Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy dilemmában vagyok! Szeretnék segítséget kérni. Most tervezem, hogy elõfizetek a korlátlan netre a vodánál. De elég sok rosszat írtok mostanában. Szeretnék vele letölteni is, ftp-n persze de nem havi 100-200 Gb-ra gondolok, csak 1-2 filmet vagy játékot.
Szerintetek megéri? Vagy nekem is csökkentenék a sávszélességem?
Sajna más lehetõségem nincs netre, úgy hogy ez vagy a semmi!
Elõre is köszi!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ma visszajött a segességem
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
12150 Ft + ÁFA = 14580 Ft
Na kijött a számla-az adatforgalom 14580.-%Lebontva:35 db. csatlakozás-121.500.00 KB.-12150.-plussz ÁFA! Anyádat!
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
5000/30=167.- 167*4=668.--egy nap. 668*21=14028.-
Minden felügyeleti szervüknek /is/ elküldtem minden bizonyítékot,csatolmányokkal stb.,várom a fejleményeket!
tulképp ez akkor (volt) jó amikor szolgáltatót váltottál, de nem akartad elveszteni az aktuális számod.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
és ez a ráhordozás hogy mûködik? vajh 1270en elintézhetõ?
Nyugodtan ki lehet számolni mennyit töltöttem átlag egy hónapban, a nap szinte 100%-ban ment a letöltés, egész napos átlagot nézve mondjuk 160 kb/s-el.
Az egy óra alatt kb 560 mega X 24el = 13.5 giga X 30 nappal = kb 400 giga havonta X 12 hónappal = 4.8 TB.
A személyeskedést pedig mindenki befejezi (többek közt én is), koncentráljunk a problémára.
Persze a Vízfon szakembergárdájának néhány tagját ismerve nem tartom kizártnak, hogy csak valamit elszúrtak (pl. az amdocsban) és azóta is keresik, hol kell azt a valamit visszakapcsolni, ami miatt néhányan július eleje óta háborgunk.
Had kérdezzem meg, milyen (nem melyik) oktatási intézményben dolgozol (nem informatikai ugye)? Meg magyarázd már el nekem, ha itt tartunk, a koleszos netekrõl akkor hogy P2Peznek (akad szépszámmal...)? Meg úgy a legtöbb hazai és nemzetközi Oktatási Intézmény miért nem akar nagyon együttmûködni a jogvédõkkel? Úgy értem, ha olyan biztos vagy az általad leírtakban, akkor miért nem a megelõzésen van a hangsúly?
Ajánlom figyelmedbe, nem csak a cikket,a hszeket is...
Az informatikai hátértudást úgy értsem, hogy akinek megvan, az ki tudja játszani a voda rendszerét? Szted, akinek megvan hozzá a tudása, és ki tudja játszani, annak szabad? Csak azért kérdem, mert ha ez így van, akkor nem aggódom, hisz akkor hamarosan lesz 1 publikus, laikusok által is könnyedén használható megoldás a voda kijátszására...
Nem szívesen, de a levegõbe beszélek/ünk... Ennek meg nem látom sok értelmét. A puding próbája az evés... A többi meg majd kiderül...1 próbát megér...
De tudod, az a szomorú, hogy azt is megszívatta a voda, akik nem használtak P2P-t, meg még sokezer ügyfelet egyéb dolgokkal, szóval nemtom, mi ez a nagy kardoskodás a voda mellett... Olvass terminal.hu-t Mindegyik szolgáltatónak van gyalázó, és dícsérõ topicja is...
Egyébként pedig még az elmélkedés is zsákutcában jár, mivel õket nem az illegális letöltés megakadályozása érdekli, hanem a fájlcserélõkre jellemzõ több száz élõ kapcsolat okozta hálózati túlterhelés, ami pl egy lakótelepen a többi felhasználóra nézve drasztikus sávszélesség csökkenést eredményezhet, a HSDPA technológiából kifolyólag. Bár gondolom alapvetõen ezzel se vagy tisztában. 😊
Üdv: Roland
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
a korlátozás nem a p2p adatforgalom miatt lépett életbe. A gond a letöltött adatmennyiséggel összefüggõ korlátozásban van. az hogy hogyan lehet torrentezni úgy hogy ne vegyék észre: SENKIT nem érdekel.
a letöltött fájlhoz tartozó kontroll szekvenst ellenõrzik a voda központjában, a szekvens beazonosítja a fájlátvitel formáját, és a fájl formátumát.
(#498)
"Senki sem állította, hogy nagy adatforgalom és kapcsolatok száma=P2P... De könnyen elképzelhetõ."
Hmm.. 😄
"Nem vok profi, csak lelkes amatõr, ezt elismerem, és minden hszemben ott volt a SZERINTEM, ami látom a te szótáradból hiányzik..."
Matte-nek azért nem kellett SZERINTEM-et használnia mert a tényeket mondta, valós dolgokat nem pedig spekuláciokat ennyire egyszerû.
Más..
Senkinek semmi info arrol hogy mennyit tölthetek hogy ne korlázottanak be? Bár mondjuk 30gb fölé nem nagyon szoktam menni...
Ja én vok, és itt lennél te:
Feltöltött 33.28 GB
Letöltött 20.42 GB
Nem a te hatalmas buktádról beszélek, hanem azéról, akinek 2-4 hónap után behúzzák a féket..., de sebaj, majd 10x leírom neked, hogy 1x felfogd.
😄😄
valahogy így:
13 hónap internet: 65.000 Ft
nem megfelelõ sebességgel mûködõ idõszak díja: 5000 Ft
Személyes utánajárás díja, vagy emiatt kiesõ jövedelem: 0 Ft
Telefon, e-mail díja: 0 Ft
Kötbér: 25.000 Ft
Egyébként még nem bontottam szerzõdést, majd a számlázási idõszak végén.
Ha kötbérrel bontok szerzõdést, akkor mondjuk hogy 5000 Ft-ot buktam (utolsó hónap ahol csak lassan mûködik).
Nem értem milyen hatalmas buktáról beszélsz....
Persze hozzátartozik a dologhoz, hogy NEM marad meg egy HSDPA modemem. Azonban a legkevésbé sincs rá szükségem, így ez számomra egyeltalán nem mérvadó.
Szóval hol a bukta? Mert 13 hónapig a 3.6 Mbit 5000ért nekem nem volt az. Szóval?
A személyeskedéssel semmi bajom. Porszem vagy a sivatagban és jól szórakozom rajtad. Mindössze ennyi.
BH: Feltöltött 24.20 GB (25,984,551,265 bytes)
Letöltött 28.33 GB (30,421,229,106 bytes)
NC: Feltöltött: 1.01 TB
Letöltött: 242.03 GB
......
A személyeskedést te kezdted, szóval ne csodálkozz, ha azt kapod, amit adsz...
Nekem 99 óta van folyamatosan. 2 TB puffer... a Bh-n van csak annyim...
na de nem is ez az érdekes.
Hogy érted hogy ellenõrizzelek le? írjam be hogy ocsieu a google-be? 😄
Hát vegyél Vitamaxot, és próbálgasd. Kitûnõ lesz a sebességed. Mind az 5, esetleg 10 letöltött gigádban. Sõt, ha 200 gigát töltesz vele, neked akkor is maximummal jön majd, hisz gigánként fizethetnél több mint kétezret 😊
Dehogy akarok én adatforgalom után fizetni, épp ezért gondolkozom vitamaxos adatkártyavásárláson, ami 2 dologra jó:
viszonylag olcsón van egy saját adatkártyám, ami 3-4 évig nekem megfelel, és mivel 1 kisebb városban lakom, le tudom tesztelni a sebességet...
a másik ok, amiért vitamaxxal akarok adatkártyát venni, hogy ne kelljen a netre hûségszerzõdést aláírnom... Vodafone business csomagban vagyok egyébként, és most a presztízs díjcsomagot ajánlgatják nagyon..., amiben állítólag valóban korlátlan a net, van aki azt állítja, hogy még P2P-t használva is..., sávszélességkorlátozást gondolom xGB után alkalmazzák... Csak sajnos erre nincs garancia, bizonyíték...
Csakúgy megsúgom, ~5 éve netezek komolyabban, és kb azóta használok P2P és rapidshare, illetve egyéb dolgokat, szóval kicsit sem kell kezdõnek nézni...
Illetve ami miatt nincs szükségem egyenlõre kábelnetre, az a ~2TB puffer miatt van, több oldalon összesen...
hogy...öö mármint hogy érted hogy kibújok a válaszadás alól? sorba, mindegyik kérdésedre aránylag normális hangnemben válaszoltam. Melyiket hagytam ki?
Ha van valami, csak bátran, válaszolok szívesen.
ocsieu: Igen, jó ajánlat, de csak annak aki emailezésre használja. Most nem azért, de itt vagyunk jópáran 16-24 éves korcsoport, szerinted most komolyan mi is csak arra használjuk, hogy megnézzük leveleinket? Naná hogy nem. Szép nem szép, rendszeresen töltök le innen-onnan különbözõ dolgokat, szép nagy terjedelemben. A helyen ahol lakom csak egy szolgáltató kínál internetlehetõséget, alapból is piszok drágán, hát még ha korláltlan lenne, tehát mondhatni, bizonyos mértékben behatárolt a letöltési lehetõség (nem ildomos 10-20 gigákat lehúzni, mert megdobja a számlát - 80 gigáig fixdíj, utána 200ig keményen kell perkálni, utána meg free -> szép summa)
A Vodának jól jött ez a lehetõsége, a torrentbeli megkötés ugyan zavaró kicsit, de nem egy olyan helyen fennvagyok, ahol úgy szerezhetek meg sokmindent, hogy nem kell torrenteznem (amúgyse szeretem, Matte rávilágított - utálom a kis pöcsöket akik csak szednek, de vissza nem adnak).
Egy szó mint száz, jól jártam, mert volt(van) egy viszonylag stabil sebességem, korlátlan lehetõségem, és negyedannyiba se került mint az otthoni net.
Nem tudom, neked milyen lesz majd adatforgalom után fizetni, nyilvánvalóan te sem anyuci által küldött képeket fogsz nézegetni, majd kíváncsi leszek mi lesz a véleményed az elsõ három számla után
Üdv.