3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
user2008 #1515 nyitunk egy céget? csak, mi nem kft (korlátolt felelősségű társaság) leszünk, hanem kit (korlátlan internetes társaság) :D -
user2008 #1514 ja, te nem, mert nem is vagy otthon :D -
user2008 #1513 látom te is várod a sávszélt :D -
user2008 #1512 ez a gery, ez a 85-ös évjárat? na mi ez a nagy paint-kedés? :D
amúgy nem, nem olvastam róla MÉG, de terjed már a pletyka -
#1511 Erről olvastál valamit, vagy csak úgy mondod? Én úgy tudom,hogy műholdon nem teljesen megoldott az internet,mert csak lefele irányba lehet tölteni róla, felfelé kell valami egyéb internet, mert a műholdra nem lehet adatot küldeni,csak lekérni róla. -
user2008 #1510 mit nekünk voda, mit nekünk pannon, mit nekünk tré mobájl... jövőre lesz műholdas net a kisemberek számára is. az leszarja hányan nyomják, meg milyen az idő, meg hol laksz, leszakítja neked a filmeket 100Mbit-el :) mondjuk pár nullával többe kerül, mint az internet szakaszon, de megéri :D -
king88 #1509 Végülis igazad van akkor maradok vodánál. -
kabirjedi #1508 Pannont NE!!!
http://itcafe.hu/tema/korlatos_a_korlatlan_pannon_internet/hsz_1-50.html -
user2008 #1507 a legnagyobb királyság az az egészben, hogy verik a nyálukat folyamatosan, hogy már 14,4Mbit-et tesztelgetnek, mikor még nem hogy a 7,2-vel nem bírnak, még a szaros 3,6-al se! grrr -
user2008 #1506 hát, már biztos alszik a többség, mégis...
-
#1505 Szerintem mind1,hogy mit csinálsz, mindenhol bele fogsz futni ebbe a korlátozásba egyenlőre. Talán a voda lesz az első ahol eltörlik majd,hiszen elég jól együtt működnek a hauwei-el. Szerintem a lefedettségük is nekik lesz először országszintű,hétről hétre egyre több és több településen érhető el a szolgáltatásuk.
Én át akartam váltani ADSL-re, de nálunk csak a leglassabb csomag érhető el, ami lassabb mint a voda, ezért valszeg nem fogom visszamondani. Maximum nem töltök le otthon,csak barátnőnél, nála meg van digilan 20/10mbit.
Szombattól számlazárásom lesz, akkor vissza jön majd a sebesség is, ha csakugyan nekem is elvették mint ahogy többen is írtátok,hogy visszaállt, de ez majd csak holnap fog kiderülni.
Jövőhéten meg Szegeden leszek melóval konferencián 3 napig, akkor meg jól fog jönni a mobil net,hogy tartsam a kapcsolatot a családdal, meg persze veletek:)
Ha valami fejlemény van, akkor úgyis megosztjuk veletek, de ti is írjatok, ha tapasztaltok valamit.
Ha esetleg van olyan aki tölteni akar majd számlazárás után,akkor tegye már meg,hogy méri,hogy mekkora adatforgalom után korlátozza le a voda, mert még a Török Péter mondta,hogy nem 5 és 10giga után van a korlát.Kíváncsi lennék, meg gondolom másokat is érdekelne. -
king88 #1504 De úgy tudom hogy ott még a régi normál felhasználásos izé van.Vagy tévedek? -
user2008 #1503 ugyanaz -
king88 #1502 Szerintetek jó ötlet ha felmondom a vodát(ha elengedik a ködbért) és megkötöm a pannonosat?? -
#1501 igen, ha megnyomtad utánna a set apn-t és újra csatlakoztál. -
king88 #1500 Köszi beálítottam.És akkor ezt az apnt fogja használni? -
#1499 MDMA-ban az APN résznél is be tudod írni. -
king88 #1498 Nekem nem állt vissza.A lite progi nélkül hogyan tudom megváltoztatni az apn-t?? -
#1497 én is és csodálkoztam hogy nem tárcsáz))) -
user2008 #1496 azt nem lehet megoldani, hogy system tray-be menjen a mdma, ha leteszem a tálcára? -
user2008 #1495 én meg beírtam tárcsázandó számnak a #1460-at :DDD -
#1494 köszi -
#1493 Én most nem tudom megnézni,mert barátnőmnél vagyok palotán, és nincs nálam a voda net,de akkor gondolom nekem is vissza állt. Holnap reggel megnézem,hogy mi van vele. -
#1492 Mindenkinek:MDMA-ban a bontás működik,ha átírjátok a hívandó számot!!#1460
ferike---profilt akkor mutat,ha már csatlakoztál -
#1491 nekem is lekorlátozták :S -
user2008 #1490 még jó, hogy megéreztem, hogy nem szabad befizetni sehova :D
na, gondolom vodáék kipróbálták menne-e a rendszer a korlátok nélkül... hát, nem jött össze, visszarakták a korlátozást :D vagy legalábbis napközbenre. persze, mint mondtam, megvárom az estét, addig ez csak tipp. bár, ez tuti korlátozás, mert olyan stabil 190-200kbit/s, hogy azt nem a torony csinálja, meg a terheltség :D hát, azt szokták mondani, minden csoda 3 napig tart. itt csak délután 3-ig :D -
user2008 #1489 ja, amúgy nekem is visszaállt 200kbit/s-ra :D jeee! estig azért várok, meglátjuk, ha elmennek aludni a többiek mi lesz a helyzet... -
user2008 #1488 king88!
ha a mobile connect programot (vmc) rontottad el, akkor uninstall, majd reinstall. ha nem megy, akkor csinálj egy rendszer-visszaállítást.
ha magát a modemet rontottad el, akkor menj fel a voda oldalára, ott le lehet tölteni az aktuális firmware-t, meg a vmc-t is. telepítési útmutató van hozzájuk, azt kövesd. plusz jó ha tudod, hogy vista alatt nem lehet frissíteni a modemet, csak xp alatt! -
#1487 Gery,most mi van?Egy pillanatra felmegy a seb.,aztán csak 200Kbit/s-al enged?!!!Változás nincs a számlazáráson:
Tisztelt Ügyfelünk!GPRS Internet forgalma 28363.22 MB,melyet 2008.11.26-tòl mérünk.Szàmlafizetö:219*****.Tàjékoztatò adat.Az utolsò frissìtés dàtuma:2008.12.11.
-
#1486 Hát pasz, nem szoktam ilyeneket csinálni. -
#1485 Gyál -
king88 #1484 Sziasztok lécci segítsetek nagyon ideges vagyok.Nemvolt jó a vmc lite ezért letölötöttem a www.csillekerek.extra.hu egy másig progit ami felülírja és jobb lesz.De most nemmüködik.Átjöttem haveromhoz hogy visszarakjam a vodafone oldalárol való szoftvert de hibát ír ki!!Most milegyen???hogyan telepítsem??? -
#1483 szeged -
zfr PITE #1482 Helyileg hol vagytok, akiknek nincs korlát? Csak érdekelne, mert én pest több végén próbáltam, (XXII., XVI., VIII. ker.) de sehol nem volt gyors sem nappal, sem este/éjjel... Azt pedig továbbra sem tudom elhinni, hogy hajnalban hú de le vannak terhelve a cellák a sok hívástól/netezőtől.
De lehet, hogy csak mostoha időjárási körülmények és éppen hálózati túlterheltség van mindig, amikor felcsatlakozom? -
user2008 #1481 na mindegy, hát meglátjuk mi lesz. egyelőre nem merek semmit csinálni. múltkor is beküldtem sms-t 2100 ft-ért, erre lelőttek 200kbit-re 2 nap után :/ -
#1480 hát igen, kb:) -
user2008 #1479 ja, magyarán értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? :D -
#1478 Én kérdeztem tőle tegnap már, ő azt mondta,hogy "Ahogy említettem máskor is,vizsgáljuk a hálózatot és terheléstől függően korlátozzuk a sebességet"
Tehát érdemi választ nem kaptam. A tornyok profil változásáról nem tudott nyilatkozni, azt mondta ezek a beállítások nem hozzá tartoznak. -
user2008 #1477 vágom :D
gery! te is kapcsolatban vagy török úrral? egyikőtök rákérdezhetne, hogy mizu most. 1270-et, meg ügyfélszolg. mail-ben tök feleslegesnek tartom... -
#1476 Vannak gyenge pontjai a programnak:)
A Data Counters résznek sem szabad hinni, de a többi okés:)