3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
merida111222333 #2122 Megkaptam tegnap a vodás számlát. Eszerint múlt hónapban 8 giga adatforgalmam volt összesen, ami már csak azért is furcsa mert nem voltam csúcsidőben sem korlátozva egy percre sem. Még egyszer mondom hogy nem én mértem a 8 gigát, hanem ez van a számlán.
Más: Mostanában csinál olyat a modem hogy egy pár pillanatra nem érzékel 3G/HSDPA hálózatot, csak GPRS-est, de egy pár másodperc múlva visszavált HSDPA-ra. Ezzel nem is lenne baj csakhogy azután hogy visszavált, egy pár másodperc múlva megszakad a kapcsolat. Eddig is volt ilyen hálózatok közötti váltogatás néha, de szakadás egyszer sem, csak egy pár napja van így. Van hogy 8-10 órákat stabil a kapcsolat, de van hogy 3-4 óra múlva egy pillanatra GPRS utána át is vált vissza csakhogy rá egy pár másodpercre meg is szakad egyből. Valakinek nincs valami ötlete hogy mit lehetne ez ellen tenni? -
#2121 csajvagy amúgy? -
emicica #2120 Bocsánat hogy kiírtam, de viccnek írtam ki:D:D:D -
merida111222333 #2119 Bocs, nem szóltam semmit -
#2118 milyen feszültség? :O -
#2117 bocsánat, csak hát Emilcica mondta hogy szeret ismerkedni....és viccesnek találtam... -
merida111222333 #2116 nana... nem kéne csinálni a feszültséget.... -
#2115 Mindig tudtam-vodáéknál meleg a helyzet,húzok vissza a T.M. fórumra... -
#2114 -
#2113 hehe...hát igen, nincs is annál szebb amikor két meztelen, izzadt férfitest egymásnak feszül......a fórumon. -
emicica #2112 szívesen ismerkedek:D -
#2111 hagyad őket. itt már igazából nem is a netről van szó... :D . ismerkednek :) -
emicica #2110 Msnre bőven megfelel:D -
#2109 kb arra való a voda net,hogy nézd ahogyan szépen villog a led a modemen... -
histvan15 #2108 Nem is arra való. :) -
merida111222333 #2107 Én nem nagyon akarok beleszólni az eszmecserébe de az a 1226 kb/s nem inkább kbit/s akart lenni? Mert nagyon nem mindegy... -
emicica #2106 Pesten is kivi leszek rá, de torrentre meg ilyenekre nem éri meg használni szerintem. -
histvan15 #2105 Még jobb. :)
Bp-n is jó lenne tudni, hogy mi a helyzet. -
histvan15 #2104 415 kb/s az nagyon jó. :) Mondjuk a névleges 7.2mbithez képest elég jó. :D -
emicica #2103 most mértem le és 1226 kb/s a letöltés fel 256 kb/s -
emicica #2102 nekem most 415 kb/s volt. 200 alatt nagyon nem szokott lenni. Szegeden lakok. -
histvan15 #2101 Sehol sincs korlátlan adatforgalom. Ha nem töltesz semmit, csak msn, és böngészel, akkor valószínűleg nem éred el havonta az 5gigát se.
Amúgy megtudnád mondani, hogy mekkora a sebességed? És azt hol éred el? :) -
emicica #2100 ÁÁááá én nem fogok ezen tölteni szép is lenne akkor. Invitelel töltök ezen meg msn mikor nem vagyok itthon. Vagy most is vodásról vagyok és böngészek, de nem visz sokat. Csak valaki azt mondja meg nekem, hogy hol itt a korlátlan adatforgalom? -
#2099 ja.így már más.ezt nem említetted.akkor persze hogy nemvettél észre lassulást.ha csak msn-re használod, akkor nagyon nemlesz gondod a sebességgel. :))) -
emicica #2098 Én amúgy először pannonba akartam menni, utána t-mobil, de hogy nincs korlátlanul maradt a voda. -
emicica #2097 1 hét alatt -
emicica #2096 Én csak msn-re hazsnálom, de eddig csak 80 mb ment el:D -
#2095 majd lesz ha eléred a 10 gigá-t 1 hónapon belül. :) -
emicica #2094 Na nekem probaidőm is letelt és semmi baj nincs a sebességel. -
merida111222333 #2093 Nem volt számlazárás, 25-én van zárásom. Azt a 280 kbits-os sebességet hétvégén mértem, és akkor általában mindig ennyi szokott lenni. Na meg a péntek esténként szokott mélyponton lenni.
a 16 kbits-os feltöltési sebesség az persze hülyeség. Nekem is szokott így lenni, hogy a speedstesten az upload mérés nehezen indul el, és akkor ilyen 10-20 közötti sebességet mér. De ha egyből megismétlem akkor már háromszáz valamennyiket mér mindig. -
#2092 igen. de akkor is jobb a pingem a játékba, letöltés alatt.. az meg nem hazudik.. :) -
#2091 Ha a teszt alatt töltöttél le mást is,persze,hogy fals az eredmény,tehát nem reális!!! -
#2090 á itt valami nemjó. a feltöltésem, meg letöltésem igazából gyorsabb.főleg a feltöltés. de amint látod ittis a pinget, elég jó, és a teszt alatt töltöttem le.ezt mondom akkor javul. a voda hálózata is betegeskedik. jobbulást neki minél előbb:
-
#2089 egyébként én t-mobile-ra akartam menni.csakhát nemvolt lehetőségem rá. pénz, meg febr. 28-án megszűnt a korlátlan opció. szal ha megint lesz neki korlátlan opciós nete később, akkor átmegyek arra. ha pedig már nem, akkor voda-s maradok. -
#2088 hú bazz, azé nevigye túlzásba a voda:
-
#2087 1,5 mbit? nemrég 280kbit/s volt a sebességed. vagy azóta volt számlazárásod? nekem 14-én van.
képzeld.tegnap éjféltől jácottam hajnali 2-ig, és nemdobott le. a pingem a határokat súrolta 190-210 között ugrál a játékban, és 200 a max. és ezt úgytörtént hogy közbe töltöttem le rapidról :D . kipróbáltam hogy semmitse se töltök le, és úgy mekkora, és hát ledobott úgy 2 perc után. érdekes hogy letöltés közbe kisebb a pingem. de most kora délután is 210-230-as volt a pingem,sajnos lejebb nemment. de ez remény arra, hogy visza áll a voda hálózata a régire. remélem. -
merida111222333 #2086 ma délelőtti mérés:
persze a ping a fellegekben... -
merida111222333 #2085 és maradunk is azok
én legalábbis még egy jó darabig biztos -
#2084 a vodafonnak 2 előfizetője van.mi ketten :D. -
#2083 hát ja. 2-en márcsak. :)