Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdés: ez az mdma ez kicsit... nem tudom. a disconnect gombra nem reagál semmit, ha bezárom, kérdezi a szokásosat, bezáródik a program, de a kapcsolat ugyanúgy él. tipp?
"További inicializáló parancsok:"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
bízok benne, hogy ez a dolog azért van, mert valóban a hálózat terheltsége lesz a mérvadó mostantól, nem a gigák. meg ugye, ha végiggondoljuk a dolgot... emelik az 5/10-et 10/20-ra? az megint egy ászf módosítással járna, és a balhé óta már figyelnek az emberek, és gyanítom, hogy ezrek bontanának a 15 napban, nem úgy lenne mint most volt, hogy nem tudják.
Én a héten 3 napig tudtam tölteni, de ma reggelre ismét visszakorlátoztak 25Kb/s-re. Pedig már reménykedtem, hogy nem korlátoznak többet😞
Mást is újra lekorlátoztak?
Még nem vagyok lekorlátozva, mert nem értem el az 5 Gigát.
csak77 hol van? most picit sajnálom, hogy nem bízott bennetek, bontott, erre most csak lett valami. én tuti ideges lennék.
na mindegy, a lénye, hogy használható lett a net. kicsit azért félek, hogy ez így is marad-e. remélem ez nem csak ilyen ideiglenes dolog lesz.
APN: standardnet.vodafone.net
DNS:
80.244.97.30
80.244.96.1
Tárcsázandó szám:
*99#
Felhasználói név és jelszó nincs!
Különleges beállítások:
További inicializáló parancsok:
AT+CGDCONT=1,"IP","standardnet.vodafone.net"
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
sebességem szélsebes 200kbit/s, lassan tényleg tökönrúgom rózsáékat 😄

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
A szerzõdés felmondása 1-2 év 25000ft<---neked ennyit kellene fizetned

A 0/0 müködik hsdpa-n is:
De itt egy mostani:
[/img]A szerintük elégséges szolgáltatás..megjegyzem ezek kb 1:00 és 3:00 óra közti sebességek.Én 19.-én zárok számlát,ha addig össze nem csomagolom az egész cuccot és nem vágom oda az asztalra ott ahol vettem.Bár más net lehetõség itt nincs,de ennek így semmi értelme.Augusztus 16.-án kötöttem-de minek..
Az ftp 0,3-kb/s,a hotmailt sem tudja megnyitni,a lapok nem töltõdnek be..ezek biztos extrém használatnak minõsülnek..
A lényeg,hogy kell kérni egy egyéni elbírálás ahol leírod,hogy miért akarod felmondani a szerzõdést, mert hogy neked hátrányos ez az egész...stb
Ezt pl e-mailben is megteheted.
köszönöm
Akinek visszaállt a sebesség, nem lehet, hogy fordulónapjuk volt?
A júli 9-i sebességlassítást felvarrhatják gombnak valahová: nálam júli. 9. és nov. 24 között volt "kisérleti jellegû lassítás", ami sem az NHH, GVH, Fogyvédõket nem érdekelte: mindegyiknél tettem bejelentést még akkor, de mind elutasította a Vodától kapott sablonszöveggel megelégedve. (A lényege: "Volt lassulás, kevés embert érintett, aug. 7-tel elhárult stb.") Az senkit nem érdekelt, hogy ezután még vagy 4X írtam a Vodának, hogy ezután is lassú maradt (most is az a 10 GB feletti letöltés miatt). Jelenleg ott tartok, hogy felajánlott Ötvös Andrea hatósági referens 2000Ft (!) nettó jóváírást a júliusi lassulás miatt. Nem fogadtam el, mondván a nem korlátozottakhoz képest a szolgáltatásuk ár/érték aránya a tizede alá esett vissza azóta, mégis 5E-t fizettem folyamatosan (februári kötésû vagyok). Nov 21-én írtam nekik papíros levelet, de még nem válaszoltak. Mostanra jár majd le a válaszadási határidejük, majd hívom is õket hol tartunk. (Már, ha megkapták a levelemet, mert én csak akkor kaptam meg az övéket, amikor ajánlottan adták fel, az addig -állítólag- elküldöttet nem. Ilyen ügyben nekem mondjuk természetes lett volna, hogy a cég egybõl ajánlott levelet küld, nem simát, de lehet, hogy nem fér bele az anyagi keretükbe? Rózsáék elszórják az erre félretett zsét? Vagy a sok töltögetõ/visszamondó nem jattol már eleget...)
Én is sima levélként adtam fel nekik, bár gondolkoztam rajta, hogy portósan kellene feladni, hogy fizessék ezt is õk.
Kíváncsi vagyok, a referens mit válaszol, mert az ügyfélszolgálatosok csak a sablonszöveget adhatják meg, szóban és írásban is, de ha olyan kérdésed van, ami nem fér bele a leírt keretekbe, akkor bajban vannak, nem tudnak válaszolni, "visszatérnek a kályhához" és szajkózzák ugyan azt...
Nekem júli. 9. óta 3 alkalommal ígérték meg, hogy a lassulás miatt technikus kollega fog visszahívni, ami azóta sem történt meg. Errõl is megvan a jegyzõkönyv, mert kikértem tõlük a 1270-nel folytatott társalgásunkat július óta, de ez sem érdekel senkit, igaz ez az Ügyfsz. sara.
Azért valahol már szórakoztató ez a kálvária nem? Én úgy augusztus közepétõl már csak röhögni tudok ezeken a szánalmas húzásokon, amit a cég megenged magának:
Elõször tagadja, hogy tud lassítani, majd beteszi az ÁSZF-be a lassítás tényét, majd elismeri, hogy tud lassítani, de ezt az aug. 8. elõtti szerzõdésekkel nem teszik, majd közli, hogy mindenkire vonatkozik, annak ellenére, hogy a szerzõdés 14-es pontja ezt kizárná, és úgy tûnteti fel, hogy ez milyen marha jó, mert most már lehet torrentezni is! Az, hogy FTP-re használhatatalan lett a net az ki a ..szt érdekel?
Ha levelezni akarsz, megnézni egy két (kezdetleges, nem sok animációt tartalmazó, lehetõleg 640X480-as felbontású, õsi) weboldalt, na arra jó ez a 200KBit/sec. Netrádiót, videót meg ne akarj hallgatni/nézni, az túl modern. De mi voltunk az elsõ korlátlanok! Ezt emeljük ki mindenhol!
Igaz, hogy anno amikor az elsõ korlátanok voltunk akkor ránkraktak egy jó zaftos bírságot, mert hát ugye mégsem, de ezt már úgyis elfelejtették a népek! Majd Rózsa és Robin telemotorozza a hülye felhasználók pofáját ajándékkal és úgyis elfelejtenek megint mindet. Mert ugye a multi mindent megtehet, törvények felett áll. (Legalábbis jó ügyvédi háttere van.)
Mindenkitõl elnézést kérek a hosszú monológért, csak már eléggé tele van a céggel a hócipõm. És én hülye még júliusig ajánlottam másoknak is, hogy fizessenek elõ, mert addig tényleg jó volt, meg voltam elégedve.
Ha ideírnám a nevem/telefonszámomat én is visszakapom a sebességet? Gondolom inkább valami hasonlót:<#action>#action>
2007 novemberében kötöttünk szerzõdést a Vodafone-nal, természetesen nekem is használhatatlanul lassú. A kérdésem az, hogy mennyi pénzbe kerülne nekem kiszállni a hûségnyilatkozatból? 2 évre kötöttük, tehát még kb 1 év van hátra.
elõre is köszönöm a választ

Köszi a gratulációt. Nálam is picit lassabb a net mint szokott, de közel sem zavaró.
Amúgy MDMA profil nálam nem változott.
Gratulálok a fiúknak, fõleg a kitartásukhoz!
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
"Unable to open COM port, mobile data device possibly in use by another application."
tennivaló?
Folyamatosan olvastam a fejleményeket, és akkor ezek szerint én nem sokat tehetek a magam ügyével kapcsolatban...? Még szeptemberben kötöttem a szerzõdést 1 évre így a 2008.08.08-tól érvényes részvételi feltételek érvényesek rám. Sajnos engem is utol ért a dolog. Természetesen a Vodánál ígértek fût-fát én meg szépen bele sétáltam. Ha bontani akarok akkor az nekem szerzõdés bontás 37.500.- plusz kötbér 39.900.- HUF-ba kerülne, vagy van valami más lehetõségem (értem itt ez alatt: félrevezetõ reklám -korlátos korlátlan-, nem rugaémas korlátozás, nem lehet normálisan használni a netet, nem tette ki a weblapra a voda a módosítást stb)?
Köszönöm a segítséget!