3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#1796 "PANNON FÓRUMRÓL MÁSOLVA: ""voda elkezdte bevezetni a tényleges terheltségfüggő lassítást! többen jelezték, hogy lassú az 5 giga után, de nem 200-al megy, hanem helyenként 500-800kbit/s, éjjel meg gyorsul." --- "én most adtam le a kártyám. mielőtt leadtam volna, mondom letöltöm, amit lehet. 40 gigán felül voltam már, és sehol semmi lassulás. ill. lassult, de nem 200kbit/s-ra, hanem közel 1mbit/s-ra. beszéltem a városban több emberrel, nekik sincs már konkrét korlát, csak csúcsidőben lassabb. plusz tesómnak is ilyen van egy másik városban, neki is ezt produkálja. nem mondtam, hogy ez már mindenhol trend, csak, hogy elkezdék ezt. gondolom először a fejlettebb, meg kevesebb ügyfelű helyeken, aztán majd erősödnek mindenhol. egyelőre konkrétan kb. 6 emberről tudok, akinél ez tény. voda is lép azért lassan, de nem fogja nagy dobra verni ezeket nyilván, mert akkor megint megindul az e-mail áradat, hogy neki miért, nekem meg miért nem? sorra fog kerülni mindenki, csak idő. azt meg csak várhatja az ember, hogy az ő ideje mikor fog eljönni." <<< Ezekről tuttok valamit??????????????????????????????"" -
#1795 Szerintem egy pár USB-t összedugsz,és MDMA-val /lentebb/ megkeresed a legjobb helyet neki. -
neménvoltam #1794 Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Jelenleg a T-nél vagyok mobilinterneten (web'n'walk usb), viszont otthon igencsak alacsony a hsdpa/umts jelerősség (1 max 2). A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség a jel erősítésére (gondolok itt valamiféle antennára) és ha van, akkor megéri-e egyáltalán. Ha volt már ilyen kérdés akkor bocs, visszakeresten, nem találtam. Előre is köszi. -
merida111222333 #1793 ha egyszer nem tudod miről van szó akkor minek irkálsz baromságokat? -
kabirjedi #1792 d40x visszaolvasni luxus?????
Fogalmad sincs mihez szólsz hozzá..... -
fiman28 #1791 Én majd kíváncsi leszek, hogy a t-nél mekkora lesz a nagy mennyiség, mert én a múlt év/hónapban azért bőven 200 GB felett voltam, igaz, hogy csak ftp-ről húztam. De arról stabilan minimum 500 Kb-tal jött lefelé, de volt amikor 750-nel. Én eddig meg vagyok elégedve vele, mondjuk a vodával is így voltam az első lassításos fázisig. -
#1790 Ha a vodára gondolsz,olvass vissza és NO COMMENT!Nagy és bölcs megnyilvánulás volt... -
RolandX #1789 Csak a mi szerződésünk kötésekor, nemhogy ez nem volt az oldalon kiirva, de mégcsak korlátról sem volt szó! És ebbe nem nyugszunk bele -
user2008 #1787 egyelőre viszont ez csak elmélet, és ez neked jó gery. viszont, ha mindenki lelép vodától, meg pannon-tól is, és rázúdul t-re... -
#1786 Infó a Tről!
Van egy ilyen táblázat náluk is, ez csak a p2pre vonatkozik,de azért jó tudni ha át akartok jönni.
Én úgyan jópár gigát leszedtem már, egyenlőre nincs korlátozás.
-
user2008 #1785 igaz is, bocs a lekicsínylő dumáért
amúgy, eldöntöttem, hogy többet nem szólok semmit, mert most éppen megint 1,5 megás lett a net. nem értem én ezt az egészet. mindegy, abban bízok, hogy, ha már én rághatom a körmöm, mert türelmetlenül felmondtam, legalább neked jó lesz lassan. -
#1784 Ja,-Zoli nem vagyok én doktor,gúnyolódsz...legfeljebb prof. -
#1783 Nekem ftp-n 200-300-közt ugrál,de csak azért,mert nem egyenletesen tölt--FlashGet 2*5szál-pár pillanatra 2Mbit/s...na aztán visszaáll a szigorú 200-ra! -
user2008 #1782 áh, be..arok én ennek. most meg megint jó. mértem speedtest-en 5-ször. első 3 mérés 380kbit/s átlag, negyedik 570kbit/s, ötödik 798kbit/s. elindítottam az ftp-t, 30-60kB/s között ugrál. néha visszaesik 10-20-ra, de megyeget. 60-65 fölé nem enged. na, most mi van? vagy megemelték a korlátot valóban terheltségire? nem értek én már semmit. az adrenalint meg már árulni tudnám, annyi van belőle -
user2008 #1781 no, trükk tárgytalan vohányi doktor. beszélgetésünk után kb. 15 perccel lelőttek. már az msn-t is figyelik? igaz, nem 200kbit/s, hanem 360-400kbit/s, de korlát aktív. hát, sajna ez se jött be -
merida111222333 #1780 Engem se hagyjatok ki, nagyon érdekelne hogy miről is van szó. -
#1779 nekemis valakiiii pls... :D nagyon érdekel miről van szó, vohányi neked megvan a mailcímem, [email protected] -
#1778 Na mi a helyzet,már tök felizgultam.... -
#1777 Ha ráklikkelsz a privire,na azt csak én látom!!
De a tuti,hogy a Te prividre elküldöm a mai-címemet!----Kiváncsivá tettél,mert én már annyi trükkel próbálkoztam.... -
user2008 #1776 andrás doktor! lehet, hogy rájöttem valamire! adj valami elérhetőséget, itt nem akarom leírni... -
merida111222333 #1775 oké akkor teszek egy próbát kösz a segítséget -
#1774 Írj egy mailt az ügyfélszolgálatnak,előtte fel is hívhatod,hogy bontani akarsz,azért is kötbér-mentesen,mert szerződéskötéskor nem figyelmeztettek a leendő ÁSZF változásra->sebességkorlát.Azt ne említsd,hogy az aug.08-iba,mint lehetőség már szerepelt a Részvételi Feltételekben!/ÁSZF-ben nem!/ -
merida111222333 #1773 Ilyen szerencsém van nekem is. Megkötöttem október 17-én két éves hűséggel, erre nov.25-től bevezetik a korlátozást.
Ha várok még bő 1 hónapot mehettem volna a T-mobilhoz. -
#1772 Szerintem igen de egy próbát megér.... -
merida111222333 #1771 Akkor ha 2008 októberi előfizetésem van akkor az esélytelen? -
#1770 Elvileg 2008 augusztus előtti. -
merida111222333 #1769 Hány hónapos előfizetésnek kell ahhoz lenni hogy kötbér nélkül fel tudjam mondani? -
#1768 Direkt újracsatlakoztam,de ugyanúgy korlát-200Kbit/s..... -
fiman28 #1767 buék mindenkinek
-
user2008 #1766 hm. hát ez érdekes. mióta elküldtem a felmondó levelet, elfelejtenek korlátozni. pedig már a 20 gigát is átléptem, nem ám az 5-öt, meg a 10-et. ezek is mostanra javulnak meg, mire lelépek?
buék mindenkinek! -
#1765 Békés,Boldog Új Évet, korlátlan sávszélességet,és stabil kapcsolatot kívánok mindenkinek! - András -
merida111222333 #1764 BUÉK mindenkinek! -
#1763 "Rossz" helyen próbáltad leadni....vedd fel pl.Geryvel a kapcsolatot priviben,neki is símán bevették! -
RolandX #1762 Mit irtál nekik, hogy engedik kötbér nélkül visszadani? Nekem februári a szerződésem, tehát elvileg benne vagyok a "régi" előfizetők sorában, de mégis akarnak velem fizettetni... Pedig nemkicsit durvább hangnemben is irtam, hogy ez igy botrányosan szar, inkorrekt, meg hasonlók... -
#1761 Kaptam először 1 havi jóváírást/5eFt./,majd 2eFt.-ot a feltöltőkártyámra,majd 4eFt-ot a feleségem előfizetéses SIM-jére.Összesen miattuk a feleségem SIM-jére 14eFt adatforgalmat generáltam,mindíg bizonyítani kellett,hogy nem SIM hiba!Meg rengeteg bizonyítékom van,meg ott volt a HIR TV-s buli!Tehát összesen kaptam kb.28eFt-ot.....
Nem tudom Neked mennyi bizonyítékod van? -
zfr PITE #1760 Hogyan csalogattál ki belőlük ennyit a júliusi trükkért? Nekem kereken 2E-t ajánlottak fel, bár nem fogadtam el...
Hivatkozhatok rád, hogy mennyit kaptál? -
#1759 mennyiert adod a modemet? -
#1758 én is elkezdtem a felbontási folyamatot, a fax van hátra már csak, amúgy kötbér nélkül bonthatok
apropó, hogy számláznak, egy hónapra előre, vagy a letelt hónap után? értsd: most 29-ei határidővel fizettem be egy ötezrest, az erre a hónapra vonatkozott (értsd. 2008.12.06-01.06), vagy az előző ciklusra (11.06-12.06)? -
H4RDC0R3 #1757 Nah Voda végre bontotta netemet, és még a modemet sem kell visszaadnom :D
Ténél bekapcsolták a 14-es sebességet, de elvileg nincs is modem még hozzá, nem? Csak a web'n'walk 7,2-es modem van egyelőre tudtommal.. Vagy nem jól tudom?
UI: van egy eladó e220-as modem kell valakinek? -
merida111222333 #1756 Hát nem tudom te hogy vagy vele de nekem mikor csak gprs hálót érzékel a max letöltési sebességem 5K.
Szóval én a HSDPA-nak még mindig jobban örülök.