Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül amit leírtál abban teljesen igazad van. Abban az országban ahol egy gazdasági miniszter benyilatkozik, hogy ha le akarja csapolni a mocsarat arról nem a békákat fogja megkérdezni és másnap még mindig õ a gazdasági miniszter ez jelzésértékû a gazdasági élet más szereplõi számára is, hogy ez az ország szabad préda, itt minden parasztlázadást levertek eddig és le is fognak ezentúl is. Nem véletlenül van az sem, hogy egy multinacionális vállalat CSAK ebben az országban enged meg magának egy ilyen húzást. Szerintem ha ugyanezt Franciaországban vagy Angliában próbálnák meg eljátszani több millió elõfizetõvel, ott valószínûleg rájuk gyújtanák a székházukat, és utána még ki is tiltanák õket az országból a p...-ba. Itt meg a pofánkba röhögnek, mert megtehetik. Megbírságolják õket 20 misire? És akkor mi van? Szerinted ez mekkora hányada annak a profitnak ami képzõdik náluk havonta? Hát igen... Mások azok az országok, ahol már fejeztek le királyt. Elnézést az offért.
Tavaly Szeptemberben kötöttük be ezt az sz@rt, azóta free-ként, 5x indítottam újra a rapidshare-n a letöltést, és MEGSZAKÍTJA 15Mb után.
Mégis mit gondolnak ezek, majd Január 6-ig kibírom ezzel a SZ@RAL??
Egy YouTube videót nem lehet végignézni rendesen, mert 100x, megakad.
Inkább valahogy megveszem a 2Mbit/s-os T-Home KORLÁTLAN internetjét!
Üdv
csak árulja már el valaki hogy hol a kurva büdös kibaszott életben van a rugalmas sebességkezelés?
elnézést a vulgaritásért, de a plafonon vagyok.
http://dslrendszerek.hu/hirek/nethirek/szazotven_kilobit_mar_szelessav.xdsl
Aki lusta megnyitni, annak idézek belõle:
"Az adsl-, kábelmodemes és mobilinternetes hozzáférések terjedése azt mutatja, hogy az idén várhatóan több mint másfél millió háztartásban lesz szélessávú kapcsolat. Cikksorozatunkban rámutattunk, hogy gond van a megabitesként meghirdetett, de amúgy jóval lassabb hozzáférésekkel, ami miatt a hatóságok meg is büntetik a cégeket. Ebben a részben az uniós szélessávú helyzetet mutatjuk be, és hogy miért lassú, ami lassú.
Minden hónapban több tízezer magyar háztartásba kötnek be szélessávú internetelérést, és ennek köszönhetõen folyamatosan csökken a lemaradásunk az Európai Unió átlagától. Van mit behoznunk, mert 2007 végén az EU huszonhét tagállamában száz fõre húsz hozzáférés jutott, Magyarországon azonban csak 14,2. Viszont nálunk gyorsabb a fejlõdés: tavaly 43,3 százalékkal nõtt magyar hozzáférések száma, amíg az EU egésze csak 23,7 százalékos növekedést tudott felmutatni.
Kíváncsiak voltunk, hogy mi van a statisztikák mögött, ezért megkérdeztük az információs társadalomért felelõs uniós fõigazgatóságot, hogy az EU mit tekint szélessávnak. Ezen a fõigazgatóságon dolgozik Vivane Reding uniós informatikai biztos, akinek sikerült csökkentenie a külföldi mobiltelefonálás költségét, és az idén a külföldi mobilinternetezést is hasonlóképpen megregulázza.
Az uniós nemzetközi statisztikák szélessávú elérésnek vesznek minden olyan hozzáférést, amelyen legalább 144 kilobit per másodperc a letöltési sebesség. Ma ez megdöbbentõen kevésnek tûnhet, a sorozatrajongók nyilván megõrülnének, ha a Lost legújabb epizódjai ilyen tempóban csordogálnának le a netrõl, és ilyen sebességen biztosan nem lenne élvezhetõ sem a YouTube, sem a hipermodern IPTV. A 144 kilobit persze csak egy minimális érték, amelyet HAT ÉVVEL EZELÕTT vezetett be az EU, hogy objektívan tudja mérni a tagállamok teljesítményét és a fejlõdést, árulta el az uniós fõigazgatóság sajtószóvivõje. Az uniós szélessávú hozzáférések alig 2,4 százaléka lassabb 256 kilobit/másodpercnél, az internetezõk többsége 512 kilobit és 2 megabit közötti sebességen böngész.
Felvetettük az uniós fõigazgatóságnak, hogy ideje lenne más elnevezéssel illetni a multimédiás online szolgáltatások futtatására is alkalmas, több megabites hozzáféréseket, mint a csupán 144 kilobites vonalakat, de erre csak azt a választ kaptuk, hogy az Európai Bizottság folyamatosan rajta tartja a szemét az ügyön. Az OECD egyébként 256 kilobitnél húzza meg az alsó határt."
Szerintem magáért beszél.
"...az a szolgáltatási szint, amit mi biztosítunk ebben a korlátolt esetben is...meghaladja az EU szélessávú direktívájában felállított 144kb/s-os sebességet, tehát szélessávú használatnak tekinthetõ."
Ha itt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Broadband_Internet_access
megnézitek, egy 2006-os (!) OECD (ami egy európai székhelyû gatdasági szervezet) felmérés szerint szélessávról 256 kbit/s fölött beszélhetünk, mellesleg az amerikai FCC szerint 768 (!) kbit/s-nál kezdõdik a szélessáv fogalma. Ez, amit õk szolgáltatnak NEM szélessávú internet-elérés. Aki megtalálja nekem valahol ezt a "direktívát" amire ez a kammergép hivatkozik, kap tõlem postán egy sportszeletet. <#vigyor2>#vigyor2>
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
"Minap történt a dolog.Szóval az volt,hogy szépen lekorlátoztak 38GB adatforgalommal.Közben meg futott vagy 8 torrent letöltés.Képzelhetitek milyen dolog 8db DVD-t max.16k-val szedni összesen..LOL.Éktelen haragra gerjedtem.Berontottam a szolgáltatóhoz reggel fél 8-kor,és kivertem a hepajt,hogy mi ez a faszság a korlátozással a pénzemért.Erre a kis technikus gyerek nagylelküen feloldotta a korlátozást fü alatt.....Gyõzelem!Mi a tanulság?Több lud disznót gyõz..😊)Tölthetek 1000-rel.."
> úgy szeretnénk egyedi elbírálásra küldeni szerzõdésbontási kérelmét.
> Legyen szíves internetes szerzõdésének ügyfélbiztonsági kódját
> válaszlevelében részünkre megküldeni!
ha jott egy ilyen az mar elkonyvelheto felsikernek? csak, mert 2 eves szerzodest kotottem es most jarok kb. a 15-16. honapnal.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
<17:32:41>17:32:41> <@bark_lavaOnMe>@bark_lavaOnMe> akkor nyomorekok lesznek a toppon
<17:32:52>17:32:52> <@bark_lavaOnMe>@bark_lavaOnMe> akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
ez meik jatekban volt?wow?sro?😄
sorry az offert
"Feltöltési irányba elérhetõ az 1,45 Mbit/s névleges sebesség (HSUPA), ami gyorsabb, mint a legtöbb vezetékes internet csomagnál."
"A Vodafone folyamatosan bõvíti vezeték nélküli szélessávú Internet (3G/HSDPA) hálózatát, amely a lakosság közel 55%-a számára elérhetõ. Ha elhagyod a 3G/HSDPA lefedettségi területet, akkor a telefonod (vagy modemed, illetve adatkártyád) automatikusan GSM/GPRS-re vált, így a Vodafone teljes magyarországi hálózatán internet közelben maradhatsz."
Tehát, az internet szabadon 3g/HSDPA, de errõl nem esik szó a szerzõdésben, hogy ez mi is...
Egyébként én nem adok sok esélyt bármilyen eredmény elérésére.
Talán csak egy utat láttam még járhatónak: a GVH-nál a reklámuk állításaiba kell belekötni, mivel nem igaz az, hogy "A Vodafone Internet segítségével könnyedén lehet nagy adatforgalmat igénylõ alkalmazásokat futtatni, videót nézni, zenét hallgatni, Internet-telefonálni, videotelefonálni, vagy nagy adatfájlokat, fotókat le- és feltölteni." Korlátolva ezekre már alkalmatlan.
Vagy a demóban ki kellene tenni még egy ablakot, ahol az látható, hogyan jön "Az alábbi példa egy 1MB-os kép letöltési sebességének összehasonlítása (elméleti maximum letöltési sebesség):" korlátozott sebesség mellett. Ez a korrekt tájékoztatáshoz hozzátartozna.
Valamint még mindig benne van a "normál használat" a szövegben, de, hogy az mi, már nem derül ki a honlapukon...
De talán a legnagyobb érv az, ami egy régebbi NHH állásfoglalásban szerepel, hogy a szolgáltatónak úgy kell kialakítania a szolgáltatását, hogy a felhasználók egymást ne zavarhassák, akár napi 24 órás felhasználás mellett sem. Ezért irritált nagyon a Hír TV-ben elhangzott dolog, miszerint "alálõttük az igényeket, de milyen jó, hogy nálunk sokkal többen akarnak mobilnetezni mint más országokban". Ki nem szarja le máshol mi van? Ha meg azt vesszük, Amerikában 250 GB a lassítási határ, ha van egyáltalán.
Lehet, hogy nem kellett volna elvállalni azt a csomagot/elõfizetõmennyiséget, amit nem tudnak teljesíteni?
De tök jó, jön a 7,2 helyett a dupla sebesség! Hurrá, most majd "14+"-nál fogunk 200KBit-tel netezni...<#csodalk>#csodalk>

[/url]Biztosan én vagyok retardált, de újból átolvasva a mai "termést" valami szöget ütött a fejembe. Kabirjedi 1606 számú hsz-ében idézett levelében a következõt írták neki:
"...szerzõdésbontási kérelmét egyedi elbírálás alapján engedélyezzük a feltételes díjkedvezmény megfizetése nélkül..."
Ezek után a 7.1.2.-es pontra hivatkoznak, ami tartalmazza a következõt:
"... erre az esetre felmondási díjat tartalmaz, akkor Elõfizetõ ennek a felmondási díjnak a Díjszabásban foglalt összegét is egyidejûleg kiegyenlíteni köteles...".
Majd:
"Szerzõdésbontás esetén fennálló számlatartozását kérjük, rendezze!"
Én nem tudok jogul, de szerintem a feltételes díjkedvemény nem ugyanazt jelenti mint a felmondási díj, és õk a feltételes díjkedvezményt engedik el, akármi is legyen az. Ezek után nem lennék meglepve, ha Kabirjedi dec. végén kapna tõlük egy 39500 ft-os csekket, amit kénytelen is lenne befizetni, hiszen õ ezen feltételek alapján egyezett bele a bontásba, alá is írta ezt. Lehet, hogy túlkombinálom, de ettõl a szemét mocsok bandától minden kitelik....
Kérlek javítsatok ki , hol tévedek!
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
és akkor most igazából mit is kell fizetni? mert a közel 40 rugót nem, az addig oké. de beszéltek még valami pénzrõl. akkor most hogy van ez? kifizeted a még fennmaradó havidíjat, és csá?
gery, neked ilyen jól megy? 2 elõfizu? 😄
ez meg, hogy "azt mondták" meg "jobb a hálózatuk" stb. mondani mondott a voda is sokmindent...
A tmobile oldalán ez szerepel:
"A T‑Mobile korlátlan opciójának aktiválása esetén a forgalmi keret korlátlan, azonban olyan fájlcserélõ, fájlmegosztó, egyéb, nagy mennyiségû adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertõl függetlenül zajlik, a T‑Mobile jogosult a sávszélességet csökkenteni. A T‑Mobile ugyanakkor ilyen esetekben is garantálja az Általános Szerzõdési Feltételekben rögzített cél -, illetve minimálértékeket."
Valamint a cikkben sincs leírva,hogy tilos a használata, csak az,hogyha sokat használod akkor ugyan az lesz mint a vodánál.Erre két ügyfélszolgálatos is azt mondta,hogy ez csak nagyon nagy adatforgalom esetén lesz, mivel jobb a hálozatuk mint a konkurenciáé-> ezt a cikk is megerõsíti amit linkeltél.
VALAMINT!
Aki februárig megköti a T netet, annak 3 hónapon keresztül egy forintot sem kell fizetnie, mert elengedik a havidíjjat,valamint 1 évig elengedik az 1000ftos korlátlan adatopció díjját is.
Egyenlõre jónak tûnik,nálam gyorsabb is mint a Voda. Ha valami van akkor úgyis szólok nektek is.
U.i.:Vissza adtam a voda netet, minden zökkenõ mentesen zajlott.