3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
user2008 #1555 ja, most nézem, tényleg gyorsult valamit. de, inkább nem mondom, hogy ez a 70kB/s jó lenne korlátos sebességnek, mert lehet megint megörülök, aztán meg jön vissza a 200kbit... -
king88 #1554 Össze vissza hazudik!!Szerintem kedden is kifog találni valami hazugságot.Mennyünk el a lakására.XD -
#1553 Akkor neked mákod van, itt 23K van. -
#1552 hantázik ez balra jobbra, egyszerűen csak nem tud mit mondani, mert tudja hogy ezt a meccset kíméletlenül bebukták... -
#1551 Török Péter most egyből válaszolt,de nem lettem okosabb:
"Tisztelt Török Péter!
Türelmes vagyok,de írt Fischer Gábor is,de addíg nem lépek,amíg Önnel korrektül meg nem beszéljük!!
Amúgy az adás 8-án volt,mailt 9-én küldtem Önnek--10-én a jelprofil megváltozott,2048/8192-ről 8640/8640-re!!
Ez az átjátszóból jövő jel fel/le-Mbit/s.-ban!És 10-én teljes sávszélesség volt--teszteltek??Aztán vissza 200 Kbit/s.-ra!
Tehát hogyan tovább??
Köszönettel : Vohányi András"
Itt bemásoltam Fischer Gábor mailjét!
Tisztelt Vohányi Úr,
Keddig külföldön leszek, türelmét kérem.
Török Péter
--- eredeti üzenet ---
Feladó: "Vohányi András" <[email protected]>
Tárgy: Re:
Dátum: 2008. december 12.
Idõpont: 17:33:41 -
king88 #1550 Hát én már tényleg nemértem mit ütyködnek ezek itt.Befejezhetnék már ezt hülyeséget vagy mondthatnának valami konkrétumot. -
#1549 Tévedtem 70kb/s most a korlátozás
-
#1548 Na megint tesztel vmit a Voda,mert le vagyok korlátozva ugye akkor 20kb/s-el kéne tölteni,de most 50nelé jön:P -
fiman28 #1547 Amikor megkötöttem tudtam jól, ők is lassíthatnak, de eddig.....még nem tették meg velem, bár én csak ftp-ről töltök és néha játszok egyet. Majd szólok, ha már itt is elértem a korlátot. -
#1546 Na igen...CIKK ! -
#1545 Fischer Gábor levele szerintem publiku,ő is volt a HIR TV-ben...
Tisztelt Vohányi úr
a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál a fogyasztói panaszokkal a Hírközlési Fogyasztói Jogok Képviselője foglalkozik. Az ö neve Takács Péter a neki címzett e-mailt a [email protected] lehet küldeni, postai úton a 1105 Budapest, Ostrom utca 23-25 kell küldeni. Szerintem ha levelet irnak hivatkozzanak Márton Györgyre aki a müsorban megszólalt és bevállalta, hogy a hatóság kivizsgálja a problémát.
Mint ahogy emlitettema fogyasztók megtévesztésével a reklám és a valóság közötti különbség kérdéseivel a Gazdasági Versenyhivatal foglalkozik-
Korábbi levelemben mint az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület szakértője írtam önnek. Az adásban is látott és halott válasz kapcsán önnek kell eldöntenie, hogy tovább viszi az ügyet a fenti hatóságok felé vagy sem. Ahogy elnéztem önnek elegendő mennyiségü iratanyag áll rendelkezésre. Én azóta már nem tartozom az OFE-hez, de amig ott voltam nekem nem küldtek választ a problémára, talán Selmeczi úrnak válaszolnak..
A fentieken kivül van még egy lehetőség békéltető eljárás, itt azonban csak akkor van esély eredményre, ha egyeszség születik, mert a törvény nem ad lehetőséget az esetleges elmarasztalás kikényszeritésére.
Fischer Gábor
JUFI Oktatási Szolgáltató Bt
+36 1- 2831407
30-9199205
[email protected] -
#1544 user2008---nyugi...ne beszélj butákat,nincs semmiféle megeggyezés!Most szólok rá Török Péterre,egy kis haladékot kért,nálam lejárt.Mailek előkészítve NHH,GVH,Fogy.Véd.Alapítvány felé,nem hiszed,hogy annyiba hagyom,akkor Te nem ismersz engem.
Úgy látszik egynapos 'csoda' volt....
Egyébként most értem haza... -
king88 #1543 Nekem 4 óra alat lejött a hősök új része.XD -
#1542 Hmm,elkezdtem letölteni egy 78mbos frissítést. Már csak 1 óra és lentvan :) -
king88 #1541 Pontosan -
#1540 Ja, ez egy ilyen ördögi kör:) -
king88 #1539 Amúgy tök jó a voda szerint a rendszer.Marha jó aki használja lekorlátoznak mert kell másnak is viszont akinek kell az letölt azért őt is lekorlátozzák.Oszt aki meg csak chetel meg böngészget olvasgat csak akkor annak meg minek gyorsabb net.Azoknak úgyis mindegy hogy a levelei 1 vagy 10 mp alat töltenek be.Hülyeség -
#1538 Szerintem rossz a rendszer, itt nem rugalmas lassítás van, hanem rugalmasan engednek netezni néha, mint pl tegnap elött:) -
user2008 #1537 KEDVES VODAFONE! KÉRHETNÉK ANNYIT, HOGY LEGALÁBB 512KBIT/S-RA NÖVELJÉK MEG A KORLÁTOZOTT SEBESSÉGET? KÁRPÓTLÁSUL AZÉRT, MERT NEM KORLÁTOZOTT IDŐBEN IS TETŰ LASSÚ A NET, HA SOKAN VANNAK! VAGY, MÁR AKKOR IS RUGALMASAN LASSÍTANAK? ILL. CSAK AKKOR... -
user2008 #1536 igaz -
#1535 a lényeg hogy most lehet :) -
user2008 #1534 hát, ftp-zni jobb volt 350kB/s-al, mint 20-al torrentezni :D -
#1533 fúgyermekeim de jó végre torrentezni, már rég csináltam... :D
remélem télleg nem basznak meg érte, bár a levélben azt írták már szabad -
user2008 #1532 éljen a vodafone -
#1531 pár ezres egy usb bővítő -
kabirjedi #1530 Szerencsére bonthatok szerződést kivártam az utolsó pillanatig(hétfőn lejár a bontási lehetőségem)hátha lesz valami változás de ettől a szélmalomharcból elegem van.Amikór benyőgte a kiscsaj ,hogy a 14.-es pont nem is úgy van feladtam.Reménytelen. -
kabirjedi #1529 Hehe ezt kérdeztem én is... -
user2008 #1528 nem is úgy van? hát hogy van? mert nálam feketén-fehéren! -
kabirjedi #1527 Seemi értelme a 14 es részvételi pontra hivatkozni beszéltem velük azt mondták á az nem is úgy van...Megérdeztem továbbá,hogy mi lesz a korlátozásokkal a továbbiakban válasz kategórikussan kijelentem minden marad így.....Sajnos. -
#1526 Gondoltam viszek egy kis színt ebbe a borongós időjárásba:) -
user2008 #1525 ill. usb :) -
user2008 #1524 jobb az ubs megoldás szerintem. egyrészt elő szokott fordulni, hogy nem passzol tökéletesen a kártya, vagy ki-be csúszkál kedve szerint, másrészt meg mi lesz, ha ne adj isten betojik a laptop, vagy valahol sima mezei pc-ben szeretnéd használni... mondom mégegyszer, SZERINTEM :) -
#1523 Sziasztok! Fontolgatom egy Vodafone Internet Szabadon csomag előfizetését, bár nem sok jót olvastam róla ebben a topikban, de sajnos más választásom nincs. A kérdésem az lenne, hogy laptophoz az USB sticket vagy a PC kártyát érdemes választani? Nyílván jobb a kártya, mert szabadon maradna 1 usb portom, de nem tudom, hogy mennyire megbízható. -
ferike89 #1522 Ez még a régebbi verzió, szerintem itt a fórumban olvastam a linket. -
user2008 #1521 amúgy meg:
vohányi úr hol tetszik lenni? rég láttam. vagy megegyeztek a vodával másképp?
gery! te is a legnagyobb élharcos voltál, most meg lassan ott tartunk, hogy beletörődtél, majd netezel az asszonynál. ezt se veszem be
nem sokat járok a media markt-ba, de hülye azért nem vagyok -
#1520 magyar verziót honnan töltötted le? -
ferike89 #1519 csatlakoztam, megy a letöltés a profil mégis 0 /0. régebben jól mutatta, nem is nézegettem, csak most, hogy írtatok a profilváltozásról.
-
user2008 #1518 amúgy itt sincs megdögölve a rendszer, bírná ezt a voda. ha elkezdek valamit letölteni, simán 100-120kB/s-ról indul, csak aztán visszamásik szépen 20kB/s-ra. ennyit a terheltségről. lehet, hogy szerel valamit a voda, vagy mit tudom én, és majd ha készen lesznek, visszalövik a dolgokat "mert milyen rendesek vagyunk" alapon. csak hát jó lenne, ha a majom felhasználó is tájékoztatva lenne a dolgokról, nem nekünk kéne innen-onnan összeszedni a dolgokat.
arról nem is beszélve, hogy mint azt gery is prezentálta a műsorban, van nekünk egy 14-es pontunk. mármint akinek van. nekem van. és, ha van, akkor a jelenlegi szerződés ÉRVÉNYTELEN! magyarán nem nekem kell könyörögni, hogy engedjenek el kötbér nélkül, hanem, ha beidegesedek, nekik, hogy ne nekik kelljen ezt megfizetni! -
user2008 #1517 én nyugodt vagyok, mert véleményem szerint 2 lehetőség van:
1. helyreáll a rend végre
2. marad így, de akkor módosítaniuk kell az ászf-et, és akkor csá
(mondjuk ha sokáig így marad, akkor simán is csá. propellerék felhúztak mégegy tornyot itt nálunk, ott nincs "megdöglik a rendszer a terheléstől" szitu. persze, az is szar, de mégis...) -
fiman28 #1516 Nekem is marad a voda, de mellette a tm. Az a normál ftp-s letöltésnél még nem lassított még le, most tartok kb 40 GB-nál, és éppen most láttam az eddigi legnagyobb letöltési sebességemet, 750 kbyte-ot. Oké, hogy reggel van.