3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
Csak77 #625 Ez azért nem semmi!!!!!
"Korlátlan" csomag : már 5GB-től csökkentik a szávszélt!
EZ AZÉRT POFÁTLANSÁG NETOVÁBBJA! -
Matte #624 jah a sanomának biztos nincs fullos spamszűrője.....
ne viccelj -
zfr PITE #623 A mostani szerződések mellékletében már benne van a sebesség-korlátozás, de a régebbiekben nincs!
Szóval most hogy is van az, hogy "nem tudnak korlátozni és nem is teszik azt adatfüggően"??? Nekem legalábbis ezzel is érveltek amikor bejelntettem a sebességcsökkenést.
Amikor viszont én kötöttem a szerződést (08.02.30 előtt), akkor ebben a mellékletben még nem volt szó ilyen korlátozásról...
(A szöveget csak átemeltem pdf-ből, ezért vannak benne betűhibák, bocs, nem bogarásztam át, csak bedobtam.)
"2.Y/2 melléklet
Internet szabadon akció
2008.08.08-tól hatályos Részvételi feltételeRészvételi feltételek
17. pontjából:
Hálózat védelme
A szolgáltató jelen szolgáltatása osztott erıforrásokra épül. Ezeknek az erıforrásoknak a túlzott igénybe vétele akár
egy elıfizetı részérıl is, minden más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erıforrások fentiek
szerinti használata leronthatja a hálózat teljesítményét.
A fentiek figyelembe vételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által támogatott hálózathasználati irányelvekkel
összhangban (megtekinthetı a http://www.iszt.hu/iszt/aup.html internetes oldalon) a Szolgáltató fenntartja magának a
jogot az adatforgalom idıszakos, vagy állandó - lassítására.
A lassítás nem jelenti, a letölthetı adatforgalom mennyiségének korlátozását.
A számlázási ciklusban elért 5GB-nál nagyobb adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális
terheltségétıl függıen lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás
rendeltetésszerő használatát, azaz az Álatános Szerzıdési Feltételek 3. számú mellékletben garantált le-és feltöltési
sebességeket.
A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszőnik."
Nekem "rugalmasan" július 9-óta 50KB-tal battyog a szélessávú net... Holnap jár le a számlázási ciklusom, kíváncsi leszek... -
ocsieu #622 Valószínű Rusi örülni fog a sok spamnek, amit ezekután kapni fog... -
#621 Mobil Portál cikkére/Rusi-Ruschel Zoltá[email protected]/mailben elkültem
neki is az összes cuccot felépítve elejétől a végéig.
Dojcsák Dániel-HWSW Informatikai Hírmagazin újságírója megkeresett mailben--na neki is ment minden!
Egy Vodafone ne hazudjon a szemünkbe!Ez fáj a legjobban,hogy hülyének akarnak nézni minket!Még ma is azt mondták 1270/5-0-án,a Vodafone technikailag nem tud korlátozni...Látja a képernyőn a maileket,plussz a Főfelügyelet leveleit?-Igen-Na akkor olvassa végig,és próbálja meg értelmezni!Ennyi!Viszlát! Link : http://www.mobilport.hu/?r=15261 -
#620 Korlátozás hírek:de. 9:30-kor 1270/5-0-:kerestem rajtuk a múlthét csütörtöki mailemre a reagálást;telefonon már megbeszéltük a jóváírásokat/kétszer 14eFt-kötbér,és az asszony SIM-jén 120Mb.adatmennyiség,ami14eFt.a voda miat../Megszoktam,hogy 1 nap alatt jön a hülyeség válasz-mail,de csak automata válasz jött,hogy továbbították...Hát a mailem elveszett,nem találják a rendszerben,küldjem újra-elnézést,de a Főfelügyelet teljes kivizsgálást kér/tart,na azt a maileket,amit a Föfelügyelet küldött nekik,na az megvan.Tehát csak történik v.mi az ügyben!Meg is kérdezték,én írtam nekik---maguk javasolták 2 hete,amikor belátták,hogy igazam van,de semmi nem történik--amúgy már 07.15-én írtam nekik,azóta minden mailem,ami a vodának megy--oda is megy,minden bizonyítékkal együtt!! -
#619 Alakul.... :
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/capture_11082008_053953.jpg -
Csak77 #618 -
#617 -
Csak77 #616 Ha jól tudom, akkor nem. -
#615 'Csak77'-másik fórumon/proh./nem Te futsz 'gábbor' néven? -
Csak77 #614 Ebben legalább van valami logika... -
wouhn #613 Azoknak írok, akik tévedésben élnek a korlátozással kapcsolatban. Nekem nagyjából 2 hete korlátozták le a netem, augusztus 6-án visszaállt. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem a lekorlátozás időtartama egyenesen arányos a letöltött adatmennyiséggel. Nekem a havi adatforgalamam nem több 30-40 gigánál. -
Csak77 #612 Mellesleg, pont az ilyen "sem hiszem,hogy mérvadó" emberkéktől nem fogunk semmit eléri, mert ilyen látványos módón terjesztik a hülyeségeiket! :( Ez bosszantó! -
Csak77 #611 Nálad nem volt semmilyen "korlátozás", valahol valamit hegesztettek, és azért volt nálad pár napig lassabb. Ne beszéljél már hülyeségeket! -
balint7111 #610 Nekem júl.27.-én vették vissza a sebességet!Az 566-os /Aug.08./ hozzászólásban írtam,hogy visszakaptam!Most FlashFxp olyan 120-160 Kb/s jön!Nem nagy szám,de nálam régen sem volt jobb!Amúgy Győrben vagyok!Tehát igazából az egy hónapos meg a 45 napos korlátozás sem hiszem,hogy mérvadó.De remélem hogy nálatok is helyreáll a dolog! -
speeki89 #609 Hát itt ugye sajna nem sokan jelezték még ezt... -
#608 Sokan 'visszakapták',vagy 1 hónap,vagy 45 nap,vagy a Felügyeleti szervek léptek.....--szerintem..... -
speeki89 #607 A vodafone oldalán ugye ez van.. "Az akciós ajánlatok a tarifacsomagokra érvényesek (az opciókra nem) 2008. július 9-től szeptember 30-ig"
Megértem hogy reménykedtek hogy mihamarabb visszajön a sebesség, de ha már ekkora köcsög volt a vodafone,nem hiszem hogy szept 30előtt jelentős változások lehetnének.. :( -
kisborso #606 Köszi :) -
#605 V.mire Te is rájöhetnél,úgy tanulja meg az ember...FlashGeten belül-letöltve-töröld,törölve-töröld,magyarul "tisztítsd" ki!Ha két URL nem egyforma,le kell,hogy töltse,ha más nem-újra letölt,de majd rájössz...
A topic nem erről szól! -
Matte #604 jah tényleg :) rögtön ébredés után voltam, sry az elírásért. -
kisborso #603 Jaj de nagyon profi vagyok!
Már csak az az egy problémám van, hogy most megy egy letöltés egy része, de ha berakom a következő részt akkor kiírja, hogy Dupla URL-ek és hogy már meg van.... Ha újra letölt akkor se csinál semmit és ha a mégse-re kattintok ugye akkor sem... :S
Most mi legyen? -
#602 FlashGet-Eszközök-semmi ne legyen kipipálva!/számítógép kikapcsolása,ha kész és hálózati kapcsolat bontása,ha kész---ne legyen pipa!/ -
kisborso #601 Köszi a video-t. Már csak egy probléma megcsinálok mindent, úgy ahogy láttam. De amikor elkezdené letölteni, azt írja ki, hogy a FlashGet lekapcsolja a Windows-t 30 mp múlva..... -
#600 Na nekem nem állították vissza, marad a számcsere...megin... -
#599 Ne cukkolj,hát nem én cseréltem "online"1270-en,mint újabb bizonyíték...!... -
Matte #598 nah, visszaállt a sebességed? -
#597 Még így reggel,terheletlen hálózatnál is egyéni rekord E220-al :
http://www.speedtest.net/result/307181140.png -
Csak77 #596 Micsoda warez videó! -
#595 Csináltam egy rövid videót,teljes képernyőn nézd!
http://data.hu/get/487958/2008-8-9_21-21.wmv.html -
kisborso #594 Most már egy fokkal jobb, nem javascript, viszont csak a hivatkozást tölti le... (3-4KB) -
kisborso #593 Hát behúztam, de akkor az url-hez beírta, hogy javascript....
Tehát nem jól csinálom...:S -
#592 De a legegyszerűbb:a letöltési hivatkozást bal klikkel megfogod és behúzod a FlashGet kis ablakába fent. -
#591 Semmit nem kell beírni!Amit le akarsz tölteni,-hivatkozás címének másolása---FlashGet---új letöltésre klikk--és már 'magától' ott van az URL--csak a letöltési helyet ellenőrizd!Jelszavasnál --adja magát! -
kisborso #590 Nah...szerintem nem tudom kezelni ezt a flashget-et. Hogyan kell beállítani. Beírtam mindent, url, felhasználó, kód....
De amikor a megnyitásra kattintok, akkor magát az oldalt nyitja meg...
-
kisborso #589 Nem tudom én sem. Csak mintha olvastam volna egy régi hozzászólásban hogy a FlashFXP-t nem ajánlják.
Most megpróbálom mégegyszer a Flashget-et..... -
Matte #588 miért lenne gáz, egy szálon tölt..
mondjuk nem igazán érthető hogy a többi miért nem megy.. -
#587 Én a FlashGetre esküszöm.Mindíg is ezt használtam.Voda 1.73-asért nem szól! -
kisborso #586 Azt is megpróbáltam már. Ez a FlashFXP működik, csak nem akarom hogy gáz legyen belőle.