Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem elméletileg az 5Gb-os korlát átlépése miatt korlátoztak,ami elvileg idõszakos korlátot jelent!Az elmúlt 24 órában stabilan töltök 16 KB/s-al!Ezek szerint a voda legnagyobb újdonsága a 24 órás csúcsidõ!!!!
A realitást a #1080-as hozzászólásban látom!Szerintem is ott lehet "fogást" találni rajtuk!
Én,már felajánlottam mail-ben a vodának,hogy közös megegyezéssel bontsunk!Várom a válaszukat!Természetesen megírom az eredményt!
Gery85
Na, akkor én most mondok egy köztes verziót😊

Nekem azt mondta a telefonos kisasszonyka,hogy menjek be a márkaképviseletre, töltsek ki egy ilyen papírt és kérjek egyéni elbírálást, mert mivel 24.tõl volt a számított 15 nap ami már letelt, de ha kérek egyedi elbírálást, és leírom,hogy mi változott nekem negatívan a szolgáltatásban,akkor "megengedhetik" azt,hogy mindenféle plusz költség nélkül bontsak, tehát közös megegyezéssel lépnék ki a szolgáltatásból.

vohanyi
#1062-vel belinkeltem a küldött mailt,de telón is megerõsítették,október 24-tõl 15 nap állt a rendelkezésre!!!!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Calver!Én is beszéltem az ügyfélszolgálattal és nekem azt mondták,hogy az október 24.-ei közzétételtõl számítják a 15 napot!Na,most akkor mi van?Ezek szerint még õk maguk sem tudják,hiszen nem ugyanazt mondják az ügyfélszolgálaton!
Calver
na, most beszéltem a Vodafone-os ügyfélszolgálattal telefonon és van pár kellemes hírem...
tegnap már egyszer hívtam õket a korlátozással kapcsolatban, azt ígérték visszahívnak, természetesen ez nem történt meg, ennek örömére az ÁSZF kis tanulmányozása és az itteni hozzászólások olvasgatása után újra felhívtam õket, most kapásból az ÁSZF-re hivatkozva, és arra hogy elvileg mivel a szolgáltatás számomra hátrányos módon módosult (ahogy az ÁSZF-ben benne is van) megkérdeztem õket hogy hogy is van ez, hogy 15 napon belül felmondhatom a szerzõdést bármiféle extra díj kifizetése nélkül. a következõket tudtam meg: mivel az ÁSZF nov. 23-án módosult (ill 23-án kihirdették és így 24-én lépett életbe) ezért lehetõsem van 24-tõl számított 15 napon belül a szerzõdés felbontását kérvényezni - ami után 8 napon belül fogják a szolgáltatást megszüntetni.
a felmondást a következõ módon lehet megtenni: 1. faxon (de ezt nem tartom annyira biztonságosnak személy szerint, ismerve õket, nagyon szívesen "elkeverik" a faxodat) 2. személyesen bemenni az ügyfélszolgálatra, és kérni egy bontási kérelem nyomtatványt, azt kitölteni (név, telefonszám, ügyfélkód) és megjegyzésként feltüntetni, hogy mivel a forgalomkorlátozás végett hátrány ért az ÁSZF-ben leírtak szerint, ezért bontod fel a szerzõdést és "kéred" h tekintsenek el a hûségnyilatkozattól, tehát semmiféle extra (szerzõdésbontási díj) pénzköveteléssel ne éljenek. ezek után kapni fogsz egy szép kis végelszámoló számlát, és akkor elvileg vissza fogják a havidíjjal arányos tartozásukat téríteni. fontos, hogy semmi tartozásod ne legyen a Vodafone felé amikor bemész szerzõdést bontani.
én még ettõl függetlenül - mivel nem bízok ezekben a patkányokban - hétfõn be fogok menni az egyik ügyfélszolgálatukra és valamelyik ottani embertõl kérek egy aláírt, lepecsételt papírt arról, hogy ez az 15 napos idõtartam annyi-e és hogy pontosan meddig is tart - elvileg december 8-ig kellene - csak hogy biztos legyek benne hogy nem próbálnak meg a változatosság kedvéért átverni, ajánlom tegyetek ti is így.

örülök, hogy végre bármilyen extra pénz kifizetése nélkül itt hagyhatom ezt a patkány társulatot, és hogy megszabadulhatok a kritikán aluli szolgáltatásuktól.

"The trees move. Do you not see it?"

atila4
elég lenne 10 MB-ot xD
Am kíváncsi vagyok mire juttok😊 remélem sikerül valamit csinálni a Vodával <_< 😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Gery85
Köszi!

TV-ben élõ adásban kellene elindítani egy 700 MB-os fájl letöltését 5 különbözõ modemmel, hátha adás végére leér.. (persze csakis legális anyagot <#vigyor1>)
vohanyi
Kaio!Mailedre elküldtem a mailt,ami megy majd a Fogy.Védelemnek,és a Hír TV-nek!---Vélemény??/megy Gery85-nek is.../

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Hát ez a net egy nagy ...

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fabio Capello
megkaptam...

letöltés 200 fölé nem ment eddig, pedig jópárszor próbáltam speedtesten

Gery85
Rendben, várom.

vohanyi
A júliusi balhébõl küldtem mailedre!!!Csak mailre küldök,privibe írjátok meg a mail-címet!
A TV Ügyvédje válaszolt júliusban,hogy hova forduljak---hát ahova már rég......

Kaio
Ide is lehetne írni:
[email protected]
A Tv ügyvédje

vohanyi
Majd,ha megírtam-folyamatban-----amit lentebb írtam->júliusban volt!

Gery85
Én is szivesen írnék nekik,Vohányi, elküldenéd privátban,hogy mit küldtél nekik?

Kaio
De az lenne a leghatásosabb, ha többen is írnátok a panaszkönyvnek ebben a témában.

Kaio
Ha esetleg nem foglalkoznának vele, szólj, mindenképpen beszélek a szerkesztõvel.

vohanyi
Veszem az adást,amit küldök majd a Fogy.védelemnek,atcímezve megy a Hír TV-nek is,amúgy sokat nézem<#wave>

Kaio
Én ott dolgozom, ezért mondtam, hogy megpróbálnám propagálni a dolgot. Ez a mûsor pedig kifejezetten az ilyen esetekkel foglalkozik.

Kaio
Itt az lenne inkábba lényeg, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon, hogy mekkora ge**k. Még az sem kizárt, hogy a híradóba is bekerülne. Azért 3 potenciálisan kb. 3 millió emberhez jutna el az üzenet: kerüldd el a Vodafonet!

vohanyi
Egyedül a HWSW-nél :"Dojcsák Dániel-HWSW Informatikai Hírmagazinújságíró" foglalkozott az üggyel,lásd cikk!

vohanyi
Összes lényegesebb TV-napilapnak is elküldtem-semmi válasz!

vohanyi
Ááááá-júliusban csak a Fogy.védelem reagált,majd a voda,amikor a Fogy.védelem megkereste õket:kaptam 2-szer 5-ezret,és a feltöltõkártyámra!? 2-ezret!

Kaio
Kaio
Egyébként ide is írhatnátok páran. panaszkönyv
Vagy esetleg megpróbálhatnám elintézni, hogy foglalkozzanak a problémával, ha valaki hajlandó a nyilvánosság elé tárni az ügyét. (pl: Vohanyi?)

vohanyi
Természetesen,majd ha kész lesz....júliusi balhéban is aki kérte-küldtem.

Tudni kellene, mit jelent nekik a "nagy szám"!!!
Kaio
A többiek pedig csak szükség esetén, gondolom.

vohanyi
Nem egészen:voda automatikusan korlátoz 5,.ill. 10 Gb elérése után!

Én felajánlom nekik,hogy bontsunk szerzõdést közös megegyezéssel,ha nem hajlandóak, akkor megyek a bíróságra!Gondolom lennének követõim!
Kaio
Elküldenéd priviben, hogy mit írtál nekik a levélben. Én is írnék egyet. Szerintem tegyen mindenki így.

Montanosz
nem csak p2p esetében,olvastam õket,, és mindhárom szolgáltató fenn tartja a jogot hogy korlátozhassa, de nem korlátozza))), szóval a korlátozhassa-n van a hangsúly

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

vohanyi
Na ez az idézet is az én mailembõl való:
Tisztelt Uram,

Levelét köszönettel vettük.

A problémával megkerestük a szolgáltatót, válaszukat várjuk.

Az ügy súlya miatt tájékoztattuk a szolgáltató felettes szervét, a Nemzeti Hírközlési Hatóságot is. (Tõlük nem várunk választ, mert egyedi panaszokkal nem foglalkoznak, csak akkor, ha nagy számban érkeznek egyazon problémára.)

Üdvözlettel:

Selmeczi Balázs

elnök

Fogyasztóvédõ és -Érdekszövetség Alapítvány

www.fogyasztovedelem.hu

Kaio
"Az ügy súlya miatt tájékoztattuk a szolgáltató felettes szervét, a Nemzeti Hírközlési Hatóságot is. Tõlük nem várunk választ, mert egyedi panaszokkal nem foglalkoznak, csak akkor, ha nagy számban érkeznek egyazon problémára."

Itt a lényeg, tehát mindenkinek küldenie kellene levelet a fogyasztóvédelemnek.

vohanyi
Még egy kis emlékeztetõ,ebbe a cikkbe én is benne voltam...ITT !

ennek miköze hozzá?😄 ha utólag módosít a voda, arról nem én tehetek!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Kaio
Csak peer to peer esetében.

"Holnap megyek a Csepel Plázába,a T-Mobilhoz!"

És mit érsz vele? Ott is van sebességcsökkentés...

Kaio
Egy kis emlékeztetõ:

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27450

Kaio
Ezt pont a legjobbkor írtad ide. 😄

Eladó Vodafone SIMek! minden darab teljesen új, dobozban,lezárva, 500Ft lebeszélhetõséggel! ezek már a "JUTALMAS" promóció keretein belül élnek, tehát feltöltés után hétvégi ingyenbeszélgetést, vagy ajándék sms-eket kapsz!ha érdekel privi, és elküldöm a számok listáját.már csak 75 van.

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Vohanyi.. Remélem azért leírod majd ide nekünk mi a reakció a szervektõl..
Akkor csak ez a remény maradt, amit írtam..

8.3 A Szolgáltató az elofizetoi szerzodést csak az alábbi esetekben jogosult egyoldalúan
módosítani:

a) a gazdasági és/vagy muszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a
Szolgáltató az Elofizetoknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott
pénzügyi és/vagy muszaki feltételekkel képes csak nyújtani, de nem jelent a
szolgáltatás igénybevételének feltételeire vagy minoségi célértékeire vonatkozó
változtatást;
b) új szolgáltatás bevezetése;
c) az újonnan bevezetésre kerülo szolgáltatások és a meglévo szolgáltatások megfelelo minoségének biztosítása;
d) az egyedi elofizetoi szerzodésben a felek a fentieken túl az egyoldalú módosítás egyéb eseteiben is megállapodhatnak;
e) jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja;
f) a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja;
h) a fentieken túli esetben a Szolgáltató a Díjszabást akkor is jogosult egyoldalúan módosítani, ha a Díjszabás legutóbbi módosítása óta eltelt ido fogyasztói árindexére tekintettel a módosítás indokolt.

szerintem itt egyik pontba se tartozik bele, hogy gyengébb lesz a sebesség..
Kaio
Én azt javaslom mindenkinek, hogy személyesen menjen oda, akár hivassa oda a fõnököt. Én ezt fogom tenni.

Undorító amit a voda csinál, ennyi erõvel naponta nézze meg az ember a közleményeket, ászf-eket, hogy nem lesz-e esetleg valami változás, ami hátrányos az embernek.. És nem csak a vodát, minden meglévõ elõfizetést minden szolgáltatónál.. Bár többiek nem nagyon csinálnak ilyet, csak a voda..
Kaio
Rossz hír:
Ezt ugyanakkor adták ki, mint az újságos közleményeket.
http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/kozlemeny/kozl_08_10_24.pdf

Jah jó lenne ha valaki felhívná õket.. Ma felmondanám, és mennék is t-mobilba pannonba, hogy ott mennyibe kerül..