Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gery--holnaputántól lekõrözlek!!<#love12>#love12>
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
"A forgalom 5GB, illetve 10GB adatforgalom feletti, valamint csúcsidõn belüli és csúcsidõn kívüli lassítását ügyfeleink internetezési szokásait figyelembe véve alakítottuk ki. A lassítás a számlázási ciklus lezártával automatikusan megszûnik. A havi 5GB adatmennyiség hozzávetõlegesen megegyezik akár 100.000 weboldal megtekintésével vagy akár 10.000 átlagos méretû e-mail küldésével vagy fogadásával."
5 GB 100.000 weboldal? Tehát a Vodafone szakemberei szerint 2008-ban egy átlagos weboldal mérete 50 Kbyte.... 😄
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Köszönök minden segítséget. :-))
Remélem ott azért már nem lesz korlátozás😊)
Én december elején kötöttem a vodával szerzõdést. Jelen sebességem látható ami Budapesten van. Vidéken csak 6kb volt biztositva.
[/url][/img]
Köszönök minden segítséget. :-))
ja, t-mobile: voltam bent, mondom a csajnak, hogy ha 2 évet írok alá, akkor ugye elengedik 1 évig a plusz 1000 ft opcionális díjat... azt mondja, hát nem. néz a munkatársára, õ is azt mondja ilyen nincs. mondom nekik, hogy pedig én a neten olvastam a honlapjukon. néznek rám azzal a de barom vagy te tekintettel, felmászott a csaj a netre, megnézte, jééé tényleg. na mondom, örülök, hogy segíthettem <#idiota>#idiota> amúgy rosszat még én sem hallottam a netrõl velük kapcsolatban.
a new modem:

Egy kis infó a T-rõl. Eddig minden faszásan megy, bár nem igen töltöttem vele, kx 6 gbnál járhatok,mióta megvan.
A sebesség 3-5mbit körül alakul általában,de töltöttem már le vele 700K felett is.
Én egyenlõre meg vagyok vele elégedve, csak azt töltöm le amire tényleg szükségem van, és így talán megúszom a korlátozást,majd ha lesz.
Ja, és én torrentrõl szedtem ezt a 6 gigát.
Üdv.
V-t most nyomom,eddig ok....noha én vettem modemet,s hüség nélkül,,,feltöltösön nyomom...(6 pénz volt a modem,kártyával)igy se kötelezettség(igaz limites)de P ék mondvacsinált,DC-s 5 Gb je helyett egy 1000 pengõvel olcsobb is😊)
...bocsi csak nem tudtam kihagyni))))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
egyébként kipróbáltam a telefonom simkártyájával és faszáúl ment vele megint,de ahogy levettem róla már nem engedett vissza,!!!
Érdekelne hogy hoyg lehetne kijáccani ezt a kibaszzott korlátozást??hide ip vagy vmi más??
kedves fórumot olvasó vodafone-aspiráns: BAZD FEL MAGADNAK AZ EGÉSZ MOBILINTERNETET.
Kedves Ügyfelünk! Megköszönve cégünk irànti bizalmàt, kìvànok Önnek boldog Karàcsonyt és sikeres ùj Évet! dr. Beck György, Vodafone Magyarorszàg, vezérigazgatò
hahaha 😄 no comment...
Szerzõdésben csak a p2p-t korlátozzák valóságban bármit a vodánál is durvább...
http://itcafe.hu/tema/korlatos_a_korlatlan_pannon_internet/hsz_1-50.html
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Mivel munkám során a cégem és a laptopom között elég sok adatot forgalmazok, valószínû más elõfizetés esetén is beleesek majd a korlátoltak kategóriájába, viszont nem mindegy, hogy mennyire veszik vissza a sebességet. Nekem egy jó fél megabites sebesség, már elegendõ lenne, hogy zökönõ(bb)mentesen tudjak dolgozni, de ezzel a kõkorszaki sebességgel még a leveleim letöltése is 5-10 percbe telnek 😞
Szóval azok segítségét kérném, akiknek más elõfizetése van már, s ha lehet konkrétumokat írjanak!
Köszönöm
írtam egy levelet az ügyfélszolgálatnak. leírtam benne, hogy nem akarok szerzõdést bontani, csak szeretném, ha kicsit emelkedne a korlátozott sebesség. kicsit erõsebb hangnemben, mint szoktam. erre hívtak reggel, csak nem vettem észre. na, mondom, majd hívnak késõbb. jött közben egy mail, a sablon bemásolva, plusz írták, hogy egyedi elbírálás alapján engedélyezték a szerzõdésbontást díjmentesen. nem is kértem. <#vigyor5>#vigyor5> dehát, ha már így felajánlották... <#idiota>#idiota>
Amennyiben bontani szeretné elõfizetését, kérjük, szíveskedjen küldeni részünkre egy - a mobil internetes telefonszámát, a hozzá tartozó ügyfélbiztonsági kódot, és sajátkezû aláírását, dátumot tartalmazó - kérelmet a 061 288 3393-as fax számra, vagy a 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. címre.
OP an HERO.