3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#1921 az lenne a kérdésem, hogy a NetMeter nevezetű progi, menyire mér pontosan? és hogylehet lenullázni az összes számlálót benne? -
#1920 aha megvan de csak keres nem talál, kár mert kültéri lefedetség elméletileg van
azt hittem van valami kézzel beírható parancssor ami megbütyköli)) -
#1919 ja van. 2G, kizárólag 3G, 3G előnyben részesített. a kizárólag 3G-re kell tenni.nekem mindíg azon van. -
#1918 nekem úgy rémlik,hogy van ilyen benne. hogy csak azt szeresse. Keresd meg. -
#1917 hüm,hüm...vodafone proginál is van ilyen lehetőség?
vagyis van ilyesmi hogy csak 3g csatlakozás. ez lesz az? -
#1916 T-mobilnál a wnw managerbe átváltottam,hogy csak hsdpa -
#1915 bazmeg. az előbb 26kb/s-el töltöttem :D . de visza ment 21-re :(... -
#1914 szerintem nekem lesz épphogy hsdpa itt,mert a térkép szerint épphogy kiesek a beltéri és kültéri lefedecségből. de viszont hegyen vagyok, és a házban is az emeleten, nem vastag falaknál :D -
#1913 hogy váltottad manuálisan át? mert én is kipróbálnám, ahol most vagyok itt sincs hsdpa -
#1912 Ja,mellesleg!
Voltam lent Tiszaszigeten, ez Szeged mellett van, a közelében sincsen hsdpa lefedettség, de én manuálisan átváltottam a modemet rá. A térerő 0 volt de mégis müködött kb 1mbittel! -
#1911 Én úgy tudtam,hogy nincs ilyen próbálgatás a T-nél, de örülök,hogy mégis van! -
#1910 pfff. voltam ma a T-nél, hogy nézzék meg van-e HSDPA lefedettség ahol lakom.hát aszonták csak EDGE van.bazz. de kérek 1 napos próba csomagot, és avval megnézem hogy valóban nincs-e.úgyis azt monták, hogy nem tutták pontosan megmondani hogy nincs.akkor kiderül. csak 2 hét kb. mert várnak rá mások is... -
merida111222333 #1909 Ja, egyszer mértem 100 körül azóta nem fordult elő -
merida111222333 #1908 Nem vagy egyedül a ping nekem is 200-300 között mozog mindig. Most pl. 351. Mondjuk ez engem nem is zavar mert úgysem játszok semmit online. -
#1907 na mostmár felkaptam a vizet.akkora egy hulladék a voda 3G hálózata hogy eszem megáll. a ping-em az egeket verdesi este 11kor is. egész nap nemtuttam jáccani online, mert ledobott magas ping miatt. 20kb/s a sebességem. szemtelenség. amint lesz pénzem, megyek énis a T-hez. elég volt a játékból! ócska szarrrrrrrrrrrr!!! -
merida111222333 #1906 Hát az nagyon jó lenne. Nem nevetséges 25K -
#1905 "Új le- és feltöltési sebesség célértékek kerülnek bevezetésre a 3G/HSDPA/HSUPA rádiós átviteli technológiákra." <<< a T-mobilnál olvastam. ez szerintetek a vodánál nemlesz? nemlenne rosz ha a minimum 1-2 mbit lenne. -
Csak77 #1904 Mobil BAR listán vagy, ennyi. -
#1903 Hát épp most olvastuk,hogy márciustól jön a korlát a T-mobilhoz is. További infó a T forumon. -
#1902 rendben, köszi, holnap bemegyek. -
#1901 Nem szoktak foglalkozni,hogy dolgozol-e,max. kérnek pl. 10eFt-ot,amit később jóváírnak!Próbáld meg máshol,de T-Mobilnál. -
#1900 és akkor mi, nem tudok netet kötni náluk? jézusom de undorító ez az egész! -
#1899 Mivel nem dolgozol,nincs kereseted,tehát nem biztos szerintük,hogy tudod fizetni a havidíjat...stb..stb... -
#1898 értem, köszi. bementem hozzájuk és valami hitelképességről vakerált a csaj. ez mit jelent? mert én diák vagyok és nem vagyok hitelképes. hogy kell ezt érteni? -
user2008 #1897 jelen állás szerint magasan a t-mobile -
#1896 visszaolvasgattam a topikban, hát nem túl jókat írkáltok a vodafonról. végülis melyiket a legérdemesebb választani a 3 közül? -
#1895 Jól mondod a pénz részét!De,hogy saját kezűleg írod meg...azt kérdezd meg a 1270-en!
Pontosságra vigyázz:
"Kérjük, szíveskedjen megküldeni részünkre a csatolmányban található - a telefonszámát, a hozzá tartozó ügyfélbiztonsági kódot, rövid indoklását és sajátkezű aláírását tartalmazó - kérelmet az következő elérhetőségeink egyikére: [email protected], 06 1 288 3393-as fax számra, vagy a 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. levelezési címre."
-
#1894 hali vohányi. leszettem amit linken attál (.doc), és az legelső levelet az [email protected] -ra külted? nekem nincs szkennerem, se nyomtatóm, ezért akkor levélben, vagy faxon kell elküldenem az ödön fasor 6.-ra igaz? és az nembaj ha saját kezűleg írom meg az egészet papíron, mert ugye nincs nyomtatóm. megnyitottam a fájlodat, amibe a melléklet volt, és nemtudott bizonyos dolgokat betölteni szoftver hiányában, de a szöveg ottvan.rem nem fontos amit nemtudott betölteni. köszi
ja mégegy kérdés, csak hogy ne baszanak át: nekem a számla zárásom minden ho 14-én van. ha 14-e előtt bontják akkor az a havit kell kifizetnem. de ha 15-én bontják akkor ugye nemkell a kövi havi teljes öszeget fizetnem? köszi -
#1893 köszi!! -
user2008 #1892 igen -
#1891 volna egy kérdésem, ne haragudjatok meg, ha már esetleg volt. szóval most készülök mobilinternetre előfizetni (1 évre max, tehát modem 10e), tegnap voltam is a vodafone-nál és ha már ott voltam megnéztem a mobilokat 1 FT-ért. vannak olyan telók, ami mellett a HSDPA felirat szerepel, ergó támogatja azt. a kérdésem tehát az volna, hogy a modemet helyettesítheti-e a mobil? tehát arra gondolok, hogy így nem kéne megvennem a modemet, hanem a HSDPA-s mobilomat valahogy rádugom a laptopra. köszi a segítséget előre is! -
user2008 #1890 a modemnek maradni is kell, és senki ne hagyja magát átverni, hogy vissza kell adni! mikor kötötted a szerződést, a modemet MEGVETTED 1 ft-ért! AZ A TIED, NEM JÁR VISSZA! -
#1889 Tessék,az én mail váltásom ITT !
Én a fotelből bontottam...még a modem is maradt... -
#1888 ha szépen megkérem, valaki leírná nekem, hogy milyen szöveggel tudok kötbér nélkül szerződést bontani, és hogy hova kell küldeni? e-mail cím, vagy pest-i cím.vagy mit kell tennem??? a 0-ról indulok e-téren. köszönöm aki segít :) -
merida111222333 #1887 Csak77: Szerintem pedig a rendszer túlterheltsége okozta a lassítás bevezetését. Azt azért ne felejtsük el hogy a voda eddig mobilnetben verhetetlen volt a korlátlan díjcsomaggal. Ok hogy a p2p tiltott volt de szerintem ez nem akadály hiszen warezon mindent meg lehet már találni. És akinek nem volt lehetősége vagy nem akart madzagos netet annak a voda volt a megfelelő alternatíva. Az már más dolog hogy most már lecsúsztak a béka segge alá 10 méterrel.
A 14.4-es sebesség meg szerintem a legtöbb helyen csak névleges sebesség lesz. Itt Mátészalkán ahol lakom max 3 megás sebességet tudok elérni akkor ha nincs korlátozva. A jel is vagy közepes de mostanában gyenge. Mondjuk kipróbáltam havernál is panelben ott már 4 pálcika volt stabilan. Szóval szerintem rossz helyen lakok -
#1886 Szép vastaggal ki is van emelve neked -
#1885 A T-mobilnak meg már ki van építve a 14,4e, erről a honlapukon is írnak.
Díjjazás rész felett:
link -
#1884 gery. hát csak arra gondolok, hogy a voda építí ki a 14,4-es rencerüket, és hogy javulni fog a helyzet. elvégre mi értelme lenne 14,4-nek, ha 10 gigától korlátot kapsz.hamarabb eléred avval. --- csak77: mi másért vesztett volna el a voda nagyon sok ügyfelet? szal tényleg a rendszer terhetlsége lehetett, és nem poénból csinálta a lassítást. de érdekes, hogy a T-nél, nagyon sok töltögető van, és nincs semmi gond... -
Csak77 #1883 A T-s szerződésben benne van, ha egyoldalú szerződésmódosítás történik fel lehet mondani kötbér nélkül az előfizetést. Én nem tartom valószinűleg, hogy erre a köveljövöben sor fog kerülni. Azért mert két cég átbaszta az előfizetőit, arra hivatkozva, hogy leterhelt a rendszer eléggé kiforott már mobilnet. Legalábbis én úgy gondolom. -
#1882 Érdekes felfogás.Miért nem jössz át most, a t most még jó, ha meg szar lesz,akkor nem tök mind1,hogy hol szívsz?