3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • Gery85
    elkezdtem feltölteni a videót, 100mb csak,de így is 100 év lesz
  • RolandX
    A Vodafone kapott fél óra reklámértékű műsort, (fél percenként elhangozott, hogy ők voltak elsők, ők az egyetlenek és legnagyobbak.)
    A HirTV meg kitöltötte a fél órás műsoridőt...
    A lényegről nem volt szó. Mondjuk a műsorvezető tényleg jól provokált, de profi módon tudnak hárítani, ebben mindig is jók voltak.
  • Csak77
    Sok értelme nem volt a műsornak. Nem csalódtam a Vodafone emberében. Szinte minden mondatában volt egy hazugság, de szemét jól tudta forgatni. Én tuti nem lettem volna ilyen nyugis, amikor a ilyen szinten a pofámba hazudnak, és hülyének néznek. Ki a faszt érdekel, hogy ők voltak az elsők, akik behozták a "korlátlan" mobil internetet, amikor ma már az utolsók? Ehh, idijóta. A netrádiós visszaszólás profi volt, utána meg sem szólalt emberünk. ;) Annak az öreg fogyvédőnek meglepett a beszólása, hogy a fia torrentezik egész nap...
  • Gery85
    Ok, akkor én elkezdem feltölteni amit felvettem. Butitok rajta hogy ne legyen túl nagy. Majd adok linket.
  • Montanosz
    esetleg lehetne cikkezni a hvg-vel vagy a heteknek.
    ők elég merészen írnak honpolgárokat érintő dolgokról
  • Montanosz
    itt megtudjátok nézni az ismétlést
    meg még 60 magyar adó műsorát)))

http://wwitv.com/portal.htm
  • user2008
    ja, jut eszembe. akinek megvan a műsor, átalakíthatná valami gagyi formába. mondjuk 3gp-be. nem baj, ha rossz lesz a minősége, a lényeg látszik, és nem lesz nagy a mérete :)
  • user2008
    hát, én még mindig nem láttam a műsort. ill. vagy 3 percet, mert a többi szaggatással, meg buffereléssel telt. :D mindegy mit mondtak, a lényeg, hogy egyel több dologban kapott az ügy nyilvánosságot. meg ugye most nekünk talán az is jól jöhet, hogy 2009-ben kicsit a körmükre néznek. ez a kísérleti duma meg... hát, valamit mondani kell. szerintem sokkal egyszerűbb lenne a vodának is, ha kikapcsolna mindent, aztán tölts ahogy tudsz. lenne döglassú időszak nyilván, de legalább néha be is gyorsulna. ez meg tök hülyeség, hogy a terhelt celláknál lenne csak korlát. ekkora baromságot. és akkor majd lesz megint a botrány joggal, mert a felhasználó mit tehet arról, hogy hol lakik? ha olyan helyen laksz, ahol kevés az előfizető, akkor netezhetsz, ha olyanon, ahol sok, akkor szívsz? baromság!
  • Gery85
    Üdv, befutottam

zfr PITE:
    Sajnos ebben igazad van, nem tudtuk rendesen feltenni a kérdéseinket, mert nagyon szűkös volt a keret, sajnos mindenkire kb 5 perc jutott, de utána még beszéltünk a vodás emberrel. Ő azt mondta,hogy ez a korlát "kisérleti" jellegű, tehát most felmérik,hogy ezzel a korlátozással hogyan használható az internet, és utálja kitolják.Kérdés hogy mikor?!?
    Valamint olyanról is volt szó,hogy nem számok alapján lesz sebesség lassítás,hanem cella szerint, tehát ott korlátoznának csak,ahol terhelt a cella, vagyis ha te átmész egy olyan cellába ahol nincs terhelés, akkor megint csak tudod használni. Kérdés,hogy ez mikorra valósítható meg.

Szerintem a fogyasztóvédelmes ember se állt annyira mellénk amennyire szerettük volna, pedig kint a stúdió előtt máshogy beszélt. Na mind1, remélem azért volt értelme.
    Én felvettem az adást, de itthonról nem tenném fel,mert nagyon lassú, esetleg barátnőtől ahol van 10mbit feltöltés.

Az én egyéni véleményem az, hogy mivel kaptunk ígéreteket ettől függetlenül mindenki adja vissza aki csak tudja, és esetleg rendeljen egy kicsit drágábban gyorsabb de hűség nélküli ADSL-t vagy ugyan annyiért lassabbat, de lényeg,hogy hűség nélkül, vagy bármilyen más internetet, és ha tényleg csinál valamit a vodafone akkor max vissza megyünk hozzájuk, de nekem ez már kevés, hogy XY-on azt mondja,hogy jó lesz ez csak várni kell.
  • fiman28
    Van, csak egy opcióként létezik, + 1E-t havonta aktiválhatod. Eddig nálam működik, az időzítése ugyan olyan mint a vodáé, szoktam vele cod4-ni, 120-150 szokott a pingem lenni. Ha valaki vesz ilyen netet és hozzá a stick-et, ott helyben rakassa fel rá a driver frissítést, de lehet, ez sem elég. 32 bites xp-n gond nélkül elindult, de a 64 bites vistán nem akart, találtam hozzá gyári drivert, azt használom most is, eddig amióta megvan 1x sem szakította meg a kapcsolatot, s eddig már leszedtem v 30 gb cuccot. Egyenlőre még nem lassított a tm de mondjuk én csak ftp-ről töltök.
  • zfr PITE
    Sajnos nem olvastam a fórumot egy ideje, de én voltam aki le volt korlátozva július óta.
    Szánalmas volt a HírTv adás, elbeszéltetek egymás mellett, a valós kérdések nem kerültek kifejtésre, a Vodás fickó általánosságban beszélt, a NHH-s kerülte a témát, ti pedig nem voltatok elég kemények, nem lett a fickó sarokba szorítva. A leg agilisebb a riportercsajszi volt.:-)
  • Lala67
    Azért kérdezem, mert a T-Mobile weboldalon nem látom.
  • speeki89
    Ma nem valószínű hogy felmegy.. Ekkora sebességgel nem lesz türelmem végigvárni szerintem. (370kbit/sec) és 240Mb lett. Holnap délutánra-estére garantáltan fent lesz! Ha addig valaki más nem töltené fel..
  • speeki89
    Srácok, szar lett egy kicsit a hang a felvételnél, nem tudom miért, de feltöltöm!

Mekkora egy mázlista ez a vodafone, nem kellett Vohanyi kellemetlen kérdésére válaszolnia a júliusi esetre.. De gondoltam hogy ez lesz pofáztak a vodások másrol mint amiről szó volt nagy mellébeszélés volt az egész.. PFFFFFFFF
  • user2008
    naa naa naaaT töltse már fel valaki valahova! vagy még megy? vagy nem? vagy... nu! akarom! :D
  • H4RDC0R3
    jah, nagyon jó, online szerettem volna nézni, de 5mp-enként bufferelt a winamp.. :(

valaki fel tudja tölteni a teljes adást köszi :)
  • Montanosz
    majd részletes beszámolót kérünk mert gondolom mint többen is, nálam nincs hírtv
  • Fabio Capello
    eddig nem vagyunk rosszak, úgy tűnik a fogyvéd is mellettünk áll és a csaj is jól nyomja a rizsát :D
  • Montanosz
    lezúzni a vodát!

• Montanosz
    heil vohányi!
    heil gergő!

adjatok nekik!!!
  • H4RDC0R3
    hajrá :D :D
  • Fabio Capello
    Hajrá Vohányi, hajrá gergő, adjatok nekik!! :D
  • fiman28
    Már van, és én használom is. Itt, Kaposváron és azon belül , ahol használom 500 kbyte-os stabil letöltést mutat egyelöre.
  • Lala67
    Hello Capello!
    T-Mobilnál tényleg lesz korlátlan csomag?
  • H4RDC0R3
    lehet hogy mégsem..
  • H4RDC0R3
    Ahogy nézem sajnos ez is a késleltetett adás 1 órával :(
  • user2008
    remélem valaki felveszi, mert én nem nagyon tudom megnézni ezzel a sebességgel...
  • H4RDC0R3
    Korlátlan?

Internet szabadon. Vagy mégsem? Korlátolt-e a korlátlan internet-hozzáférés a Vodafone-nál? Felháborodott felhasználók, megváltoztatott csomagok, hűségnyilatkozatok. Mi az oka a titokzatos letöltés-lassulásoknak? Technikai gondok vagy szándékosság áll a háttérben? És mit tegyen az, aki úgy érzi nem erre szerződött? Mobilinternet pro és kontra. Terítéken a Vodafone.

Panaszkönyv. Hogy tudjuk, kinek mihez van joga.

http://www.hirtv.hu/musorok/?article_hid=173377
  • Gery85
    Mire figyel jövőre az NHH?
  • Gery85
    A jövő héttől lassabb lesz az internet Magyarországon
  • vohanyi
    Cikk-1 Cikk-2 Cikk-3
    NO COMMENT!
  • vohanyi
    Még egy fontos : GVH-Gazdasági Verseny Hivatal
    Voda-bünti
  • vohanyi
    Itt is érdemes mindíg képben lenni!--NHH-Nemzeti Hírközlési Hatóság
  • vohanyi
    Figyelem!!
  • Gery85
    És egyből el is lövöd az 5 gigát?:)
    Én aszem 13.án kapok újra sebességet, szerintem megpróbálok kicsit gazdálkodni vele:)
  • atila4
    Tegnap volt számlazárásom és visszakaptam a sebességem
    szal van 5Gb-om amíg gyors
    Jah és ami meglepő folyamatosan így jön :O
  • user2008
    köszi a véleményt bálint, de nem vagyok én odavaló. lenne mit mondanom, és ha nálam elindul a szófosás (mint itt is) utána meg lelőnek, hogy vége a műsoridőnek, csak még idegesebb leszek :D bízok én a fiúkban!!
  • Montanosz
    én november 14-én kötöttem, ugyanazt mondták
    15-én itt megtudtam hogy minden megváltozik(((
    nekem lenne más lehetőségem, van itt mikrós net, ahoz sem kell hűségszerződés

de ingázom különböző munkahelyek között, és hát ez mobil
  • sziporka
    Mikor előfizettem direkt rákérdeztem a letöltésre.A hölgyike azt mondta torrent,DC tiltva van de fizetős warez oldalakról azt töltök le amit akarok,mert csak lefelé van forgalom..
    Hát valóban,most már azt töltök amit akarok-csak épp 20 kbps-el-,ha van hozzá türelmem.Az oldalak is lassúak,ha éppen bejönnek.
    Váltanék,de sajnos nincs mire.
    De avval már tele a hócipőm,hogy a szolgáltatókra semmi nem vonatkozik, mikor létrejön egy szerződés.Csak az előfizetőnek vannak kötelezetségei..Ez az értesítés is durva.Azt nem mondták hogy elő kell fizetnem egy napilapra,mert abban értesítenek-a számlámat ki tudják postázni..
  • sziporka
    [IMG][/IMG]