3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
Csak77 #1195 user2008, te egy nagyon vicces ember vagy! :) -
onlineman #1194 Sorry benne maradt a telszám... Céges teló ugyhogy nem bacogatni... -
onlineman #1193 Írtam a vodának hogy a sebességem meg sem közelíti a 150Kbit/s.ot és ezzel tegyenek valamit. A következő választ kaptam arra a levélre melyben a speedtesten mért eredmények linkjeit is betettem:
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Elektronikus levelével kapcsolatban munkatársunk 2008. december 2-án a 70 3410630-as telefonszámon egyeztetett Önnel. Köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt!
A beszélgetésben elhangzott, hogy panaszát kivizsgáltuk, melynek során munkatársaink jelezték, hogy újabb adatokra van szükségük a www.speedtest.net internetes oldalon található szoftver segítségével mért sebességről. Kérjük, szíveskedjen 4-5 újabb időpontot és a mért sebességet válaszában megküldeni számunkra, hogy panaszát újrarögzíthessük!
Elektronikus levelében szíveskedjen feltüntetni internetes telefonszámát és a hozzá tartozó ügyfélbiztonsági kódot is!
Szíves megértését és együttműködését köszönjük!
Tisztelettel:
Elek Andrea
Vodafone Magyarország zrt.
levelezési csoport
Kérdem ha benne van a link meg h speedtest akkor miért kell újra mérnem vele meg lett buherálva vagy csodára várunk vagy mi? -
#1192 Sajnos nem igaz!Tavaly óta nem használtam fájlcserélőt,mégis 10Gb után lekorlátoztak,mint rengeteg sorstársamat! -
user2008 #1191 sziasztok!
mai értesülésem szerint (vodafone képviselet) a sebességkorlátozás csak a fájlcserélőkre érvényes (mert már azt is lehet) és a forgalmo korlát 10 GB. hát, ezt mondják a boltban. a neten megint mást. a 1270 megint mást. bár, igaz, hogy velem egyszerre volt ott együgyfél, aki torrentezik, és kérdezte, hogy mennyire fogják lassítani. már volt egy számlazárása, és minden oké volt a fizetnivalóval. nekem minden a régi, bármennyit töltök, a sebességeim ugyanazok. ha neteznek, 15-25kB/s, ha alszanak, 270-345 kB/s. -
Csak77 #1190 Elköszönök tőletek, pénteken lemondom ezt a szart. Igaz 40e pénzem fogja bánni, de még mindig jobb, mintha 15 hónapig fizetném a havi 5e-ert ezért a kritikán aluli szolgáltatásért. -
zfr PITE #1189 Szerintem most semmi esély nincs arra, hogy bárki pert nyerjen a céggel szemben. Júliusban még talán lett volna, mert akkor ténylegesen bejelentés nélkül korlátoztak, jogtalanul. Most viszont bejelentették előre (újságokban), megvolt a 15 nap szólni, hogy lemondjuk stb. Igaz, hogy tetü, szemét módon csinálják, de most ez szabályosabb, mint a múltkori. Akkor nem értünk el szart sem, sem GVH, NHH, fogyvédők nem tudtak (akartak?) érdemben foglalkozni az üggyel. Most még kevesebb fogást adott magán a voda. Viszont eléri, amit akart: aki sokat használja felmondja, és még hálás is lehet, hogy nem verik rá a bontási költséget... Ki van ez találva: ha nem fogyasztasz szeret a cég, ha igen úgy megfingat, hogy inkább elhúzod magad tőlük. Azt kell mondjam, ők nyertek, ha mindenki otthagyja őket: annak csak örülnek. -
#1188 Szerintetek semmi esély nincs arra,hogy a csodafone beteszteli a 14mbitet és utánna eltörli ezt a korlátot?
Én is szívesen elmennék máshoz, de sajnos nekem nincs más lehetőségem
Még a UPC telekom (nem összekeverendő a chelloval) van még nálunk,de én tőlük jöttem át ide,mert nem voltam megelégedve a szolgáltatással.
-
#1187 én se szoktam torrentezni.. na majd meglátom,majd nyilatkozz róla:) -
fiman28 #1186 5700, o forint 2 éves hűségnyilatkozattal a modem.1 évessel 15, ha jól emlékszem. Csak nem szabad itt se torrentezni, ha ezt teszed a t-mobile-nak joga van a rendszer védelmében a felhasználot lassítania. Én nem használok torrentet, csak ftp, de azért él bennem a gynu, hogy itt is előjön majd a lassítás, ha egyzserre csak túl sokan kötnek ilyen előfizetést. -
fiman28 #1185 Nem tudom, még. Mivel megvettem, rákapcsoltam a gépre, nem csinált semmit. Rákapcsoltam a haver laptopjára, azon ment. Az enyémén ekkor se. Ügyfélszolgálat, a 64 bites driver nincs a stick-en rajta. Csak a t ponton lehet rárakatni. Semmi baj, a plázában rá lehet rakni. Mire odaértem a szőkeség közölte, a szervizes srác nem sokkal ezelőtt elmen t, 6-ig volt, éppen lecsúsztam róla. Szóval most várhatok holnap délutánig, mivel dolgozok, 4 után tudom rárakatni a drivert. Akkor majd tudok nyilatkozni -
#1184 cakkumpakk mennyi a korlátlan havonta? -
#1183 én is előfizetek vmelyikre (pannon,t-mobil) mert a voda ááááá(a vodát meg kénytelen leszek fizetni,esetleg átváltok egy gigásra és az csak 1500) -
#1182 Kaposvári vagy szal mien a t-mobilos? gyors? -
fiman28 #1181 Én ma kötöttem a t-mobile-osat, marad mellette a voda is. Jó tanácsként, ha vki 64 bites rendszert használ, akkor mielőtt eljön az üzletből rakassa rá a 64 bites drivert, mert alapban nincs rajta. -
Csak77 #1180 jogiforum -
kabirjedi #1179 Köszönöm mindenkinek a segítségét biztatását aktív fórum munkáját találkozunk a T vagy a Pannon topikban mert valúszínűleg a sok átvándorltót az ő hálozatuk sem fogja bírni....... ........és akkor kezdődik minden elölről.FUCK OFF VODAFONE! -
#1178 Voltam a T-Mobilnál:5800.-az 5G-ás+opcióként1000.- a korlátlanság,amiért bármennyi adatforgalmat lehet,"extrémet"nem használhatsz!!!/torrent..stb...Nem tudtam szerződést kötni,mert 2004-ben volt saram náluk,23ezret kellett volna letétbe rakni!VIGYÁZAT!NEM MINDENHOL VAN 7.2-ES LEFEDETTSÉG,amúgy korrektnek tűnt!
Most kiszálltam,újrahúzom az XP-t,amióta elment a sebességünk,meghalt a gép....LimeWare-ről szedtem le v.mit?..Vírus nincs,de a Firefox mindíg összeomlik,ill.bármelyik böngésző,majd a z XP is.Pár óra múlva vagyok! -
kabirjedi #1177 Nekem is volt hűségem elengedtek.
-
kabirjedi #1176 Sikerűlt pá pá vodafon. -
fiman28 #1175 Akkor is ha érvényes hűségnyilatkozatod van? Mert nekem az ügyfélszolgálat fél órája azt mondta, hogy ha 25e-t fizetek, akkor tudom csak le-fel moöndani
-
balint7111 #1174 kabirjedi!Nem kell fizetned!Nekem ugyanezt írták.Utánakérdeztem és nem kell kötbért fizetni!Megszabadulunk tőlük!!!!!!!!!! -
#1173 Elküldenéd a levelet, amit küldtél nekik, csak hogy tudjam, mit kell írni, hogy megenyhüljenek?
Egyébként voltam a Vodafoneban és, ahogy vártam, túl sokat nem értem vele, de legalább jólesett kiosztani a csajt. Látszott, hogy nagyon jól tudják, mennyire gecik.
A fogyasztóvédelemnek már küldtem levelet, ha valakit érdekel, elküldöm.
ÖSSZE KÉNE FOGNI! AKI TEHETI, KÜLDJÖN LEVELET A FOGYASZTÓVÉDELEMNEK ÉS A MÉDIÁNAK! SEMMIBE NEM KERÜL, SEMMI BAJOTOK NM SZÁRMAZHAT BELŐLE. -
Csak77 #1172 Sok sikert, majd integetünk! Nem igazán értem, hogy mi közöd lett volna ehez.. -
klm222 #1171 SZIASZTOK!
ELŐRE IS ELNÉZÉST A KIABÁLÁSÉRT!!!
JÁR ITT A SZÁNK + PANASZKODUNK, AMI NEM BAJ.
MI LENNE, HA MOST NEM CSAK JÁRNA MINDENKI SZÁJA, HANEM KÖZÖS ERŐVEL, AKÁR EGY "PERKÖZÖSSÉG" LÉTREHOZÁSÁVAL MENNÉNK NEKIK? PRÓBAPER AKÁR?!
BAJUNK MI LEHET?
MINDANNYIAN MEG VAGYUNK GYŐZŐDVE, HOGY IGAZUNK VAN.
ÉS ÉN IS. HATÁROZOTTAN!
AKIT ÉRDEKEL, DOBJON EGY MAILT NEKEM!
[email protected]
Önreklám: Miattam büntették meg a nyáron a vodát 20 milkára... van tapasztalatom :) -
#1170 figyelj, én reménykedem, és azt mondom majd meglátjuk. Lehet hogy bejön, lehet hogy nem, de az ötezer forintomért azt a 3g sebességet szeretném kapni, amire előfizettem, és nem a húszévvel ezelőtti csúcssebességet. -
Csak77 #1169 Nézd, amig lesznek olyan álszent faszok, akik szerint "nem birja a hálózat", meg "én nem töltök róla csak levelet nézek, arra ott a kábelnet", meg "albiba jó ez is", addig ne is várj semmitse. -
#1168 jajmár te mindig olyan ünneprontó vagy :D -
Csak77 #1167 Semmilyen lavina nem indult. Ahogy eddig se, ezután sem fog semmi történni. -
#1166 én visszaírtam nekik, hogy ne hivatkozzanak olyasmire amit nem tettek meg, valamint hogy a sztorit nemsoká a Homáron látják viszont.
Nagyon érdekel mi fog történni, úgy néz ki, nem reménytelen a harc, a lavina elindult! :) -
kabirjedi #1165 Tisztelt Gudman Úr!
Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy szerződésbontási kérelmét egyedi elbírálás alapján engedélyezzük a feltételes díjkedvezmény megfizetése nélkül az Általános Szerződési Feltételek jelentős mértékű változása miatt.
Az előfizetői szerződés felbontását előfizetőink az Általános Szerződési Feltételek 7.1.2-es pontja szerint kérhetik.
"Az Előfizető az Előfizetői Szerződést jogosult legfeljebb nyolc napos felmondási határidővel bármikor, indoklás nélkül írásban - az ügyfélbiztonsági kód feltüntetésével - felmondani. Az Előfizető ebben az esetben köteles a felmondás időpontjában fennálló, valamennyi esedékes, illetve lejárt tartozását azonnal kiegyenlíteni, valamint az Előfizetői SIM kártyát a Szolgáltatónak visszaszolgáltatni. Amennyiben a szerződés az Előfizető által tett hűségnyilatkozatban foglalt időtartam lejárata előtt szűnik meg, és az Előfizetői Szerződés erre az esetre felmondási díjat tartalmaz, akkor Előfizető ennek a felmondási díjnak a Díjszabásban foglalt összegét is egyidejűleg kiegyenlíteni köteles."
Ha előfizetői szerződését fel kívánja bontani, kérjük, szíveskedjen küldeni részünkre a csatolmányban található - a telefonszámát, a hozzá tartozó ügyfélbiztonsági kódot, rövid indoklását és sajátkezű aláírását tartalmazó - kérelmet az következő elérhetőségeink egyikére: [email protected], 06 1 288 3393-as fax számra, vagy a 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. levelezési címre.
Szerződésbontás esetén fennálló számlatartozását kérjük, rendezze!
Bízunk abban, hogy segítségére lehettünk!
Tisztelettel:
Beregszászi Péter
levelezési csoport
Na kiváncsi vagyok mennyit kell fizetnem......... -
RolandX #1164 Asva.info cikk -
#1163 azt hiszem, robbantom a Homáron az ügyet, ki ért egyet? -
#1162 szokásos
Tisztelt Marton Úr!
Hivatkozva a 2008. november 30-án érkezett elektronikus levelére az alábbiakban válaszolunk.
Tájékoztatjuk, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelően két országos napilapban, a Népszabadságban valamint a Magyar Nemzetben jelentettünk meg közleményt 2008. október 24-én arról, hogy a hálózati teljesítmény megfelelő szinten tartása érdekében lassíthatjuk az adatforgalmat. A fentiekről külön levélben vagy SMS-ben nem értesítettük ügyfeleinket. A közlemény megjelenését követő 15 naptári napon belül élhettek előfizetőink azzal a lehetőséggel, hogy szerződésüket a szerződésbontási díj megfizetése nélkül felbonthassák.
Az Általános Szerződési Feltételek 2008. november 23-án módosult, a megváltozott tartalom a http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2008_11_23/aszf_08_11_23_1.pdf linken érhető el.
Az új „Vezeték nélküli Internet” című 9.4.1. alpont tartalmazza az átalánydíjas vezeték nélküli internet tarifacsomagra vonatkozó speciális szabályokat, amely rendelkezések szerint a hálózati erőforrások optimális felhasználása, a hálózati teljesítmény megfelelő szinten tartása érdekében a Szolgáltató fenntartja azon jogát, hogy az adatforgalmat lassítsa. A módosítás mindenkire vonatkozik, aki Internet Szabadon akcióban kötött előfizetői szerződést – akár a Vodafone Fix, akár a Vodafone Internet Szabadon tarifacsomagot használja.
A mobilinternetezők nagy többségének internet-élmény fokozása érdekében a Vodafone Internet Szabadon akcióban korlátlan internetes tarifacsomagra szerződést kötő ügyfelek körében, a számlázási időszakban az 5 gigabájt adatforgalmi korlátot elérve csúcsidőben, 10 gigabájt felett csúcsidőn kívül is csökkentjük az adatátviteli sebességet, függetlenül attól, hogy az adatforgalom milyen le- illetve feltöltésekből keletkezett. A csúcsidő a hálózat aktuális terheltségétől függ, általában az esti órákat jelenti. Szeretnénk megerősíteni, hogy a számlázási ciklus lezárultával a lassítás megszűnik. A forgalmazható adatmennyiség továbbra is korlátlan. A fájlcserélő alkalmazások használatának korlátozását 2008. november 25-étől megszüntettük.
A fentiekkel kapcsolatban munkatársunk elérhetőség hiányában telefonon nem tudta Önt tájékoztatni.
Szíves megértését köszönjük!
Tisztelettel:
Elek Andrea
levelezési csoport
blablabla -
klm222 #1161 Csak a kép tünt el... :)
mind1.... lényeg:
le: 238
fel: 192 -
klm222 #1160 Szerinted irigyellek?
1 órakor hajnalban... -
#1159 Nekem éjféltől visszajött a sebességem. Reggel 7kor megnézem,hogy mi a helyzet,akkor indulok melóba.
35 gigán felül vagyok tehát elvileg éjjel nappal kapnom kéne a szopást.
Két kép:
-
H4RDC0R3 #1158 Meg is találtam
-
H4RDC0R3 #1157 Most néztem meg, nekem 13.-án zárják a számlámat.. Én havi szinten kb 15GB-ot forgalmazok.
Egyébként anno kaptam felszólítást extrém használatot hagyjam abba (P2P), ha valakit érdekel beszkennelem, és belinkelem. -
#1156 Neked mikor zárják a számládat? Szerintem már te sem fogsz sokáig örülni a sebességnek:(