém, majd talán 2 hét múlva.. ehh 😞

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

NeverwinterKING
Cthulhu ^^ hát ja õ alap 😄

Poe-tól csak 2öt olvastam. a hollót és az Usher hár bukás-át. az utobbi jó volt.

Én egy olyat láttam amiben hûtõszekrénybõl(!) másznak ki vmi csápok, és attól kéne félni, de röhejes mint a román westernfilm.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ne keresd, egyiknek sincs köze hozzá. HPL-bõl nem készült (valódi) film. Nézzél Hitchcockot, hangulatban talán az áll legközelebb, bár HPL-hez képest már az is texasi láncfûrészes kategória. 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Cthulhu legyen benne, a többi mindegy. ^^

Utoljára kb. 10 éve olvastam HPL-t, de akkor kb. mindet. Létezik még a Silverland könyvesbolt? Ott lehetett ilyen frankó dolgokat beszerezni (akkor még itt a balkánon nem volt a pórnépnek internet), ráadásul eredeti angolban. Poe is frankó, megvan a Poe összes, de nekem abból leginkább csak a Holló tetszik. Kicsit más stílus, de jó még Raymond E. Feist, meg a Dragonlance két trilógiája (Chronicles, Legends).

Sok horrorfilm végén feltûnik HPL neve, miszerint az õ mûvébõl készült az adott Z kategóriás szar, közben semmi köze hozzá, nem is értem miért nem jelentik fel a jogtulajok ezeket a "hullagyalázókat". Eddig csak az Alone in the dark (1) c. játék volt amelyik hangulatában megközelítette a novellákat. Sztem.

Szabi84
A Reanimátor még a jobbak közé tartozik, de szinte az összes elég gagyi!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

NeverwinterKING
😄D
hátja mondjuk elég nehéz vissza adni azt amit leirt.

Panzerfaust
Én a Re-Animátort láttam, na az valami hihetetlen. B-s horror, de nagyon beteg. Egyik jelenetben azzal a fürésszel, amivel boncoláskor a koponyatetõt veszik le, fúrja keresztül magát a föltámasztotton. Amúgy rengeteg film van ,de állítólag szinte egy se jó.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

NeverwinterKING
én nem is tudtam h vannak ilyen filmek 😄 csak egy pár rövidebbet láttam youtube-on. pl: kívülálló, azatoth.

macgyver8
ÜDV!
Keresem Lovecraft mûveinek filmes adaptácíóját. Sajnso csak a Necromonicon-t tudtam megszerezni. Ha van aki tud dvd-n vagy divix-esbe, írjon.
A "Megnevezhetetlen" is megvan, de nem annyira jó😊

ÜDV!

Szabi84
minden tisztelet a fordítóé

Oldal 1 / 2Következő →