Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké akkor teszek egy próbát kösz a segítséget<#vigyor4>
vohanyi
Írj egy mailt az ügyfélszolgálatnak,elõtte fel is hívhatod,hogy bontani akarsz,azért is kötbér-mentesen,mert szerzõdéskötéskor nem figyelmeztettek a leendõ ÁSZF változásra->sebességkorlát.Azt ne említsd,hogy az aug.08-iba,mint lehetõség már szerepelt a Részvételi Feltételekben!/ÁSZF-ben nem!/

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Ilyen szerencsém van nekem is. Megkötöttem október 17-én két éves hûséggel, erre nov.25-tõl bevezetik a korlátozást.<#taps>
Ha várok még bõ 1 hónapot mehettem volna a T-mobilhoz.<#gun>
vohanyi
Szerintem igen de egy próbát megér....

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Akkor ha 2008 októberi elõfizetésem van akkor az esélytelen?
vohanyi
Elvileg 2008 augusztus elõtti.

Hány hónapos elõfizetésnek kell ahhoz lenni hogy kötbér nélkül fel tudjam mondani?
vohanyi
Direkt újracsatlakoztam,de ugyanúgy korlát-200Kbit/s.....

buék mindenkinek
hm. hát ez érdekes. mióta elküldtem a felmondó levelet, elfelejtenek korlátozni. pedig már a 20 gigát is átléptem, nem ám az 5-öt, meg a 10-et. ezek is mostanra javulnak meg, mire lelépek? <#zavart2>

buék mindenkinek!
vohanyi
Békés,Boldog Új Évet, korlátlan sávszélességet,és stabil kapcsolatot kívánok mindenkinek! - András

BUÉK mindenkinek!<#vigyor4>
vohanyi
"Rossz" helyen próbáltad leadni....vedd fel pl.Geryvel a kapcsolatot priviben,neki is símán bevették!

Mit irtál nekik, hogy engedik kötbér nélkül visszadani? Nekem februári a szerzõdésem, tehát elvileg benne vagyok a "régi" elõfizetõk sorában, de mégis akarnak velem fizettetni... Pedig nemkicsit durvább hangnemben is irtam, hogy ez igy botrányosan szar, inkorrekt, meg hasonlók...

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

vohanyi
Kaptam elõször 1 havi jóváírást/5eFt./,majd 2eFt.-ot a feltöltõkártyámra,majd 4eFt-ot a feleségem elõfizetéses SIM-jére.Összesen miattuk a feleségem SIM-jére 14eFt adatforgalmat generáltam,mindíg bizonyítani kellett,hogy nem SIM hiba!Meg rengeteg bizonyítékom van,meg ott volt a HIR TV-s buli!Tehát összesen kaptam kb.28eFt-ot.....
Nem tudom Neked mennyi bizonyítékod van?

Hogyan csalogattál ki belõlük ennyit a júliusi trükkért? Nekem kereken 2E-t ajánlottak fel, bár nem fogadtam el...<#duhos2>
Hivatkozhatok rád, hogy mennyit kaptál?<#kacsint>
darkmenx
mennyiert adod a modemet?

Fabio Capello
én is elkezdtem a felbontási folyamatot, a fax van hátra már csak, amúgy kötbér nélkül bonthatok

apropó, hogy számláznak, egy hónapra elõre, vagy a letelt hónap után? értsd: most 29-ei határidõvel fizettem be egy ötezrest, az erre a hónapra vonatkozott (értsd. 2008.12.06-01.06), vagy az elõzõ ciklusra (11.06-12.06)?

Nah Voda végre bontotta netemet, és még a modemet sem kell visszaadnom 😄

Ténél bekapcsolták a 14-es sebességet, de elvileg nincs is modem még hozzá, nem? Csak a web'n'walk 7,2-es modem van egyelõre tudtommal.. Vagy nem jól tudom?

UI: van egy eladó e220-as modem kell valakinek? <#nyes>
Hát nem tudom te hogy vagy vele de nekem mikor csak gprs hálót érzékel a max letöltési sebességem 5K.<#circling>
Szóval én a HSDPA-nak még mindig jobban örülök.<#vigyor4>
Petka
Hát nekem kb az van most is 😄

gprs... óóó, de örülnénk páran egy olyan sebességnek <#idiota>
A tornyot azért ne bántsuk mert akkor csak GPRS-es netünk lesz.<#vigyor2>
Nekem most is gyenge a jelerõsség<#nyes>
a remény hal meg utoljára. elõbb a torony <#idiota>
Én meg már kezdtem reménykedni..<#idiota>
vohanyi
V.mit 'gyakoroltak'....Fél órán keresztül 1Mbit/s. felett jött,aztán most vissza a korlátba!

Hát az meg hogy lehet???????
Lehet összekevertek valakivel :-)
na, eddig bírta. 3 giga után kilõtt a voda <#idiota> vagy, már az sem mindegy, hogy az 5 gigát mikor tölti le az ember? <#mf2>
vohanyi
Most meg levették a korlátozást!

még...
Gery85
Sajna nem tom hogy hol tarthatok,mert nem mértem,de a torrentek alapján ha összeadom õket akkor kb35,6GBnál csak torrentel. Tehát összesen még kb 40GB alatt.
Korlát nincsen

gondolom a normális netnek jobban örültél volna, mint a 17 ezernek...

gery! te hány gigágnál jársz eddig? gondolom korlátod nincs, mert még nem panaszkodtál. de, úgy mégis, mennyi az annyi eddig?
vohanyi
Újra elértem 2 nap alatt a 14Gb.-ot,-persze újra korlát.Viszont a júliusi balhéért kaptam 17eFt. jóváírást!

Attól függ hogy hanyadikán van számlazárásod.
Nálam még mindig 200 KBit/sec körül van a max., semmi nem változott... Engem nem szeretnek?<#mf2>
Gery85
Másik forumon egy srácnak így megy a T:

hát, most engem meg lelõttek pannon-nál, úgyhogy beraktam a vodás karit. olyan 100-150kB/S-al tölt, gondolom az 5 gigáig. mondjuk már nem érdekel, holnap felmondom. ez meg még belefér a 14 napba, amit adtak szerzõdésbontásra...
Nekem most ennyi a sebességem . 120kb-vel jön a cuccos. Remélem ez a jó szokás megmarad.

[/url][/img]

Köszönök minden segítséget. :-))

gery, te jársz még ide?
Pannon

vohanyi
Még mindíg....

vohanyi
Bontsd a kapcsolatot,SIM-et vedd ki,és ezt telepítsd : E220Update_11.117.10.00.00.B268

Helló!
Szüleimnél még vodafone net van (õk nem töltenek, nekik megfelel), és feltelepíteném a huawei firmware-t, hogy 7,2megás net lehessen, de a telepítõ ezt írja ki:

Képet tárolja - www.myphotoupload.extra.hu

Mi lehet a gond?
Gery85
Akkor egyenlõre én vezetek

vohanyi
Hali!Sebesség visszaadva,LE-4Mbit/s körül,FEL 1Mbit/s...

így még hihetõbb, hogy heti 5 gigát nyomsz gery <#vigyor2>
Gery85
Ma este így megy a T <#love12>

Gery85
Feltöltés nem játszik a versenyben <#vigyor4>

vohanyi
OK!Holnap reggel....Cseréltem...E272-esem van <#wave>

Gery85
Oké, benne vagyok egy versenybe <#vigyor5> Addig egy picit rágyúrok, mostani eredmény: