3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • Kaio
    Vohanyi, Gery, hajrá, ma nem sikerült elkapnom a szerkesztőt, de ezek szerint nem is kellett. Lehet, hogy csak ezért bemegyek, úgyhogy majd összefuthatunk. Álázzatok!
  • Csak77
    vodanet.extra.hu frissitve
  • vohanyi
    Kösz,ne félts engem,nem ma kezdtem,'61-ben.......Otthon vagyok a témában....
  • Csak77
    Kicsit félek ettől az adástól. Ha ott lesz a vodafone képviselője, biztos, hogy mindenre lesz valami kitérő, flegma válasza(ahogy azokban az adásokban volt amiket láttam, persze nem vodafone témában). Kurvára szurkolok nektek, mindent bele!
  • Fabio Capello
    hajrá srácok, ne kegyelmezzetek nekik!!!
  • atila4
    oké:) mondjuk én majd nézem élőbe :)
  • vohanyi
    Van TV tunerem,kiváló minőségben természetesen felveszem,data.hu-ra felrakom,na nem vodás nettel...
  • atila4
    amire betölt elmegy 2 nap :S
  • Csak77
    Ja, ez igaz!
  • atila4
    vodás netel? xDDDDD
  • Csak77
    Nézzed interneten. Meglepő módon, hirtv.hu. Igaz egy órás késéssel adják akik nincsenek előfizetve.
  • H4RDC0R3
    vohanyi Gery85, sok sikert. Remélem nem hiába lesz az egész, és végre mellénk !is! állnak, nem csak a vodafone mellé!

2008.12.08 - 19:30 Panaszkönyv | HÍRTV

Valaki esetleg fel tudja venni majd, egyelőre sajna még nincs HÍRTV-m :/
  • Csak77
    bullshit
  • atila4
    amúgy már megtaláltam asszem, jah és a netet se csak hírolvasásra lehet használni,meg egy az és nem szoktam hírt olvasni xD inkább tanuláshoz meg letöltéshez használom
  • atila4
    hát nem szoktam tv-t nézni ....
  • Csak77
    "ez milyen adó?"

Az ilyen tudatlan, buta arcok a magyar internetezők szégyenei!
  • atila4
    ez milyen adó? akarom nézni:DDD alázzátok le,majd a júniusi balhéról is beszéljetek!! NE KEGYELMEZZETEK
  • kabirjedi
    Senki papa csak 1 figyelmeztetés jóhiszemű váltóknak..........
  • vohanyi
    Voda-korlát:talán jó hír,hogy hívtak telón a HÍR TV-től,Gery85-tel hétfőn 19:30-kor élőben 'beszélgetünk' a voda-,Fogyasztóvédelem képviselőivel!!
    Hát amit tőlem kapnak....összes bizonyíték a júliusi és mostani húzásukról a HÍR TV-nél van már,persze visszük is!!
    Ahogy van újabb hír-jelzem!
  • fiman28
    Én meg majd szólok, hogy a tm mikor lassít, még csak 9 GB-ot szedtem le, 1 nap alatt, hamar kiderül, ők mikor húzzák be a kéziféket.
  • user2008
    miért, azt gondolta bárki is, hogy a pannon nem ugyanolyan kutya, mint a voda? :D
  • kabirjedi
    VIGYÁZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://itcafe.hu/tema/korlatos_a_korlatlan_pannon_internet/hsz_1-50.html
  • RolandX
    Ez nem az adatforgalom korlátozási problémát oldja meg, hanem pl a UPC-nél levő és nem titkolt proritási szabályt segíti megkerülni, ahol ugyanis a sok kapcsolatot felépítő tipikusan többszálú p2p-rel szemben alacsonyabb prioritást engednek, azaz kisebb szávszélességet. Ellenben az adatforgalom tény, az ellen nem lesz ilyen ügyes program. Régebben a chello-nál a géped hálókártyája fizikai címének (MAC) cseréjével el lehetett bliccelni az adatfogralomi korlátokat - eleinte...
  • Montanosz
    egy gabis fórumozó írta a másik fórumon:

"Az egyik legnépszerűbb torrnetkliens, a uTorrent új megoldással kísérletezik. A cél: megkerülni az internetszolgáltatók TCP-alapú korlátozásait.
    A kliens 1.9-es előzetesét a napokban tették elérhetővé, azzal a figyelmeztetéssel, hogy az még nem túl megbízható. Ami az ütlet nagyságát adja, hogy a hagyományos, TCP-alapú kommunikációt UDP-alapokra helyezi, és akár alapértelmezett funkcióként is megjelenhet a programban! Ez jelenleg lehetővé teszi a szolgáltatók által életbe léptetett forgalomkorlátozások megkerülését. Csak idő kérdése volt, hogy mikor állnak elő valami újítással, ami a szankionálás elől nyújt egérutat.
    De hogy mindenki értse: az internetes kommunikáció esetében az adat TCP, illetve UDP szegmensek formájában hagyja el saját számítógépünket. Előbbi a megbízhatóságra, utóbbi pedig a sebességrefekteti a hangsúlyt. A hagyományos fájltovábbítás TCP-alapú, hiszen többnyire fontos adatokról van szó. Ám pl. a játékok UDP-t használnak, mivel itt kevésbé számít, ha egy-két adatcsomag célt téveszt, vagy hibás.
    A fájlcseréléskor a felhasználóknak egy arányaiban kis hányada foglalja le a sávszélesség jelentős részét, amit persze a szolgáltatók igyekeznek visszafogni.
    A uTorrent fejlesztői viszont most saját protokollt dolgoztak ki, mely az UDP sebességére építve mentességet kínálna a korlátozások alól… "
  • user2008
    tipp: modemtelepítésnél (pannonnál) problémát okozhat a viruális meghajtó (pl. daemon tools). az usb csatlakozási hang megtörténik, aztán a leválasztási is, pedig be van dugva. a gép nem látja a modemet a pannon által a modembe integrált telepítővel. vodánál nem gond, rózsaszínéknél nem tudom mi a helyzet, csak eszembe jutott itt a hozzászólás kapcsán, hogy volt pannonos nettel gond ez miatt.
  • atila4
    Miért nem annyival tölt?
  • Fabio Capello
    Ja még valami azoknak akik szerződésbontáson gondolkodnak: aug 8 után kötött szerződést nem lehet bontani, mert az akkor bejövő ÁSZF-ben már benne volt a korlátozási jog, egyébként bárki más méltányossági bontást kérvényezhet.
  • Kaio
    Mondtam én, és még csak meg se kellett kérdeznem. Hajrá!
  • Gery85
    Vannak fejleményeim!

Aki mellém szeretne állni kérem jelezze privátban!

Tisztelt Dombi Gergely!

Megkaptuk levelét a Vodafone-panaszával kapcsolatosan, és szeretnénk foglalkozni a kérdéssel. Kérem írjon meg nekem egy elérhetőséget vagy hívjon fel engem a 06-20-214-03-22-es számon. Ha sikerül, akár már a hétfői panaszkönyvben is foglalkoznánk a témával.

Várom hívását vagy levelét,

tisztelettel,

Farkas Emese
    felelős szerkesztő
  • fiman28
    A whatismyip.com-on 4700/280 és 370 ping a New York-i serveren,datanet sebességteszt 3500/300 ls 300-as ping. Szóval jelen pillanatban azért a vodás 20 kbyte-os sebességet veri, egyelőre.
  • fiman28
    Na szerintem Csak77-nek igazat kell adnom. Az agyam tényleg eléggé kicsi lehet, de mindegy, végre sikerült összehoznom a dolgot, de természetesen nem a t-mobilos cuccal, a gyári telepítővel. A sebesség most 2700/300 volt, nem tudom, hogy este felmegy e. De legalább működik végre.
  • fiman28
    Hát legalább az működik még ha kőkorszaki sebességgel is
  • Montanosz
    á mit kínlódsz, menj át a vodához, nekik is van korlátlan netjük
  • fiman28
    Ez a memória stick vmi globe trotter cuccal megy, találtam hozzá 64 bites cuccot, de azzal is ugyanezt írja ki decice not found a tm-nál eszköz nem található, a haver gépén is ugyanezt műveli, viszont 32-es xps gépre minden gond nélkül kapcsolódik.A google-t nem "nehét" használni. :)
  • Csak77
    Kicsi agyacskámmal nem tudom felfogni, hogy miért nem szeded le a modem gyártó oldaláról a drivert. A google-t ilyen nehét lenne használni, vagymivan?
  • fiman28
    Hát nekem már van a t-mobile-os net, csak még mindig nem megy. Ma bementem a hozzájuk, mondtam, hogy 64 bites rendszeren akarom használni, frissitette is a modem driverét, de a 64 bites telepítőt elfelejtette rárakni, vagy félreértett. Azt külön pen drive-ra kellene rárakatni. Mivel még mindig csak x32-es könyvtár van a modemen, ez lehet az eset, a t ügyfélszolgálatán a technikus srác ezt mondta. Amúgy az időzítése 100-200 ping között lehet, de ha kevéssé terhelt a rendszer, vagy közel vagy az adóhoz lehet, hogy csak 90 lesz. A visszatöltési sebessége pedig a szokásos 386 kbit. Szóval egy kicsit sem vagyok ideges, hogy most már a 2ik napja megvan és még mindig nem tudom használni. Majd ha talán meglesz a 64 bites telepítő.
  • Fabio Capello
    Bennvoltam a vodánál, holnap én is szerződést bontok valószínüleg.

Elsőként, meg kell hagynom, nagyon korrekt úriemberrel volt dolgom, türelmesen végighallgatta a panaszomat, és az érveimet, indokaimat egyaránt, majd normálisan válaszolt rá, nem úgy mint tisztelt Elek Andrea... (Andi, remélem olvasod a fórumot, ne használd állandóan a Ctrl-C Ctrl-V kombinációt reflexből, hanem olvasd végig a levelet!).

Lényeg ami lényeg, az úr kinyomtatta nekem azt a papírt, amit ők kaptak erről az egész ügyről, szépen le van bontva kérdésekre, megválaszolva.

Ebből kiderült, hogy már tulajdonképpen nov. 10 óta is csak méltányossági alapon lehet szerződést bontani, valamint hogy a p2p fájlcserélők innentől kezdve ENGEDÉLYEZETTEK. Elmondta a miértet is, a már említett több TB anyagot letöltő emberkének köszönhetjük, valamint elmondta, hogy akinek jók az indokai, annak lehetséges hogy le tudják venni a korlátozást, és ha átlépi az adott mennyiséget, akkor sem kerül lekorlátozásra (játékkiegészítésekkel foglalkozók, komplett honlapokkal foglalkozók előnyben :D). Mindazonáltal azt tanácsolta, hogy inkább méltányossági bontást kérjek, ha a munkám múlik rajta, mert előfordulhat hogy ugyanúgy mint az ügyfélszolgálaton, itt is basznak rám majd, és marad így.

Ugyanakkor, jártam a T-mobileban és a Pannonban is, a T-mobilban a jövő héttől jön csak a korlátlan csomag, havi hatezerért, minimum egy év hűséggel, akkor plusz 15k modem, ha két év akkor ingyen. A Pannonnál ugyanez a szitu, de nekik már van ilyenjük, a feltételek ugyanazok.
  • user2008
    viccesen szólva meg a csúcsidő akkor kezdődik, mikor az iskolások hazamennek :D
  • user2008
    csak77!
    reméltem, hogy elfelejtesz, ha nem jövök egy darabig. de, látom alig vártad :D
  • Csak77
    Az úgymond csúcsidő 18.00-kor kezdődik...