3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#1115 Kaio!Mailedre elküldtem a mailt,ami megy majd a Fogy.Védelemnek,és a Hír TV-nek!---Vélemény??/megy Gery85-nek is.../ -
BIZ0906 #1114 Hát ez a net egy nagy ... -
#1113 megkaptam...
letöltés 200 fölé nem ment eddig, pedig jópárszor próbáltam speedtesten -
#1112 Rendben, várom. -
#1111 A júliusi balhéből küldtem mailedre!!!Csak mailre küldök,privibe írjátok meg a mail-címet!
A TV Ügyvédje válaszolt júliusban,hogy hova forduljak---hát ahova már rég...... -
#1110 Ide is lehetne írni:
[email protected]
A Tv ügyvédje -
#1109 Majd,ha megírtam-folyamatban-----amit lentebb írtam->júliusban volt! -
#1108 Én is szivesen írnék nekik,Vohányi, elküldenéd privátban,hogy mit küldtél nekik? -
#1107 De az lenne a leghatásosabb, ha többen is írnátok a panaszkönyvnek ebben a témában. -
#1106 Ha esetleg nem foglalkoznának vele, szólj, mindenképpen beszélek a szerkesztővel. -
#1105 Veszem az adást,amit küldök majd a Fogy.védelemnek,atcímezve megy a Hír TV-nek is,amúgy sokat nézem -
#1104 Én ott dolgozom, ezért mondtam, hogy megpróbálnám propagálni a dolgot. Ez a műsor pedig kifejezetten az ilyen esetekkel foglalkozik. -
#1103 Itt az lenne inkábba lényeg, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon, hogy mekkora ge**k. Még az sem kizárt, hogy a híradóba is bekerülne. Azért 3 potenciálisan kb. 3 millió emberhez jutna el az üzenet: kerüldd el a Vodafonet! -
#1102 Egyedül a HWSW-nél :"Dojcsák Dániel-HWSW Informatikai Hírmagazinújságíró" foglalkozott az üggyel,lásd cikk! -
#1101 Összes lényegesebb TV-napilapnak is elküldtem-semmi válasz! -
#1100 Ááááá-júliusban csak a Fogy.védelem reagált,majd a voda,amikor a Fogy.védelem megkereste őket:kaptam 2-szer 5-ezret,és a feltöltőkártyámra!? 2-ezret! -
#1099 [email protected] -
#1098 Egyébként ide is írhatnátok páran. panaszkönyv
Vagy esetleg megpróbálhatnám elintézni, hogy foglalkozzanak a problémával, ha valaki hajlandó a nyilvánosság elé tárni az ügyét. (pl: Vohanyi?) -
#1097 Természetesen,majd ha kész lesz....júliusi balhéban is aki kérte-küldtem. -
balint7111 #1096 Tudni kellene, mit jelent nekik a "nagy szám"!!! -
#1095 A többiek pedig csak szükség esetén, gondolom. -
#1094 Nem egészen:voda automatikusan korlátoz 5,.ill. 10 Gb elérése után! -
balint7111 #1093 Én felajánlom nekik,hogy bontsunk szerződést közös megegyezéssel,ha nem hajlandóak, akkor megyek a bíróságra!Gondolom lennének követőim! -
#1092 Elküldenéd priviben, hogy mit írtál nekik a levélben. Én is írnék egyet. Szerintem tegyen mindenki így. -
#1091 nem csak p2p esetében,olvastam őket,, és mindhárom szolgáltató fenn tartja a jogot hogy korlátozhassa, de nem korlátozza))), szóval a korlátozhassa-n van a hangsúly -
#1090 Na ez az idézet is az én mailemből való:
Tisztelt Uram,
Levelét köszönettel vettük.
A problémával megkerestük a szolgáltatót, válaszukat várjuk.
Az ügy súlya miatt tájékoztattuk a szolgáltató felettes szervét, a Nemzeti Hírközlési Hatóságot is. (Tőlük nem várunk választ, mert egyedi panaszokkal nem foglalkoznak, csak akkor, ha nagy számban érkeznek egyazon problémára.)
Üdvözlettel:
Selmeczi Balázs
elnök
Fogyasztóvédő és -Érdekszövetség Alapítvány
www.fogyasztovedelem.hu
-
#1089 "Az ügy súlya miatt tájékoztattuk a szolgáltató felettes szervét, a Nemzeti Hírközlési Hatóságot is. Tőlük nem várunk választ, mert egyedi panaszokkal nem foglalkoznak, csak akkor, ha nagy számban érkeznek egyazon problémára."
Itt a lényeg, tehát mindenkinek küldenie kellene levelet a fogyasztóvédelemnek. -
#1088 Még egy kis emlékeztető,ebbe a cikkbe én is benne voltam...ITT ! -
MR SUGAR #1087 ennek miköze hozzá?:D ha utólag módosít a voda, arról nem én tehetek! -
#1086 Csak peer to peer esetében. -
Csak77 #1085 "Holnap megyek a Csepel Plázába,a T-Mobilhoz!"
És mit érsz vele? Ott is van sebességcsökkentés... -
#1084 Egy kis emlékeztető:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27450 -
#1083 Ezt pont a legjobbkor írtad ide. :D -
MR SUGAR #1082 Eladó Vodafone SIMek! minden darab teljesen új, dobozban,lezárva, 500Ft lebeszélhetőséggel! ezek már a "JUTALMAS" promóció keretein belül élnek, tehát feltöltés után hétvégi ingyenbeszélgetést, vagy ajándék sms-eket kapsz!ha érdekel privi, és elküldöm a számok listáját.már csak 75 van. -
H4RDC0R3 #1081 Vohanyi.. Remélem azért leírod majd ide nekünk mi a reakció a szervektől.. -
H4RDC0R3 #1080 Akkor csak ez a remény maradt, amit írtam..
8.3 A Szolgáltató az elofizetoi szerzodést csak az alábbi esetekben jogosult egyoldalúan
módosítani:
a) a gazdasági és/vagy muszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a
Szolgáltató az Elofizetoknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott
pénzügyi és/vagy muszaki feltételekkel képes csak nyújtani, de nem jelent a
szolgáltatás igénybevételének feltételeire vagy minoségi célértékeire vonatkozó
változtatást;
b) új szolgáltatás bevezetése;
c) az újonnan bevezetésre kerülo szolgáltatások és a meglévo szolgáltatások megfelelo minoségének biztosítása;
d) az egyedi elofizetoi szerzodésben a felek a fentieken túl az egyoldalú módosítás egyéb eseteiben is megállapodhatnak;
e) jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja;
f) a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja;
h) a fentieken túli esetben a Szolgáltató a Díjszabást akkor is jogosult egyoldalúan módosítani, ha a Díjszabás legutóbbi módosítása óta eltelt ido fogyasztói árindexére tekintettel a módosítás indokolt.
szerintem itt egyik pontba se tartozik bele, hogy gyengébb lesz a sebesség.. -
#1079 Én azt javaslom mindenkinek, hogy személyesen menjen oda, akár hivassa oda a főnököt. Én ezt fogom tenni. -
H4RDC0R3 #1078 Undorító amit a voda csinál, ennyi erővel naponta nézze meg az ember a közleményeket, ászf-eket, hogy nem lesz-e esetleg valami változás, ami hátrányos az embernek.. És nem csak a vodát, minden meglévő előfizetést minden szolgáltatónál.. Bár többiek nem nagyon csinálnak ilyet, csak a voda.. -
#1077 Rossz hír:
Ezt ugyanakkor adták ki, mint az újságos közleményeket.
http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/kozlemeny/kozl_08_10_24.pdf -
H4RDC0R3 #1076 Jah jó lenne ha valaki felhívná őket.. Ma felmondanám, és mennék is t-mobilba pannonba, hogy ott mennyibe kerül..