3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • ocsieu
    Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatfeldolgozásra és az adatkezelés további feltételeire vonatkozóan a részvételi feltételekben foglaltakat elfogadom.
    Nem látom a választási lehetőséget... Gondolom az a szerződésen van/kellene legyen. Ha viszont nincs, akkor hogyan önkéntes? Valaki meg tudná nézni a szerződését van-e rajta "ne zaklassatok" opció?
  • vohanyi
    Ez sablon szöveg-semmi gond vele...
  • ocsieu
    Szerintem ez inkább aggasztó:

A Vodafone az akcióban résztvevõk személyes adatait kizárólag jelen Részvételi Feltételekben foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez,
    illetve saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és regisztráló tájékoztatása céljára telefonon vagy egyéb
    elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton használja fel. Az adatok az
    adat tulajdonos elõzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a
    jogszabályokban meghatározott eseteket. Az adattulajdonos az adatvédelmi és elektronikus hírközlési jogszabályokban meghatározott
    módon és esetekben az Ügyfélszolgálaton keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetıleg a kezelt
    adatokról való tájékoztatását.
    Alulírott kérem az „Internet szabadon akció”-ban részvevık és igénybevevık adatbázisába történı felvételemet, a számomra
    lehetıvé tett kedvezményes elıfizetıi szerzıdést kívánok kötni és e célból, valamint az „Internet szabadon akció”-- részvételi
    feltételeiben foglalt további célokra és feltételek szerint a telefonszámom a Vodafone Magyarország Zrt. általi kezeléséhez
    hozzájárulok. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatfeldolgozásra és az adatkezelés további feltételeire vonatkozóan a részvételi
    feltételekben foglaltakat elfogadom.
    Az akció fenti Részvételi feltételeit valamint az Általános Szerzıdési Feltételeket megismertem és azokat elfogadom.
  • vohanyi
    Ahhoz képest,hogy a voda az új előfizetőket az Int.Szabadon kolátlan csomagjában 5Gb. letöltött adatmennyiség után a "hálózat védelme" érdekében lekorlátozhatja a let.sebességet--...!!!
    Ezért!
  • Csak77
    Ennek semmi köze nincs a vodához...
  • vohanyi
    Mindenki figyelmébe,pláne Voda....FONTOS!
  • Fabio Capello
    de ez elméletileg a régiekre nem vonatkozik... ugyebár? :D

mindenesetre nekem továbbra sincs gondom vele, vígan használom full sebességgel :) kopkopkop
  • vohanyi
    Azért óvatosan,mert aki most köt előfizetést,belevették az ÁSZF-be,ha meghaladja a letöltött adatmennyiség az 5GB.-ot,lekorlátozhatják a letöltési sebességet 150Kbit/s.-ra a "hálózat védelme" érdekében.Új számlázási ciklusban visszaadják.....
  • clubfor
    http://www.vodafone.hu/microsite/mobilinternet/akcio.html
    Amíg ez él, nincs mit letagadni. Szerintem csak kifogott egy hüle viszonteladót...
  • Csak77
    Egyik ismerősöm most akart venni mobilnet-et, és a vodánál letagadták, hogy náluk lenne korlátlan internet... ezért a pannonál vásárolta meg. Mire készül a voda?
  • speeki89
    Nekem semmi bajom nem volt vele.És én is szegedi vagyok!
  • Fabio Capello
    Nekem tegnap végig baszakodott itt szegeden a net, normálisan indult, majd visszaesett GPRS-re, végül teljesen megszakadt.... Volt valakinek hasonló gondja?
  • zfr PITE
    Eddig 3x voltam ügyfélszolgálaton, ott sem tudnak semmit csinálni. De most végre megmozdult valami, mert a GVH értesített levélben, hogy a vizsgálatot az ügyben meghosszabították 60 nappal, az NHH pedig hétfőn kapott értesítést a Vodától az ügyemben, az ügyintéző viszont csak hétfőn lesz bent, akkor érem el. Azért talán lesz valami...
  • Csak77
    Miért nem mész be valamelyik ügyfélszolgálatra??
  • zfr PITE
    Fura... Amikor olyan kérdéseket tettem fel, amikre az ügyfélszolgálatosok nem tudtak automatikus választ küldeni, kaptam egy levelet, (amiben a kérdésekre szintén nem válaszolnak, de) felajánlottak 2000 Ft nettó jóváírást. Az, hogy a sebesség júli 9 óta limitált, az nem érdekli őket, mondván a szokásosat: átmeneti lassulás, javítva aug. elején...
  • Gery85
    Köszi
  • vohanyi
    Innen,vagy innen !
  • Gery85
    Szia, meg tudnád nekem mondani,hogy honnan lehet letölteni ezt a programot?
    Köszi
  • atila4
    nekem azt irja hogy talán létesíthető:) ,most akkor ez mit jelent:D?
  • caseih9400
    de ott nincs leírva a neve , na mindegy :)
  • clubfor
    Bekarikáztad a #729-ben.
  • caseih9400
    Talán létesíthető.

Amúgy honnan tudtad hogy Nagylapos ?:O
  • clubfor
    Konkrétan itt tudod ellenőrizni az adsl létesíthetőséget:
    http://www.invitel.hu/Nyitooldal/segitunk/adsl_kereso
  • caseih9400
    Mások is be akarták már köttetni de azt mondták nekik hogy oda nem megy internetkábel...
  • clubfor
    Nagylaposon az adsl sokkal jobb alternatívának tűnik. Ha Gyomaendrődöt bekapcsolják, akkor esetleg javulhat a helyzet, de ha csak otthon interneteznél, akkor egyértelműen jobb még egy 1 Mbit-es adsl előfizetés is...
  • zfr PITE
    Nekem még mindig max. ~50 KB, egész nap... Nem cseréltem számot még, mert várom, mi lesz a vége így, mit lép a Voda.
  • caseih9400
    értem. szóval megnéztem a vodafone lefedettségi oldalát a tervezett lefedettségnél elér a kis faluban a kültéri lefedettség. de télen meg esőben nem lenne kedvem kint a sazr időben netezni ..nem lehet megoldani vagy beér vajon az ablak mellett a net ? mert inkább bent neteznék szívesebben , netnélkül meg nem nagyon tudok élni :D
  • clubfor
    Pont a Vodafone-nál van csak olyan díjcsomag Magyarországon (internet szabadon akció havi 6000 Ft-ért) ahol "korlátlan" az internetezés lehetősége. A korlátlan azért van idézőjelben, mert a korlátlanságért cserébe nem használható p2p átvitel. De inkább olvasd el magad:
    http://www.vodafone.hu/microsite/mobilinternet/szolg_hsdpa.html
  • atila4
    nekem tökmind1 hogy éjjel vagy nappal akkor is lassú:S
  • caseih9400
    akkor ha most fizetnék elő nem tudnám használni de ha már 2009-ben fizetek elő már tudok beltéren is , fasza ..csak az a baj a Vodafone-nál hogy minden kb pénzbe van :( asziszem csak a T-mobilenál nincs pénzért a letöltött kb-ok a mobil internetnél , jól tudom?
  • clubfor
    A HSDPA lefedettség kb. 1 km-ert fed le beltéren, kültéren pedig kb. 8 km. Vidéken és az Alföldön ennél kicsit nagyobb: 5-7/10-12 km is lehet. Vodafone esetében meg kell nézni a térképen (ez nagyjából pontos):
    http://mapinfo.vodafone.hu/mapxtreme/Content.aspx
  • user2008
    "nem mindenkinek futja fizetős ftp-re..."
    nem egy nagy beruházás, és kb. tized annyi idő alatt megvan minden. arról nem is beszélve, hogy ha több dolgot akarsz, simán megvan az 5 giga... na most ugye mi az olcsóbb? egy 500 ft-os sms, vagy az 5 gigán felüli adatforgalom forintra számolva? :D amúgy meg lehet mindent találni web-en is, csak utána kell járni. oldalakat nem írok, mert nem akarok semmit reklámozni, főleg nem warez-t.

"meddig ér a térerő..."
    elméletileg a végtelenig. a tornyok úgy vannak telepítve, hogy mire az egyik jelének elérnél a végéig, már a másik torony kezeli a dolgaidat. mindig a hozzád közelebbi. esetleg vasbeton, árnyékolt épület stb. beleszólhat. nálunk is 3g van, de van a városnak olyan pontja, ami ráadásul nincs is messze a toronytól, ahol elvész a térerő valahol a levegőben, és jön a jó öreg gprs speed :)
  • caseih9400
    A lefedettség hány km-es sugarú? Én arra gondolok hogy Mezőtúron van teljes lefedettség és az elér-e egy 10km-el távolabb faluhoz?Mert ott nincs lefedettség , elér-e vajon a kis faluba?
  • vohanyi
    Ma reggel E220-al :
  • vohanyi
    December óta ftp-Total commander---webesről FlshGet 1.73-as verzió!!Gond nélkül!
  • Montanosz
    de hát nem mindenkinek futja fizetős ftp-re, meghát sok mindent csak emulén/torrenten/dc találok meg
  • user2008
    heló-haló elektor kalandorok! nos, úgy néz ki az 5 giga utáni sebességkorlát valóban csak azokra érvényes, akik a szerződésmódosítás után lettek előfizetők. ezt a sok rossz mellett lehet jóhírnek venni. én már nem is töltök semmit napközben, mert 50-70kB/s az idegesít. :D este 9 után már 280-340kB/s reggelig, akkor lejön amit akarok, oszt ennyi. :)

ha netán valaki most jön ide először: FTP Rush, Total Commander tuti mehet, ezeket már harmadik hónapja használom, 50-100GB közötti forgalommal, felszólítás nem volt. Bizonyára van több progi is, én ezeket használtam, ezekért nem szóltak. Ja, és vigyázni, sok progi van ami alkalmas FTP-re, DE TORRENT-re IS!!! Nem érdemes kísérletezni velük, mert ha a Voda gépe programadatok szerint is szelektálja az extrém használatot, elég egy frissítés, és P2P!!!
  • Tibi7
    Ez az ftp-s jó lenne, de igy h 5GB-re vagyunk korlátozva...........:S
  • Gery85
    Tibi7:
    Az ftpnek az a lényege,hogy egy távoli gépre letöltöd a cuccot torrentről és ftp-n keresztül amit egy 1xü total commanderrel is tudsz használni letöltöd magadnak a cuccot.
    Szerződésben benne van,hogy ilyet lehet használni

Csabamester89f:
    Az msnen megosztott és fogadott fájlok nem számítanak p2p-nek.
  • csabamester89f
    Hali! Én is vodás netet használok a lassuságon kivül klüönösebb gondom nincs vele:D Írják h a fájlcserélő programok igy meg ugy, de ha msn-en keresztül osztok meg fájlokat az nem számít annak ugye?