Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem azt mondta a telefonos kisasszonyka,hogy menjek be a márkaképviseletre, töltsek ki egy ilyen papírt és kérjek egyéni elbírálást, mert mivel 24.tõl volt a számított 15 nap ami már letelt, de ha kérek egyedi elbírálást, és leírom,hogy mi változott nekem negatívan a szolgáltatásban,akkor "megengedhetik" azt,hogy mindenféle plusz költség nélkül bontsak, tehát közös megegyezéssel lépnék ki a szolgáltatásból.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
tegnap már egyszer hívtam õket a korlátozással kapcsolatban, azt ígérték visszahívnak, természetesen ez nem történt meg, ennek örömére az ÁSZF kis tanulmányozása és az itteni hozzászólások olvasgatása után újra felhívtam õket, most kapásból az ÁSZF-re hivatkozva, és arra hogy elvileg mivel a szolgáltatás számomra hátrányos módon módosult (ahogy az ÁSZF-ben benne is van) megkérdeztem õket hogy hogy is van ez, hogy 15 napon belül felmondhatom a szerzõdést bármiféle extra díj kifizetése nélkül. a következõket tudtam meg: mivel az ÁSZF nov. 23-án módosult (ill 23-án kihirdették és így 24-én lépett életbe) ezért lehetõsem van 24-tõl számított 15 napon belül a szerzõdés felbontását kérvényezni - ami után 8 napon belül fogják a szolgáltatást megszüntetni.
a felmondást a következõ módon lehet megtenni: 1. faxon (de ezt nem tartom annyira biztonságosnak személy szerint, ismerve õket, nagyon szívesen "elkeverik" a faxodat) 2. személyesen bemenni az ügyfélszolgálatra, és kérni egy bontási kérelem nyomtatványt, azt kitölteni (név, telefonszám, ügyfélkód) és megjegyzésként feltüntetni, hogy mivel a forgalomkorlátozás végett hátrány ért az ÁSZF-ben leírtak szerint, ezért bontod fel a szerzõdést és "kéred" h tekintsenek el a hûségnyilatkozattól, tehát semmiféle extra (szerzõdésbontási díj) pénzköveteléssel ne éljenek. ezek után kapni fogsz egy szép kis végelszámoló számlát, és akkor elvileg vissza fogják a havidíjjal arányos tartozásukat téríteni. fontos, hogy semmi tartozásod ne legyen a Vodafone felé amikor bemész szerzõdést bontani.
én még ettõl függetlenül - mivel nem bízok ezekben a patkányokban - hétfõn be fogok menni az egyik ügyfélszolgálatukra és valamelyik ottani embertõl kérek egy aláírt, lepecsételt papírt arról, hogy ez az 15 napos idõtartam annyi-e és hogy pontosan meddig is tart - elvileg december 8-ig kellene - csak hogy biztos legyek benne hogy nem próbálnak meg a változatosság kedvéért átverni, ajánlom tegyetek ti is így.
örülök, hogy végre bármilyen extra pénz kifizetése nélkül itt hagyhatom ezt a patkány társulatot, és hogy megszabadulhatok a kritikán aluli szolgáltatásuktól.
"The trees move. Do you not see it?"
Am kíváncsi vagyok mire juttok😊 remélem sikerül valamit csinálni a Vodával <_< 😊
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A TV Ügyvédje válaszolt júliusban,hogy hova forduljak---hát ahova már rég......
Vagy esetleg megpróbálhatnám elintézni, hogy foglalkozzanak a problémával, ha valaki hajlandó a nyilvánosság elé tárni az ügyét. (pl: Vohanyi?)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tisztelt Uram,
Levelét köszönettel vettük.
A problémával megkerestük a szolgáltatót, válaszukat várjuk.
Az ügy súlya miatt tájékoztattuk a szolgáltató felettes szervét, a Nemzeti Hírközlési Hatóságot is. (Tõlük nem várunk választ, mert egyedi panaszokkal nem foglalkoznak, csak akkor, ha nagy számban érkeznek egyazon problémára.)
Üdvözlettel:
Selmeczi Balázs
elnök
Fogyasztóvédõ és -Érdekszövetség Alapítvány
www.fogyasztovedelem.hu
Itt a lényeg, tehát mindenkinek küldenie kellene levelet a fogyasztóvédelemnek.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
És mit érsz vele? Ott is van sebességcsökkentés...
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
8.3 A Szolgáltató az elofizetoi szerzodést csak az alábbi esetekben jogosult egyoldalúan
módosítani:
a) a gazdasági és/vagy muszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a
Szolgáltató az Elofizetoknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott
pénzügyi és/vagy muszaki feltételekkel képes csak nyújtani, de nem jelent a
szolgáltatás igénybevételének feltételeire vagy minoségi célértékeire vonatkozó
változtatást;
b) új szolgáltatás bevezetése;
c) az újonnan bevezetésre kerülo szolgáltatások és a meglévo szolgáltatások megfelelo minoségének biztosítása;
d) az egyedi elofizetoi szerzodésben a felek a fentieken túl az egyoldalú módosítás egyéb eseteiben is megállapodhatnak;
e) jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja;
f) a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja;
h) a fentieken túli esetben a Szolgáltató a Díjszabást akkor is jogosult egyoldalúan módosítani, ha a Díjszabás legutóbbi módosítása óta eltelt ido fogyasztói árindexére tekintettel a módosítás indokolt.
szerintem itt egyik pontba se tartozik bele, hogy gyengébb lesz a sebesség..
Ezt ugyanakkor adták ki, mint az újságos közleményeket.
http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/kozlemeny/kozl_08_10_24.pdf