Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ill. usb 😊
jobb az ubs megoldás szerintem. egyrészt elõ szokott fordulni, hogy nem passzol tökéletesen a kártya, vagy ki-be csúszkál kedve szerint, másrészt meg mi lesz, ha ne adj isten betojik a laptop, vagy valahol sima mezei pc-ben szeretnéd használni... mondom mégegyszer, SZERINTEM 😊
Petka
Sziasztok! Fontolgatom egy Vodafone Internet Szabadon csomag elõfizetését, bár nem sok jót olvastam róla ebben a topikban, de sajnos más választásom nincs. A kérdésem az lenne, hogy laptophoz az USB sticket vagy a PC kártyát érdemes választani? Nyílván jobb a kártya, mert szabadon maradna 1 usb portom, de nem tudom, hogy mennyire megbízható.

Ez még a régebbi verzió, szerintem itt a fórumban olvastam a linket.
amúgy meg:

vohányi úr hol tetszik lenni? rég láttam. vagy megegyeztek a vodával másképp?

gery! te is a legnagyobb élharcos voltál, most meg lassan ott tartunk, hogy beletörõdtél, majd netezel az asszonynál. ezt se veszem be

nem sokat járok a media markt-ba, de hülye azért nem vagyok
Montanosz
magyar verziót honnan töltötted le?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

csatlakoztam, megy a letöltés a profil mégis 0 /0. régebben jól mutatta, nem is nézegettem, csak most, hogy írtatok a profilváltozásról.
amúgy itt sincs megdögölve a rendszer, bírná ezt a voda. ha elkezdek valamit letölteni, simán 100-120kB/s-ról indul, csak aztán visszamásik szépen 20kB/s-ra. ennyit a terheltségrõl. lehet, hogy szerel valamit a voda, vagy mit tudom én, és majd ha készen lesznek, visszalövik a dolgokat "mert milyen rendesek vagyunk" alapon. csak hát jó lenne, ha a majom felhasználó is tájékoztatva lenne a dolgokról, nem nekünk kéne innen-onnan összeszedni a dolgokat.

arról nem is beszélve, hogy mint azt gery is prezentálta a mûsorban, van nekünk egy 14-es pontunk. mármint akinek van. nekem van. és, ha van, akkor a jelenlegi szerzõdés ÉRVÉNYTELEN! magyarán nem nekem kell könyörögni, hogy engedjenek el kötbér nélkül, hanem, ha beidegesedek, nekik, hogy ne nekik kelljen ezt megfizetni!
én nyugodt vagyok, mert véleményem szerint 2 lehetõség van:

1. helyreáll a rend végre

2. marad így, de akkor módosítaniuk kell az ászf-et, és akkor csá

(mondjuk ha sokáig így marad, akkor simán is csá. propellerék felhúztak mégegy tornyot itt nálunk, ott nincs "megdöglik a rendszer a terheléstõl" szitu. persze, az is szar, de mégis...)
Nekem is marad a voda, de mellette a tm. Az a normál ftp-s letöltésnél még nem lassított még le, most tartok kb 40 GB-nál, és éppen most láttam az eddigi legnagyobb letöltési sebességemet, 750 kbyte-ot. Oké, hogy reggel van.
nyitunk egy céget? csak, mi nem kft (korlátolt felelõsségû társaság) leszünk, hanem kit (korlátlan internetes társaság) 😄
ja, te nem, mert nem is vagy otthon 😄
látom te is várod a sávszélt 😄
ez a gery, ez a 85-ös évjárat? na mi ez a nagy paint-kedés? 😄
amúgy nem, nem olvastam róla MÉG, de terjed már a pletyka
Gery85
Errõl olvastál valamit, vagy csak úgy mondod? Én úgy tudom,hogy mûholdon nem teljesen megoldott az internet,mert csak lefele irányba lehet tölteni róla, felfelé kell valami egyéb internet, mert a mûholdra nem lehet adatot küldeni,csak lekérni róla.

mit nekünk voda, mit nekünk pannon, mit nekünk tré mobájl... jövõre lesz mûholdas net a kisemberek számára is. az leszarja hányan nyomják, meg milyen az idõ, meg hol laksz, leszakítja neked a filmeket 100Mbit-el 😊 mondjuk pár nullával többe kerül, mint az internet szakaszon, de megéri 😄
Végülis igazad van akkor maradok vodánál.

Pannont NE!!!
http://itcafe.hu/tema/korlatos_a_korlatlan_pannon_internet/hsz_1-50.html
a legnagyobb királyság az az egészben, hogy verik a nyálukat folyamatosan, hogy már 14,4Mbit-et tesztelgetnek, mikor még nem hogy a 7,2-vel nem bírnak, még a szaros 3,6-al se! grrr
hát, már biztos alszik a többség, mégis...

Gery85
Szerintem mind1,hogy mit csinálsz, mindenhol bele fogsz futni ebbe a korlátozásba egyenlõre. Talán a voda lesz az elsõ ahol eltörlik majd,hiszen elég jól együtt mûködnek a hauwei-el. Szerintem a lefedettségük is nekik lesz elõször országszintû,hétrõl hétre egyre több és több településen érhetõ el a szolgáltatásuk.
Én át akartam váltani ADSL-re, de nálunk csak a leglassabb csomag érhetõ el, ami lassabb mint a voda, ezért valszeg nem fogom visszamondani. Maximum nem töltök le otthon,csak barátnõnél, nála meg van digilan 20/10mbit.
Szombattól számlazárásom lesz, akkor vissza jön majd a sebesség is, ha csakugyan nekem is elvették mint ahogy többen is írtátok,hogy visszaállt, de ez majd csak holnap fog kiderülni.
Jövõhéten meg Szegeden leszek melóval konferencián 3 napig, akkor meg jól fog jönni a mobil net,hogy tartsam a kapcsolatot a családdal, meg persze veletek😊
Ha valami fejlemény van, akkor úgyis megosztjuk veletek, de ti is írjatok, ha tapasztaltok valamit.
Ha esetleg van olyan aki tölteni akar majd számlazárás után,akkor tegye már meg,hogy méri,hogy mekkora adatforgalom után korlátozza le a voda, mert még a Török Péter mondta,hogy nem 5 és 10giga után van a korlát.Kíváncsi lennék, meg gondolom másokat is érdekelne.

De úgy tudom hogy ott még a régi normál felhasználásos izé van.Vagy tévedek?

ugyanaz
Szerintetek jó ötlet ha felmondom a vodát(ha elengedik a ködbért) és megkötöm a pannonosat??

Gery85
igen, ha megnyomtad utánna a set apn-t és újra csatlakoztál.

Köszi beálítottam.És akkor ezt az apnt fogja használni?

Gery85
MDMA-ban az APN résznél is be tudod írni.

Nekem nem állt vissza.A lite progi nélkül hogyan tudom megváltoztatni az apn-t??

Montanosz
én is és csodálkoztam hogy nem tárcsáz)))

azt nem lehet megoldani, hogy system tray-be menjen a mdma, ha leteszem a tálcára?
én meg beírtam tárcsázandó számnak a #1460-at 😄DD
Montanosz
köszi

Gery85
Én most nem tudom megnézni,mert barátnõmnél vagyok palotán, és nincs nálam a voda net,de akkor gondolom nekem is vissza állt. Holnap reggel megnézem,hogy mi van vele.

vohanyi
Mindenkinek:MDMA-ban a bontás mûködik,ha átírjátok a hívandó számot!!#1460
ferike---profilt akkor mutat,ha már csatlakoztál<#circling>

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

atila4
nekem is lekorlátozták :S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

még jó, hogy megéreztem, hogy nem szabad befizetni sehova 😄
na, gondolom vodáék kipróbálták menne-e a rendszer a korlátok nélkül... hát, nem jött össze, visszarakták a korlátozást 😄 vagy legalábbis napközbenre. persze, mint mondtam, megvárom az estét, addig ez csak tipp. bár, ez tuti korlátozás, mert olyan stabil 190-200kbit/s, hogy azt nem a torony csinálja, meg a terheltség 😄 hát, azt szokták mondani, minden csoda 3 napig tart. itt csak délután 3-ig 😄
ja, amúgy nekem is visszaállt 200kbit/s-ra 😄 jeee! estig azért várok, meglátjuk, ha elmennek aludni a többiek mi lesz a helyzet...
king88!
ha a mobile connect programot (vmc) rontottad el, akkor uninstall, majd reinstall. ha nem megy, akkor csinálj egy rendszer-visszaállítást.
ha magát a modemet rontottad el, akkor menj fel a voda oldalára, ott le lehet tölteni az aktuális firmware-t, meg a vmc-t is. telepítési útmutató van hozzájuk, azt kövesd. plusz jó ha tudod, hogy vista alatt nem lehet frissíteni a modemet, csak xp alatt!
vohanyi
Gery,most mi van?Egy pillanatra felmegy a seb.,aztán csak 200Kbit/s-al enged?!!!Változás nincs a számlazáráson:
Tisztelt Ügyfelünk!GPRS Internet forgalma 28363.22 MB,melyet 2008.11.26-tòl mérünk.Szàmlafizetö:219*****.Tàjékoztatò adat.Az utolsò frissìtés dàtuma:2008.12.11.

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Gery85
Hát pasz, nem szoktam ilyeneket csinálni.

Gery85
Gyál

Sziasztok lécci segítsetek nagyon ideges vagyok.Nemvolt jó a vmc lite ezért letölötöttem a www.csillekerek.extra.hu egy másig progit ami felülírja és jobb lesz.De most nemmüködik.Átjöttem haveromhoz hogy visszarakjam a vodafone oldalárol való szoftvert de hibát ír ki!!Most milegyen???hogyan telepítsem???

Fabio Capello
szeged

Helyileg hol vagytok, akiknek nincs korlát? Csak érdekelne, mert én pest több végén próbáltam, (XXII., XVI., VIII. ker.) de sehol nem volt gyors sem nappal, sem este/éjjel... Azt pedig továbbra sem tudom elhinni, hogy hajnalban hú de le vannak terhelve a cellák a sok hívástól/netezõtõl.
De lehet, hogy csak mostoha idõjárási körülmények és éppen hálózati túlterheltség van mindig, amikor felcsatlakozom?<#buck>
na mindegy, hát meglátjuk mi lesz. egyelõre nem merek semmit csinálni. múltkor is beküldtem sms-t 2100 ft-ért, erre lelõttek 200kbit-re 2 nap után :/
Gery85
hát igen, kb😊

ja, magyarán értem én, hogy gõzgép, de mi hajtja? 😄
Gery85
Én kérdeztem tõle tegnap már, õ azt mondta,hogy "Ahogy említettem máskor is,vizsgáljuk a hálózatot és terheléstõl függõen korlátozzuk a sebességet"
Tehát érdemi választ nem kaptam. A tornyok profil változásáról nem tudott nyilatkozni, azt mondta ezek a beállítások nem hozzá tartoznak.

vágom 😄

gery! te is kapcsolatban vagy török úrral? egyikõtök rákérdezhetne, hogy mizu most. 1270-et, meg ügyfélszolg. mail-ben tök feleslegesnek tartom...
Gery85
Vannak gyenge pontjai a programnak😊
A Data Counters résznek sem szabad hinni, de a többi okés😊