3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#955 az 5Gb az zavar <_< -
#954 hm... 1800 up, 350 down -
#953 hát utánaírtam hogy lehetne mondjuk az 5GB-t helyet 50... -
Csak77 #952 Hahahaha! Tudod hány nap alatt fogod elérni ezzel a sebeséggel a 5GB-ot? Max egy hét! Éppen most lett a youtube-on widescreen mód+mégnagyobb felbontás, na megnézel minden nap olyan zene videót azzal 10-15 nap alatt el is ment a 5GB... nincs bajod ezzel, mi? -
#951 nekem nincs semmi bajom ezzel így csak lehetne mondjuk inkább 50 GB a korlát... -
#950 így azok jártak jól akik eddig is le voltak korlátozva,mert visszakapták a sebességet
vki próbálta már a p2p-t? -
#949 Ezaz visszakaptam a sebességem
-
onlineman #948 Jó reggelt. A tegnapi rendszerfeltöltés után ezeke reggeli értékek: 2324Kb/s / 343Kb/s . Kíváncsi leszek a délutáni "csúcsidős" értékekre. -
zfr PITE #947 Én ma elértem őket, (tegnap este 40 perc zenehallgatás után letettem) beszélgettem velük 45 percet, igaz ide-oda kapcsolgattak, mert mindenki kiakadt a kérdéseimen a változással és a régi szerződéssel kapcsolatban... De most úgy tűnik, az vonatkozik mindenkire, ami az aktuális ÁSZF-ben van benne, tehát van p2p lehetőség, így nincs extrém használat, cserébe 5GB felett lekorlátoznak nappal, 10GB felett meg este is. Hónap végén meg nullázódik a korlát. -
zfr PITE #946 Azt gondolom beszopta mindenki: ma reggeltől visszaállt a sebességem a július 9. előtti szintre. Ez azt jelenti, hogy levettek az eddigi korlátozott listáról, és most már áttettek a tegnaptól mindenkire érvényes ÁSZF-be, vagyis van sebesség, lehet p2p-t használni, csak 5/10BG után jön a fék. Kérdeztem őket, hogyan lehet, hogy az általam aláírt szerződésben foglaltak szerint a jövőbeni változtatások nem érvényesek a már megkötött szerződésekre (14-es pont), nos a válasz az volt, hogy mivel lehozták közleményként, hogy mi változik, nem reagáltam 15 napon belül, így automatikusan elfogadtam a megváltozott feltételeket. Aranyos.
Most ki kell deríteni, hogy a sebességkorlátozás mekkora mértékű lesz: nekem eddig max. 55 KB/sec (~450 Kbit/sec) volt a letöltési sebesség korlátozva, de ugye az ÁSZF-ben a célérték 150KBit/sec, ez alá nem mennek korlátozva sem. Ha viszont ilyen lassú lesz (~19KB/sec), az gyakorlatilag használhatatlan, még netezésre is. Kíváncsi leszek a fejleményekre és a tapasztalatokra.
Tegnap este ~fél nyolckor nálam is elment a net (16. ker), nem lehetett csatlakozni, gondolom akkor töltötték fel az új rendszerüket, ami már az új ászf szerint működteti a netet... -
Csak77 #945 Nagy gond lehet, ügyfélszolg elérhetetlen! Urak, itt a lehetőség a szerződés felmondására, vagy kötbér kérésére! -
Csak77 #944 Én sem tudok kapcsolodni, 619 hiba... (belváros) -
onlineman #943 Sziasztok. Igazából olvasgattam a forumot és nem szeretnék beleszólni a a dolgokba én 4 hónapja nyögöm a vodanetet és nekem is nagyon lassult mostanában. Felhívtam az ügyfélszolit és kérdeztem h ennek mi is az oka? A válasz a következő volt h biztos torrentezek és ezért lekorlátoztak. Nahh most tudni kell hogy soha nem használok torrentet mivel premium accom van a rapidsharen és ott is fennt van minden és még csak a sebesség sem ingadozik hanem állandó. Kérdeztem azokat is lassítják akik webes felületről nem peer to peer rendszerben töltenek? A válasz az volt h azokat nem mert ők nem lassítják a hálózatot drasztikusan. Akkor mitől döcög a netem 25-40kb/s -el napközben kérdeztem. Biztos a jel gyenge. Mondom a jelem kiváló. Mondom nem lehet hogy amit ígérnek azt nem tudják tartani a hálózat terheltsége miatt? Nem mert maguknál pont most fejlesztettünk (Tatabánya). Nahh és akkor ők soha nem hazudnak mi? Éjjel 23.30 és délelőtt 11 között mértem már 3800 körüli értéket is a sppedtesten most mikor ezt elkeztem írni volt 234. Jahh és azt nem is mondtuk hogy hányszor ledob mi? -
#942 lefordítom: mivel régi ügyfél vagy, kibaszunk veled, inkább tápoljuk az újakat, hadd higgyék hogy minden szép és jó -
fiman28 #941 Tisztelt Ügyfelünk! Az internet szolgàltatàsunk helyenként tapasztalhatò àtmeneti fennakadàsànak kijavìtàsàn munkatàrsaink jelenleg dolgoznak. Vodafone Voda sms
-
fiman28 #940 Nekem most sikerült kapcsolódnom, amúgy nálam sem ment a kapcsolódás
-
#939 nekem se lehet kapcsolódni :S (unokatesomnál vagyok) -
szitast #938 Az a helyzet, hogy sz@r az egész. Lassabb mint bármi, néha közelíti a modemes sebességet. Kapják be. Érdekes módon a szerződés megkötése után 1 hónapig jó volt, azóta egyenletes sebességgel lassul. Idézve Ford Feirlaine-t "Ott kellene atomot robbantani!!!" -
#937 uraim, nem tudom volt e valakinek ilyen gondja, de én speciel négytől mostanáig nem tudtam kapcsolódni, mindig kidobott a hálózat... -
#936 Tisztelt Ügyfelünk!GPRS Internet forgalma 118669.86 MB,melyet 2008.10.26-tòl mérünk.Szàmlafizetö:********.Tàjékoztatò adat.Az utolsò frissìtés dàtuma:2008.11.24. -
#935 Nincs még korlátozás-szerintem.Most 2Mbit/s-al jön,egész éjjel ftp-ről töltötte,reggeli:
-
kabirjedi #934 Megérkezett a mikulás....Le:25KB/mp -
zfr PITE #933 Majd nézd meg a következő hónapi sebességedet 5,10GB után. Ha utánna nem változik, akkor örülhetsz. -
Csak77 #932 Veszekedni, vitatkozni fórumokon szerintem élvezetes, legalábbis én élvezem mint állat, de azért ne mondjad magadra, hogy hülyeséget beszélsz, mert az ciki... :) Amúgy a kérdésed passzolom. -
user2008 #931 a lényeg, hogy a korlátozósdi már él, és én a már közben elért 80 gigámmal igencsak nem tölthetnék 3Mbit/s-al még éjjel sem. akkor? ilyenkor mi a helyzet? ha már én hülyeséget beszélek. egyszerű kérdés, várom a választ. biztosan van. nu? -
#930 oda nem ártana egy frissítés az új dolgok fényében :) -
Csak77 #929 "még senkinél nem láttam olyan hozzászólást, hogy tényleg, csak77-nek igaza van"
Javaslom a "Történetek fórumokról :" alatt elolvasni a dolgokat. Eddig TE vagy az egyetlen olyan ember, aki szerint a túlterhelt a rendszer lenne hivatalos a korlátozás! Ezt azért magyarázd már meg mondjuk zfr PITE juzernek is! ;) -
Csak77 #928 bizonyitani, igazolni? :D csak a vodanet.extra.hu oldallal ;) -
#927 btw rohadjanak meg
-
#926 elég legyen mostmár -
user2008 #925 csak77!
egyszerű kérdésem van feléd. amiket te itt összehablatyolsz, azt igazolni is tudod valamivel, vagy csak írogatsz valamit, hogy tudd valakinek azt mondani, hogy hülye? mert én amiket eddig leírtam, azokat indokolni is tudtam akár jogszabállyal, akár méréssel. és te? te csak lököd itt a dumát folyamatosan majd ha így, majd ha úgy. de, még senkinél nem láttam olyan hozzászólást, hogy tényleg, csak77-nek igaza van. akkor, miről beszélünk? arról nem is szólva, hogy amiket leírtam eddig is, azokról mindről kiderült, hogy úgy is van. te meg? magyarázod itt mindennek az ellenkezőjét, de alátámasztani nem tudsz semmit. mindig csak a majd ha... nevetséges. -
zfr PITE #924 Én július 9. óta ~50 KB/sec sebességgel repesztek. Hiába futottam pár kört a fogyasztóvédelemmel, NHH-val, őket mindet lerázta a Vodafon a szerződésben rögzített "célérték 3G lefedettségi területen 150Kbit/sec, minimál 1Kbit/sec szöveggel". Mivel ez megvolt mindig le sem szarták a reklamációimat a Vodánál. Azóta is ez van, nem változott semmi. Kíváncsi vagyok, hogy a novemberi újdonságok után fog-e változni nálam valami v. sem, mert elvileg ugye bár minden számlázasi ciklusban 5 GB felett voltam, de vissza kellene állnia a sebességnek a ciklus újraindulásakor. Nekem ez dec. 14 lesz, de szerintem marad az 50KB/sec.
A korlátozásra is kíváncsi vagyok: tényleg leviszik 150Kbit/sec-re vagy azért kicsit felette tartják...
Az, hogy 2 országos napilapban lehozták a közleményt lefedi őket, mivel mindenki olyan szerződést írt alá, ami ezt tartalmazta. Az már más kérdés, hogy a közleményben csak annyit írtak, hogy xy-pontban módosítások lettek, de annak már járj utánna, hogy mik és mikortól...
A felajánlott 15 napos szerzősdésbontási határidő is megvolt, szóval most már senki nem pofázhat, hogy bontani akar, de nem fizetne érte.
A szolgáltatásuk szar, iszonyat vastag a pofájukon a bőr, de az ügyvédeik legalább jól dolgoznak -
#923 Én akkor ebből a szempontból még mindig szerencsés vagyok, nekem éjjel nappal jön 350Kval, nem szokott ingadozni. -
Csak77 #922 Nem akarok veled vitatkozni, mert felesleges, mivel egyszerüen nem érted a dolgot, és teljesen biztos vagy a saját hülyeségedben. Amikor majd valóban leveszik a sebességed, akkor napközben max 25k-vel fogsz tölteni az eddigi 400 helyett, este teljesen.. Aztán majd ha teljesen leveszik, akkor éjjel nappal lesz 25k. E felé nem fog menni a sebesség, viszont amikor túlterhelt a rendszer, akkor össze vissza ingadozik a sebesség, néha 110k, néha 30k, néha 260k, stb... Ha ezt nem tudod felfogni, akkor az már a te bajod. -
#921 hozza* -
#920 és 3.6 mb/s,én már teszteltem:) hozzá letöltésnél a 360kb/s-ot -
Csak77 #919 Nem éppen! A pannon 2008.11.11-től kínál korlátlan csomagot! -
fiman28 #918 Sajnos ez igaz, csak a voda kínál "korlátlan" csomagot, nekem most éppen ez a sebesség http://www.speedtest.net/result/359097603.png -
user2008 #917 rámondják, mert rámondhatják. hivatalosan ez a válasz a sebességcsökkenésekre, és ez (sajnos) megállja a helyét jogilag is. tehát, lehet nyelni, vagy lehet szerződéstbontani. persze, most már csak pénzért. harcba szállni, meg reklamálni lehet, de nem igen szokott célravezető lenni. ne értsetek félre, nem védem a vodát, és nem is akarom senkinek megmondani, hogy mit/kit válasszon, csak leírom a tényeket. itt most ez van, ezt kell szeretni. persze, felháborító, de azzal senki sem megy sokra, ha felidegesíti magát. a jó hír az, hogy ezen intézkedések ellenére még mindig a voda tud nekünk "jó netet" adni. rózsaszínéknél pl. még fel sem merült a korlátlanság, kékék meg most bevezették, de a sebesség a leggyorsabb státuszban is éppen csak vetekszik a voda lekorlátozottjával. értem én, hogy szemétség, meg hogy képzelik, de, ha körülnéz az ember észreveszi, hogy még a voda szarja is gyorsabb, mint a másikak legjobb sebessége. -
Csak77 #916 A túlterlhetség miatt fellépő sebességcsökkenésre rámondani, hogy az a hivatalos "korlátozás", hát elég nagy böszmeség!