3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • user2008
    na, ez mit jelen?

• Gery85
    Szia, valszeg az enyémet olvastad. Nekem van 13.án zárásom,de itt változott a profil is.
    Köszi a gratulációt. Nálam is picit lassabb a net mint szokott, de közel sem zavaró.
  • RolandX
    Olvastam itt vkit, akinek szintén 13-án van számlazárása - nekem is; ellenben nálam nem volt/nincs korlátozás jelenleg; illetve annyiban érzek változást, hogy ma este az átlagosnál lassabb a net, gondolom a sok korlátos felhasználó sávszélességének visszakapcsolása miatt, de még így is bőven elfogadható! (BP, X. kerület)
    Amúgy MDMA profil nálam nem változott.

Gratulálok a fiúknak, főleg a kitartásukhoz!
  • Gery85
    Kapcsold ki a VMC-t és utánna indítsd
  • user2008
    hűha :/

"Unable to open COM port, mobile data device possibly in use by another application."

tennivaló?
  • sb656
    Sziasztok!

Folyamatosan olvastam a fejleményeket, és akkor ezek szerint én nem sokat tehetek a magam ügyével kapcsolatban...? Még szeptemberben kötöttem a szerződést 1 évre így a 2008.08.08-tól érvényes részvételi feltételek érvényesek rám. Sajnos engem is utol ért a dolog. Természetesen a Vodánál ígértek fűt-fát én meg szépen bele sétáltam. Ha bontani akarok akkor az nekem szerződés bontás 37.500.- plusz kötbér 39.900.- HUF-ba kerülne, vagy van valami más lehetőségem (értem itt ez alatt: félrevezető reklám -korlátos korlátlan-, nem rugaémas korlátozás, nem lehet normálisan használni a netet, nem tette ki a weblapra a voda a módosítást stb)?

Köszönöm a segítséget!
  • Gery85
    Igen, már reggel óta. Én szóltam Vohányinak,hogy nekem vissza jött, és mikor hazaért,akkor telefonált,hogy neki is helyre állt.
  • vohanyi
    Másik fórumról is többen jelezték,hogy visszakapták.
    MDMA profilt figyeljétek!!!
  • user2008
    lehet, hogy nem voltam túl agresszív. csak azoknak lövik vissza, akiket el akarnak hallgattatni. a kemény mag megnyugszik, a többi ráér. gery! neked is jó már?
  • Gery85
    írhatna mindenki,hogy mi a helyzet nála,hogy valami kép kialakuljon, hogy mégis most ki kapta vissza a sebességét
  • user2008
    nekem semmi :(

• Fabio Capello
    hát nem tudom, nekem visszaállt a régi sebesség
  • Gery85
    Hát én nagyon kiváncsi vagyok,hogy miért és főleg,hogy meddig lesz ez így!
  • vohanyi
    Egyre többen kapják vissza a sebességet,vagy átálltak "terheltségi korlátra"?
  • vohanyi
    Nem titok,bemásolom Török Péternek írt mailemet,éjjel olvasta,minden létező bizonyítékot elküldtem!
    válasz:
    "Tisztelt Vohányi Úr,
    Engedje meg, hogy kis haladékot kérjek levele megválaszolásában.

Köszönettel:
    Török Péter

--------------------------------------------------------------------------------

From: Vohányi András [mailto:[email protected]]
    Sent: Tuesday, December 09, 2008 8:02 PM
    To: Török, Péter, ******
    Subject:
    Importance: High

Tisztelt Török Péter!

Tegnap,dec.08-án együtt voltunk a HIR TV-ben.

Elküldöm Önnek csatolva az összes anyagot,ami nálam is volt,minden július 09,aug 08,és persze okt.23.-ról.

Megkérem Önt úgy olvassa,mint a Vodafone,mint magánember együtt.

Ellentétben a Vodafone Ügyfélszolgálattal,technikusokkal,akiknek kötelező szöveget kell visszamondaniuk--általában ezt be is tartják.

Természetesen Önöknél is vannak "belső" emberek,akik különböző formában,de vállalva nevüket megkeresnek mailben,vagy a Fórumainkon priviben akár súgnak,akár fenyegetnek...

De Ön most ŐSZINTÉN válaszoljon Nekem,jogos volt-e a július 9-ei sebességkorlátozás,amit Önök hivatalos mailben is a mai napig tagadnak,holott tudtam a tasztelésről,mit,hogyan,miértjéről.

Szakmámból adódóan/középfokú repülőgép-műszerész,-rádió-lokátor műszerész/--azért értek hozzá....

Miért kellett ezt tagadni,miért nem vállalták be?!

Mostani ÁSZF módosítás miatt rengetegen bontják a szerződést,aug 8-a előttieket el is engedik---megéri?

Miért nem vállalták nyíltan a módosítást,a korlátozás tényét,amit el is mondtuk,hogy működik "autómatikusan" fel kell vállalni!

Azért kártérítést a félretájékoztatás miatt megérdemeltem /tünk/ volna!---júl 9!!

Most sem késő!...

Hogyan tovább?

Köszönöm,ha foglalkozik egyáltalán velem,és elnézést az ömlesztett anyagért!

Köszönettel-Vohányi András.2315.Szigethalom. 70/622-****

Net.SIM - 70/360-****----******
  • Montanosz
    így akarnak korruptálni, hogy hallgass))))
  • user2008
    ezért halálbüntetés jár :D most mindenki keresni fogja a vodamágus címét, hogy megkérdezze, neki miért nem ilyen? :D

én még mindig azt mondom, sz.rok én a gigákra, meg a korlátra, adjanak folyamatosan 1-1,5Mbit-et, és nem szólok egy szót se!
  • vohanyi
    Pillanatnyi:3.3Mbit/s,átlag-3.6Mbit/s,Profil 8640/8640-elméleti fel/le!!!!
    Idáig 2048/8192 volt!!!!
  • vohanyi
    Most már 3-4Mbit/s.-al jön le,ahhoz képest,hogy korlátozva vagyok??
  • Montanosz
    és melyik itt a sebesség mert nem tudok rajta eligazodni?
  • user2008
    gery! la hát! na jó, nem 144kbit/s-ra, csak 200-ra :D

vohányi úr! ebből a képből mit kellene kivenni? jobb lett? vagy rosszabb? (bocs, nem értek ehhez a programhoz)
  • vohanyi
    Mi történt?Tegnap írtam mailt Török Péternek/Voda-Szélessáv-csop.vez.-HIR TV/mai MDMA profil!!!
  • Gery85
    Hát igen, szerintem se.
    Amúgy te korlátozva vagy most?
  • user2008
    és akkor most majd egyszer 10/20 giga... ez megint nem lesz jó semmire :)
  • Gery85
    Én arra értettem,hogyha csak böngészel és néha megnézel videókat akkor is legkésöbb 10nap és megvan a korlát, tudom én hogy 3 nap alatt is el lehet érni, sőt 6 óra alatt is ha épp úgy van:)

• Csak77
    Milyen 10 nap? 2-3 nap is elég akár a 10GB-hoz is! Nézd meg ezt a youtube videót mondjuk egy lekorlátolt vodás nettel : http://www.youtube.com/watch?v=B7Ssu823dCA

majd bökj a "watch in HD"-re...
  • Fabio Capello
    hogy tudom megnézni, hogy mikor van számlazárásom?
  • Gery85
    Vohányi:
    én egész nap a standardnettel voltam fent, és most is azzal vagyok. Lehet közben jött a probléma és engem nem dobott le.

user2008:
    Arról beszéltem aki mindenkit érint, tehát ha te tényleg youtube nézegetésre meg demo letöltésre meg ilyesmikre használod a netet, vagyis egyáltalán nem használsz semmilyen extra dolgot csak tv-t nézel a winampal meg ilyenek, akkor is !!!maximum!!! 10 nap alatt belefutsz a teljes korlátozásba.
  • vohanyi
    Gery!Megjöttek az elérhetőségek,passzolom Feléd mailben!
    Vodának technikai gondjai vannak,csak 'internet.vodafone.net'-tel lehet fellépni!!
  • speeki89
    Nekem az a rész tetszett hogy torrentről gyakorlatilag Ti nem is kérdeztetek, beszéltetek, szóba sem jött hogy azzal van bajotok, vodás meg kapásból azt hozta fel hogy a torrentezők így-úgy.. holott ti ftp-s letöltésről beszéltetek!:D

Ha az úgy lesznek változások, ahogy azt a vodás mondta adáson kívül nektek, az elfogadhatóbbnak hangzik..

Mindenesetre részemről köszönöm,hogy képviseltetek bennünket!
  • user2008
    ja, gery! 5 giga kb. 1 hét alatt, mi? :D
  • Gery85
    user2008: Thx

Vohanyi:Majd küld át elötte,hogy mit írsz nekik, ha meglesz a cím.
  • user2008
    na, sikerült letöltenem 1 óra 20 perc alatt :D majdnem beszóltam Geri, hogy miért torrent-re nyomod, hisz azt nem szabad :D
    szerintem meg akárki akármit mond, jók voltatok. ennyi futotta a műsorból. nyilván ennyi idő alatt nem lehet ezt kitárgyalni. a csaj is jól küldte :) de a torrentezik a fiam viszi a pálmát :DDD
    hát, hogy vodamuki mit lökött, az várható volt. kicsit idegesített, hogy olyan szinten nem arról beszélt amit kérdeztetek, hogy... ajój! na persze, ő nem térhet el a sablontól.
  • vohanyi
    HIR TV-Panaszkönyv-Voda korlát-2008.12.08.-3GP 320*240.
  • Gery85
    Ez tegnap volt élőben, akkor vettem fel,be volt állítva a dvd felvevő.
    Vohanyi volt benne meg én.
    Persze, végig érdekességeket beszélt az emberke, utánna beszéltünk is vele.
  • user2008
    ezt műsort mikor vették fel? csak, mert vodás emberünk kiemelten reklámozta, hogy az egész országban senki nem csinál ilyet mint ők, hogy ki lehet próbálni, és ha nem tetszik, vissza lehet vinni.
    csak információként:
    Vodafone: kipróbálási idő:3 munkanap
    Pannon: kiprobálási idő:30 nap
    pont
  • vohanyi
    T-Mobillal vigyázni!Még az 1000-es korlátlan opció mellet is-fájlcserélőt nem enged,és fenntartja a jogot a korlátra!!! Voda lépni fog.....
    GVH,NHH felé én legalábbis lépek,bár előbb elkapom Török Pétert,ha már adott névjegykártyát,TV-n kívül lebeszélhetjük.....................
  • vohanyi
    Üdv!Még annyit tegnapról:visszavesznek a korlátból úgy,högy megnövelik a határt,pl.10/20Gb.,majd...Akit érint:július 09-étől 3 hétig tesztelte a rendszert/korlátozást/ a voda.Török Péter/voda/ mondta műsor után.Elmondtam neki az emberek kálváriáját--képben volt a mailek miatt,persze Ő,ill.ők is olvassák a fórumokat.Nagyon ígérte a jövőt.....én csak őt idéztem,kommentár nélkül...
    Felvettem én is,ha kell 3GP-ben felrakhatom a datára!
    NHH pontos elérhetőségét direktbe-megkapom.
    'zfr PITE'-keress meg priviben,vagy mailben!!!!!
  • Gery85
    Aki leszedte seedelje mert megölöm:)
  • Gery85
    Itt a videó!