3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
user2008 #1475 na, hát itt valami nagy bebivalyosodás van, mert még mindig közel 2Mbit a sebességem, pedig ilyentájt már azért nyomják erősen itt a városban. na, nem mintha zavarna :D
kérdés: ez az mdma ez kicsit... nem tudom. a disconnect gombra nem reagál semmit, ha bezárom, kérdezi a szokásosat, bezáródik a program, de a kapcsolat ugyanúgy él. tipp? -
#1474 Vezérlőpult-> Rendszer-> hardver-> eszközkezelő-> modemek-> hauwei-> tulajdonságok-> speciális -
#1473 ez hol van? mert sehogy sem találom..
"További inicializáló parancsok:" -
#1472 azért olyan lassú mert épp abban a pillanatba kapcsoltam be:) a profilt nézzétek -
#1471 -
#1470 30 gb-nál károk:) korlátozásra még csak jel sincs:P pedig múlt hónapba 10-nél egyből jött a korlát -
user2008 #1469 egyébként egyre lassulok reggel óta. de nem baj, mert nyilván az egyre több felhasználó miatt. ezért én nem is reklamálok. sokan vagyunk, mindenkinek jut amennyi jut. de, részemről ez a lassulás teljesen elfogadható. ingadozik, hol gyorsabb, hol lassabb, de legalább látom, hogy a torony szabályoz, nem az autómata. tojok én rá, hogy nincs meg a 3Mbit, nekem elég ez is, hogy gyors. rádió megy, youtube megy, ha kell valami, nem órákig töltöm stb. plusz jóindulatból letöröltem a p2p alkalmazásokat is :) -
user2008 #1468 nem tudni mi alapján megy a sebességnövelés, találgatunk csak, mert a most történtekről egyelőre semmi hivatalos információ nincs sajnos. hogy kinek, hol és miért, meddig emeltek... reméljük a továbbiakban egyre többet olvashatjuk majd a visszakapcsolták szót, és nem lesznek már újabb meglepetések.
bízok benne, hogy ez a dolog azért van, mert valóban a hálózat terheltsége lesz a mérvadó mostantól, nem a gigák. meg ugye, ha végiggondoljuk a dolgot... emelik az 5/10-et 10/20-ra? az megint egy ászf módosítással járna, és a balhé óta már figyelnek az emberek, és gyanítom, hogy ezrek bontanának a 15 napban, nem úgy lenne mint most volt, hogy nem tudják. -
zfr PITE #1467 És ezután minden megy majd tovább a régi kerékvágásban: a hangoskodókat "megveszik", elhallgattatják, elüldözik stb., úgy sincs belőlük sok, a többiek meg így járnak. Ez egy multira jellemző lépés, nem csalódtam bennük. 2008 Magyarország, jogállam. -
zfr PITE #1466 Azért jó nektek, én azóta is le vagyok korlátozva, ~25KB-re. Lehet, hogy meg kellene keressem Török Pétert? -
#1465 Vohányi, akkor mégis csak volt valami értelme az adásnak. Ennek örülök. Én azért ma bontom a szerződést, ki tudja, mit találnak ki legközelebb... -
salabama #1464 Üdv mindenkinek!
Én a héten 3 napig tudtam tölteni, de ma reggelre ismét visszakorlátoztak 25Kb/s-re. Pedig már reménykedtem, hogy nem korlátoznak többet:(
Mást is újra lekorlátoztak? -
ferike89 #1463 nálam az MDMA profil felfelé és lefelé is 0.00.
Még nem vagyok lekorlátozva, mert nem értem el az 5 Gigát. -
user2008 #1462 ha lesz majd egy kis időd dr vohányi, megkérdezhetnéd tötök urat, hogy minek tudható be ez a gyorsulás. jó lenne tudni valami biztosat, nehogy aztán a nagy örömnek üröm legyen a véga. köszi! -
user2008 #1461 ez progi egyébként hova menti a dolgokat? úgy értem, mikor kilépsz, kérdezi, hogy megjegyezze-e a naplózott cuccokat. mert mappát nem hozott létre, csak az exe áll ott magában...
csak77 hol van? most picit sajnálom, hogy nem bízott bennetek, bontott, erre most csak lett valami. én tuti ideges lennék.
na mindegy, a lénye, hogy használható lett a net. kicsit azért félek, hogy ez így is marad-e. remélem ez nem csak ilyen ideiglenes dolog lesz. -
#1460 Nem használom a VMC-t,de ezt beállítom rajta,a hívandó tel.számot a kapcsolatoknál:
APN: standardnet.vodafone.net
DNS:
80.244.97.30
80.244.96.1
Tárcsázandó szám:
*99#
Felhasználói név és jelszó nincs!
Különleges beállítások:
További inicializáló parancsok:
AT+CGDCONT=1,"IP","standardnet.vodafone.net" -
user2008 #1459 úgy néz ki féltik a töküket rózsáék, amint leírtam... (ja, átírtam az apn-t standardnet-re, és hirtelen jó... újabb rejtvény :D) azért köszi voda, pofám befogom :)
-
user2008 #1458 ez a progi most akkor mire jó? úgy értem, nem is kell használnom a vmc-t? csak csatlakozok ezzel, és megy úgy is minden? kicsit bekattant itt a modem ezektől, most épp bármelyikkel próbáltam, mindegyik a másikra fogta, hogy használja :D
sebességem szélsebes 200kbit/s, lassan tényleg tökönrúgom rózsáékat :D -
#1457 Tehát:25-én van számlazárásom,nov.27-én 12Gb-nál lekorlátoztak,elvileg dec25-ig,8-án HIR TV adásunk,9-én elküldtem a mailt összes bizonyítékkal Török Péternek/voda szélessáv csop.vez/tegnaptól sebesség rendben!És nem csak nekem.Most lefelé 4Mbit/s.,MDMA profil megváltozott:Ezek a tények!
-
#1456 Aug.8 előtti előfizetőknek elengedik a kötbért!!!! -
king88 #1455 A szerződés felmondása 0-1 év 37500ft
A szerződés felmondása 1-2 év 25000ft<---neked ennyit kellene fizetned
-
king88 #1454 Én még mindig levagyok korlátozva.Tiszta ideg vagyok már ettől!!
-
sziporka #1453 Már probáltam,de akkor ledobál...
A 0/0 müködik hsdpa-n is:[IMG]http://[/IMG] -
#1452 És ha beállítod,hogy csak 3G, akkor se jó?
Beállítások->hálózati preferencia->3G kizárólag -
sziporka #1451 Ez a másik..rendszeresen visszavág Gprs-re..A telefonomon stabil 3g van.
De itt egy mostani:
[/IMG] -
sziporka #1450 Hát nekem is kezd nagyon elegem lenni az egészből.[IMG]http://[/IMG]
A szerintük elégséges szolgáltatás..megjegyzem ezek kb 1:00 és 3:00 óra közti sebességek.Én 19.-én zárok számlát,ha addig össze nem csomagolom az egész cuccot és nem vágom oda az asztalra ott ahol vettem.Bár más net lehetőség itt nincs,de ennek így semmi értelme.Augusztus 16.-án kötöttem-de minek..[IMG]http://[/IMG]
Az ftp 0,3-kb/s,a hotmailt sem tudja megnyitni,a lapok nem töltődnek be..ezek biztos extrém használatnak minősülnek.. -
#1449 Ha felhívod az ügyfélszolgálatot ők is elmondják.
A lényeg,hogy kell kérni egy egyéni elbírálás ahol leírod,hogy miért akarod felmondani a szerződést, mert hogy neked hátrányos ez az egész...stb
Ezt pl e-mailben is megteheted. -
wouhn #1448 basszus senki sem képes arra, hogy leírjon nekem egy ilyen egyszerű információt, max 2 sor az egész? Kérem valaki írja le
köszönöm -
#1447 Tisztelj meg mindenkit azzal,hogyha idecsöppentél, hogy vissza olvasol, hamár egyszer szólt más is. Le van írva pár oldallal visszább. Keresd meg! -
wouhn #1446 mi az, hogy semmibe? Nem kell kötbért fizetni vagy mi? -
zfr PITE #1445 Nekem még mindig 25KB/sec a max. sebességem. Nálam is 13-án van fordulónap, addig vánszorgok tovább.
Akinek visszaállt a sebesség, nem lehet, hogy fordulónapjuk volt?
A júli 9-i sebességlassítást felvarrhatják gombnak valahová: nálam júli. 9. és nov. 24 között volt "kisérleti jellegű lassítás", ami sem az NHH, GVH, Fogyvédőket nem érdekelte: mindegyiknél tettem bejelentést még akkor, de mind elutasította a Vodától kapott sablonszöveggel megelégedve. (A lényege: "Volt lassulás, kevés embert érintett, aug. 7-tel elhárult stb.") Az senkit nem érdekelt, hogy ezután még vagy 4X írtam a Vodának, hogy ezután is lassú maradt (most is az a 10 GB feletti letöltés miatt). Jelenleg ott tartok, hogy felajánlott Ötvös Andrea hatósági referens 2000Ft (!) nettó jóváírást a júliusi lassulás miatt. Nem fogadtam el, mondván a nem korlátozottakhoz képest a szolgáltatásuk ár/érték aránya a tizede alá esett vissza azóta, mégis 5E-t fizettem folyamatosan (februári kötésű vagyok). Nov 21-én írtam nekik papíros levelet, de még nem válaszoltak. Mostanra jár majd le a válaszadási határidejük, majd hívom is őket hol tartunk. (Már, ha megkapták a levelemet, mert én csak akkor kaptam meg az övéket, amikor ajánlottan adták fel, az addig -állítólag- elküldöttet nem. Ilyen ügyben nekem mondjuk természetes lett volna, hogy a cég egyből ajánlott levelet küld, nem simát, de lehet, hogy nem fér bele az anyagi keretükbe? Rózsáék elszórják az erre félretett zsét? Vagy a sok töltögető/visszamondó nem jattol már eleget...)
Én is sima levélként adtam fel nekik, bár gondolkoztam rajta, hogy portósan kellene feladni, hogy fizessék ezt is ők.
Kíváncsi vagyok, a referens mit válaszol, mert az ügyfélszolgálatosok csak a sablonszöveget adhatják meg, szóban és írásban is, de ha olyan kérdésed van, ami nem fér bele a leírt keretekbe, akkor bajban vannak, nem tudnak válaszolni, "visszatérnek a kályhához" és szajkózzák ugyan azt...
Nekem júli. 9. óta 3 alkalommal ígérték meg, hogy a lassulás miatt technikus kollega fog visszahívni, ami azóta sem történt meg. Erről is megvan a jegyzőkönyv, mert kikértem tőlük a 1270-nel folytatott társalgásunkat július óta, de ez sem érdekel senkit, igaz ez az Ügyfsz. sara.
Azért valahol már szórakoztató ez a kálvária nem? Én úgy augusztus közepétől már csak röhögni tudok ezeken a szánalmas húzásokon, amit a cég megenged magának:
Először tagadja, hogy tud lassítani, majd beteszi az ÁSZF-be a lassítás tényét, majd elismeri, hogy tud lassítani, de ezt az aug. 8. előtti szerződésekkel nem teszik, majd közli, hogy mindenkire vonatkozik, annak ellenére, hogy a szerződés 14-es pontja ezt kizárná, és úgy tűnteti fel, hogy ez milyen marha jó, mert most már lehet torrentezni is! Az, hogy FTP-re használhatatalan lett a net az ki a ..szt érdekel?
Ha levelezni akarsz, megnézni egy két (kezdetleges, nem sok animációt tartalmazó, lehetőleg 640X480-as felbontású, ősi) weboldalt, na arra jó ez a 200KBit/sec. Netrádiót, videót meg ne akarj hallgatni/nézni, az túl modern. De mi voltunk az első korlátlanok! Ezt emeljük ki mindenhol!
Igaz, hogy anno amikor az első korlátanok voltunk akkor ránkraktak egy jó zaftos bírságot, mert hát ugye mégsem, de ezt már úgyis elfelejtették a népek! Majd Rózsa és Robin telemotorozza a hülye felhasználók pofáját ajándékkal és úgyis elfelejtenek megint mindet. Mert ugye a multi mindent megtehet, törvények felett áll. (Legalábbis jó ügyvédi háttere van.)
Mindenkitől elnézést kérek a hosszú monológért, csak már eléggé tele van a céggel a hócipőm. És én hülye még júliusig ajánlottam másoknak is, hogy fizessenek elő, mert addig tényleg jó volt, meg voltam elégedve.
Ha ideírnám a nevem/telefonszámomat én is visszakapom a sebességet? Gondolom inkább valami hasonlót: -
#1444 Miért nem olvasol vissza?????Egyébként semennyibe!!!De most történik v.mi,jönnek vissza a sebességek!! -
wouhn #1443 sziasztok, lenne egy gyors kérdésem, remélem tud valaki okosat mondani.
2007 novemberében kötöttünk szerződést a Vodafone-nal, természetesen nekem is használhatatlanul lassú. A kérdésem az, hogy mennyi pénzbe kerülne nekem kiszállni a hűségnyilatkozatból? 2 évre kötöttük, tehát még kb 1 év van hátra.
előre is köszönöm a választ -
user2008 #1442 én feladtam a 6000-et rózsának és robinnak megint, de úgy néz ki elitták, mert nem értek még ide... -
#1441 Lehet,hogy Rózsa és Robin megjutalmazott minket :) -
user2008 #1440 hát, mindegy. a lényeg, hogy sz.r még mindig. remélem most a képről lelesték a cellámat, és lőnek rá valami sávszélt, mert lassan kezdek ideges lenni :/ -
#1439 Ez attól függ,hogy használod e a netet vagy nem,mert nyugalmi állapotban a modem visszavált 3Gre, csak izgalmiban van HSDPA:) -
user2008 #1438 ja, értem már! azt hiszem :D -
user2008 #1437 ezt meg most csináltam, itt már hsdpa-t lát...
-
#1436 Nálad nem változott a torony. Hasonlítsd össze az assigned profile részt azzal amit Vohányi linkelt be.