3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • ferike89
    szerintem a Vodafove is ott számította el magát, hogy azt hitte torrent
    nélkül nem fognak az emberek nagy forgalmat csinálni. Ezért bátran hirdette a korlátlan használatot.
  • Montanosz
    ugyan már legyen békességetek. ha warez akkor warez, nincs azon semmit szégyelni az vesse ránk az első cd-tokot aki bűntelen e tekintetben.
    ftp-ről se freware programokat töltenek az emberek
  • vohanyi
    MOST fejezd be!Írni sem tudsz,hülyeségeket beszélsz,de minek?Már az első hsz-ed is butaság volt.Miért kell torrentezni a nagy adatmennyiséghez?FTP,webes letöltés.....Nekem ftp-vel jön össze a 120-150 Gb.Szerintem zárjátok le.
  • ferike89
    A torrent nem egyenlő a warezzal, bár az a legjellemzőbb felhasználása.
  • Csak77
    Mondjuk egy játék demo minimum 1GB, de inkább 2, nameg egy mozielőzetes 150MB, akkor nem igazán nehéz összeszedni! Ráadásul egy óra jobb minőségű internet-tv (mondjuk egy 300k-s) is simán megvan 1GB! Nem olyan nagyon nehéz ma már összehozni azt a 100GB-ot! Nem kell állandóan warezban gondolokzni... ez elég nagy szüklátókörre utal!
  • 5c0rp330n
    egyébként balatonon konstans módon 2,2megabitet produkált, vszínűleg azért nem ingadozott, mert ott nem sokan voltak mások is, akik használták volna és elvették volna a sávszélt :)
  • 5c0rp330n
    gyerekek, ezt hogy csináljátok? hajlamos vagyok én is letölteni 100 megás dolgokat néha percek alatt, nem kis forgalmat generálok, de 100 gigát azt hogyan? torrent elvben tiltva van nem? :)
  • user2008
    most nézem, a forgalmam éppen pont 100 GB 1 hónap alatt :D hm, jól nyomom :D korlátozásom még mindig a régi. ha neteznek mások is, 20-50kB/s, este olyan 22 körül elkezd gyorsulni, és 280-340 kB/s reggel 9-10-ig, akkor megint beadja a tetűnet szindrómát :D
  • Csak77
    Igen, az a korlátozási sebesség! Napközben 15/k letöltés, éjjel 50k...
  • ocsieu
    Sorry, elnéztem... Azt hittem 110kbit/s-ot írtál... 110kB/secnek én nagyon örülnék...
  • ocsieu
    Sajnos simán előfordulhat... Van nálam 1 (3napos) vodanet szabadon huawei E220-assal, és elég furán viselkedik... Abszolute nem tölt "full" sebességgel... speedtest.net 200-350 kbit/s között mozog... rapidshare ~200kbit/s... Ám ha 1 méretes weboldalt nyitok meg, sebesség felmegy 2-3mbit/s-ig is, majd még mielőtt teljesen betöltené, visszaesik 3-400 kbit/s-ra...
  • ferike89
    Sziasztok. Egy pár napja nem neteztem,de most úgy tűnik visszatért a sebességem 110 kB/sec egy szálon.
  • user2008
    halihó! 1 hetet kihagyok, és már győzöm olvasni a sok szöveget :) ez jó, ezek szerint van miről beszélni :) ill. nem jó, de legalább megy az infó. nálam még mindig nincs korlát. lassan lejár a 3. hónapom is, oké minden. nálam csak terhelési gondok vannak. napközben igen tetű a net, aztán estére visszanyeri az erejét :D hát, ezt le kell nyelni, több a felhasználó, mint amit kibírna a rendszer... egyébként az új szerződés is tök jogsértő. ja, és a maszlag már megint: 5 giga után korlátoznak, de csak olyan mértékben, hogy a garantált sebesség megmaradjon. lósz.rt! 1 mega a garantált! ha ez meglenne a korlátozottaknak, szerintem, nagyjábból 10-ed ennyi lenne a reklamáló. 100-120kB/s az elfogadható szerintem. jó, nem 350kB/s, de használható. ezzel szemben van ugye az a 10-30kB/s ami azért elég pofátlan egy megoldás. persze, nyilván való, hogy nem a korlátozás miatt annyi az feltétlenül, hanem a rendszer miatt. anno dunaweb bukott be ezzel, mikor kiderült, hogy 1 ip-n vagy 4 ember nyomul. ami ugye normál esetben kit érdekel, csak a 4 közül valamelyik bűnözött valamit, aztán ip alapján majdnem lecsukták azt aki azt se tudja mi az a p2p :DDD na, ennyit erről :)
  • fiman28
    Na ma kaptam e-mail-t az NHH-tól, úgy néz kezdik komolyan venni az ügyet. Kivizsgálják a bejelentésemet, illetve adatpótlásra kértek. Bár nekem megszűnt egyelőre a probléma, megadtam ami kell, gondolva azokra, akiknek nem cseréltek, cserélnek számot, vagy nem tették-teszik meg ezt ingyen, tudva jól, hogy ez az egyetlen, ami orvosolja a problémát.
  • Montanosz
    ja nem tévedtem, fél évig voltam pannonos is egy jó kis panasonic gd52 erejéig, de net miatt átmentem a vodához és annak idején még a 200mega netnek is örültem mert a bérenkivüli juttatást felhasználhattam netre is.
    némely családtagjaimnak is 5gigás netük van, nekik is volt némi zűrjük a vodával.
    különben a telefongyártók is átverik a népet mert újnak adnak el telefonokat és dolgoztam pár szervízben, mindenféle szaros/trágyás/lehányt telefon burkolatát lecseréltük és mehetett vissza a boltba ahol újnak eladták.
    ez van ilyen a világ(((
  • vohanyi
    Akkor tudhatnád:Nekem a pénzed kell,jogaid le vannak szarva!Mert én voltam,vagyok,leszek a legnagyobb a világban!Mert ez a Te pillanatod!És Te hogy vagy? Most?...! Most!
  • Montanosz
    hát ez durva, pedig amióta eszemet tudom vodás vagyok.

amúgy meg izgalmas olvasni titeket, olyan mint egy izgalmas nyomozós film.
    remélem happy lesz a vége))) és így írja meg a forgatókönyvet az élet)))
  • vohanyi
    Már jeleztem,hogy megkeresett Dojcsák Dániel,a HWSW Informatikai Hírmagazin újságírója,a leleplező cikk light-os változata kész,DE : kellene,lehetőleg Bp.-ről v.ki,aki még le van korlátozva!Videót/direkt vagy rejtett/ akarnak csinálni a SIM-cseréről,tehát,amikor a Márkaképviseleten kipróbálják a két SIM-et,és...stb....Ez lenne az adu ász!Az újságíró minden elérhetősége nálam!!!Priviben,vagy mailben jelezzétek,elérhetőségét azonnal küldöm.
    SÜRGŐS ! Kösz!
  • vohanyi
    Tegnap küldtem a mobilportálra az újságírómak mailt....
    Reakció : http://www.mobilport.hu/?r=15276
  • balint7111
    Hihetetlen!Nekem megint belassult ez a szar!!!Pedig aug 08. óta,amióta visszaállt azóta szinte nem is töltöttem!Na,most mi van!!??
  • Matte
    most először és nem is akarok törölgetni, de egymás csesztetése menjen privátban, ha nem így gondoljátok szóljatok, itt demokrácia van :)
  • Fabio Capello
    látom nemcsak megkaptad a hg jogot, de használod is :D:D:D
  • Matte
    elég ebből.
  • fiman28
    Én arra leszek kiváncsi, hogy engem mikor fognak ismét "lelassítani" az 5GB feletti forgalom mitt, mert hogy amióta ismét visszatért a régi sebességem azt réges rég túlléptem,lehet, hogy majd a következő hónapban.
  • Csak77
    Véleményem szerint semmilyen lassítás, korlátozás nem lehet "jobb"!
  • ocsieu
    Arról nem beszélve, hogy jobb a lassítás, mintha átraknának másik csomagba, és kiszámláznák (tisztában vagyok vele, hogyha betartod az ÁSZF-et, nem tehetik meg, nade, amint a példák is bizonyítják...) a forgalmad... Akkor van balhé, ha xFT/ykb számláznak a havidíjon felül, és sebességet is csökkentenek... Gondolom ezt azért nem (merik) megtenni...
  • atila4
    Igy lassú sebességel is egy hónapban elég szép adatot lehet kreálni
  • vohanyi
    "A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás rendeltetésszerű használatát, azaz az Általános Szerződési Feltételek 3. számú mellékletben garantált le-és feltöltési
    sebességeket."
    Ez az,ami nem létezik,mert GPRS Internetet ír,3G hálózaton!Nekünk Szélessáv HSDPA !
    Tehát....és közölniük kell a szolgáltatás igénybevevőkkel/velünk/,hogy az ÁSZF módosul!!!
  • wouhn
    sziasztok

olvastam az előző pár hozzászólást és balint7111 tényleg nem hülye, mert nekem is kb július huszon-nemtommikor korlátozták a netet, napközben 15k, este 11 után pedig 46-50k volt és nekem is hajszál pontosan augusztus 8-án állt vissza. Szerintem ez a két eset már nem lehet véletlen. Amúgy Szegedről írok és ott használom.
  • Matte
    ok, mindenki megnyugodott, mindenki elmondta amit akart, térjünk vissza a témához.
  • Csak77
    Nem haragszom, viszont tényleg az vagy...
  • ocsieu
    Hogy jön itt a jog a képbe? Csak azt szerettem volna veled és másokkal is tudatni, hogy ne adjunk már meg mailcímeket fórumo(ko)n... Se több, se kevesebb...
  • balint7111
    "Nálad nem volt semmilyen "korlátozás", valahol valamit hegesztettek, és azért volt nálad pár napig lassabb. Ne beszéljél már hülyeségeket!"

Júl.27-aug 08. nem pár nap,hanem jópár nap!Nem?
    Ne aggódjon senki Csak 77 megtalálta a megoldást!HEGESZTIK A RENDSZERT!!!!
    És én terjesztek hülyeséget!!!???HI-HI-HI!!!!!
  • balint7111
    Csak 77!
    Lehet hogy nálad is csak hegesztenek,csak lassabbak a melósok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bízzál benne!
    Ne,haragudj hogy ennyire hülye vagyok!
  • vohanyi
    Nincs igazad,mert a mail-címe nyilvános volt!Tehát semmilyen jogot nem sértett,hogy kiraktam!
  • Matte
    sajnos így van
  • ocsieu
    Na igen, de manapság talán UPC adja a legjobb kábelnetet... Megfizethető, többnyire stabil is, 1-2-3mbit/s uppot ad, de persze nem diginet..., és helyenként napközben UPC is korlátoz... Ha mobilnet is hasonló ütemben fejlődne (értsd az emberek kiegészítenék, lecserélnék az ADSL-t, kábelnetet, wifi-t) mint annó a szélessáv, nem lenne ez olyan rossz... Az viszont, hogy mobilnetet 3 szolgáltató adhat, kevésbbé jó, nem kis esély van kartellre, ergó kockázatos... Minden esetre adsl, és kábelnet téren lépni kellene (ár, sebesség, UPPsebesség...), mert mobilnet (sebességben, árban) kezdi beérni őket (egyetlen probléma a havi adatforgalom...). Miután az ember megszokja a mobilnetet, nem biztos, hogy visszavált ADSLre, kábelnetre... SZERINTEM!!!
  • RolandX
    "...A számlázási ciklusban elért 5GB-nál nagyobb adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális
    terheltségétıl függıen lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás
    rendeltetésszerő használatát, azaz az Álatános Szerzıdési Feltételek 3. számú mellékletben garantált le-és feltöltési
    sebességeket.
    A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszőnik."

Na bravó! Echte mint a chello pár éve, csak ők 30 GByte-nál korlátoztak le...
  • Matte
    egyébként persze :)
  • ocsieu
    mailcímeket akkor sem teszünk ki így weboldalra, máshogy sem ajánlatos (kapcsolat felvételi "űrlap" erre kiváló...)...
    Google [url=http://www.google.hu/search?hl=hu&q=zoltan.ruschel%40sanomabp.hu&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_en|lang_hu|lang_de]"mindent"[/url] megtalál... Ma még csak 1 találat van a mailcímre keresve, hamarosan 2 lesz. Kitalálod melyik link lesz a 2.? :D Amúgy jobba, ha TUDOD! :)